Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

το τέλος του φόβου ΙΙΙ - ΟΧΙ: το τέλος του φόβου ΙΙΙ - ΟΧΙ, the end of fear... by magiconteam

πολλοι με λενε υβριστη και βωμολοχο!ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΩ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!!!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ !ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!

Το βίντεο που ΣΟΚΑΡΕ την Ντόρα Μπακογιάννη

Αποκάλυψη: Ο Γιώργος Παπανδρέου και η αμερικανική υπηκοότητα!

Αποκάλυψη: Ο Γιώργος Παπανδρέου και η αμερικανική υπηκοότητα!

Η Στατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων - ΣΣΑΣ -, π...

Η Στατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων - ΣΣΑΣ -, π...: Η Στατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων - ΣΣΑΣ -, παρά την ακύρωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονική, παρελαύνει στη Νέα Παραλία ...

: Αιφνιδιασμός από Fitch: Μας κηρύσσει σε "ολική χρε...

Αιφνιδιασμός από Fitch: Μας κηρύσσει σε "ολική χρε...: Mια εξαιρετικά δυσάρεστη και απρόσμενη εξέλιξη είχαμε πριν μερικές ώρες, εξέλιξη που αν «τριτώσει» μπορεί να έχει κρίσιμα αρνητικές παρεν...

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ:"Όχι στη νέα Κατοχή"!

ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

"ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" - ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ...

"ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" - ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ...

Greek Police .. Η μεγάλη παρέλαση των Ασφαλιτώv

DefenceNet.gr - Έλληνες στρατιώτες & Ρώσοι Πεζοναύτες


Αισθάνομαι περήφανος που είμαι Έλληνας!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΙΝΗΘΗΚΕ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!


Γράφει ο Θ.Χ.

Πρώτη φορά σήμερα μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος που είμαι Έλληνας. Την ημέρα που γιορτάζουμε το ΟΧΙ στον Γερμανό - Ιταλικό άξονα για την παράδοση της πατρίδας μας και ξεκινήσαμε το έπος του ‘40, την ίδια ημέρα ο Ελληνικός λέει πάλι ΟΧΙ στα σχέδια της κυβέρνησης που με ευκολία θέλει να μας παραδώσει στους ξένους οίκους και τις αγορές.
Αισθάνομαι περήφανος που όλοι οι πολιτικοί που μας έχουν πουλήσει και δήθεν θέλουν το καλό μας και κυρίως ο «αμέτοχος» και συμβολικός Πρόεδρος διωχτήκανε σαν μαύρα πρόβατα από τις εορταστικές εκδηλώσεις και επιτέλους ας καταλάβουν ότι δεν μπορούν πλέον να.....
παίζουν με την φωτιά γιατί σίγουρα θα καούν.
Αισθάνομαι περήφανος για την συμμετοχή της νεολαίας που δείχνει πλέον να έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά.
Αισθάνομαι ακόμα περήφανος που οι «τυχαίες» ημερομηνίες που διάλεξαν για να μας υποδουλώσουν τότε και να μας τιμωρήσουν σήμερα γυρίζουν σαν μπούμερανγκ επάνω τους (25/3 και 28/10)
Αισθάνομαι ακόμα περήφανος γιατί είμαστε λαός ελεύθερος και ανυπότακτος και στο μυαλό και στην καρδιά, ότι δεν καταφέρανε οι Τούρκοι σε 400 χρόνια δεν θα γίνει σε μια νύχτα.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Στρατιωτική Παρέλαση 28η Οκτωβρίου 2011 Θεσσαλονίκη ΣΣΑΣ

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΗ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΘΙΚΙ!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙ ΩΡΑ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ,ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!ΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ [ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Το ψέμα του Παπούλια!!

ΗΤΑΝ 11 ΕΤΩΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρηση του σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας απο την παρέλαση, είπε με δάκρυα στα μάτια ότι κακώς τον χαρακτηρίζουν "προδότη", γιατί αυτός πολέμησε για την Ελλάδα το 1940, σε ηλικία 15 ετών.. Φαίνεται πως ο Πρόεδρος δεν....




θυμάται καλά την ηλικία του, καθώς σύμφωνα με το wikipedia, ο Παπούλιας γεννήθηκε το 1929, και το 1940 ήταν 11 ετών.. Τώρα αν ήταν αντάρτης στα 11 του χρόνια, είναι άλλο θέμα!!




