Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ογδοντάκης-Μπουρνοβαλιό συρτό

Νταλγκάς-χασάπικο λατέρνα

Χασάπικος Ταταυλιανός

«Ταταυλιανός χασάπικος»- Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ EASTERN THRACE (RODOSTO ADRIANOPLE SELYMBRIA...)

ΒΙΝΤΕΟ:Φάκελος "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"...


Την Χρυσή Αυγή που σήμερα όλοι λίγο-πολύ ξέρουμε, την συνοψίσαμε όσο πιο περιληπτικά γίνεται στο βίντεο που ακολουθεί:




ευχαριστούμε τον Μ.Α. για την αφήγηση


Στο άρθρο αυτό όμως, γίνεται μια εκτενής παρουσίαση παλαιών ντοκουμέντων που αφορούν τη ναζιστική αυτή οργάνωση.
Πρόκειται για μια μεγάλη έρευνα, με ντοκουμέντα που ξεκινούν χρονολογικά από το 1982 και φτάνουν μέχρι το πρόσφατο παρόν.
Τα περισσότερα από αυτά είναι γνωστά μόνο στο παλιό κοινό της Χρυσής Αυγής, δηλαδή στα πολύ λίγα άτομα που είχαν προμηθευτεί τα περιοδικά και τις εφημερίδες της, όταν είχαν εκδοθεί προ τριακονταετίας.
Με λίγα λόγια, πρόκειται για αρχειακό υλικό που δεν έχει βγει στο φως του διαδικτύου και που βοηθάει να κατανοηθεί ποιό ακριβώς είναι το ιδεολογικό και θρησκευτικό υπόβαθρο της οργάνωσης αυτής.

Στα επίμαχα αποσπάσματα των άρθρων που δημοσιεύουμε, για να μην υπάρχουν υπόνοιες ότι αλλοιώνουμε το νόημα, λόγω αποσπασματικής παρουσίασης κ.λπ., από κάτω ακριβώς θα παρατίθεται ένας σύνδεσμος που θα οδηγεί σε ολόκληρο το (σαρωμένο) άρθρο ή σελίδα, ώστε να μπορεί να ελεγχθεί η εγκυρότητα των όσων παρουσιάζουμε.
 εδώ
http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html
όλο το άρθρο που γράφτηκε στο jungle-report,εξαιρετικό άρθρο!
διαβάστε και μάθετε και αντισταθείτε στους φασίστες!

 Αριστερός Αμερικανο-Εβραίος αρθρογράφος: Το Ισραήλ πρέπει να μείνει Εβραϊκό,αλλά η Αμερική ας γίνει πολυπολιτισμικό χωνευτήρι...:
Από το Council of Conservative Citizens (CofCC) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ Σύμφωνα με τον αριστερό Αμερικανο-Εβραίο αρθρογράφο της The H...

ΤΙΣ ΜΟΔΑΣ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ.

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΑΥΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
- Στην Ζάκυνθο, η απόφαση του δημάρχου να χρησιμοποιήσει αεροφωτογραφίες για τον υπολογισμό του τέλους ακινήτων, μετέτρεψε το δημοτικό συμβούλιο σε πεδίο μάχης (VIDEO)
- Ο δήμαρχος προσμέτρησε στα τετραγωνικά και τα κοτέτσια....

ΠΑΡΤΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!ΖΑΚΥΝΘΟΣ !!!!


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ



ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μια μέρα o γάιδαρος ενός αγρότη έπεσε σε ένα πηγάδι.
Το ζώο φώναζε απελπισμένα για ώρες κι ο αγρότης προσπαθούσε να καταλάβει τι έπρεπε να κάνει.
Τέλος, αποφάσισε ότι το ζώο ήταν γέρικο, και τα έξοδα που απαιτούνταν για να το βγάλει από το πηγάδι ήσαν πολλά.
Δεν άξιζε τον κόπο να προσπαθήσει να σώσει τον γάιδαρο. Το μόνο που σκέφτηκε να κάνει ήταν να το θάψει ζωντανό.
Κάλεσε όλους τους γείτονές του να έρθουν και να τον βοηθήσουν. Πήραν όλοι από ένα φτυάρι και άρχισαν να πετάνε χώματα στο πηγάδι. Στην αρχή, ο γάιδαρος συνειδητοποίησε τι συνέβαινε και φώναξε φρικτά. Μετά όμως, προς έκπληξη όλων, ησύχασε.
Λίγα φορτία χώμα αργότερα, ο γεωργός κοίταξε κάτω το πηγάδι κι έμεινε έκπληκτος με αυτό που είδε.
Ήταν κάτι καταπληκτικό!!!!
Με κάθε φτυαριά χώμα που έπεφτε στην πλάτη του, ο γάιδαρος τιναζόταν και έκανε ένα βήμα προς τα πάνω.
Οι γείτονες του αγρότη συνέχισαν να πετάνε φτυαριές χώμα πάνω στο ζώο, κι αυτό κάθε φορά τιναζόταν κι έκανε ένα βήμα προς τα πάνω. Πολύ σύντομα, όλοι ήταν έκπληκτοι με το γαϊδούρι να έχει φτάσει στην επιφάνεια του πηγαδιού.
Ηθικό δίδαγμα: Η ζωή μπορεί να φέρει σε σας πολλές φτυαριές από σκουπίδια μέσα στο πηγάδι της ζωής σας. Να θυμάστε όμως πως κάθε ένα από τα προβλήματά σας αυτά είναι ένα εφαλτήριο. Μπορούμε να βγούμε από τα βαθύτερα πηγάδια απλά με ένα τίναγμα. Πατάμε πάνω στο πρόβλημα και κάνουμε ένα βήμα πάνω.
Ηθικό δίδαγμα 2: Προσοχή! Όταν πρόκειται για γαϊδούρια (πολιτικούς) ρίχνουμε τσιμέντο ταχείας πήξεως· δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.


