Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κτήνος!



Άνδρας των ΜΑΤ κλωτσάει αναίσθητο διαδηλωτή, κατά τη διάρκεια της χτεσινής διαδήλωσης στο Σύνταγμα. Ο άνδρας των ΜΑΤ είναι ένας από τους αστυνομικούς που έστειλαν προχτές επιστολή στους εκπροσώπους της Τρόικας, προειδοποιώντας τους πως «αρνούνται να βρεθούν απέναντι σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου που διαμαρτύρεται και απαιτεί αλλαγή πορείας»

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΑΔΕΣ ΜΑΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ!ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!



ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ!ΕΣΥ;


O ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ!ΕΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ;


ANONYMOUS "Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ" NEO BINTEO

ANONYMOUS "Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ" NEO BINTEO

«Από εκατοντάδες χιλιάδες απατεώνες, αποτελείται η Ελλάδα, οι οποίοι από την εποχή της μεταπολίτευσης και μετά λήστευαν το κράτος με κάθε τρόπο». Με αυτά τα λόγια ξεκινά το καυστικό μήνυμα, διάρκειας περίπου δέκα λεπτών, που στέλνουν μέσω διαδικτύου οι Anonymous.

«Βουλευτές και υπουργοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ, κατακρεούργησαν το δημόσιο χρήμα από προεκλογικά έργα που ποτέ δεν έγιναν ή τα πραγματοποιήθηκαν με υπερτιμολογήσεις» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, οι Anonymous αναφέρονται στα τραπεζικά δάνεια που έχουν χορηγηθεί σε όλα τα κόμματα με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο και δεν παραλείπουν να καυτηριάσουν το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, τους νεόπτωχους, τους λαθρομετανάστες, την κατάργηση του φοιτητικού ασύλου αλλά και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Η χώρα σας βρίσκεται ένα βήμα πριν πουληθεί» σημειώνουν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους και διερωτώνται τί κατόρθωσαν στα τόσα χρόνια διακυβέρνησης οι τρεις «μεγάλες» οικογένειες που ανέλαβαν την πρωθυπουργία.

Αναφορικά με την ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη οι Anonymous δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ισχυρά ελληνικά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα «ποντάρουν» στην χρεοκοπία της χώρας διότι έτσι τα κέρδη τους θα εκτοξευτούν στα ύψη.



Κλείνοντας το μήνυμά τους, προτρέπουν τους Έλληνες πολίτες να σταματήσουν να ψηφίζουν τους ληστές πολιτικούς οι οποίοι τους τάζουν μια θέση εργασίας γιατί πολύ απλά, θέσεις εργασίας πλέον…δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. 

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Στους 590 οι νεκροί από το ψύχος στην Ευρώπη

έτσι αναφέρουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία !Είναι τα κράτη με τις υποδομές και την άριστη οργάνωση που μας κουνάνε απειλητικά το δάκτυλο!Να τα χαίρεστε!

Άι σιχτίρ αλήτες!κοιτάτε και τα χάλια σας!



O Μπιλ Κλίντον τιμήθηκε από το περιοδικό o Τεκτονισμός σήμερα!..: Ο Κλίντον μυήθηκε στην στοά DeMolay International(Διεθνές)όπου ήταν η τελευταία Μεγάλη στοά των Ιπποτών του Ναού. πηγή

ΠΡΟΔΟΤΕΣ;ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ!Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ,ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ KAI ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΕ,ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;


ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

Σας βαρέθηκα όλους με τις μεγάλες σκέψεις ,τα πολλά λόγια και τα καθόλου έργα!Όλοι πλην ελαχίστων κάθισαν αναπαυτικά στον καναπέ τους,βλέπεις δεν υπήρχαν και λεωφορεία και γενικότερα μέσα μεταφοράς και δεν μπορούσατε χρυσά μου να ξεκουβαληθείτε!Εάν ήταν για κάτι άλλο,θα βρίσκατε την άκρη και μεταφορικό μέσο και όλα!Αλλά είσαστε ραγιάδες και μπλαμπλάδες,κιοτήδες και φρου φρου κι αρώματα!Τελευταία ευκαιρία έχετε αύριο Σάββατο 11/02/2012 και την Κυριακή,μετά καθίστε και κλάψτε τη μοίρα σας,η μάχη του Βατερλώ δεν έγινε σε συνέχειες,μία και έξω!
Περνάει από την βουλή η νέα σύμβαση;Tέρμα τα δίφραγκα!
Μετά αναλύστε τα όλα, τι έφταιξε και τι φταίει,αποφύγετε όμως τους καθρέφτες μήπως και αναγνωρίσετε τον φταίχτη,που δεν είναι άλλος από εσένα τον ίδιο  τον μάγκα του καφενείου και την κότα μπροστά από το αφεντικό!
Εμείς όσοι πιστεύουμε ότι μπορούμε κάτι να αλλάξουμε με την αγωνιστική μας παρουσία θα σας περιμένουμε αύριο και μεθαύριο κάτω!
Μετά ζήστε την τρομοκρατία του πρωινού της Δευτέρας!
Γυρίστε δίπλα σας και θα δείτε τους όμοιούς σας ,θα συζητήσετε για τα project στο σχολείο ,για το αν θα βγείτε στη σύνταξη,εάν είναι ωραιότερο το βυζί της Μελέτη από της Μενεγάκη,το πόσα φάρμακα πρέπει να πάρετε για να γίνεται καλά,είσαστε άρρωστοι τελείως και δεν το ξέρετε,θα πείτε για το που θα πάτε το καλοκαίρι ,τι θα ντυθείτε τις απόκριες,αν και δεν χρειάζεται,τέτοια νούμερα που είσαστε,θα πείτε και ένα δόξα τω Θεω και θα ανακουφιστείτε που αναπνέετε,για τέτοια κατάντια μιλάμε και όσο θα μιλάτε θα συνειδητοποιείτε ότι η σεμνή παράσταση σας ,η ζωή μου ένα ψέμα ,θα έχει τελειώσει πρόωρα γιατί θα είσαστε όπου φτωχός και η μοίρα του!
Κοιτάξτε τους Πακιστανούς πως ζουν και παραδειγματιστείτε ,αφού δεν παραδειγματιστήκατε από την ένδεια των προγόνων σας,αφού δεν διδαχτήκατε τίποτα από τις γενεές Ελλήνων που ξενιτεύτηκαν,από τις γενεές Ελλήνων που άφησαν πίσω τους παιδιά και πήγαν να συμβάλλουν στην ανοικοδόμηση της Γερμανίας!!!!της Αμερικής,της Αυστραλίας!
Ζήστε σαν ραγιάδες όπως σας αξίζει!Καθίστε το βράδυ της Κυριακής αναπαυτικά να δείτε οι μεν τον τελικό του Dancing with stars(άλλωστε ένας από αυτούς ήταν και το σούργελο ο Γαβαλάς ο Λάκης)και οι δε την αθλητική Κυριακή!
Καθίστε μέσα και μην αντισταθείτε καθόλου!
(μαμά τι είναι αντίσταση;-
α ,έχεις δει παιδί μου, στις λάμπες τις παλιές ένα μικρο συρματάκι που είχαν μέσα,
-ναι ναι
-ε αυτό είναι αντίσταση!)
Καθίστε μέσα μη κρυώσετε κιόλας και λείψετε από την δουλειά σας τη Δευτέρα!(όσοι έχετε!),αλλά και εσείς που δεν έχετε και πλέον είσαστε πάνω από ένα εκατομμύριο,μέσα καθίστε και εσείς,γιατί εάν κρυώσετε, που λεφτά για φάρμακα!
Εμείς θα το γιορτάσουμε το τριήμερο μας και μετά θα έρθω κοντά σας ταπεινωμένος μεν,αξιοπρεπής με τη στάση μου δε και θα είμαι πλέον κουφός,δεν θα ακούω τις παπαριές σας για το τι μας φταίει και γερνάμε !
Καλό ξημέρωμα στη συνείδησή σας,μην αφήσετε τον έμφυτο ωχαδερφισμό σας και το φθόνο για τον διπλανό σας να κερδίσει!
Έστω και τώρα στο τέλος βγείτε στους δρόμους,η μάχη δεν τελείωσε ακόμα!
υ.γ.
σήμερα το πολύ 8000 διαδήλωσαν εκτός του ΠΑΜΕ,
έπεσαν δυό τρία δακρυγόνα και την έκαναν οι περισσότεροι γύρω στις δύο(2),κάποιοι μείναμε και τελείωσε στις τρεις(3) που ανέβαινα ΜΟΝΟΣ στο στενό μεταξύ Ακαδημίας και Πανεπιστήμιου το δρομάκι που λέγεται Πατριάρχου Γρηγορίου Ε και ήμουν δίπλα σε όλους τους πρεζέμπορους και σε αυτούς που τρυπιόντουσαν δίπλα μου,δίπλα στον άλλον που έδινε το κλεμμένο ποδήλατο και φώναζε δώσε μου κόκα!
Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στο κλεινόν άστυ που...αντιστέκεται στο προτελευταίο μνημό(συ)ν(ι)ο ,ναι για εσάς τους καναπεδάτους και εμάς τους φευγάτους, έχει και άλλο ένα ακριβώς πριν τις διακοπές τον Ιούνιο μεριά!
Καλό ξημέρωμα στις συνειδήσεις και τα μυαλά σας!
Μακάρι να συναντηθούμε στους δρόμους της ελπίδας!
Εμείς θα σας περιμένουμε μέχρι το σούρουπο της Κυριακής ,μετά σκοτάδι και συνεχές βράδυ,η ευχή καλό ξημέρωμα θα είναι ιστορική θύμηση,ίσως βιώσει το νόημα της η γενιά που ακόμα δεν έχει έρθει στη ζωή!
Rovespieros 22

ΝΕΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ για τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ και τους ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε! Ζήτημα ζωής ή θανάτου η ανατροπή κυβέρνησης - τρόικας
 
  Το κυβερνητικό κατασκεύασμα, το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ χέρι χέρι με Ε.Ε. και ΔΝΤ, απαιτούν να μειωθεί το μισθολογικό κόστος του Δημοσίου κατά 5,5 δισ., στόχος που προϋποθέτει νέες μειώσεις αποδοχών και χιλιάδες απομακρύνσεις. Παράλληλα προβλέπεται να τεθούν σε εφεδρεία 15.000 υπάλληλοι μέχρι το τέλος του έτους και να μειωθούν δραστικά οι συμβασιούχοι.
   «Τσουνάμι» απολύσεων στον «στενό» και ευρύτερο δημόσιο τομέα, που μπορεί να ξεπεράσει και τις 60.000 υπαλλήλους μέχρι το 2015, σύμφωνα με εκτιμήσεις κυβερνητικών στελεχών, περιγράφεται στο κείμενο της νέας Μνημονιακής Σύμβασης που παρέλαβαν χτες οι πολιτικοί αρχηγοί.
 Οι απολύσεις αναμένεται να προέλθουν από το κλείσιμο και τη συρρίκνωση δημοσίων οργανισμών, από τον στενό δημόσιο τομέα και του ΟΤΑ με ιδιωτικοποιήσεις κρατικών αρμοδιοτήτων.
 
 
 
Με οικονομική και κοινωνική "εκτέλεση” των ελληνικών νοικοκυριών μέσα από συνοπτικές διαδικασίες ισοδυναμεί η εφαρμογή του -πρωτοφανούς για τη μεταπολεμική Ελλάδα βαρβαρότητας- κειμένου της τρόικας, στο οποίο εκλήθησαν χθες να συμφωνήσουν οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαράς και Γ. Καρατζαφέρης.
  Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νέου Μνημονίου, προβλέπεται για τη μόνιμη μείωση του μεγέθους του κράτους:
• Να τεθούν σε εφεδρεία 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος του 2012. Θα αμείβονται με το 60% του μισθού τους (περίπου 500 ευρώ τον μήνα) για έναν χρόνο και μετά θα απολύονται οριστικά. Οι απολύσεις θα προέλθουν από κλείσιμο, συγχωνεύσεις και συρρικνώσεις δημόσιων οργανισμών και υπηρεσιών του κρατικού μηχανισμού που θα έχουν καθοριστεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου, στις οποίες περιλαμβάνεται το σύνολο του δημόσιου τομέα (άμυνα, εκπαίδευση, υγεία), αφού δεν υπάρχει ρητή εξαίρεση στο κείμενο. Παράλληλα προβλέπεται η διαρκής μείωση κρατικών μονάδων και ανάθεση κρατικών αρμοδιοτήτων σε ιδιώτες (πολεοδομίες, καθαριότητα κ.τ.λ.) τόσο στην κεντρική διοίκηση όσο και στους ΟΤΑ, όπου θα οδηγήσει σε επιπλέον απολύσεις υπαλλήλων.

