Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ!

Σας παρακαλώ να ακούστε με προσοχή,δίνει μια λύση,έχω βαρεθεί τόσο καιρό να μου λένε ναι ωραία να φύγουν αυτοί και ποιος θαρθεί; Kαι πως θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις;Έλεος ποια με την τρομοκρατία της φτώχειας.Το επαναλαμβάνω και εγώ θα περάσουμε πολύ δύσκολα χρόνια,ξεχάστε πολλά πράγματα που κακώς όπως αποδεικνύεται τα θεωρούσατε δεδομένα,,όμως χρειάζεται να υπάρχει φως στο τούνελ,του δρόμου που καλούμαστε να ακολουθήσουμε,με την πολιτική που ακολουθήθηκε τόσα χρόνια πετύχαμε την ηλεκτροδότηση του πηγαδιού,για να βλέπουμε την πορεία μας προς τον πάτο!
Πρέπει να φύγουν όλοι αυτοί που μας έφεραν μέχρι  εδώ και όχι να φύγουν κυριλέ ,ελικόπτερα και μαλακίες,με κλωτσιές να φύγουν να το νοιώσουν καλά στα παΐδια τους τα καθάρματα του δωσιλογικού τάγματος της βουλής!
Και φυσικά να αλλάξουμε άρδην και ακόμη σημαντικότερο να προτάξουμε την γενικότερη παιδεία του λαού ,να μάθουμε να στηλιτεύουμε τις συμπεριφορές μας πρώτιστα και κατόπιν και των άλλων,γιατί αν τόσα χρόνια οδηγούμασταν εδώ που φτάσαμε,δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί αλλά και αυτοί που τους ψήφιζαν και όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε όλοι σε κάποια εκλογή,βουλευτική,ευρωκοινοβούλιο ,δημοτική, τους ψηφίσαμε!
Καιρός να αρχίσουμε να μαθαίνουμε με λιγότερα!
Ακούστε λοιπόν μια λύση που προτείνει ο Κώστας Λαπαβίτσας(αναπληρωτής καθηγητής του University of London
σας δίνω και το παρακάτω κείμενό του,για να διαβάσετε τι έλεγε πριν ένα χρόνο!
Δεν τον ανάγω σε σωτήρα,απλά έχουν πολύ ενδιαφέρον τόσο ο λόγος του,όσο και οι προτάσεις του!
Καλό υπόλοιπο Σαββατόβραδο!

Κ. Λαπαβίτσας: “Έρχεται βαθιά ύφεση, μείωση εισοδημάτων” (Πριν, 30/5/2010)

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ!ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ!


Αναλυτικά όλο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 !!!



Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλο το σχέδιο νόμου , Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 - 2015, γνωστό και ως Μνημόνιο 2 που θα τεθεί προς ψήφιση.
Πιστεύω πως θα πρέπει να το διαβάσουμε όλοι μας και να καταλάβουμε πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να περάσει αυτό το σχέδιο νόμου, γιατί ουσιαστικά αυτά που θα προσφέρει είναι περισσότερη ανεργία, λιγότερα εργασιακά δικαιώματα και φυσικά πολλές εξαντλητικές φορολογίες που θα μας γονατίσουν όλους...

Στα link που σας έχω παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και να αποθηκεύσετε (στον Η/Υ σας ) σε μορφή PDF, όλο το Μνημόνιο 2:

1. ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ( ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ) http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/airiologikhmeso.pdf

2. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟΥ Ή ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2)

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/snmeso.pdf

3. ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2)
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/ekulogmeso.pdf

4. ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2)
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/synmeso.pdf
5. ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2) 


http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/ddmeso.pdf

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΚΑΙ ΌΜΩΣ Η ΠΛΑΤΕΊΑ ΆΝΤΕΞΕ!ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΈΞΕΙ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΟΙ ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ!


Λουκάνικος ο αγανακτισμένος σκύλος.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ!

Πριν λίγο ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνησή τους,πλέον όσο μένουν και διοικούν,φταίμε εμείς!
Τώρα πρέπει να φάνε κλωτσιές χοντρές,να κάνουν ορκωμοσία με κλωτσιές,αυτοί εγκαλούνται και για ψευδορκία,ορκίζονται στο Ευαγγέλιο και είναι οι απόλυτοι αντίχριστοι!
Τι τους κοιτάμε ρε,τι ακούμε,τι τους βλέπουμε,τι αγανακτισμένοι και κουραφέξαλα,τώρα κλωτσιές!!!
Η αλήτρα η μυστακοφόρος,είπε ότι  θα κάνει, το νούμερο,σαρωτικό ανασχηματισμό,θα κάνει ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα (από 47 έβαλε 41)!!!
Πάντα βέβαια με αντιπρόεδρο Σούμο(απο βοιδοΠάγκαλο σε μοσχαροΒενιζέλο!)
Λοιπόν επειδή έχω απίστευτη οργή,αποχωρώ και οδεύω προς το κέντρο,βόλτα και από τη πλατεία!
Τώρα δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω με τίποτα,τώρα είναι που όλοι μαόλοι πρέπει να βγούμε στους δρόμους,ήδη τα έχουν παίξει,εδώ μόλις είδαν την αντίδραση του κόσμου αμέσως είπαν οκ θα σας δώσουμε την πέμπτη δόση!
Όμως ξέρουν τι κάνουν, βοηθούν με νύχια και με δόντια την κυβέρνηση των δωσιλόγων(ήδη τα κανάλια αρχίζουν να λένε ότι κάτι αλλάζει!!!!)!
Για σκεφτείτε και κάτι άλλο,ποιο υπουργείο άφησε αλώβητο με τις 3(τρεις)διαβολογυναίκες;
Το Παιδείας!
Άφησε την παρέα, το τρίο μούντζες,να τελειώσει το όραμα για τη παιδεία του αύριο, με εξαθλιωμένους δασκάλους και καθηγητές,με πλήθος κενών,με στοιβαγμένα παιδιά σε τάξεις 30 και μαθητών,με σχολεία ,ΤΕΙ και πανεπιστήμια να κλείνουν,με πλήθος αδιόριστων εκπαιδευτικών,με ωρομισθιλίκια ντροπής,με απόλυτα ξεφτυλισμένη διοικητική μηχανή,ημετέρων γενιτσάρων!
Είναι το σχέδιο της καταστροφής του μέλλοντος της χώρας,μέσα από τη μαθησιακή και γνωσιακή καταστροφή των παιδιών, σε κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης !
Σε κάθε κοινωνία αυτό που δίνει τον τόνο είναι η παιδεία ,η παιδεία δείχνει το πως οραματίζεται μιά χώρα το αύριό της,εδώ λοιπόν θέλουν ένα πλήρως υποβαθμισμένο μορφωτικό επίπεδο γιατί είναι εύκολο να διοικείς απαίδευτο, όχλο αρκείται και σε καθρεπτάκια !
Μη τους κάνουμε τη χάρη,φωτιά και τσεκούρι στους δωσίλογους!
Τους έχω σιχαθεί απόλυτα είναι ότι χειρότερο περίμενα στη ζωή μου δεν κάμπτομαι όμως,θα τους κρεμάσω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο,τους το έχω τάξει!
Κολοκοτρώνη,Ανδρούτσο,Καραϊσκάκη,Βελουχιώτη και τόσους άλλους ,αυτοί!
Αυτούς όλους, εμείς!
Ορκίζομαι στο αίμα των προγόνων μου,θα τους τσακίσουμε!
Τέλος η ήπια αγανάκτηση,έχουμε πόλεμο,όλοι στους δρόμους!
Κλωτσιές στους αυτόκλητους εθνοσωτήρες!
Καλημέρα στην αγωνιζόμενη Ελλάδα μας!

ΓΙΑΤΙ Η ΛΙΒΥΗ;

Αρκετοί σχολιαστές και αρθρογράφοι έχουν προβληματιστεί από το πραγματικά περίεργο γεγονός, ότι οι επαναστάτες της Λιβύης βρήκαν το χρόνο να συστήσουν τη δική τους κεντρική τράπεζα, πριν καν φτιάξουν κυβέρνηση. Το Economic Policy Journal γράφει: «Ποτέ άλλοτε δεν ακούστηκε, εν μέσω εξέγερσης, να δημιουργείται μια κεντρική τράπεζα. Άρα δεν μιλάμε για κάποιους άξεστους αντάρτες, και μάλλον υπάρχουν κάποιες πολύ ισχυρές επιρροές.» Το CNBC αναρωτιέται: «Πρώτη φορά βλέπουμε επαναστατική ομάδα να προχωρά σε δημιουργία κεντρικής τράπεζας εν μέσω εξέγερσης. Πόσο ισχυροί έχουν γίνει αυτοί οι κεντρικοί τραπεζίτες;»

Μια άλλη ανωμαλία, σε σχέση με την επίσημη δικαιολογία της επέμβασης της Λιβύη είναι η εξής: Υποτίθεται πως η επέμβαση έγινε για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τα στοιχεία όμως άλλα λένε. Σύμφωνα με το Fox News,το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ επαινεί τη Λιβύη που «έχει κάνει τα ανθρώπινα δικαιώματα προτεραιότητα, και που προστατεύει νομικά τους πολίτες της».

Μια ρωσική αποστολή ιατρών, αναφέρει σε επίσημη αναφορά της προς τον πρόεδρο Medvedev ότι ελάχιστοι λαοί έχουν τόσες ανέσεις όσες ο λαός της Λιβύης. Διαθέτουν πολύ καλά νοσοκομεία και δωρεάν περίθαλψη. Τα νέα ζευγάρια επιδοτούνται, τα αυτοκίνητα κοστίζουν πολύ φτηνά, τα καύσιμα είναι επίσης φτηνά, οι αγρότες δεν φορολογούνται, κλπ.