Η απάντηση του Αλκίνοου Ιωαννίδη στον Άγγλο δημοσιογράφο

“…Τώρα, το πώς γίνεται αυτή η πλούσια και αδιάφθορη χώρα σου, ενώ ρούφηξε το αίμα αποικιών τόσα χρόνια, να χρωστά κι αυτή…”
We blame you, you know, μου είπε ένας Άγγλος στο Λονδίνο.http://kourdistoportocali.com/UsersFiles/ALKINOOS1.jpg
Εννοούσε πως οι Έλληνες κάνουμε ζημιά στις οικονομίες των άλλων χωρών της Ευρώπης. Με την κυκλοφορία της συλλογής “Local Stranger” στο εξωτερικό, θα πέφτω συχνά πάνω σε τέτοιου είδους ατάκες ξένων δημοσιογράφων.
Τι να απαντήσω; Τι να του πω; Πως οι αποικιοκράτες παππούδες του συμπεριφέρονταν στους Kύπριους δικούς μου σαν να ήταν ζώα, επειδή ήταν βοσκοί και δεν είχαν μπάτλερ; Πως η βασίλισσά του, αυτή η γιαγιά με τα καταπληκτικά καπέλα, όταν ήταν νέα υπέγραφε με το χέρι της θανατικές καταδίκες παιδιών 19 και 20 χρονών που πάλευαν να ελευθερώσουν τον τόπο τους; Να του πω για την εξωτερική πολιτική της χώρας του, που τεχνητά προκάλεσε το μίσος μεταξύ των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων, άνοιξε με το ζόρι την όρεξη στην Τουρκία για την Κύπρο και με τη βοήθεια της αστείρευτης δικής μας λεβεντομαλακίας δημιούργησε το Κυπριακό πρόβλημα, με χιλιάδες νεκρούς, αγνοούμενους και πρόσφυγες;
Να του πω για τον εμφύλιο εδώ στην Ελλάδα και για τον ρόλο που έπαιξε η εξωτερική πολιτιτική της χώρας του; Για τη σύμπραξη με τους ηττημένους

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Λεφτά υπάρχουν. Μαζί τα φάγαμε. Δεν διάβασα το μνημόνιο! ένα καλό άρθρο που αξίζει να διαβάσουμε!


Είναι οι τρεις μνημειώδεις φράσεις που χαρακτήρισαν την χειρότερη διετία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Ο Παπανδρέου είχε δίκιο. Λεφτά υπάρχουν.

Κυκλοφορούν στο ΙΚΑ Καλλιθέας, στα 100.000 προνοιακά επιδόματα μαϊμού, στις επιδοτήσεις και κοινοτικές επιχορηγήσεις, σε διευκολύνσεις για επιστροφές ΦΠΑ.

Πάνω από 1δις εξοικονόμηση υπολογίζουν από το ξεκαθάρισμα των συντάξεων.

Υπάρχουν στη φορολογητέα ύλη, από στους τιμημένους εφοριακούς που τώρα κάνουν μήνυση στον κ. Σπινέλλη που κατήγγειλε τον κανόνα του 4-4-2 για μειωμένα πρόστιμα στους φορολογικούς ελέγχους. (40% της μείωσης επωφελείται ο ελεγχόμενος, 40% ο ελεγκτής και 20% το κύκλωμα κατά τον κ. Σπινέλλη, πρώην γραμματέα της γραμματείας πληροφορικών συστημάτων). Αλήθεια γιατί τον μηνύουν ; Μήπως το σύστημα ήταν 4-5-1 ή 4-3-3 και λέει ανακρίβειες ο άνθρωπος και τους προσβάλλει; Κι αν λέει υπερβολές ας αποκαταστήσουν την «τιμή» του κλάδου στο πεδίο δράσης των φοροελέγχων.