Πώς διδάσκεται η μεταπολεμική Iστορία στο σχολείο;

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΥΖΕΛΗ
 
Ιστορικοί μίλησαν για το θέμα σε συζήτηση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Πώς διδάσκεται η μεταπολεμική Iστορία στο σχολείο
Μέλη του Δημοκρατικού Στρατού σε φωτογραφία εποχής - το τραύμα του Εμφυλίου έχει μικρή αναφορά στα σχολικά βιβλία, εκτιμούν ιστορικοί
 
 
Η διδασκαλία της πρόσφατης Ιστορίας στο σχολείο πάσχει. Τα σχολικά εγχειρίδια αποσιωπούν ή διαστρεβλώνουν όψεις της ιστορικής πραγματικότητας. Ο σχολικός ιστορικός λόγος συχνά υπακούει σε μια ρυθμιστική λογική της Ιστορίας που εξυπηρετεί εθνικές σκοπιμότητες. Μεγάλα δράματα της Ιστορίας, τα οποία αφορούν άμεσα τους μαθητές και τις οικογένειές τους, όπως οι αναγνωρίσεις των γενοκτονιών, δεν έχουν βρει τη θέση τους στα σχολικά εγχειρίδια και ο δάσκαλος είναι άοπλος για τη διδασκαλία τους στις σύγχρονες εθνικά μεικτές τάξεις.

Μεγάλες αλλαγές που έχουν διαμορφώσει τον κόσμο στον οποίο ζούμε σήμερα δεν θεωρούνται καν Ιστορία και δεν βρίσκουν ανταπόκριση στη σχολική τάξη, αφήνοντας τους μαθητές χωρίς εφόδια για να κατανοήσουν ιστορικά την πραγματικότητα που τους περιβάλλει. Αυτές ήταν ορισμένες από τις διαπιστώσεις που διατυπώθηκαν σε συζήτηση για τη διδασκαλία της μεταπολεμικής Ιστορίας μέσα από τα σχολικά βιβλία, την Τετάρτη, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στην οποία συμμετείχαν ο Αντώνης Λιάκος, καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ομότιμος διευθυντής ερευνών στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, ο Χάγκεν Φλάισερ, καθηγητής Νεότερης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Ιάσονας Χανδρινός, υποψήφιος διδάκτορας Νεότερης και Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με τον συντονισμό της δημοσιογράφου Αριστοτελίας Πελώνη.
Κλείστε στην φυλακή τους ολιγάρχες τραπεζίτες και απελευθερώστε τηνΕλλάδα από τα δεσμά του μνημονίου! ...:
Αυτόν τον δρόμο εφάρμοσε ο Πούτιν, όπως είδαμε εδώ: Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Πούτιν . Το άρθρο αυτό είναι μια μικρή απάντηση σε όσους υ...

ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ!ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


Εσύ πού ήσουν;

Pitsirikos

 Και τώρα -με την πλήρη συμφωνία για το ξεπούλημα της χώρας και των πολιτών της- το παραμύθι τελείωσε. Μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, ρωτούσα τους ανθρώπους που μου άνοιγαν κουβέντα για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας τι ψήφισαν στις εκλογές. Από τον Ιούνιο και μετά, έχω προσθέσει μια ακόμα ερώτηση: «Εσύ πού ήσουν στις 29 Ιουνίου;». Αλήθεια, εσύ πού ήσουν;
Τι; Αισθάνεσαι απογοήτευση; Αισθάνεσαι αδικημένος; Αισθάνεσαι προδομένος; Σε πούλησαν οι ξεπουλημένοι πολιτικοί; Έχασες τη δουλειά σου; Σου μείωσαν τον μισθό; Δεν με νοιάζει. Εσύ πού ήσουν στις 29 Ιουνίου που ψηφιζόταν το Μεσοπρόθεσμο και είχε γίνει κάλεσμα -επί εβδομάδες- σε όλους;
Εγώ, πάντως, ήμουν στο Σύνταγμα. Και πολλοί άλλοι. Δυο μήνες σερί. Κάθε μέρα. Δεν ήρθες.
Τα τανκς είμαστε εμείς
Hangover (Houston we have a problem)
Το ξύλο βγήκε από την έλλειψη δύναμης

Summer days (29 Ιουνίου 2011)

Ασφυξία

Ιστορίες του δρόμου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2, ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 10:30 π.μ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2, ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 10:30 π.μ.

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΜΑΣ!


Θρίλερ στην Ανταρκτική: Ρωσία, ΗΠΑ υπονοούν εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου!






Την ώρα που η Ελλάδα παλεύει να επιβιώσει μέσα στην καταστροφή που την έχουν ρίξει εχθροί και «φίλοι», μια κοσμοϊστορικής σημασίας ανακάλυψη ήρθε από την Ανταρκτική: Η πρώτη σαφής ύπαρξη αποδείξεων ότι κάποτε, πριν εκατομμύρια χρόνια, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εξωγήινα όντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι γεγονός!
Η αποστολή των Ρώσων επιστημόνων την οποία έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα του defencenet.gr το περασμένο Σάββατο, εντόπισε τελικά σαφή ίχνη ύπαρξης εξωγήινης ζωής σε ένα ανέγγιχτο εδώ και 20 εκατομμύρια χρόνια οικοσύστημα: Την υπόγεια λίμνης Βοστόκ, σε βάθος 3,8 χιλομέτρων από την παγωμένη επιφάνεια της Ανταρκτικής.
Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η ρωσική αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, καταφέρνοντας να διατρήσουν πάγο πάχους 3,766 μέτρων φτάνοντας στην αμόλυντη επιφάνεια της λίμνης που εδώ και 14 με 20 εκατ. χρόνια δεν έχει έρθει σε επαφή με την ατμόσφαιρα.