Ακόμη κι αν όλα αυτά είναι προπαγάνδα, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Καντάφι έφερε νερό στην έρημο, κατασκευάζοντας το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο στην ιστορία, αξίας $33 δισ.

Η εξήγηση ότι όλα έγιναν για το πετρέλαιο είναι επίσης προβληματική. Η χώρα παράγει μόλις το 2% του παγκόσμιου πετρελαίου. Το κενό μπορεί κάλλιστα να αναπληρωθεί από τα αποθεματικά της Σ. Αραβίας. Άρα γιατί αυτή η σπουδή για δημιουργία κεντρικής τράπεζας;

Υπάρχει μια συνέντευξη του Αμερικανού στρατηγού ε.α Wesley Clark, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Όπως λέει ο στρατηγός, το 2001 τον ενημέρωσαν πως η Αμερική σκοπεύει να πολεμήσει με το Ιράκ, τη Συρία, τον Λίβανο, τη Σομαλία, το Σουδάν, το Ιράν, και τη Λιβύη.Τι κοινό έχουν αυτές οι χώρες; Σε τραπεζικό επίπεδο, καμία τους δεν αποτελεί μέλος της Bank for International Settlements (BIS). Αυτό το στοιχείο τις εξαιρεί από το μακρύ χέρι των ελέγχων της «κεντρικής τράπεζας των κεντρικών τραπεζών» της Ελβετίας.

Οι πιο ανυπότακτες όλων είναι η Λιβύη και το Ιράκ. Και οι δυο έχουν ήδη δεχτεί επίθεση. Στο Examiner.com αναφέρεται πως 6 μήνες πριν οι ΗΠΑ μπουν στο Ιράκ, η χώρα είχε προχωρήσει στην αποδοχή ευρώ αντί δολαρίων για το πετρέλαιό της. Αυτή η κίνηση απειλούσε τη παγκόσμια κυριαρχία του δολαρίου ως «πετροδολάριο». Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, ο Καντάφι είχε ξεκινήσει προσπάθεια άρνησης του δολαρίου και του ευρώ, και κάλεσε τις αφρικανικές και αραβικές χώρες να πουλάνε πετρέλαιο σε ένα νέο νόμισμα, το χρυσό δηνάριο. Μάλιστα προωθούσε την ιδέα μιας ενωμένης Αφρικής με 200 εκατομμύρια κατοίκους, που θα χρησιμοποιούσε αυτό το νέο νόμισμα. Οι μόνοι αντίθετοι στη πρόταση του ήταν η Νότιος Αφρική και ο επικεφαλής του Αραβικού Συνδέσμου. Αυτή η πρωτοβουλία θεωρήθηκε ως απειλή για την οικονομική σταθερότητα του πλανήτη, τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από την ΕΕ. Ο Καντάφι όμως δεν φάνηκε να πτοείται.

Και έτσι ξαναγυρνάμε στο αίνιγμα της νέας λιβυκής κεντρικής τράπεζας. Όπως αναφέρει το Market Oracle, η κεντρική τράπεζα της Λιβύης είναι 100% κρατική. Η κυβέρνηση τυπώνει το δικό της χρήμα (δηνάριο) μέσω της δικής της τράπεζας. Η χώρα είναι αυτάρκης, διαθέτει πόρους, είναι κυρίαρχη, και συνεπώς μπορεί να ορίζει την οικονομική της μοίρα. Το μεγάλο πρόβλημα των τραπεζικών Καρτέλ της παγκοσμιοποίησης είναι ότι για να κάνουν δουλειές με τη Λιβύη, πρέπει να περάσουν από τη κεντρική της τράπεζα, και το εθνικό της νόμισμα, στα οποία όμως δεν έχουν καμιά επιρροή. Για αυτό και η διάλυση αυτής της τράπεζας μπορεί να μην αναφέρεται στις ομιλίες του Ομπάμα και του Σαρκοζί, αλλά σίγουρα αποτελεί βασικό λόγο για την επίθεσή τους στον Καντάφι.

Η Λιβύη δεν διαθέτει μόνο πετρέλαιο. Σύμφωνα με το ΔΝΤ, η κεντρική της τράπεζα έχει περίπου 144 τόνους χρυσού στα θησαυροφυλάκια της. Με αυτόν τον θησαυρό, ποιος χρειάζεται την BIS, ή το ΔΝΤ και τους κανόνες του; Για αυτό ας εξετάσουμε τους κανόνες της BIS και την επίδρασή τους στις τοπικές οικονομίες. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της BIS, οι κεντρικές τράπεζες πρέπει να έχουν ως κύριο σκοπό τους την σταθερότητα των τιμών. Και θα πρέπει να είναι ανεξάρτητες από τις κυβερνήσεις, ώστε να μην επηρεάζονται από πολιτικές βουλήσεις. Θα πρέπει να υπάρχει σταθερή χρηματική προσφορά, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται την επιβάρυνση του λαού με ξένο χρέος. Ο κεντρικές τράπεζες αποθαρρύνονται από το να τυπώνουν χρήμα, και να τα χρησιμοποιούν για το καλό του κράτους, είτε άμεσα, είτε ως δάνειο.

Σύμφωνα με άρθρο της Asia Times του 2002, «οι κανόνες της BIS εξυπηρετούν απλά το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα, ακόμη και εις βάρος των εθνικών οικονομιών. Η BIS κάνει στα εθνικά τραπεζικά συστήματα αυτό που το ΔΝΤ κάνει στα εθνικά νομισματικά καθεστώτα. Οι εθνικές οικονομίες που πέφτουν θύμα της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, δεν εξυπηρετούν πλέον τα εθνικά συμφέροντα».

Η άποψη είναι ότι αν μια κυβέρνηση δανειστεί από δική της κεντρική τράπεζα & αυτό οδηγεί σε πληθωρισμό. Αν δανειστεί όμως από ξένες τράπεζες ή από το ΔΝΤ, αυτό δεν ισχύει. Στη πραγματικότητα όμως όλες οι τράπεζες τυπώνουν τα χρήματα που δανείζουν, είτε είναι ιδιωτικές, είτε κρατικές. Το περισσότερα καινούργιο χρήμα σήμερα προέρχεται από τραπεζικό δανεισμό. Αν το δανειστείς από κρατική κεντρική τράπεζα, είναι σχεδόν πάντα χωρίς επιτόκιο, και αυτό αποδείχθηκε ότι μειώνει το κόστος των δημοσίων προγραμμάτων κατά 50% (μέσο όρο).

Έτσι ακριβώς λειτουργεί το σύστημα της Λιβύης. Και έτσι εξηγείται το πώς η Λιβύη βρίσκει χρήματα για δωρεάν εκπαίδευση και δωρεάν ιατρική περίθαλψη. Έτσι μπορεί και δίνει στα νέα ζευγάρια άτοκα δάνεια ύψους $50.000. Και έτσι βρέθηκαν τα $33 δισ. που έφτιαξαν το πελώριο αρδευτικό έργο στη έρημο. Μάλιστα, οι σφοδροί αεροπορικοί βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ απειλούν τώρα το συγκεκριμένο έργο.

Άρα, ο πόλεμος είναι για το πετρέλαιο ή για τις τράπεζες; Μπορεί και για τα δυο. Μπορεί και για το νερό. Αν διαθέτει ενέργεια, νερό, και άφθονη πίστωση για να δημιουργήσει υποδομές, τότε ένα κράτος δεν χρειάζεται ξένους δανειστές. Και αυτή είναι η απειλή που προκαλεί η Λιβύη. Το να δείξει στον κόσμο τι είναι δυνατόν να γίνει.

Τα περισσότερα κράτη μπορεί να μην διαθέτουν πετρέλαιο, διαθέτουν όμως νέες τεχνολογίες, που μπορούν να καταστήσουν τις οικονομίες τους μη εξαρτώμενες τράπεζες, μειώνοντας στο μισό τα έξοδά τους. Η ανεξαρτησία από την εξάρτηση της ενέργειας ελευθερώνει τις χώρες από τα δίχτυα των διεθνών τραπεζιτών, και από την ανάγκη να μετατοπίσουν την παραγωγή της οικονομίας του από την εσωτερική αγορά στη διεθνή αγορά, έτσι ώστε να αποπληρώσουν τα δάνειά τους.

Αν πέσει η κυβέρνηση του Καντάφι, θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν η νέα κεντρική τράπεζα σπεύσει να ενταχθεί στην BIS, και αν η εθνικοποιημένη πετρελαϊκή βιομηχανία πουληθεί σε επενδυτές, και τέλος αν η ιατρική περίθαλψη αλλά και η παιδεία, συνεχίσουν να είναι δωρεάν.

ΠΗΓΗ: ΟΔΕΓ - elkeda.gr

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

Έλληνες και ΕΛΛΗΝΆΡΕΣ!