ΑΘΕΙΑ: ΤΟ "ΚΑΥΧΗΜΑ" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ-

ΑΘΕΙΑ: ΤΟ "ΚΑΥΧΗΜΑ" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ-: ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ Νυξ αφεγγής τοις απίστοις, Χριστέ, τοις δε πιστοίς φωτισμός. Αθεΐα! Τίτλος μεγάλος και καύχ...

Το ΟΧΙ το λέει πάντα ο λαός - Βίντεο και φωτογραφίες από τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου 2011 σε όλη την Ελλάδα

δείτε εδώ μαζεμένα όλα τα βίντεο από τα επεισόδια στις ανά την Ελληνική επικράτεια παρελάσεις καθώς και κάποιες φωτογραφίες!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28/10/2011ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!
ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΤΟΥΡΑ!ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!

Στους Ήρωες της Πίνδου

Η δόξα που στολίζει
της Πίνδου τα βουνά,
λάμπει στον κόσμο πρώτη
σαν παράδειγμα παιδιά.
Γιατί ξέρουμε να ζούμε
στην Ελλάδα με τιμή,
και πεθαίνουμε και πάλι,
σαν η ώρα το καλεί.
Η τιμή για μας στολίδι
και η δόξα και η χαρά,
που με πίστη μας χαρίσαν
της γενιάς μας τα παιδιά.
Σ᾿ όσους έχουνε δοσμένη
τη ζωή τους τη γλυκιά,
δεν ξεχνούμε τη θυσία,
για μας ζούν παντοτινά.
Χαίρε γλυκιά πατρίδα,
χώμα ελληνικό.
Έπος του Μαραθώνα,
έπος αλβανικό.
Είν᾿ γραμμένο με το αίμα
σε κοιλάδες και βουνά,
δόξα και τιμή σ᾿ εκείνους,
χαίρε πάλι λευτεριά.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ - RARE FOOTAGE GREECE AT WAR Part 1

ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!

Η ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!!!


ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!


ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

ΑΘΑΝΑΤΟΙ όσοι πολέμησαν για να είμαστε εμείς σήμερα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ι και αφήνουμε να ξεπουλάνε τον κόπο τους, την πατρίδα μας, το μέλλον μας και το αίμα τους
 για €€€€€€€€€.


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 – ΑΦΙΕΡΩΜΑ με εκπληκτική συλλογή υλικού!(link)


Σήμερα αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου! Πριν από 71 χρόνια ο λαός μας είπε το “όχι” όπως έκανε και σήμερα. Και το νόημα της ημέρας είναι αυτό. Οι παρελάσεις να γίνονται μπροστά στο λαό, όπως συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη!”-Μανώλης Γλέζος 28/10/2011
Μπράβο σε όλο το ΛΑΟ!!

Η ΧΑΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ [1971]

Έχει το ακαταλόγιστο...

Έχει το ακαταλόγιστο...: Ο Γεωργιάδης βγήκε και είπε ότι είναι αριστεροί όλοι αυτοί που σταμάτησαν την παρέλαση στην Θεσσαλονίκη. Φυσικά δεν είδε ότι ήταν εκατοντά...

ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!


Αντι να λουφάξει κάνει και δηλώσεις. Σιγά ρε συ Παπούλια που πολέμησες εσύ τους ναζί. Αντί να σηκωθείς και να φύγεις από την προεδρία κάθεσαι και λιβανίζεις τον ΓΑΠ...
Ούστ όλοι σας πρασινοφρουροί.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ!!

Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011, 09:30

Ακριβής τοποθεσία:ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ
Διοργάνωση:ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ10

































Kάθε χρόνο στις 28 Οκτωβρίου η Θεσσαλονίκη υποτίθεται οτι έχει την τιμητική της. Παρελάσεις, επίσημοι, καλογυαλισμένα αυτοκίνητα και μια ψευδαίσθηση αναπτέρωσης του πατριωτικού αισθήματος!!!

Υποτίθεται ο,τι η πόλη τιμά αυτούς που έχυσαν το αίμα τους στις μάχες ενάντια στο φασισμό, με προεξάρχοντες αυτούς που υποδουλώνουν τους κατοίκους αυτής της γωνιάς της γής σε οικονομική σκλαβιά και μόνιμη εξαθλίωση.