Γερμανικά "ομόλογα θανάτου" προς εξόντωση των ηλικιωμένων!








Η σύλληψη είναι απλή. Διαλέγεις μια ομάδα 500 Αμερικανών ηλικίας 72 έως 85 ετών, συγκεντρώνεις με τη συναίνεσή τους πληροφορίες για την υγεία τους, αξιολογείς με επιστημονικό τρόπο το βιώσιμο ζωής τους και ποντάρεις στο πότε θα πεθάνουν. Όσο πιο γρήγορα αποχαιρετήσουν τα εγκόσμια τόσο πιο πολλά κερδίζεις.
Όσο περισσότερο ζουν πέρα από την προβλεπόμενη ημερομηνία του θανάτου τους, αντίθετα, τόσο μικρότερο είναι το κέρδος της τράπεζας. Με άλλα λόγια, το συμφέρον του επενδυτή είναι "να τα τινάξει" ο γέρος όσο το δυνατόν πιο σύντομα!Κάπως έτσι γεννήθηκαν τα «ομόλογα του θανάτου», η τελευταία κατηγορία των λεγόμενων τοξικών χρηματοπιστωτικών προϊόντων. Πίσω τους δεν βρίσκονται κάποιοι άθλιοι κερδοσκόποι ή κάποια σκοτεινά hedge funds, αλλά η έγκυρη και αξιοσέβαστη Deutsche Bank.
Το προϊόν ονομάστηκε Kompass Life 3. Και η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγάλη.


ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!




Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑ ΣΤΑΜΠΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!


ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!


ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ!ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ1


ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ!

Σε λίγο ξημερώνει και η πατρίδα μας υποδουλώνεται! Έχουν συμφωνήσει σε όλα και εσείς κοιμάστε,κοιμάστε γιατί φοβόσαστε,κοιμάστε γιατί είσαστε ΔΕΙΛΟΊ είσαστε γνήσιοι απόγονοι του Εφιάλτη,του Πήλιου Γούση ,των δωσίλογων της κατοχής!
Εάν όχι, .έφτασε η ώρα! ΤΩΡΑ!

Αυτό το κρύο Σαββατοκύριακο που έρχεται,ας ζεστάνουμε όλοι τη χώρα με τις φωτιές της αντίστασης που θα ανάψουμε σε κάθε πλατεία ,σε κάθε γειτονιά!
ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ!
ΜΗ ΚΙΟΤΕΥΕΤΕ!
ΠΙΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ1
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ !
ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!
ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές από το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – Σπίθα

Η τελευταία ευκαιρία των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου
Προς τους Έλληνες βουλευτές των κομμάτων της βουλής που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και στους βουλευτές που τα κόμματά τους συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου
κ. βουλευτές,
το Σύνταγμα της χώρας, σας υποχρεώνει να ενεργείτε με γνώμονα το συμφέρον του Λαού και του Έθνους.
Δυστυχώς όμως τα δύο τελευταία χρόνια έχετε παραβιάσει την εντολή αυτή του Συντάγματος.

Όπως μας λέτε δεν γνωρίζατε ότι με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου, εκχωρήσατε την Εθνική κυριαρχία της χώρας στους ξένους, παραιτούμενοι από την ασυλία της Εθνικής Κυριαρχίας υπέρ των τοκογλύφων δανειστών.
Όταν το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε από εσάς, δικαιολογηθήκατε ότι αυτό το κάνατε για να σώσετε την χώρα. Είπατε ότι δεν μπορούσατε να κάνετε αλλιώς.
Το πρόγραμμα αυτό «σωτηρίας» της χώρας απέτυχε παταγωδώς και ο λαός μας σύρθηκε στη φτώχεια και την ανεργία, ενώ καταργήθηκαν κοινωνικά δικαιώματα δεκαετιών.
Στη ψηφοφορία αυτή είχατε ψηφίσει το κεφάλαιο Α του εφαρμοστικού Νόμου με το οποίο υπό το πρόσχημα της «αξιοποίησης» της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου, ξεπουλιέται ολοκληρωτικά, μισοτιμής η εθνική περιουσία.
Σήμερα γνωρίζετε ότι με την νέα δανειακή σύμβαση ΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ επί της ουσίας θα νομιμοποιήσετε και την παλαιά δανειακή σύμβαση την οποία είχε υπογράψει μόνο ο τότε υπουργός οικονομικών και συνεπώς δεν έχει νομική ισχύ.
Παράλληλα αν την ψηφίσετε δίνοντας περισσότερους από 180 ψήφους νομιμοποιείτε και την προηγούμενο εφαρμοστικό νόμο που ήταν στον αέρα μια και δεν είχε ψηφιστεί από τα 2/3 της βουλής.
Σήμερα γνωρίζετε ότι αν αποδεχτείτε το αγγλικό δίκαιο στην νέα δανειακή σύμβαση, αφαιρείτε από την χώρα το μόνο νομικό όπλο αντίδρασης που έχει ενάντια στους τοκογλύφους δανειστές και την εκθέτουν σε κίνδυνο κατασχέσεων και διαρπαγής του εθνικού πλούτου.
Τότε κ. βουλευτές δεν γνωρίζατε όπως εκ των υστέρων δηλώνατε.
Τώρα όμως ξέρετε!
Τώρα ξέρετε ότι με το άρθρο 1 παρ. 1-4 ψηφίσατε την εκχώρηση στους δανειστές κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού κράτους (συμπεριλαμβανομένων ακόμη και ταμειακών διαθεσίμων των υπό εκχώρηση στοιχείων).
Τώρα ξέρετε ότι με το άρθρο 1, παρ.6 ψηφίσατε την παραίτηση του Ελληνικού δημοσίου από κάθε δικαίωμα που απορρέει από τα υπό «αξιοποίηση» περιουσιακά στοιχεία. Δηλαδή τα έσοδα όλων των δημόσιων υπηρεσιών και παγίων πάνε αυτούσια στους δανειστές.
Τώρα ξέρετε στο άρθρο 1, παρ.7 ψηφίσατε ότι ο Ελληνικός λαός που έχει παραιτηθεί από κάθε έσοδο των υπό «αξιοποίηση» στοιχείων αναλαμβάνει όλα τα έξοδα για την εύρυθμη λειτουργία τους.
Τώρα ξέρετε ότι με το άρθρο 1, παρ.11 ψηφίσατε ότι το Ελληνικό δημόσιο δεν πρόκειται να λάβει ούτε ευρώ σε φόρους ή εισφορές από το ταμείο «αξιοποίησης».
Τώρα ξέρετε ότι με το άρθρο 4, παρ.1 ψηφίσατε ότι η απόφαση για το που θα διατεθούν τα στοιχεία λαμβάνεται από τους δανειστές.
Τώρα ξέρετε ότι με το άρθρο 9, παρ. 1 ψηφίσατε και δώσατε την δυνατότητα στους δανειστές να τροποποιούν τα καταστατικά των οργανισμών με μια απλή απόφαση.
Τώρα ξέρετε ότι με τα άρθρα 11-14 ψηφίσατε την δυνατότητα των δανειστών να αλλάζουν τους συντελεστές δόμησης, να αλλάζουν χρήσεις γης, να καταλαμβάνουν αιγιαλούς και φυσικά να απαιτούν από το Ελληνικό κράτος να τους κατασκευάζει τις συνοδευτικές υποδομές με δικά του έξοδα.
κ. Βουλευτές, αυτά σήμερα ανήκουν στο παρελθόν για το οποίο δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε.
Σε ελάχιστο χρόνο θα κληθείτε να ψηφίσετε μία συμφωνία που δεν θα «σώσει», αλλά θα καταστρέψει την χώρα.
Σήμερα σας κοιτούν όλοι οι Έλληνες και απαιτούν να ψηφίσετε ΟΧΙ στην εξαθλίωση της χώρας. Να ψηφίσετε ΟΧΙ στην μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο των Τραπεζών.
Κανείς από εσάς δεν έχει πλέον την δικαιολογία ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ.
Το γεγονός ότι η υπογραφή αυτή νομιμοποιούμενη με την δική σας ψήφο θα είναι έγκλημα εσχάτης προδοσίας σε βάρος της χώρας και του Λαού, σήμερα εσείς ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ.
ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΣΠΙΘΑ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012