Αφορμή για όσα γράφω μου έδωσε και το τέλος του Βελουχιώτη!
Θέλω λοιπόν να αναφερθώ σε αυτό το είδος σκουληκιού που ευδοκιμεί στο τόπο μας!
Είναι ο Ελληναράς,αυτός που σε όλα είναι μέσα,όλα τα ξέρει και είναι το απόλυτο λαμόγιο,είναι ο μπακάλης της κατοχής που με ένα τενεκέ λάδι έπαιρνε το σπίτι ανθρώπων,ο μαυραγορίτης και οι γνήσιοι απόγονοί του,όλα αυτά τα λαμόγια που δουλεύουν σε υπηρεσίες και γίνονται τομάρια ,που τους παίρνεις τηλέφωνο και δεν απαντάνε ποτέ,όταν πηγαίνεις από το γραφείο τους ,όλο κάπου είναι ,που φεύγουν από τη μια η ώρα,που παίρνουν μίζες,φακελάκια κ.α.,που γίνονται παπάδες και κατακλέβουν πιστούς και εκκλησίες,που σαν γιατροί σε αφήνουν να πεθάνεις άμα δεν τους δώσεις φακελάκι,που σαν δάσκαλοι και καθηγητές πριμοδοτούν με την ανυπαρξία της διδασκαλίας τους φροντιστήρια ,που παίρνουν μίζα ή ωθούν τα παιδιά σε πανάκριβα ιδιαίτερα!
Οι μαγαζάτορες που κατακλέβουν το κράτος με αποδείξεις που δεν κόβουν ,με σαπίλα που πουλάνε,οι αγρότες που μας ταΐζουν θάνατο με τα φυτοφάρμακα που βάζουν με καμία προσοχή ,αρκεί να βγάλουν τη παραγωγή ,τότε που θα πιάνει καλή τιμή.
Oι κάθε λογής αστοιχείωτοι και αγενέστατοι υπάλληλοι κάθε είδους εταιρείας,που μιλάς μαζί τους και νιώθεις από τελείως ηλίθιος έως ξεφτίλας,οι μαγαζάτορες της νύχτας που όλοι είναι τομάρια και νονοί.
Από τον κλέφτη τον ψιλικατζή,με τα αλλοιωμένα προϊόντα,από τον μάστορα στο συνεργείο που τα πληρώνεις όλα σε χρυσό και σου τα φτιάχνει και σκατά,
από την κωλόγρια που το κοτέτσι στο νησί ,το έκανε δωμάτιο και στο νοικιάζει για σουίτα στο Χίλτον,από το σεκιούριτι με το αλεξίσφαιρο που την έχει δει σερίφης,από τον πετρελαιά που σε κλέβει με το πετρέλαιο θέρμανσης,από,από,από!
Αυτά όλα τα σκουλήκια που βρομίζουν τις ημέρες μας και τη ζωή μας,τόσα χρόνια είναι αυτά που με την πέρα δώθε ψήφο τους βοήθησαν να φτάσουμε εδώ,γιατί ψήφιζαν όλα αυτά τα τομάρια που μας διοικούσαν μέχρι τώρα και ψάχνονται να βρουν λύση να συνεχίσουν να μας διοικούν!

Είναι αυτοί που στο καλλιμάρμαρο στις φιέστες της χούντας γέμιζαν ασφυκτικά το στάδιο και επευφημούσαν τους δικτάτορες παντού,μετά βγήκαν στους δρόμους όταν έπεσε η χούντα και ήρθε ο Καραμανλής ο Α,μετά βγήκαν με τον Α.Παπανδρέου για την αλλαγή,μετά τα έχασαν για λίγο και πηγαινοερχόντουσαν μεταξύ Μητσοτάκη και του Ελ Σιντ Παπανδρεου,τα χρόνια που ο Λιάνης λόγω εξαδέλφης ήταν στα μέσα και στα έξω(μη τα ξεχνάτε αυτά!)!
Μετά βρήκαν το κόλπο αναποφάσιστοι,είναι αυτοί που λένε σε κάθε συζήτηση,εγώ ήμουν στο πολυτεχνείο,εγώ δεν ψηφίζω κανένα τους(και τους έχει ψηφίσει και τους δύο πάντα),σιγά μην τους πληρώσω και εδώ λέει αλήθεια δεν πληρώνει γιατί δεν έχει δηλώσει ποτέ όσα βγάζει και έτσι θεωρείται και φτωχός ,παίρνει και έκτακτο βοήθημα ενίοτε!
Είναι αυτοί που τρέχουν να κοινωνήσουνε και μετά κάνουν αίσχη ,σαν εργοδότες είναι οι χειρότεροι,δεν πληρώνουν τίποτα και αν κάποιος διαμαρτυρηθεί,έχει τύχη Κούνεβα!
Είναι οι αναπο φάσιστοι που κρίνουν τις εκλογές και τη ζωή μας,γιατί ουδέποτε σηκώσαμε το ανάστημα μας να τους πούμε τι κάνεις ρε,ποιος νομίζεις ότι είσαι;(κατά το ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε!)
Ιστορικά τους αφήνουμε να μας δυναστεύουν,ενίοτε κάποιοι από εμάς λέμε κιόλας μπράβο ρε, αφού μπόρεσε και το έκανε η το πήρε αυτό , μπράβο του και ας είναι τελείως λαμογιά, αυτό που έκανε!
Αυτοί νοιώθω ότι είναι πλέον και μέσα στο πλήθος της πλατείας,ως γνήσιοι χαμαιλέοντες ,αφού έχουν βγάλει λεφτά εξω(άριστη πατριωτική κίνηση!που την δικαιολογούν τώρα με το στυλ ,άσε ρε που θα μου τα φάνε αυτοί τώρα, οι αλήτες που με κυβερνάνε.Και τους έχει ψηφίσει αυτός!!)Είναι αυτοί που χθες κατέβηκαν και μόλις άκουσαν τα μπαμ μπουμ κρύφτηκαν στις καφετέριες ή την έκαναν και άφησαν τα κορόιδα να ρουφήξουν τα όμορφα υγιεινά αέρια (μη παρεξηγηθώ δεν μιλάω για τους ανθρώπους που λόγω άλλων αναγκών ,φόβο,μικρά παιδιά μαζί τους,κούραση κ.α.,έφυγαν)
Είναι οι άρχοντες του καφενείου,είναι σαν τον τύπο του, το ήξερες το έπαιξες !
Είναι οι κλεφτοταξιτζήδες που σε κατακλέβουν σε κάθε διαδρομή,οι βενζινοπώλες που και σε  κλέβουν και πουλάνε νοθευμένα καύσιμα,είναι αυτοί που απο την Αναγεννηση Τρύπας που υποστήριζαν στο χωριό τους,ήρθαν στη πρωτεύουσα γίνανε τίποτα(π.χ. ειδικοί φρουροί με 5 μήνες εκπαίδευση και μετά σημάδι στα 16χρονα!)και μου την έχουνε δει Ολυμπιακός πρωταθλητής(είναι οι είμαι Ολυμπιακός τώρα που νικάει!) και κουραφέξαλα , το μόνο που ξέρουν είναι Μαρινάκης μάγκας και παιχταράς ο Μητρόπουλος(δεν ξέρουν ότι πλέον δεν παίζει,διαβάζουν στην εφημερίδα τους τα έχωσε ο Μητρόπουλος,ρωτάνε στο καφενείο κάτι γέρους με αλτσχαιμερ,τι θέση είναι ο Μητρόπουλος τους λένε σέντερ φορ,σου λένε παιχταράς ,τους τα έχωσε γράφει η εφημερίδα, έτσι είναι!!!)
Όλοι αυτοί ,που είναι και πολλοί,τώρα έχουν χάσει λίγο την μπάλα,καιρός είναι να μη τους τη ξαναδώσουμε ποτέ!
Σήμερα οι σαλτιμπάγκοι Εκτωρ Νασιώκας(πρώην υφυπουργός Υγειας και Πρόνοιας 10/2001-03/2004) και Γεώργιος Φλωρίδης(επί χρόνια υφυπουργός εσωτερικών ,πολιτισμού,οικονομικών,υπουργός δημοσίας τάξεως)την έκαναν από το ΣΚΑΤΟΚ,ρε μούργοι τόσα χρόνια που μας διοικούσατε δεν τα βλέπατε,παλιοτόμαρα την κοπανάτε να το παίξετε ήρωες,θα σας τσακίσουμε όπου και αν κρυφτείτε,θέλετε να έχετε λόγο στο αύριο της Ελλάδας,θα έχετε από το δέντρο ψηλά!
Αρκετά μας πήδηξαν τόσα χρόνια,τώρα θα κάνουμε εμείς παιχνίδι και λάθη να κάνουμε,θα είναι δικά μας,δεν θα ξαναπληρώσουμε τα δικά τους και θα ηρεμήσουν οι ψυχές όταν συρθούν στις φυλακές του Κολοκοτρώνη και όταν τα κεφάλια τους γίνουν μπάλες στο χριστουγενιάτικο δέντρο της πλατείας!
Τότε θα ησυχάσουν οι ψυχές και αυτών που έφυγαν με την πίκρα του κατατρεγμού στη ζωή,της ατίμωσης ,της αναγκαστικής φτωχειας,της εξορίας,των βασανιστηρίων,των δολοφονιών!
Τότε θα ησυχάσει η ψυχή του Σωκράτη,του Λεωνίδα,του Καραϊσκάκη,του Βελουχιώτη,του Σαράφη,των κατοίκων της Κοκκινιάς,της Κανδάνου,των Καλαβρύτων,του Κομνηνού,του Μουστακλή,του Οπρόπουλου,του Παναγούλη και τόσων και τόσων άλλων που έδωσαν πολλά στην πατρίδα και αυτή ή τους δολοφόνησε,ή τους βασάνισε ή τους πρόδωσε.
Και τους περισσότερους γιατί; Γιατί είχαν άλλα πιστεύω και άλλες ιδέες για τη ζωή!!
Ως ελάχιστη υποχρέωση στη μνήμη τους,οφείλουμε τιμώντας τη θυσία τους να μην αφήσουμε άλλο τον Ελληναρά να μας δυναστεύει και να διώξουμε με κάθε τρόπο ανδρείκελα σαν αυτούς που μας διοικούν ή ακόμα χειρότερο θέλουν να μας ξαναδιοικήσουν!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ,ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ,Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ,ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΙΩΝ ,ΕΙΤΕ ,ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΓΙΆ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
ΚΑΙ  ΌΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΊΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗ ΞΑΝΑΨΗΦΊΣΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ!
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ!