Εμείς λοιπόν θα είμαστε εκεί για να "τιμήσουμε" όπως πρέπει όλους αυτούς τους εκπροσώπους της πιο ύπουλης χούντας που γνώρισε αυτή η χώρα!
Θα τους "τιμήσουμε" τόσο για την ομάδα μας την οποία προσπαθούν να εξαφανίσουν από το χάρτη, όσο και για το λαμπρό μέλλον στο οποίο μας καταδίκασαν με τις πολιτικές τους!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ,
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ,
28/10 ΣΤΙΣ 9:30!!!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ!!!

ΥΓ: Φυσικά την τιμητική του θα έχει και ο αξιότιμος κύριος "Θείος του Πιλάβιου"!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 20/10/2011

Η αστική τάξη ευγνωμονούσα

Νωρίτερα, πάντως, χθες το πρωί, στο περιστύλιο της Βουλής, αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος ρωτήθηκε αν η αστυνομία έχει έρθει σε κάποια είδους συνεννόηση με το ΠΑΜΕ. Εκείνος απάντησε ότι όσο λειτουργεί με αυτό τον τρόπο το ΠΑΜΕ, η αστυνομία... δεν χρειάζεται!
Εθνος (ηλεκτρονική έκδοση, 20.10.11)

Υπήρχε ένα όργανο με τον κ. Παπουτσή, ο οποίος είχε την κυρία ευθύνη, με τον κ. Καστανίδη και τον κ. Παπαϊωάννου, στο οποίο μετείχα και εγώ. Το ΠΑΜΕ εζήτησε και έφερε σε πέρας μέχρι μίαν ορισμένη στιγμή με πολύ μεγάλη επιτυχία, να έχει την περιφρούρηση της συγκέντρωσης. Της δικιάς του. Και το έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Δε χρειαζόταν η Αστυνομία. Και γιατί έπρεπε να είναι η Αστυνομία να πάει να παρενοχλήσει το ΠΑΜΕ, για να υπάρξουν επεισόδια με ανθρώπους που δεν θέλαν να κάνουν επεισόδια;
Θ. Πάγκαλος, Mega, Ανατροπή, 24.10.11

Τον ρόλο της Αστυνομίας υποκατέστησαν οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, οι οποίοι συγκρούστηκαν με κουκουλοφόρους, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να κινηθούν προς το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.
Τα Νέα, 21.10.11

Οι βουλευτές ανάβανε λαμπάδες στο μπόι σας και λέγανε καλά που είναι το ΠΑΜΕ έξω δε φοβόμαστε. Αν είναι η Αστυνομία έξω, φοβόμαστε. Το έλεγαν οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.
Ν. Χατζηνικολάου, Alter, κεντρικό δελτίο, 20.10.11

Το ΚΚΕ συνέβαλε στη διαχείριση και τη διατήρηση της τάξης.
Ευ. Βενιζέλος στο υπουργικό συμβούλιο, Ριζοσπάστης, 21.10.11

Σήμερα το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας με εντυπωσίασε. Πρώτον διότι, συμπεριφέρθηκε απολύτως καθεστωτικά προστατεύοντας το κοινοβούλιο από τους κουκουλοφόρους. Όλοι μες τη βουλή λέγαμε: ευτυχώς που υπάρχει το ΠΑ.ΜΕ. γύρω γύρω και δεν ζήσαμε τα χθεσινά»
Αδωνις Γεωργιάδης, Alter, κεντρικό δελτίο, 20.10.11

Ηταν το ΠΑΜΕ εκεί και μπράβο και προς τιμήν του προστατέψαν αντικειμενικά τη διαδήλωση στη Βουλή, που εκπροσωπεί τη δημοκρατία σ' αυτό τον τόπο.
Ι. Πρετεντέρης, Mega, κεντρικό δελτίο, 20.10.11


Αυτή είναι μια μικρή σταχυολόγηση απ’ όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν από παράγοντες και κέντρα του αστικού συστήματος εξουσίας το διήμερο 20-21 Οκτώβρη. Πανικόβλητος ο Περισσός από το ξεμπρόστιασμα στους οπαδούς του, επινόησε τη θεωρία της… προβοκάτσιας. Οτι –άκουσον, άκουσον!– συνωμότησε το αστικό σύμπαν για να εκθέσει το κόμμα και να το παρουσιάσει σαν πολιτική δύναμη του συστήματος! Για να το χάψει κανείς αυτό πρέπει να είναι η πολιτικά ηλίθιος ή «στημένος». Εμείς απλά το σημειώνουμε, θεωρώντας πως κάθε προσπάθεια αντιλόγου επί του οφθαλμοφανούς θα υποτιμούσε τη νοημοσύνη των αναγνωστών μας.