Η SIEMENS, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΝΓΚΕΛΕ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΗΨΗ


Πιθανότατα να έχετε ήδη διαβάσει αυτό: Το συγκλονιστικό αφιέρωμα στις αποκαλύψεις του Ολυμπία για τους δοσίλογους και τα παιδιά τους.

Διαβάστε τώρα και το συγκλονιστικό άρθρο από το περιοδικό “Λαβύρινθος”.
View this document on Scribd

...

Γιατί ο Παπούλιας φορά Ροδόσταυρο;;;; Ποιοι ήταν ...: Οι ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΤΑΙ Η Μυστική Εταιρεία των Ρόζενκρόυτσερ (ήτοι των Ερυθροσταυριτών ) οφείλει το όνομά της εις τον Γερμανοεβραίον Ρ...

Τετραπλό βέτο στον ΟΗΕ: Η αρχή του τέλους της ηγεμονίας των ΗΠΑ


από τον Thierry Meyssan

Σε αντίθεση με ό, τι είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Ιράκ, η Γαλλία δεν υπερασπίστηκε τις αρχές του διεθνούς δικαίου στην περίπτωση της Συρίας, αλλά συσπειρώθηκε με το αυτοκρατορικό στρατόπεδο και τα ψέματά του. Και ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν μια ιστορική διπλωματική μάχη, η Ρωσία και η...
Κίνα έγιναν οι πρωταθλητές της κυριαρχίας των λαών και της ειρήνης.

Η νέα διεθνής ισορροπία δυνάμεων δεν είναι μόνο η συνέπεια της στρατιωτικής πτώσης των ΗΠΑ, αλλά δείχνει επίσης τη μείωση του κύρους τους. Τελικά, οι Δυτικοί έχασαν την ηγετική θέση που είχαν μοιραστεί σε όλο τον εικοστό αιώνα, επειδή εγκατέλειψαν κάθε νομιμοποίηση και πρόδωσαν τις ίδιες τις αξίες τους.