Στη μνήμη ενός ήρωα που η άλλη Ελλάδα,των καλών Ελλήνων σκύλευσε, επί του πτώματός του

Μέχρι το 2004, στην επίσημη ιστοριογραφία υπήρχαν διχογνωμίες αν ο Άρης Βελουχιώτης αυτοκτόνησε ή αν εκτελέστηκε από το απόσπασμα καταδίωξης. Το ιστορικό αυτό κενό λύθηκε όταν ο εκδότης των εκδόσεων Φιλίστωρ, Χαράλαμπος Γραμμένος (Μπάμπης Γραμμένος) το 2004 ανακάλυψε από πληροφορίες στην Μεσούντα Άρτας, ότι «πριν από 21 χρόνια κάποιος νεαρός αγροτικός ιατρός στην Ελάτη Άρτας πήρε πολλές συνεντεύξεις από επιζώντες αντάρτες του αποσπάσματος Βόιδαρου» (οπλαρχηγός του Ναπολέοντα Ζέρβα). Ανακάλυψε τον ιατρό αυτό και ιδού η συνέχεια. Η μοναδική υπάρχουσα μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα Άγγελου Λύκκα από την Ελάτη Άρτας, για τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη, καταγράφηκε το έτος 1982 σε συνέντευξη στον Χαράλαμπο Γκούβα και έχει δημοσιευθεί στο βιβλίο του ΓΓ του ΕΑΜ, Νίκου Αποστόλου «Ο Άρης Βελουχιώτης όπως τον γνώρισα», εκδόσεις Φιλίστωρ το έτος 2004 [6]. Ακολούθησε αναδημοσίευση σε άλλα βιβλία, στο «Βήμα», τα «Νέα», την «Ελευθεροτυπία», το διαδίκτυο, κ.λπ.: Η μαρτυρία του Άγγελου Λύκκα (1924-1990) είναι φρικιαστική: «Ήταν καλοκαίρι 1945 και ήμασταν στη χαράδρα του Φάγκου στη Μεσούντα… Έπεφταν σποραδικοί πυροβολισμοί και ξαφνικά ακούστηκε έκρηξη χειροβομβίδας. Τελικά τους περικυκλώσαμε και όταν φτάσαμε κοντά ακούστηκε ο Δράκος να λέει: "Μην πυροβολάτε ορέ παιδιά", ενώ λίγο παραπέρα με το κεφάλι προς την κατηφόρα ήταν ο Άρης μέσα στα αίματα και τα έντερα έξω από την κοιλιά. Είχε τραβήξει χειροβομβίδα ακουμπισμένη στην κοιλιά. Αηδίασα και πήγα παραπέρα να κάνω εμετό. Ο Βόιδαρος όλο χαρά, διέταξε το Δράκο να κόψει το κεφάλι του Άρη με το σχιά (= σουγιά) για αποδεικτικό στοιχείο. Έβγαλε ένα σχιά ο Δράκος απ’ αυτά που διπλώνουν στα δυό και πήγε να το κόψει, αλλά δεν έκοβε και ταλαιπωρήθηκε ο έρμος. Δεν μπορούσα να βλέπω και πήγα παραπέρα, δεν αισθάνομαν καλά, ήθελα να κάνω εμετό, αλλά πρέπει νάκανε πάνω από 15 λεπτά, δυσκολεύτηκε εκεί που είναι τα νεύρα. Το κεφάλι το πήρε ο Βόιδαρος απ' τα μαλλιά, το σήκωσε ψηλά να το ιδούν και οι άλλοι και έσταζε αίματα ακόμα. Το αλάτισαν μετά και τόβαλαν στον τορβά να το πάνε στη Διοίκηση του ΕΔΕΣ στο Βουργαρέλι». [7], [8]

 Το κεφάλι του Άρη Βελουχιώτη

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το κεφάλι του Άρη Βελουχιώτη και του «Τζαβέλλα» μετά τη Μεσούντα Άρτας μεταφέρθηκαν «σε τορβά» στο Βουργαρέλι Άρτας και από εκεί μέσα από τα βουνά της Νότιας Πίνδου, στα Τρίκαλα. Εκεί κρεμάσθηκαν από τους οπαδούς του ΕΔΕΣ σε φανοστάτη και στήθηκε γλέντι με νταούλια και κλαρίνα. Στη συνέχεια ήρθε στα Τρίκαλα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ναπολέων Ζέρβας (ξυρισμένος πλέον, χωρίς μούσι) για να επιβεβαιώσει την ταυτότητα (είχαν μακρινή συγγένεια)[9], και στη συνέχεια τα κεφάλια μεταφέρθηκαν στην Αθήνα και είναι άγνωστο τι απέγιναν[10]. Για το γεγονός αυτό πέραν της φωτογραφίας που είναι διαθέσιμη, κάνει αναφορά με ειδική σκηνή ο σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος στην ταινία του «Ο Θίασος» (1976). Υπήρχαν πληροφορίες ότι τα ταριχευμένα κεφάλια μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και αργότερα στο Εγκληματολογικό Μουσείο Αθηνών, το οποίο στεγάζεται στην Έδρα Ιστολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Γουδί. Όμως σε επιτόπια επίσκεψη του Χαράλαμπου Γκούβα το 1981 στο εν λόγω Μουσείο (κλειστό για το κοινό) δεν υπήρχε εκεί κεφάλι Άρη Βελουχιώτη ή Τζαβέλα, ενώ υπήρχαν τα κεφάλια των ληστών Γιαγκούλα, Νταβέλη κ.λπ.[11]

 Μετά τον Αρη

Την ίδια ημέρα του θανάτου του Άρη Βελουχιώτη, η εφημερίδα Ριζοσπάστης δημοσίευσε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τη διαγραφή του Βελουχιώτη από το κόμμα. Το κείμενο έχει ως εξής: «Το ΠΓ ενέκρινε τη δημοσίευση στο "Ριζοσπάστη", της απόφασης της 1ης Ολομέλειας της ΚΕ για τον Άρη Βελουχιώτη (Θανάση Κλάρα ή Μιζέρια). Ο Κλάρας, αφού μια φορά πρόδωσε και αποκήρυξε το ΚΚΕ γιατό λύγισε μπροστά στην τρομοκρατία του Μανιαδάκη, ξαναζήτησε στον καιρό του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα να ξανα...στρώσει με το αίμα του την προδοσία του εκείνη που αναγνώρισε και καταδίκασε. Το ΚΚΕ τούδωσε τη δυνατότητα αυτή. Σήμερα όμως σε μια δύσκολη και κρίσιμη στιγμή, από δειλία και φόβο, παρά τις υποσχέσεις και τη συμφωνία που στα λόγια έδειξε, απειθαρχεί πάλι, ξαναπροδίδει το ΚΚΕ με την τυχοδιωκτική και ύποπτη δράση του που μονάχα τον εχθρό ευνοεί. Στο ΚΚΕ δεν έχει θέση κανένας οσοδήποτε ψηλά κι αν στέκει και οσοδήποτε μεγάλος κι αν είναι, όταν οι πράξεις του δεν συμβιβάζονται με το κοινό συμφέρον και όταν παραβιάζεται η δημοκρατική εσωκομματική πειθαρχία» [12]. Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του δεν ήταν γνωστές μέχρι το 2004. Η Εθνοφυλακή αποκεφάλισε το πτώμα του και κρέμασε το κεφάλι του στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων την μεθεπόμενη ημέρα. Το όνομα του Βελουχιώτη έγινε συνώνυμο με τη δράση του ΕΛΑΣ και οι απόψεις για τη δράση του υπήρξαν ποικίλες και συχνά αντιφατικές. Πολλά επίσης υπήρξαν τα δημοσιεύματα για τον Βελουχιώτη, εκτός από την αναφορά σε γενικά έργα.

 Είπαν για τον Άρη

Ναπολέων Ζέρβας: Ένα τέρας με ηγετικάς και οργανωτικάς ικανότητας αληθινά υπερφυσικάς
Αλφόνσο Ινφάντε (Ιταλός στρατηγός): Από όλους τους αρχηγούς του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που γνώρισα, και γνώρισα πολλούς, μόνον ο Άρης μου έκαμε εντύπωση. Ήταν δυνατός, στοχαστικός, είχε λεπτότητα
Κρις Γούντχαουζ: Ήταν η μεγαλοφυΐα του ΕΛΑΣ
Δημήτρης Δημητρίου (Νικηφόρος): Ήταν ένας άνθρωπος εκρηκτικής ιδιοσυστασίας. Κυριολεκτικά μια φυσική δύναμη. Ήταν έξω από τα ανθρώπινα, τα συνηθισμένα
Νικόλαος Καστανάς (Συνταγματάρχης): Από τας πρώτας στιγμάς διησθάνθην ότι απέναντί μου είχα άνδρα γεννημένον να άρχει. Ηδύνατο τα πάντα να δημιουργήσει εκ του μηδενός. (...) Μοναδικός λαϊκός ηγέτης και έξοχος πολιτικοστρατιωτικός νους

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Συμπτώσεις;Τραγικές!