" Στρίψτε το κεφάλι αριστερά - δείξτε το δρόμο για τη λευτεριά! ", φώναζαν οι μαθητές στη Θεσσαλονίκη!

Αυτό ήταν το σύνθημα σήμερα στην παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. " Στρίψτε το κεφάλι αριστερά - δείξτε το δρόμο για τη λευτεριά"

Το φώναζαν οι μαθητές και το έκαναν πράξη , περνώντας μπροστά από την εξέδρα , όπου


για πρώτη φορά δεν ήταν ούτε ένας πολιτικός οποιδήποτε κόμματος. Μόνο ο Μπουτάρης ήταν στην  εξέδρα , εκεί που συνωστίζονταν τα προηγούμενα χρόνια για μία θέση...

Ο Ράιενμπαχ,τουλάχιστον,  γιατί δεν ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων;

ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΝΑΤ!!!ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ!

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ! - Μίκης Θεοδωρακης

Οι ξένοι μας βάζουν όλο και πιο βαθειά το μαχαίρι.

Μας προκαλούν προσβλητικά κάθε μέρα και περισσότερο και μας οδηγούν σε έκρηξη, που πιθανόν να καταστρέψει και τους ίδιους.

Οι υπεύθυνοι της Κυβέρνησης συμπεριφέρονται απέναντί τους σαν μυρμήγκια, ενώ στο λαό μας επιδεικνύουν μια τόσο τρομακτική αναλγησία, που θα πρέπει να είναι είτε συνειδητά όργανα του Κακού είτε επικίνδυνα άσχετοι, μικροί και αφελείς.

Από τη νέα  σύσκεψη των Ευρωπαίων προκύπτει καθαρά ότι ο μόνος δρόμος στον οποίο μας οδηγούν με σιγουριά, είναι ο δρόμος της βίας.

Η φωνή της υπομονής, της σύνεσης, του συμβιβασμού και τελικά της υποταγής, σημαίνει το τέλος μας ως Έθνους και ως Λαού.

Η  ΕΥΡΩΠΗ  ΜΑΣ  ΟΔΗΓΕΙ  ΣΤΟ  ΔΡΟΜΟ  ΤΗΣ  ΒΙΑΣ  !


Αθήνα,  25.10.2011

Μίκης Θεοδωρακης


[Η δήλωση αυτή έγινε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (Antenna) την 25.10.2011]
δείτε το σχετικό βίντεο

αΓΑΠούλα, πούλα Ο Μπένι στον Γιώργο πριν μπει στη σύνοδο

Ο Δημήτρης Καζάκης στη ΝΕΤ μέρος 1ο και2ο 26-10-2011



Στα εξάρχεια βρίσκουν καταφύγιο και οι ... "Μακεδό...

Στα εξάρχεια βρίσκουν καταφύγιο και οι ... "Μακεδό...: Τα χαιδεμένα παιδιά του ΠΑΣΟΚ στο Nosotros Τελικά τα εξάρχεια αποδεικνύονται έυφορο έδαφος για οποίονδήποτε θέλει να σπείρει σπόρους πο...

Η Ελλάδα μοιράστηκε οι ΗΠΑ παίρνουν στρατό αστυνομία

Κατοχικές δυνάμεις πιάνουν πόστα παντού. ΚΑΖΑΚΗΣ


: Έλληνες Youtubers-Όχι στην παγκόσμια διακυβέρνηση ...

Έλληνες Youtubers-Όχι στην παγκόσμια διακυβέρνηση ...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΗ 19/10/2011 ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!

ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ! ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!  ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗ ΠΑΠΙΑ!!!μπραβο του αν και νεοδημοκρατικο σκυλι!το μεγαλυτερο βεβαια ειναι αυτη η λαμια η Ροδουλα η Ζηση!!
Πτωχεύσαμε. Μπορούμε -ακόμη- να σωθούμε

Πτωχεύσαμε. Μπορούμε -ακόμη- να σωθούμε





«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν…»

Αυτό εννοούσε ο Γιώργος Παπανδρέου όταν είπε ότι θ
α ελαφρύνει τα βάρη του ελληνικού λαού, μέσω του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους κατά 50%. Μόνο που δεν ήταν τόσο ειλικρινής όσο ήταν ο Χαρίλαος Τρικούπης, όταν στην Βουλή πριν από ένα και πλέον αιώνα λέγεται ότι αναφώνησε τη συγκεκριμένη φράση -αν και οι ιστορικοί διχάζονται επ’ αυτού!
Πριν από τρεις ή έξι μήνες ο πρωθυπουργός χαρακτήριζε τη χθεσινή του… επιτυχία στις Βρυξέλλες ως μία «καταστροφή», την οποία απέκλειε. «Παλεύουμε», μας έλεγε, «για να αποφύγουμε αυτό το ενδεχόμενο που θα ήταν καταστροφή για την Ελλάδα και την εθνική της κυριαρχία».
Η «καταστροφή» ήρθε, λοιπόν, όπως και να την ονοματίζει για επικοινωνιακούς λόγους η κυβέρνηση. Και ήρθε γιατί, όντως, εδώ που φτάσαμε δε φαινόταν να υπάρχει καμία άλλη επιλογή.
Ήρθε γιατί οι κυβερνώντες κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτό το αδιέξοδο. Γιατί δεν έχουν τη δύναμη και φοβάμαι ούτε καν πια τη νομιμοποίηση να κάνουν βαθιές τομές.
Να εξυγιάνουν το δημόσιο τομέα (και δεν εννοώ τους μισθούς των υπαλλήλων, αλλά τις τεράστιες δαπάνες του κράτους), να προχωρήσουν σε ιδιωτικοποιήσεις και να προωθήσουν έργα με τη χρηματοδότηση των κοινοτικών κονδυλίων ώστε να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη για να βγούμε, επιτέλους, από το φαύλο κύκλο της ύφεσης.
Αντ’αυτού, ο Αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι δε βλέπει για ποιο λόγο κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης δε θα ψηφίσει αυτή τη συμφωνία. Ενώ το κυβερνητικό επιτελείο επιχείρησε από τις Βρυξέλλες να παρουσιάσει τη χρεοκοπία (γιατί η ελεγχόμενη αναδιάρθρωση χρέους συνιστά χρεοκοπία –μην παίζουμε πια με τις λέξεις) ως μία ακόμη νίκη της κυβέρνησης που μας έσωσε για όγδοη φορά τους τελευταίους 18 μήνες.
Γεγονός είναι ότι πολλές χώρες – ανάμεσα τους και η Αργεντινή που προχώρησε στην πιο «διάσημη» και σκληρή χρεοκοπία των τελευταίων δεκαετιών – κατάφεραν να βγουν δυνατές από μία τέτοια δίνη. Κατάφεραν να επανεκκινήσουν την οικονομία τους και, παράλληλα, να δώσουν ελπίδα στο λαό τους.
Η δική μας πολιτική εξουσία, αντί να κοιτάξει τον ελληνικό λαό και να του πει κατάματα την αλήθεια εδώ που φτάσαμε, συνεχίζει να μιλά για πρωτογενή πλεονάσματα του χρόνου, τη στιγμή που τη διαψεύδει το ίδιο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (προβλέπει ύφεση 3% και οριακή ανάπτυξη ελαφρώς άνω του 1% το 2014).
Συνεχίζει να μιλά για διάσωση, όταν όλοι ξέρουμε ότι έρχονται νέα μέτρα, μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Διά στόματος του υπουργού Οικονομικών επιβεβαίωσε πριν από λίγες εβδομάδες ότι δεν μπορεί να πιάσει τη φοροδιαφυγή. Μιλά για ανάπτυξη την ώρα που οι τράπεζες μπαίνουν σε ένα φαύλο κύκλο κρατικοποιήσεων – συνεπώς, δεν θα υπάρχουν πιθανότητες χρηματοδότησης της πραγματικής οικονομίας. Αντιθέτως, μας περιμένει αύξηση της ανεργίας και «λουκέτα».
Για να δώσω, όμως, και τα εύσημα, πρέπει να τονίσω και μία επιτυχία: Όντως η Ελλαδίτσα κατάφερε να πάρει το μεγαλύτερο δάνειο της ιστορίας…
Οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν, για να είμαστε ειλικρινείς, ότι ούτε οι προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης πείθουν…
Παραπέμποντας όμως στην κοινή λογική, την οποία οι πολιτικοί μας μάλλον στερούνται, θα πάρω το παράδειγμα ενός σπιτιού.
Τι κάνει ένας νοικοκύρης που «δε βγαίνει» οικονομικά; Πρώτα μειώνει τα έξοδά του, μετά ψάχνει να βρει δεύτερη δουλειά για να αυξήσει το εισόδημά του. Και, τέλος, πάει στην τράπεζα και ζητά αναδιάρθρωση χρεών.
Μήπως η Ελλάδα τα έκανε όλα ανάποδα;
Και για να δώσουμε και μία νότα αισιοδοξίας, η Ευρώπη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μας έδωσαν όντως μία τελευταία ευκαιρία να σωθούμε.
Έρχονται σίγουρα δύσκολα χρόνια, αλλά υπάρχουν ακόμη περιθώρια να σωθεί αυτός ο όμορφος τόπος, έστω και υπό την αυστηρή εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή της Μέρκελ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Οι παιδεραστές θέλουν τα ίδια δικαιώματα που έχουν...