Απεργία (;) στους θλιβερούς τροπικούς της Αθήνας



Σήμερα ήταν μέρα γενικής απεργίας (χρειάζεται αυτή η υπενθύμιση για όσους δεν το ήξεραν ή, απλά, το αγνόησαν).
Δεν γνωρίζω τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία στο δημόσιο τομέα (δεν τολμώ καν να φανταστώ για τον ιδιωτικό). Αυτό όμως που σίγουρα γνωρίζω είναι ο μικρός αριθμός όσων συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις και τις πορείες. Ένας φίλος και σύντροφος μου είπε:
-Απελπισία. Να πεις ότι έβρεχε και γι’ αυτό το λόγο δεν ήρθε ο κόσμος; Αυτές οι τροπικές βροχές της Αθήνας! Αλλά… το ξέρεις είναι απλά μια δικαιολογία. Και το ξέρεις καλά, γιατί μόνο οι μισοί άνεργοι της Αθήνας να κατέβαιναν θα καιγόταν όλη η Αθήνα…
Η συνταγή, τελικά, δοκιμασμένη και επιτυχημένη. Το όνομά της: το Δόγμα του Σοκ. Αν ρίξεις μια και μόνο μπουνιά σ’ ένα άτομο μπορεί και να αντιδράσει. Ρίξε του εκατό. Θα πάψει να αντιδρά. Αυτό είναι το Δόγμα του Σοκ.
Μέσα σε δυο μόλις χρόνια, εργατικές κατακτήσεις δεκαετιών έχουν πάψει να υφίστανται. Σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο της εργασίας; Ασφαλώς. Αλλά… απλά, δεν αρκούσαν.
Το αποτέλεσμα των συνεχόμενων μνημονίων και της ανεπιτυχούς αντίδρασης του κόσμου της εργασίας είναι ορατότατο στο φόβο (τρόμο θα έλεγα) που αισθάνονται όσοι ακόμα εργάζονται (μην τυχόν χάσουν τις δουλειές τους) αλλά…
…ακόμα πιο ορατό στους δρόμους. Μέρα με τη μέρα, έχεις την ανησυχητική αίσθηση ότι πολλαπλασιάζονται οι άστεγοι στους δρόμους. Τη φωτογραφία του κουκουλωμένου σε κουβέρτες άστεγου που προεξέχει το χέρι του κρατώντας ένα πλαστικό ποτήρι την τράβηξα στην Πανεπιστημίου (στη στοά μιας τράπεζας…). Περνούσε η πορεία των απεργών τη στιγμή που τράβαγα τη φωτογραφία, κάποιοι με παρατηρούσαν με μια κάποια αόριστη θλίψη. Ένας με πλησίασε και μου είπε έντονα:
-Να τις δώσεις στον Καμίνη, τον αλήτη!
Κούνησα συγκαταβατικά το κεφάλι μου και προχώρησα. Τι άλλο να ‘κανα;
Το πιο σημαδιακό ωστόσο μου έτυχε στη συμβολή της Σταδίου με την Εδουάρδου Λω (δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν). Ξέρετε, σε αυτήν τη γωνία όπου υπάρχει μια πλάκα σε μια κολώνα σε ανάμνηση (;) της δολοφονίας του Σωτήρη Πέτρουλα. Στη μια πλευρά της γωνίας υπήρχε μια διμοιρία ΜΑΤατζήδων και ακριβώς από πίσω τους, ξαπλωμένος, ένας άστεγος. Ήθελα να τραβήξω τους μπάτσους και τον άστεγο αλλά δεν θα το επέτρεπαν οι μπάτσοι. Έτσι ζήτησα την άδεια από τον επικεφαλής, μου την έδωσε αλλά μου ξεκαθάρισε «μόνο τον άστεγο, όχι εμάς» . Είχα ευρυγώνιο φακό και έτσι, χωρίς να το καταλάβουν, έβαλα στο πλάνο κάποιους από τους μπάτσους.
Περνώντας στην απέναντι γωνία έπαθα ένα μικρό σοκ. Βλέπω έναν ακόμα άστεγο τυλιγμένο με ένα πάπλωμα. Πέρασε την κολώνα του Σωτήρη Πέτρουλα και στην επόμενη κατούρησε. Μετά άρχιζε να ανηφορίζει την Εδουάρδου Λω ποιος ξέρει προς τα πού.
Αλήθεια, υπήρξαν αγώνες για δημοκρατία και ανθρώπινες, αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής για τον κόσμο της εργασίας σε αυτή τη χώρα; Υπήρξαν στ’ αλήθεια άνθρωποι σαν τον Σωτήρη Πέτρουλα;
Άγγελος Καλοδούκας
ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΙΝΚ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
http://vimeo.com/36368653

Blake Griffin Top 10 Plays of 2010

Blake Griffin top 10 monster dunks

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Οι Ρώσοι ζητούν να συλληφθεί ο κερδοσκόπος – τοκογλύφος Τζώρτζ Σόρος, που τον είδε και συνομίλησαν στο πρωθυπουργικό γραφείο πέρσι, ο Γ. Παπανδρέου!

Ο Τζώρτζ Σόρος και η ...φιλενάδα του Adriana Ferreyr,
ηθοποιός βραζιλιάνικης σαπουνόπερας

Γράφει ο Τάσος Κοντογιαννίδης

Ο ουγγροεβραίος κερδοσκόπος-τοκογλύφος και… αριστερών φρονημάτων δισεκατομμυριούχος Τζώρτζ Σόρος, έχει μπει στο στόχαστρο της Ρωσίας, ως αυτουργός της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, μετά την έκδοση μάλιστα διεθνούς εντάλματος σύλληψης για οικονομικά εγκλήματα. Είναι αυτός, τον οποίο κάλεσε πέρσι στην Αθήνα, είδε και συνομίλησε μαζί του στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή, ο Γ. Παπανδρέου, χωρίς να καταλάβουμε το λόγο της επίσκεψης και ούτε να ανακοινωθεί τι συνομίλησαν…

Ο Τζώρτζ Σόρος, πέραν των άλλων, είναι ο μεγάλος χρηματοδότης της προπαγάνδας των Σκοπιανών σε βάρος της πατρίδος μας. Είναι αυτός που βρισκόταν πίσω από την Καναδέζικη εταιρία ΤVX Gold (καθότι υπ’ αριθ. 1 μέτοχός της) στην οποία είχαμε δώσει επί Σημίτη το δικαίωμα εξόρυξης και εκμετάλλευσης των πλουσίων κοιτασμάτων χρυσού της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής, πού τόσες αντιδράσεις είχε προκαλέσει τότε, από τους κατοίκους της Μακεδονίας με τα γνωστά επεισόδια.
Είναι τοις πάσι γνωστό, οτι, όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία και ξεπήδησαν από το πολύκροκο αυγό της τα διάφορα κρατίδια, μεταξύ των οποίων και τα Σκόπια, ο πρώτος που έσπευσε αρωγός του Γκλυγκόρωφ ήταν ο δισεκατομμυριούχος από την Αμερική Τζώρτζ Σόρος( Σβάρτζ Γκιόργκι -Schwartz György -το κανονικό του όνομα) . Τότε που ο Ελληνισμός σύσσωμος αγωνιζόταν να υπερασπιστεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια, αντίπαλός μας δεν ήταν ο Γκλιγκόροφ, αλλά ο Σόρος.

Ρουφ 060212 Δ.Αθηναίων πετάει έγκυο άστεγο έξω στο χαλάζι!Να χαιρόμαστε το κάθαρμα που λέγεται δήμαρχος Αθηναίων!Αυτή τη ζωή πίστευα πάντα ότι θα ζήσω!Να έχω ένα Καμίνη να μου καίει τη ψυχή!Προσοχή ο Καμίνης είναι του νέο κρυφο Πασοκ,της Δημοκρατικής και καλά Αριστεράς!

