Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012!ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΑΣ!

Η ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ,ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!
ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!
ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΠΟΤΕ!!!ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ!
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!



ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ!

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ,ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

2011: Ο φακός που αιχμαλωτίζει την Ιστορία



"Μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις", λέει μια έκφραση, που βρίσκει το νόημά της στην ανασκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων της χρονιάς από τους New York Times.

Στο αφιέρωμά της, η ιστοσελίδα της αμερικανικής εφημερίδας παρουσιάζει χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τα γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο.

Ο φονικός σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία, η "Αραβική Άνοιξη", οι κατηγορίες κατά του Στρος Καν για σεξουαλική παρενόχληση, οι διαδηλώσεις στην Αθήνα και σε όλον τον κόσμο κατά της οικονομικής κρίσης, επίσης ο βασιλικός γάμος και ο θάνατος του ηγέτη της Βορείου Κορέας, είναι μερικά μόνο από τα γεγονότα που περιλαμβάνει η ανασκόπηση.

Εικόνες από τη λεγόμενη "Αραβική Άνοιξη", τις εξεγέρσεις πολιτών που σε κάποιες περιπτώσεις, οδήγησαν στην πτώση των καθεστώτων, αρχής γενομένης από την Τυνησία.














Ο φονικός σεισμός στην Ιαπωνία και το τσουνάμι που ακολούθησε, άφησαν  πίσω τους ανυπολόγιστες καταστροφές και χιλιάδες νεκρούς.



Το ενδιαφέρον του βρετανικού και όχι μόνο κόσμου έκανε και ο βασιλικός, του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μπίντλετον.



Το σκάνδαλο με τον πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου απασχόλησε τα Μέσα Ενημέρωσης παγκοσμίως.



Η Ελλάδα με τις διαδηλώσεις των "Αγανακτισμένων", αλλά και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, έγινε ουκ  ολίγες φορές πρωτοσέλιδο στα διεθνή μέσα.



Μαζικές ήταν και οι διαδηλώσεις σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.



Θαύμα μέσα στα συντρίμμια... Ένα βρέφος μόλις δύο εβδομάδων τότε, ανασύρθηκε ζωντανό μέσα από τα συντρίμμια κτιρίου, που κατέπεσε από τον φονικό σεισμό στη Βαν της Τουρκίας.



Την είδηση του θανάτου του ηγέτη της Βορείου Κορέας υποδέχθηκαν οι Βορειοκορεάτες με αντιδράσεις υστερίας και άνευ προηγουμένου ξεσπάσματος.



Πηγή: New York Times

Απόφαση σκάνδαλο για το Μακεδονία Παλλάς


Τα παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων του Μακεδονία Παλλάς συνεχίζονται από την εργοδοσία και τη διοίκηση του ΙΚΑ. Να θυμίσουμε ότι τα προβλήματα για το ξενοδοχείο ξεκίνησαν το Νοέμβριο, όταν, μετά τη λήξη του μισθώματος, υπήρξαν σοβαρές διαφωνίες ανάμεσα στην επιχείρηση και το ΙΚΑ για το ύψος του ενοικίου.

Το ΙΚΑ προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για την επιλογή νέου μισθωτή, ενώ ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη που κατέχει το ξενοδοχείο, απέστειλε επιστολή προς τους 120 εργαζομένους στην επιχείρηση, με την οποία τους γνωστοποιούσε την διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου στις 27 Δεκεμβρίου και «τη λήξη της συνεργασίας τους».
Δύο μήνες μετά η ιδιοκτήτρια εταιρία και η διοίκηση του ΙΚΑ φαίνεται ότι καταλήγουν σε συμφωνία, που αφορά όμως την παράταση της μίσθωσης για μερικούς ακόμη μήνες και με  ένα εξευτελιστικό ποσό ως ενοίκιο.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Η επίσημη ενημέρωση της “Εργενεκον” στον Ελληνικό ...

Η επίσημη ενημέρωση της “Εργενεκον” στον Ελληνικό τύπο: Οι τούρκοι είναι φίλοι μας, ο Καραμανλής έβαζε τις φωτιές.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΕΦΡΑΙΜ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι συμβαίνει όταν ο “ισλαμικός πολιτισμός” ξεπερνά το 40% σε μία κοινωνία;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 27, 2011

Μα φυσικά το “καίει”. Εμείς οι Έλληνες το γνωρίζουμε καλά. Τώρα το μαθαίνουν και οι Χριστιανοί της Νιγηρίας. Μέχρι να το εμπεδώσουν, θα έχουν αναλογίες …Σμύρνης, Ίμβρου και Τενέδου σήμερα.
Μην δείτε την συνέχεια του άρθρου εάν δεν αντέχετε εικόνες φρίκης.