Οι παιδεραστές θέλουν τα ίδια δικαιώματα που έχουν...: Χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική που χρησιμοποιείται από τους ακτιβιστές για τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων», οι παιδόφιλοι έχουν αρχ...

Παπανδρέου μοιραίο πρόσωπο για την Ελλάδα

Παπανδρέου μοιραίο πρόσωπο για την Ελλάδα: Δείτε σε τρία λεπτά όλη την αλήθεια.. Η Κατερίνα Ακριβοπούλου σήμερα σε τρία λεπτά τα είπε όλα. Ένα βίντεο που αξίζει να το δείτε όλοι. ...
Αυτά που λέμε όλοι όσοι νοιώθουμε την αλητεία στο πετσί μας!Τα καθάρματα παρέδωσαν τη χώρα μια μέρα πριν από την ιστορική ημέρα της 28ης του Οκτώβρη που πριν 71 χρόνια ο λαός είπε το ΟΧΙ στο φασισμό!
Να τους χαιρόμαστε,είναι τα κατακάθια της χώρας και την διοικούν!
Ως πότε παλικάρια θα ζούμε στα στενά......; 

Το Βατικανό σε έκθεσή του: “Μόνο με μία Παγκόσμια ...

Το Βατικανό σε έκθεσή του: “Μόνο με μία Παγκόσμια ...: Όσο ο καιρός περνάει τόσο και περισσότερο πέφτουν οι μάσκες. Τα περί “Νέας Τάξης Πραγμάτων” και ποιοι οι στόχοι αυτής έχουν δημοσιευτεί...

Ελβετία: Οι μουσουλμάνοι μετανάστες ζήτησαν να αφα...

Ελβετία: Οι μουσουλμάνοι μετανάστες ζήτησαν να αφα...: Σύμφωνα με δημοσίευμα τις Ρωσικής εφημερίδας PRAVDA, ο Mayzar Hisham, ένας εκ των επικεφαλείς Ισλαμικών οργανώσεων, μουσουλμάνων μεταναστ...

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Οι “μαχητές της ελευθερίας” σοδόμισαν ...

Οι “μαχητές της ελευθερίας” σοδόμισαν ...: olympia Σχόλιο HR: Να υπενθυμίσουμε ότι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

Τζαβάρας: Ο Αγγελόπουλος ζητάει πίσω τα 37 εκ που ...

Τζαβάρας: Ο Αγγελόπουλος ζητάει πίσω τα 37 εκ που ...: Τα λεφτά τους πίσω ζητούν μεγαλοδωρητές του Ταμείου Μολυβιάτη, ενώ την ίδια ώρα βουλευτές και πολιτευτές από την Ηλεία καταθέτουν μηνύ...

Muammar Al Qaddafi R.I.P. The Truth