Την Δευτέρα 6.2.2012 κάτω από πολύ δυνατή βροχή, χαλάζι, αέρα και πολύ κρύο 7 άστεγοι προσέγγισαν το κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ για να περάσουν την νύχτα...
Ανάμεσά τους ήταν και μία έγκυος γυναίκα που δεν ένιωθε καθόλου καλά...
Ο Δήμος Αθηναίων τους πέταξε για ακόμη μια φορά στον δρόμο και ίσα που περίμεναν να έρθει ασθενοφόρο να πάρει την έγκυο (μετά από τις εκκλήσεις του κόσμου και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης)...
Στο βίντεο βλέπετε και τα ρούχα των αστέγων που οι υπάλληλοι του δήμου τα πετάξανε στα σκουπίδια!!!


ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΑΝ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ!ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!!ΘΕΛΟΥΝ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ!

Ολη η αλήθεια σε μια φωτογραφία

Σε μια φωτογραφία αποτυπώνεται η ανιδιοτελής αφοσίωση, η παρηγοριά, ηρεμία, ευτυχία, ευγνωμοσύνη, αγάπη, εμπιστοσύνη, φιλία... Διότι ο σκύλος δεν δίνει βάρος στη οικονομική ισχύ ενός ανθρώπου, ούτε στη δουλειά του, ούτε στη ηλικία του, ούτε στο χρώμα του. Ο σκύλος αγαπάει το παιδί επειδή απλά είναι ο ανθρωπός του και το παιδί ξέρει ότι ο σκύλος δεν θα τον προδώσει ποτέ...

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!!!!


Συνάδελφε, καλημέρα;
Σήμερα που η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ με μια πρωτόγνωρη ενέργειά τους,κάτω από την πίεση των ιστορικών πλέων στιγμών που περνάει η χώρα, με την ασφυκτική πίεση της τρόικας των Ευρωπαίων δανειστών μας,και του διεθνούς νομισματικού ταμείου,αποφάσισαν να καλέσουν τους εργαζόμενους της χώρας σε Γενική απεργία!
 Σήμερα που δειλά  δειλά,  ανακοινώνεται ότι οι συνάδελφοι μας ,ωρομίσθιοι και αναπληρωτές ,θα είναι οι πρώτοι που θα εκδιωχτούν από το δημόσιο σχολείο.
Σήμερα που όλοι οφείλουμε στη νέα γενιά να  δείξουμε με τη θέση μας την αντίθεση μας στο ξεπούλημα των πάντων.
Σήμερα που οι κυβερνώντες ψάχνουν να βρουν τον τρόπο που θα μας πουν ότι έχουν υπογράψει το ξεπούλημα της χώρας και των κατοίκων της.
Σήμερα που είναι επιτακτική ανάγκη να αντισταθούμε ,και να αποτρέψουμε την υποταγή μας στους δανειστές μας.
Σήμερα εσύ συναδελφέ μας, αποφάσισες να μην απεργήσεις,γιατί έχεις πεισμώσει από την πίκρα που σου έχουν δώσει συνδικαλιστές ,σωματεία και οργανώσεις,με το ξεπούλημα των αγώνων σου.
Αποφάσισες να μην απεργήσεις γιατί δεν θέλεις να τους «χαρίσεις» άλλα 60 και πλέον ευρώ,ξεχνώντας ότι με τα μέτρα που σου επέβαλλαν σου έκλεψαν δια της βίας πάνω από 6000 ευρώ καθιστώντας τον ήδη πενιχρό μισθό σου σε επίδομα επαιτείας!
Αποφάσισες να μην απεργήσεις για να διδάξεις τους μαθητές σου και γιατί έχουν χάσει τόσες ώρες μάθημα  ,λες και τα βιβλία που δεν έχουν σε κάποια μαθήματα είναι μικρό πράγμα!
Αποφάσισες να μην απεργήσεις ,γιατί πιστεύεις ότι με μία  απεργία δεν θα γίνει τίποτα!
Αποφάσισες να μην απεργήσεις γιατί συνάδελφε μας, μας θόλωσαν το όνειρο ,γιατί μας τρόμαξαν και μας τρομάζουν, γιατί ηδονίζονται να μας φοβίζουν ,γιατί θέλουν να μας απαξιώσουν σαν άτομα!
Βγες μαζί μας,τώρα στο δρόμο και θα δεις ότι κάτι αλλάζει,όσο δύσπιστος και εάν είσαι ,βγες στο δρόμο και θα δεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι και εσύ με την παρουσία σου εδώ έξω!
Έλα μαζί με τους συναδέλφους σου ,τους φίλους σου ,με το λαό.
Έλα να ξαναδώσουμε ελπίδα στο όνειρο,να αλλάξουμε τη πορεία της χώρας προς το γκρεμό
Μπορούμε!
Μην μπεις στην αίθουσα για το μάθημα για την ύλη,μείνε έξω και έλα μαζί μας για το μάθημα της αξιοπρέπειας για τη ζωή μας!
Σήκωσε ψηλά το κεφάλι και νοιώσε περήφανος που είσαι Εκπαιδευτικός.
Σε περιμένουμε στο δρόμο,για να ξαναχαμογελάσουμε στη ζωή!
Έλα μαζί μας!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Β ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ROVESPIEROS 22!

ΕΥΤΥΧΩΣ; ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

"Ευτυχώς" φαίνεται ότι "χάρη" στους ένδοξους πολιτικούς μας, εν τέλη μπορεί και να γλυτώσουμε την άτακτη χρεωκοπία και να κερδίζουμε ακόμα και 400 ευρώ το μήνα,. "Ευτυχώς" φαίνεται ότι "χάρη" στον οικουμενικό μας πρωθυπουργό και τους θαυμαστούς παρακαθήμενούς του θα γλυτώσουν οι τράπεζες της χώρας από τη χρεοκοπία και θα βγάλουν και το κατιτίς τους. "Ευτυχώς" και "δόξα το θεό" χάρη στην εκκλησία θα έχουμε ένα πιάτο φακές το μεσημέρι στα συσσίτια. "Ευτυχώς" και "χάρη" στην "μεγαλοσύνη" του υπουργού μπορεί και να μην χάνουμε το σπίτι μας αμέσως όταν δεν έχουμε να πληρώνουμε τα χαράτσια τους, αλλά θα μπορούμε να ζούμε με τον εφιάλτη του πότε θα του έρθει η πρωινή "έμπνευση" για να εκδώσει την διαταγή κατάσχεσης. "Ευτυχώς", "χάρη" στην κοινοβουλευτική αριστερά, ζωή να΄χει, έχουμε πολυφωνία στην βουλή και κοιμόμαστε ήσυχοι. "Ευτυχώς" που υπογράφουν αυτοί για το μέλλον μας γιατί εμείς οι καημένοι "δεν ξέρουμε" να υπογράφουμε. "Ευτυχώς" που οι εργατοπατέρες κήρυξαν 24 απεργία. "Ευτυχώς"...
H επίθεση κράτους και κεφάλαιου στους από κάτω συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, κάνοντας ξεκάθαρο και στον πιο αφελή ότι μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερα κοινωνικά στρώματα θα στέλνονται στον Καιάδα της εξαθλίωσης και της ανεργίας.