Σαν σήμερα 16 Ιούνη του 1945 αυτοκτονησε στη Μεσούντα Άρτας , ο Αρης Βελουχιώτης,επτα (7) χρόνια αργότερα (ακριβως μια χουντα διαφορά)γεννήθηκε (16 Ιουνίου 1952) στο St. Paul, Minnesota, Η.Π.Α. , ένας από τους μεγαλύτερους ψεύτες και ύπουλους δωσίλογους που έφτασε, μέσα από αδιαφανείς μηχανισμούς στη γενική διεύθυνση της οικογενειακής επιχείρησης real estate ,Διοίκηση Ελλάδος!Ο Γιώργος Παπανδρέου!

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!
Στις 16 Ιουνίου 1945 ο Βελουχιώτης είχε κυκλωθεί στη Μεσούντα του Αχελώου από ομάδες της Εθνοφυλακής που είχαν σταλεί για να τον συλλάβουν και την ημέρα εκείνη προτίμησε να τερματίσει τη ζωή του.
Την ίδια ημέρα, η εφημερίδα Ριζοσπάστης δημοσίευσε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τη διαγραφή του Βελουχιώτη από το κόμμα. Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του δεν είναι γνωστές. Η Εθνοφυλακή αποκεφάλισε το πτώμα του και κρέμασε το κεφάλι του στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων την επόμενη ημέρα.
Διαβάζουμε από τη βιογραφία του!!!
...........Λίγο αργότερα, τον Απρίλιο του 1944, ο Άρης στάλθηκε στον Μοριά για να αναδιοργανώσει το εκεί αντάρτικο. Το κύριο πρόβλημα εκεί ήταν τα Τάγματα Ασφαλείας, οι μονάδες που είχαν εξοπλίσει οι Γερμανοί από κοινού με την κυβέρνηση Ράλλη. Έδωσε στον ΕΛΑΣ επιθετικό προσανατολισμό και, στις παραμονές της Απελευθέρωσης, εξαπέλυσε μια σειρά σκληρών επιθέσεων ενάντια στις βάσεις των Ταγμάτων.
Στην Απελευθέρωση ήταν ένας από τους πολλούς που διαφώνησαν με τις επιλογές της ηγεσίας της Αντίστασης, με τη συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπανδρέου και την ανάθεση κεντρικού ρόλου στους Άγγλους. Τίποτε δεν μας επιτρέπει να υποθέσουμε ότι η διαφωνία του αυτή οδήγησε σε κάποιες πρακτικές ενέργειες. Αρκετοί θεώρησαν μάλλον λανθασμένα ότι έφθασε ως τα όρια της ανταρσίας στη λεγόμενη " Σύσκεψη των Καπεταναίων" στη Λαμία τον Νοέμβριο του 1944. Δεν φαίνεται να έγινε κάτι τέτοιο. Στα Δεκεμβριανά κρατήθηκε σε απόσταση, ενώ οι σκέψεις και κινήσεις του μετά την ήττα και την υποχώρηση από την Αθήνα δεν προετοίμασαν τη συνέχεια. Υπέγραψε τη διαταγή αφοπλισμού και διάλυσης του ΕΛΑΣ και κατόπιν, με μια ομάδα πιστών, άρχισε να περιπλανιέται στα βουνά χωρίς να επιλέξει ούτε την έξοδο στο εξωτερικό ούτε την είσοδο στην παρανομία. Δεν είναι σίγουρο αν επένδυσε σοβαρά στη δημιουργία ενός νέου αντάρτικου. Όπως και να 'χει, οι οργανώσεις τον απομόνωσαν και πολύ λίγοι έδειξαν πρόθυμοι να τον ακολουθήσουν. Πέρα από το άστρο του, η πειθαρχία στο ΚΚΕ αποδείχθηκε πολύ πιο ισχυρός παράγοντας και για τους γύρω του και για τον ίδιο.
Το τελικό κτύπημα ήρθε με την επιστροφή του Ζαχαριάδη από τη Γερμανία όπου κρατιόταν όμηρος. Ο τελευταίος δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό στο να καταδικάσει την απειθαρχία του Άρη. Στις 12 Ιουνίου 1945 το ΚΚΕ τον αποκήρυξε με πολύ σκληρό δημοσίευμα στον " Ριζοσπάστη". Η πιθανή ελπίδα του Άρη για στροφή της ακολουθούμενης πολιτικής ναυάγησε. Δεν έμενε πια παρά το τέλος. Αυτό ήρθε στις 16 του ίδιου μήνα όταν ο Άρης, πιο μόνος παρά ποτέ άλλοτε, κλεισμένος από τον στρατό και παρακρατικούς, αυτοκτόνησε κοντά στις όχθες του Αχελώου. Δυο μέρες αργότερα το κεφάλι του, κομμένο, κρεμόταν από φανοστάτη των Τρικάλων.

Σκέψεις

Διαβάζοντας στο διαδίκτυο, βρήκα δυο ενδιαφέρουσες παραγράφους που σας τις αναδημοσιεύω,είναι απο συντάκτες του capital, οικονομικού site,

Ποιον να πιστέψεις, τι να πιστέψεις, γιατί να πιστέψεις; Είναι τόσο ανίκανοι, όσο δείχνουν, ή μήπως είναι βαλτοί; Είναι δυνατόν να έχουν γίνει τόσα πολλά λάθη από τόσους λίγους ανθρώπους και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Είναι φανερό πλέον σε όλους ότι η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Ο μόνος που φαίνεται να μην το έχει ακόμη αντιληφθεί είναι ο πρωθυπουργός..

και η άλλη

Επιπλέον χρόνο ενός τριμήνου δίνουν οι τελευταίες ανακοινώσεις και διαρροές πληροφοριών από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ. Η κορύφωση της κοινωνικής αναταραχής και της πολιτικής αποσταθεροποίησης στην Αθήνα υποχρεώνουν την τρόικα να δρομολογήσει την εκταμίευση της 5ης δόσης του δανείου των 110 δισ. ευρώ για τις αρχές Ιουλίου αποτρέποντας ένα "ατύχημα" που, όπως υποστηρίζει η ΕΚΤ στην τελευταία της Εκθεση, θα μπορούσε να συμπαρασύρει ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ. Η εκταμίευση της δόσης μεταθέτει το πρόβλημα για την επόμενη φάση αξιολόγησης στο τέλος του καλοκαιριού.

Το μήνυμα άλλωστε είχε δοθεί 24 ώρες πριν με την ανακοίνωση προειδοποίησης υποβάθμισης από την Moody΄s προς τις γαλλικές τράπεζες, που αποτελεί προμήνυμα και για τις γερμανικές τράπεζες οι οποίες έχουν κατά 50% μεγαλύτερη έκθεση σε ελληνικά ομόλογα από τις γαλλικές.

Στις συνθήκες αυτές το ΔΝΤ, με παρέμβαση της Ουάσιγκτον, υποχρεώθηκε να διαρρεύσει ότι αρκείται στις διαβεβαιώσεις της Ε.Ε. προκειμένου να εκταμιεύσει τη συμμετοχή του στην 5η δόση του δανείου, ενώ η Ε.Ε. ανακοίνωσε ότι στις αρχές Ιουλίου θα γίνει και η εκταμίευση της δικής της συμμετοχής στην δόση των 12 δισ. ευρώ. 


Πηγή:www.capital.gr

Σε κατά καιρούς συζητήσεις,με πρήζουν με τους μάγκες και καλά που έβγαλαν τα λεφτά στο εξωτερικό,τα πράγματα δεν είναι όσο ρόδινα νομίζουν,τα λαμόγια ,για διαβάστε!

Κοιτάξτε λεφτά υπάρχουν,όμως οι τσάτσοι που μας διοικούν,δεν αγγίζουν τους κλέφτες,γιατί είναι όλοι δικοί τους!
Εδώ για να χαλαρώσει ο κόσμος χτες μας έριξαν παραμύθι συγκυβέρνησης!
Την επόμενη φορά όμως και κοντοζυγώνει θα φύγουν μόνο με κλωτσιές,είναι ότι χειρότερο, Παπανδρέου λαμόγιο απόλυτο,Σαμαράς κωθώνι,Καρατζαφέρης φίδι,Ντόρα νούμερο,Παπαρήγα κρίμα για όλα, το κόμμα του λαού, που χτες έφτασε επιτέλους στη πλατεία και έφυγε σε μισή ώρα!
Αυτοί πάνε να μας συγκυβερνήσουν συγαμιώντας μας και η αριστερά περί άλλων τυρβάζει!
Χτες τα έκλασαν και έκαναν απίστευτες μαλακίες ,για να διώξουν το κόσμο από την πλατεία μέχρι και ότι επιτέλους έφυγε ο πράκτορας ,όμως θα ξαναερχόταν με συγκυβέρνηση όλου του θιάσου των κλεφτών και των δολοφόνων!

Πρωθυπουργός ο Παλαιοκώστας αυτή τη πρόταση έχω,αμνηστία και καπάκι πρωθυπουργός και εξωτερικών ο Βασίλη Ρετζαι,πολιτισμού Κώστας Γκουσγκούνης,οικονομίας και οικονομικών Γιώργος Γούκος και Γιώργος Κοσκω
τάς,Άμυνας (μετεγγραφή από τα ξένα)ο Τσακ ο Νόρις!παιδείας η Σαββούλα Λιάτσου(λόγω ονόματος),υγείας Βανέσσα Ντελ Ρίο,εμπορίου Γερολαδάς και εσωτερικών Προτασάλτε Άρης(λόγω του ότι είναι πρώτος στη σάλτα και Άρης μαζί με παπά!)
και τώρα το άρθρο διαβάστε και καταλάβετε επιτέλους ότι απλά δεν θέλουν να κάνουν αυτό που είναι εύκολο γιατί θα δυσαρεστήσουν τα δωσίλογα λαμόγια φίλους τους!
Του Σπύρου Δημητρέλη

Φόρο 10 -12% θα κληθούν να πληρώσουν όσοι μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό τα οποία δεν έχουν δηλωθεί και φορολογηθεί. Αυτό προβλέπει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η νέα ρύθμιση «αμνήστευσης» κεφαλαίων τα οποία μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό από τους καταθέτες τους τελευταίους 18 μήνες.