Ο μόνος δρόμος για τους καταπιεσμένους είναι να πάρουν τις μοίρες των αγώνων τους στα χέρια τους, δημιουργώντας εστίες συλλογικής αντίστασης στους χώρους εργασίας, εκπαίδευσης και στις γειτονιές, εκεί που κινούνται και επικοινωνούν καθημερινά, μακριά από τον καθεστωτικό συνδικαλισμό, ο οποίος κηρύττει απεργίες-πυροτεχνήματα χωρίς συνέχεια και κάνει "κοινωνικούς διαλόγους" συμφιλίωσης με τα αφεντικά. Γιατί τη λεηλασία των ζωών μας μπορούμε να τη σταματήσουμε μόνο εμείς οι ίδιοι.
Η διάχυτη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση να μετατραπούν σε ταξική οργή και επαναστατική συνείδηση που θα πνίξει τον χρεοκοπημένο κόσμο των αφεντικών, του εμπορεύματος, της εκμετάλλευσης και της υποταγής.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ! 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ! (ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ)


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!



ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012
28 εκδηλώσεις
00:00 
01:00 
02:00 
03:00 
04:00 
05:00 
06:00 
07:00 
08:00 
09:00
09:30ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΜΑΡΑ)
09:30απεργιακη πορεια
(θεσσαλονικη, καμαρα)
10:00
10:00Προσυγκέντρωση για τη γενική απεργία
(Μπραχάμι, δημαρχείο Μπραχαμίου)
10:00Απεργιακή συγκέντρωση
(Λάρισα, Πλ. Ταχυδρομείου)
10:00apergiaki sigkentrosi
(karditsa, kentriki plateia)
10:00απεργια
(Ηράκλειο Κρήτης, Εργατικο Κεντρο)
10:30Προσυγκέντρωση για την απεργιακή πορεία στη Βουλή
(ΑΘΗΝΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ)
10:30ΠΟΛΕΜΟΣ-ΠΟΛΕΜΟΣ-ΠΟΛΕΜΟΣ
(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ)
10:30Απεργια 7/2
(Πατρα, πλ.ολγας)
10:30ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ)
10:30Τρίτη 7/2 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
(Αθηνα, Κλαυθμωνος)
11:00
11:00απεργιακη κινητοποιηση
(βολος, πλατεια ελευθεριας)
11:00somateio wind
(athens, syntagma)
11:00Κάλεσμα στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
(αθήνα, Σύνταγμα, γωνία οδών Όθωνος και Φιλελλήνων)
11:00Γενική Απεργία, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου
(Αθήνα, Πλατεία Κλαυθμώνος)
11:00Γενική Απεργία - Αναρχική συγκέντρωση στα Προπύλαια
(Αθήνα/Προπύλαια, Προπύλαια)
12:00 
13:00 
14:00
14:30Απεργιακή Κουζίνα Ανέργων
(Αθήνα, Εξάρχεια, Αυτόνομο Στέκι)
15:00 
16:00
16:30ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ
(Ασπροπυργος, Χαλυβουργια)
17:00 
18:00
18:00Μικροφωνική για την δίκη της Πέμπτης 9/2
(Ηράκλειο Κρήτης, Λιοντάρια)
18:00Μικροφωνική αλληλεγγύης στους 2 συλλ/ντες της 31/3/09
(Ηράκλειο, ΛΙιοντάρια)
18:30παρεμβαση
(ιλιον, κεντρικη πλατεια ιλιου (Πρωτεσιλάου))
19:00
19:00ΚΑΛΕΣΜΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ Α
(Αθήνα, ΕΜΠ αίθουσα Γκίνη)
19:00Το Ντουλάπι
(Εξάρχεια, Αθήνα, Αυτόνομο Στέκι, Ζωοδόχου Πηγής κ Ισαύρων)
19:30ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
(ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Πλατεία Κύπρου, οδός Σαπφούς 97, καφέ Ντέκο)
19:30εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας
(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΜΕ ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ 48)
20:00
20:30Προβολές κάθε Τρίτη στις 20:30
(Αθήνα, Καλλιδρομίου 94)
20:30Προβολή ταινίας “Ένας χωρισμός” (2011
(Άνω Ιλίσια, Αθήνα, Αράδου 55, πλατεία Κύπρου)
20:30Αναβολή προβολής
(Αθήνα, Καλλιδρομίου 94)
21:00 
22:00 
23:00 

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ...ΕΔΙΩΞΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΦ --ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΠΩΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ,ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΡΟΥΦ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ.
ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ,ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΤΥΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...!!!!
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ;;;
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ;;;
Σε «εκκαθαριστικές» επιχειρήσεις των αστέγων που φιλοξενούνται στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ προέβη σήμερα το πρωί η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί μπήκαν στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου και έδιωξαν κυριολεκτικά με τις κλωτσιές τους άστεγους που βρίσκονταν εκεί. 
Ανάμεσα στα περίπου 80 άτομα που είχαν βρει καταφύγιο στο κλειστό γυμναστήριο, βρίσκονταν μία έγκυος γυναίκα και μια τραυματισμένη από τροχαίο ατύχημα, οι οποίες εκδιώχθηκαν βίαια από τις αστυνομικές αρχές. Τα κλινοσκεπάσματα που χρησιμοποιούσαν οι άστεγοι, τα μάζεψε ο δήμος και τα μετέφερε στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.