Ειδικότερα, στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών υποστηρίζουν ότι έχουν ήδη εξασφαλίσει την έγκριση τραπεζικών και φορολογικών αρχών του εξωτερικού προκειμένου να λάβουν τα ακριβή στοιχεία και ποσά αυτών που από τον Ιανουάριο του 2010 έστειλαν τις τραπεζικές τους καταθέσεις μέσω εμβασμάτων σε τράπεζες του εξωτερικού, κυρίως στην Κύπρο, τη Γερμανία, τη Βρετανία και τη Γαλλία.

Σύνταγμα 15/06/2011




















ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ,ΟΛΑ!ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!

Χθες ήταν η απόλυτη συγκέντρωση!φάγαμε  αέρια βάλαμε και στη τσέπη μας!Οι προβοκάτορες ήταν χρυσαυγίτες ,τους είδαμε με τα μάτια μας,περάσαμε δίπλα τους,τέσσερις φορές προσπάθησαν,να διώξουν το κάσμο από το Σύνταγμα!
Αρχικά δημιούργησαν επεισόδια απέναντι,από τη μεγάλη Βρετάνια με κουκουλοφόρους προβοκάτσια καραμπινάτη,εν τω μεταξύ στο μπλόκο στη βασιλισσης Σοφίας ,έπεφτε ξύλο με την αστυνομίαΛοιπόν εν κατακλείδι ,έπεσε πολύ αέριο,έγιναν προβοκάτσιες με σκοπό η αστυνομία να καθαρίσει την πλατεία,δεν τους βγήκε!
Ο βλακοπρακτοροΓιώργης πήγε στο φοιτητικό του συγκάτοικο το άλλο καινάρι να τα βρουν και να συνδιοικήσουν !Τα ίδια ακριβώς σκατά είναι!
Χτες καταφέραμε,ένα πράγμα,να ξεφτυλιστεί το σύστημα!
Δεν τους βγήκε τίποτα,χτες ουσιαστικά έπεσε η κυβέρνηση,ξεφτυλίστηκε το πολιτικό σύστημα!Οι εκλογές έφτασαν,διαλύστε με τη ψήφο σας το δικομματισμό,πρέπει να διαλυθούν!
Θα συνεχίσω αργότερα,καλημέρα σε όλους!
Η πλατεία είναι δικία μας!Η Ελλάδα ανήκει στο λαό της!

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

"Στα άδυτα της μυστικής λέσχης Bilderberg..." Μια ...

ένα εκτενές ρεπορτάζ - αφιέρωμα στη λέσχη των ισχυρών της γης γνωστή και ως μυστική λέσχη Bilderberg κάνει η εφημερίδα  ΤΟ ΑΡΘΡΟ. Η εφημερίδα κάνει αναφορά στο Greek American News Agency, το οποίο και σε πανελλήνια πρώτη αποκάλυψε το τόπο καθώς και άλλα σημαντικά στοιχεία της μυστικής συνάντησης στην Κωνσταντινούπολη, παραθέτει ένα πλούσιο ρεπορτάζ και πολλές πηγές ενημέρωσης για το θέμα αυτό που εδώ και δεκαετίες τροφοδοτεί την συνωμοσιολογία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ....ΠΡΟΣΟΧΗ...

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ....ΠΡΟΣΟΧΗ...: "Το ραντεβού με τον διοικητή της ΕΥΠ Κ.Μπίκα ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ του πρωθυπουργού πριν πάει στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,τροφοδότ..."

Syntagma - Σύνταγμα 15/06/2011

ΩΡΑ 9:32!κλεινονται στα κλουβια τους!


ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!ΤΡΕΜΟΥΝ!

Το πιο εντυπωσιακό μέχρι στιγμής είναι ο μεγάλος τοίχος που έχουν υψώσει οι αστυνομικοί στην Βασιλίσσης Σοφίας
στο ύψος των ανθοπωλείων. Ενας τοίχος από σίδερο και πλέξιγκλας κόβει τον δρόμο στα δυο και κάνει την Βουλή απροσπέλαστη.
 


Περίπου 5.000 αστυνομικοί και 32 διμοιρίες των ΜΑΤ είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τις κινητοποιήσεις.
Στην Αθήνα βρίσκονται και 12 διμοιρίες των ΜΑΤ από την επαρχία, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί απ' όλο το προσωπικό να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!Συνεχής πληροφόρηση 24ώρου βάσης!Καλημέρα!Κατεβαίνουμε και εμείς!Θατα πούμε αργότερα!


Λόγω της 24ωρης απεργίας των ΜΜΕ στις 15 Ιουνίου, σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τη Συγκέντρωση στο Σύνταγμα και στα υπόλοιπα σημεία συγκέντρωσης από το real-democracy.gr καθώς και από το twitter μέσω του hashtag  #m25gr.
8:10 - Κόσμος μαζεύεται στο Σύνταγμα και ήδη εχει δημιουργηθεί μια φυσική ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά στη Βουλή.Το μπλόκο του Ευαγγελισμού έχει κατέβει μπροστά στην Ηρώδου του Αττικού και χρειάζεται ενίσχυση.  Ενίσχυση χρειάζεται και το μπλόκο του Καλλιμάρμαρου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ!Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΡΑ!
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!ΟΛΟΙ ΕΞΩ!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!
Τετάρτη 15 Ιουνίου περικυκλώνουμε τη Βουλή!
Για όσους έρχονται από τα Βόρεια Προάστια, σημείο συνάντησης είναι ο Ευαγγελισμός
Για όσους έρχονται από τα Νότια  και τα Ανατολικά Προάστια, σημείο συνάντησης είναι το Καλλιμάρμαρο
Για όλους τους υπόλοιπους σημείο συνάντησης το Σύνταγμα
Ώρα συνάντησης και για τα τρία σημεία: 7 το  πρωί
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ! 
ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ,ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΗΔΗ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΤΩ,
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΚΟΛΗΤΗΛΙΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟ-ΚΑΝ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΜΑΣ

Bilderberg για την Ελλάδα: Είστε νεκροί! Πρέπει να...: "Ο Βουλευτής Πάνος Καμμένος καταθέτει επερώτηση στην βουλή προκειμένου ο υπουργός οικονομικών να αποκαλύψει το περιεχόμενο των συζητήσεων κατ..."

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!!!!!!

ΒΟΜΒΕΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:"Βίντεο: "'ΗΤΑΝ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ-ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΥΕΝΕΔ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ'! Το εκπληκτικό αυτό βίντεο εί..."

ΖΗΛΕΨΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ????

ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BUI...: "Ἀθήνα, 14 Ἰουνίου 2011 ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ: Τὸν Ἀξιότιμο Ὑπουργὸ τῶν Οἰκονομικῶν κ. Παπακωνσταντίνου Γεώργιο ΘΕΜΑ: ΄΄Συνεδρίαση τῆς Λέσχης..."

Η ΤΑΝ Η ΦΟΝΤΑΝ

Ο έρωτας στην Αρχαία Ελλάδα: "Στην αρχαία ελληνική κοινωνία, η σεξουαλική έλξη και πράξη ήταν αποδεκτές. Οι Έλληνες τα αντιμετώπιζαν με αβίαστο και απροβλημάτιστο τρόπο. ..."

ΤΩΡΑ ΣΩΘΚΑΜΕ!!!!!!!!

Η Σύνοδος της Λέσχης Bilderberg ενέκρινε στο St. M...: "Οι κ.κ Λουκάς Τσούκαλης, Γκίκας Χαρδούβελης, Γιώργος Δαυίδ και Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έλαβαν μέρος στη φετινή σκαμπρόζικη(το 'Κουρδιστό ..."

ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Η ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗ...: "Ο Yuri Alexandrovich Bezmenov, γιός υψηλόβαθμου σοβιετικού αξιωματικού γεννήθηκε το 1939 στην Μόσχα. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Novo..."

ΚΟΛΛΕΓΙΟ "ΑΝΑΤΟLIA"

Ποιάς ελληνικής ομάδας οι παίκτες απαγχονίστηκαν γ...: "Στα όνειρα μου έρχεται συχνά η μακρινή φωνή της μάνας τρελής στους έρημους δρόμους... και με ρωτάει με παράπονο αν κλαίνε ακόμα τα ματ..."

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ! Ο Πρωθυπουργός έχει γενέθ...: "Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση Και όμως είναι περά για περά αλήθεια, ο ΓΑΠ γεννήθηκε την ημέρα που η ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει τον Άγι..."

ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΧΟΡΟ.

Πυρρίχιος: Ο αρχαιότερος ελληνικός πολεμικός χορός...: "Για την δημιουργία του υπάρχουν τρεις μυθικές εκδοχές: 1.Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Κρόνου, πριν τις Τιτανομαχίες και ενώ ο Ζευς ή..."

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΤΟΥΤΟΝΑ ΜΠΡΕ ΣΕΙΣ????

ΙΠΠΟΦΑΕΣ: Το αρχαίο φυτό θαύμα ...Το φυτό του ΜΕΓΑ...: "Στην αρχαία Ελλάδα ήταν πολύ γνωστό και η χρήση του ήταν ευρέως διαδεδομένη. Στο σύγχρονο κόσμο, όμως, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τις εκπληκ..."

ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ??? ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠ΄ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΜΠΙΖΝΑ.

  • Κάνουν την κρίση ευκαιρία και αγοράζουν σε εξευτελιστικές τιμές Ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και οικόπεδα κοντά στην θάλασσα
Σύμφωνα με αδιάψευστες πληροφορίες μας στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες έχουν έρθει πλήθος τούρκων επιχειρηματιών με σκοπό να αγοράσουν οικόπεδα και επιχειρήσεις. Η «απόβαση» των τούρκων επιχειρηματιών έγκειται, κυρίως, στο γεγονός της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αλλά και στο «καμπανάκι ευκαιριών» που τους χτύπησαν κάποιοι Έλληνες μεσίτες.

Έτσι, σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες, έχουν αρχίσει να αγοράζουν οτιδήποτε (κυρίως οικόπεδα και επιχειρήσεις) που μπορεί να τους αποφέρει βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα σημαντικό κέρδος.

Με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, έγινε κρούση στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, προκειμένου να αγοράσουν το «ΜΙΝΙΟΝ» και κατέθεσαν προσφορά αρκετών εκατομμυρίων ευρώ!!! Προς έκπληξη όλων, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, αρνήθηκε ευγενικά την προσφορά των τούρκων επιχειρηματιών…

Λέτε σε λίγους μήνες να βλέπουμε την Αθήνα να πλημμυρίζει από τουρκικές σημαίες; Γιατί όχι; Αφού η κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΕ ΛΕΩ!!!!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

....ΚΥΠατζήδες εν δράση ανάμεσα στου...: "Περίεργες καταστάσεις συμβαίνουν γύρω μας αλλα ορισμένες φορές δεν μπορούν να παραμείνουν μυστικές λόγω του ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωπο..."

ΚΑΒΛΙΑΡΗ ΣΙΛΒΙΟ!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΚΟΣ, Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ Ο...: "Έχουν φρενιάσει εδώ και πολλούς μήνες τα καταχρεωμένα ΜΜΕ. Έχουν πάθει χρόνια υστερία οι «δημοσιογράφοι» με τις νοικιασμένες συνειδήσεις,..."

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ

"Λείπει σήμερα ο Χατζηνικολάου και ο Κώνστας έβγαλε το άχτι του. Έχει εξελιχθεί στον πιο εμετικό κυβερνητικό παπαγάλο που θέλει να τα ξεπουλή..."

Πέρασαν 24 χρόνια(14/06/1987),ήταν μιά άλλη στιγμή, που μας έβγαλε αυθόρμητα όλους έξω!

Η Ελλάδα που μπορεί!Η παρέα του μεγαλύτερου, Έλληνα αθλητή Νίκου Γκάλη!
κυρίες και κύριοι η ομάδα που τίμησε την Ελλάδα,ο Νίκος Γκάλης και τα άλλα παιδιά!Για να θυμόμαστε ότι η Ελλάδα εκτός από δωσίλογους,έχει και παληκάρια!

«Αγανακτισμένοι Πιερίας»: Ζητούν με εξώδικο την ποινική δίωξη των βουλευτών τους

Σε εξώδικη διαμαρτυρία εναντίον των βουλευτών τους προέβησαν οι αγανακτισμένοι πολίτες της Πιερίας. Τουλάχιστον εξήντα πολίτες έχουν υπογράψει το εξώδικο, το οποίο απευθύνεται στους τοπικούς βουλευτές και το νέο Μνημόνιο το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί. Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι διεκδικούν τα δικαιωματά τους ενόψει του Μεσοπρόθεσμου και του Μνημονίου μέσα από μια επιστολή «καταπέλτη».

Συγκεκριμένα, ζητούν την ποινική δίωξη των βουλευτών του Νομού Πιερίας για οποιαδήποτε ζημία διαπιστωθεί από την υπογραφή του μνημονίου σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα δικαιώματα των οποίων -καθώς και του ελληνικού κράτους- οι βουλευτές έχουν ορκιστεί να προστατεύουν.


Το κείμενο του εξώδικου διαμαρτυρίας αναφέρει:


«Στον Πρόεδρο της Βουλής
Εχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις πρίν από λίγους μήνες μάθαμε -δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίστηκε τότε.
Σε γενικές γραμμές μάθαμε ότι με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση: Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας.

Κάθε αξιοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιογράφων και δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται εις όφελος του δανείου και επομένως μόνο με συγκατάθεση της Τρόϊκα.

Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των δανειστών της να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού περιεχομένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό.
Η μορφή της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα εξαρτάται από την συναίνεση των δανειστών και το προϊόν της αξιοποίησης θα είναι δεσμευμένη περιουσία.

Έχουμε παραιτηθεί «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση που περιέχει ως όρο η σύμβαση. Με όλα αυτά εμείς καταλαβαίνομε ότι η διακυβέρνηση της χώρας έχει εκχωρηθεί στους δανειστές οι οποίοι και δύνανται να τη μεταβιβάσουν σε τρίτους.

Εσείς κ. Βουλευτά ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Αποστολή σας είναι να υπερασπίζεστε το Σύνταγμα, την Εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και όχι των δανειστών μας, τα δικαιώματα των οποίων έπονται των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, πράγμα που εσείς δεν πράξατε. Ερωτάσθε τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετείτε;

Θεωρούμε ότι στις κρίσιμες αυτές στιγμές, οι Βουλευτές θα πρέπει να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους, ως αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού και να ενεργήσουν έτσι, και όχι ως εκτελεστές αθέμιτων εντολών του κόμματος τους ή και ξένων συμφερόντων.

Επειδή εντός των προσεχών ημερών επίκειται η ψήφιση και νέου επαχθέστερου μνημονίου, σας καθιστούμε υπεύθυνους και υπόλογους έναντι του Ελληνικού Λαού και ενός εκάστου των θιγομένων πολιτών, εάν με την ψήφο, συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο μνημόνιο. Σας δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε ποινική δίωξη για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών.

Σας κάνομε επίσης γνωστό ότι επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών λόγω της εφαρμογής του πρώτου μνημονίου ή λόγω εξουσιοδότησης από εσάς τρίτου για την ψήφισή του.

Ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου.
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ' αυτούς που απευθύνεται, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Κατερίνη».

15 Ιούνη: 24 ώρες στο δρόμο – Περικυκλώνουμε τη Βουλή


Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα.
Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσανε στις 25 Μάη. Πρώτος σταθμός η γενική απεργία την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Δε σταματάμε μέχρι να το πάρουν πίσω.
Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά. Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα. Καλούμε τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την κινητοποίηση, να κατέβουν στους δρόμους μαζί μας και να δώσουν το δικό τους χρώμα. Δίνουμε τρία μεγάλα ραντεβού:
Όλοι την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7 το πρωί:
1. Μπροστά στη Βουλή.
2. Στο μετρό Ευαγγελισμός.
3. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Μέχρι τις 15 Ιουνίου οργώνουμε την Αθήνα για να μεταφερθεί παντού το κάλεσμα της Λαϊκής Συνέλευσης του Συντάγματος. Δίνουμε από τώρα αγωνιστικό ραντεβού για τη μέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου.
Να ακουστεί δυνατά η δική μας φωνή:
ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος

Θούριος!Θα ζήσουμε ιστορικά χρόνια,ας θυμηθούμε τις ρίζες μας,να πάρουμε δύναμη!


Για τα παιδιά μας!το βρήκα στα παλιά μου βίντεο!Σκεφτείτε!

Καλημέρα σας,επειδή το μέλλον μας είναι τα παιδιά μας,για παρακολουθήστε αυτό το βίντεο!να έχετε καλή μέρα και να ξέρετε το μέλλον είναι τα παιδιά μας!

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Και επειδή η επανάσταση θέλει και γούστα, τραγουδάκι για ηρεμία

Επειδή η ζωή έχει ανηφοριές και κατηφοριές, take me higher ,για να μη λέτε ότι μόνο για επανάσταση και ολική αντίσταση σας γράφω
Αφιερωμένο σε όσους μάχονται,αντιστέκονται και θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους,όσο και αν τους τη δηλητηριάζουν αυτοί που τους πλανεύουν !

ΛΕΝΓΚΩ(Η ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΚΥΡΑ ΜΑΝΑ ΜΑΣ!)

Ακούστε τα λόγια
Στην κυρά μάνα μας μη δίνετε βοήθεια
ούτε μαγκούρα στο προσκέφαλο σιμά
γιατί θα δέρνει κάθε μέρα τα παιδιά της
κι όταν μιλάω θα με λέει αληταρά

κι αν δέρνει κάθε που γουστάρει τα παιδιά της
θα καταντήσουνε εμπόροι δουλικοί
τα νιάτα χάνονται στα βρόμικα σοκάκια
για να μετρήσουν με το μπόι τους τη γη
......................
.......................Αυτή παιδιά μου ήταν τότες η μανούλα
ο κήπος ύστερα εγέμισε ληστές
το κοριτσάκι μας το ντύσανε γριούλα

κι απ΄τα κουρέλια φαινότανε οι πληγές
κι αν μας χτυπάει με μανία και φωνάζει
τη βάζουν άλλοι με συμφέροντα πολλά
το όνειρο που φεύγει τη τρομάζει
να αναζητάει μιά χαμένη ελευτεριά


ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ!ΔΕΙΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΊΝΕΙ!

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ,ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΚΡΟΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΒΑΛΑΚΑΝΙΚΗΣ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΩΚΡΑΤΗΣ,ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ,ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ,ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ,ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ,ΦΕΡΑΙΟΣ,ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ,ΣΕΦΕΡΗΣ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΕΛΥΤΗΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ,ΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ,ΓΟΥΚΟΥΣ,ΚΟΣΚΩΤΑΔΕΣ,ΚΟΚΚΑΛΗΔΕΣ,ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΜΟΙΡΕΣ!ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΑΛΛΟ ΛΑΕ!ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΑ..!!!

Για δείτε και θυμηθείτε, αφιερωμένο στους Πρετέντερηδες των ακουσμάτων μας και στον Πασόκο που κάποιοι είχαμε και μέσα μας(τρομάρα μας!)
Η σασιαληστική αλήθεια!
Ακούστε και απορήστε πως ακόμα έχουμε αυτόν αρχηγό της Ελλάδας μας!
Πάμε καλά;

Εφάπαξ 400.000 ευρώ σε υπάλληλο της Βουλής!

Έγραψα δυο λόγια χθες και σήμερα είδα αυτό το άρθρο που αναδημοσιεύω,δεν έχω λόγια ,αυτή είναι η Ελλάδα που φτιάξαμε!
Άδικη χώρα ,λάτρης του υπερατομμισμού.
Θα πουν πολλοί και τι να κάνει αφού της τα δίνουν;
Μπράβο ρε,κάποιος αγόρασε και την κάμερα του δολοφονημένου  πριν από λίγο καιρό,Μανώλη και πολλοί έχουν αγοράσει διάφορα αγνώστου προέλευσης πράγματα,παλαιότερα κάποιοι αγόραζαν κασετόφωνα αυτοκινήτου κλεμμένα,άραγε σας θυμίζει κάτι;
Λοιπόν αυτοί που της τα έδωσαν,είναι αυτοί που σχεδιάζουν το πως θα μας τα κλέψουν όλα!Άρα είναι αποδοχή προϊόντων εγκλήματος,έτσι απλά!
Τέρμα πλέον οι δικαιολογίες του κώλου,όλοι όσοι έχουν φάει καθ οιονδήποτε τρόπο θα λογοδοτήσουν,τελείωσαν τα έλα βρε αδερφέ ας τους!Τους παρά αφήσαμε και μας πηδήξανε,δεν αντιδράσαμε ποτέ και πουθενά,όλα φραπέ και μαλακοφιλοσοφίες,όλα άσε ρε και αηδίες,τα βλέπαμε και θέλαμε να λοιδωρήσουμε αυτόν που τα στηλίτευε,μας είχαν κάνει σα τα μούτρα τους,όμως δεν περίμεναν ότι μετά από τόσα φάρμακα λήθης,τόση τηλεπροπαγάνδα,τόση αποχαύνωση,τόση διάβρωση συνειδήσεων,θα υπήρχε ακόμα φωτιά στο συνειδητό του Έλληνα!
Τώρα θέλω όλους να μας δω την ώρα της κρίσης που έφτασε,πως θα αντιδράσουμε ,θα ξαναφυλακίσουμε τον Κολοκοτρώνη;
Νομίζω πως όχι πλέον, σιγά σιγά όλοι συνειδητοποιούμε,τι λάθη κάναμε,τι ψηφίζαμε,τι πιστεύαμε,τι διαβάζαμε,ποιους εκθιάζαμε,ποιους θεωρούσαμε μάγκες,τι τρώγαμε,τι καταναλώναμε,τι χειροκροτούσαμε,τι βλέπαμε,τι τραγουδούσαμε,πόσο ζώα γίναμε(μη θίγεστε από την αναφορά αυτή) ,ναι αγαπητοί μου ζώα είμαστε και καταντήσαμε τα γουρούνια να τα βγάλουμε αρχηγούς(βλέπε ,Παπανδρέου,Πάγκαλο,Καραμανλή κ.α., διάβασε Τζωρτζ Όργουελ 1984),αυτό που φοβόντουσαν τελικά συμβαίνει,ο κόσμος σιγά σιγά συνειδητοποιεί και θα ζητήσει τη κάθαρση!

Όλοι θα πάρουν αυτό που τους αρμόζει,αυτό τους τρομάζει και θέλουν να μας πείσουν ότι η ευθύνη είναι δική μας,ναι είναι και τώρα θα κρίνουμε εμείς αφού έχουμε και την ευθύνη ,φωτιά και τσεκούρι σε όλους αυτούς που κατέστρεψαν τη ζωή μας !
για διαβάστε και την είδηση!

 

Την ώρα που ο μισθός του εργαζόμενου πέφτει στα Τάρταρα και οι τσέπες μας αδειάζουν σε κλάσματα δευτερολέπτου με τις περικοπές και τα νέα μέτρα κάποιοι εξακολουθούν να "χαίρονται" προνόμια αξίας χιλιάδων ευρώ.

Φυσικά πρόκειται για τους υπαλλήλους της Βουλής, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Βουλευτές της χώρας και άρα "δικαιούνται" προνόμια και πιο ευνοϊκή μεταχείριση.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα το "Πρώτο Θέμα", την ώρα που ο χρόνος αναμονής για την απονομή συντάξεων στα υπόλοιπα Ταμεία φτάνει τα τρία χρόνια, οι νέοι συνταξιούχοι της Βουλής λαμβάνουν τα χρήματά τους άμεσα (μέσα σε 2-3 εβδομάδες) μαζί με το εφάπαξ που μπορεί να φτάσει και τα 400.000 ευρώ!
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπάλληλος της Βουλής, με διευθυντικό βαθμό, που συνταξιοδοτήθηκε πριν δύο μήνες, έλαβε αμέσως και το διπλό εφάπαξ που δικαιούνται οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου.
 
Η συγκεκριμένη υπάλληλος, λαμβάνει συνολικά και από τα δύο ταμεία (Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων της Βουλής και Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων), ποσό που αγγίζει τα 400.000 ευρώ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟ!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΕΡΗΜΙΤΗ!


Είμαστε η 19η κατά σειρά χώρα σε όγκο χρέους!

Είμαστε η 19η κατά σειρά χώρα σε όγκο χρέους με 165% του ΑΕΠ. Επειδή δεν γνωρίζω πολλά από οικονομικά, γιατί εμείς έχουμε πρόβλημα ενώ π.χ. η Βρετανία έχει χρέως 398% του ΑΕΠ της, η Ολλανδία 344%, η Νορβηγία 861% ...το Λουξεμβούργο 4636% !!!!!!!!

ok η λίστα δεν είναι και πολυ φρέσκια είναι πριν 1 χρόνο, λέτε να πήγαμε στην πρώτη θέση;



List of countries by external debt

From Wikipedia, the free encyclopedia
Map of countries by external debt based on 2005 (already outdated) CIA factbook figures.

This is a list of countries by external debt, the total public and private debt owed to nonresidents repayable in foreign currency, goods, or services,[1] where the public debt is the money or credit owed by any level of government, from central to local, and the private debtthe money or credit owed by private households or private corporations based in the country under consideration.

For informational purposes several non-sovereign entities are also included in this list. Note that this list is gross debt, not net debt.

Rank↓Country↓External debt[2]
US dollars↓
Date↓Per capita[3][4]
US dollars↓
% of GDP[5][6]↓
World (Added)59,090,000,000,00031 December 2010 est.8,73195%
1 United States14,392,451,000,00030 September 2010[7]46,57797%
Euro symbol.svg Eurozone14,166,135,000,0003rd quarter of 2010[8]43,110120%
Flag of Europe.svg European Union13,720,000,000,00030 June 2010[9]27,38283%
2 United Kingdom8,981,000,000,00030 June 2010144,757398%
3 Germany4,713,000,000,00030 June 201057,646143%
4 France4,698,000,000,00030 June 201074,410188%
5 Netherlands2,344,296,360,0003rd quarter of 2010[10]226,503344%
6 Japan2,246,000,000,00030 June 201017,54651%
7 Norway2,232,000,000,00030 June 2010[11]113,174861%
8 Italy2,223,000,000,00030 June 2010 est.39,234124%
9 Spain2,166,000,000,00030 June 201052,588157%
10 Ireland2,131,000,000,00030 June 2010 [12]515,6711224%
11 Luxembourg1,892,000,000,00030 June 2010 [13]4,028,2834636%
12 Belgium1,275,601,020,0003rd quarter of 2010[14]126,188322%
13 Switzerland1,190,000,000,00030 June 2010182,899364%
14 Australia1,169,000,000,00031 December 2010 est.42,057131%
15 Canada1,009,000,000,00030 June 201024,74975%
16 Sweden853,300,000,00030 June 201072,594241%
17 Austria755,000,000,00030 June 201097,411226%
Hong Kong754,631,000,0003rd quarter of 2010[15]92,725233%
18 Denmark559,500,000,00030 June 2010110,216274%
19 Greece532,900,000,00030 June 201049,525165%
20 Portugal497,800,000,00030 June 201047,632201%
21 Russia480,200,000,00030 November 2010 est.2,61121%
22 People's Republic of China406,600,000,00031 December 2010 est.7,0007%
23 Finland370,800,000,00030 June 201068,180200%
24 Korea, South370,100,000,00031 December 2010 est.29,84225%
25 Brazil310,800,000,00031 December 2010 est.1,12914%
26 Turkey270,700,000,00031 December 2010 est.3,88445%
27 Poland252,900,000,00031 December 2010 est.5,27947%
28 India237,100,000,00031 December 2010 est.18718%
29 Mexico212,500,000,00031 December 2010 est.1,64620%
30 Indonesia155,900,000,00031 December 2010 est.65128%
πηγή: wikipedia.org