Διακινούνται στις χρήσεις γης γιατί αν κάποτε ελεγχθούν τα πόθεν έσχες των υπαλλήλων σε πολεοδομίες, εκεί όπου τα αυθαίρετα είναι πιο πολλά από τα μανιτάρια, κι εκεί στα γαλανά νερά όπου οι όροι δόμηση είναι αυστηροί και άρα το κέρδος πιο μεγάλο, τότε το ΙΚΑ θα μοιάζει σαν απλό πταίσμα.

Ναι λεφτά υπάρχουν, κυκλοφορούν, διακινούνται. Όχι στην Ελλάδα. Στο σύστημα!

Μαζί τα φάγαμε. Έχει δίκιο ο κ. Πάγκαλος
Γιατί ο κ. Ρακιντζής , πρόεδρος του σώματος επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης με στωικότητα αναφέρει πως σε 12500 περιπτώσεις πειθαρχικών ελέγχων στο δημόσιο μόνο 300 απολύσεις έχουν διαταχθεί από τα πειθαρχικά συμβούλια.
Λιγότερο από 3% δηλαδή.

.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΑΓΟΡΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ “ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ”)



Αναρτήθηκε από τον/την olympiada 

Την Ελλάδα αγαπώ αλλά και σένα
Μ΄ έναν έρωτα μεγάλο, αληθινό
Τα γαλάζια σου τα μάτια τα θλιμμένα
Τον καθάριο της θυμίζουν ουρανό.
Ευαγόρας Παλληκαρίδης,
μαθητής ετών 17,
λίγο πριν από την αγχόνη του «Βρετανικού Δικαίου»

«Και τη μάνα φιλώντας
την κοιτάζω να κλαίει.
Μάνα μην κλαις της λέω,
μάνα μην κλαις και κλαίω.
Κι όλο πάω και τρέχω»…
…και πέθανε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Σαν σήμερα οι Άγγλοι ιμπεριαλιστές συνέλαβαν και έπειτα δολοφόνησαν τον 17χρονο Ευαγόρα Παλληκαρίδη. ΟΛΗ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ 90ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΗ ΜΙΛΑΕΙ.

"Αλίμονο στη χώρα που διοικείται από Βενιζέλους, από ανθρώπους που είναι ασυγκράτητοι και διψούν για επιβεβαίωση και αξιώματα."

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αδαμάντιου Πεπελάση απο το ΜΟΝΟ #2

του Κώστα Καραβίδα


Την ημέρα που η Αθήνα υποδεχόταν το χιόνι, συναντήσαμε τον Αδαμάντιο Πεπελάση στο καταφύγιο του στη Φιλοθέη. Διαπρεπής οικονομολόγος, χρόνια καθηγητής σε αμερικανικά πανεπιστήμια και με μακρά θητεία στη διοίκηση τραπεζών, είχε το προνόμιο να διατελέσει συνεργάτης και φίλος όλων σχεδόν των πρωθυπουργών της Μεταπολίτευσης. Τους έζησε όλους από κοντά, τους συμβούλευσε και συγκρούστηκε μαζί τους.


Ο ίδιος αρνήθηκε τη θέση του βουλευτή επικρατείας που του πρότεινε τόσο ο Κ. Καραμανλής όσο και ο στενός φίλος του, Α. Παπανδρέου. Η μαρτυρία του 90χρονου σήμερα διανοούμενου οικονομολόγου έχει διπλή σημασία. Αφενός, ξεκαθαρίζει το νέο οικονομικό και πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται. Αφετέρου, στο δεύτερο μέρος της κουβέντας μας, καταθέτει ενώπιον της ιστορίας, τις κρίσεις του για τις πολιτικές προσωπικότητες που σφράγισαν τη μεταπολιτευτική κακοδαιμονία μας.


Ο λόγος του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς δεν προέρχεται από έναν αριστερό διανοούμενο με την κλασική έννοια του όρου, αλλά από έναν φιλελεύθερο που βρισκόταν πολύ κοντά αλλά και τόσο μακριά από τα δώματα της εξουσίας. Η συνέντευξη ποταμός που μας παραχώρησε, σε μεγάλο βαθμό είναι απολογητική αλλά και απολογιστική. Αποδομεί εκ των έσω τον μύθο που περιέβαλλε τα πρόσωπα της νεότερης ελληνικής ιστορίας, απευθύνοντας ένα δριμύ κατηγορώ με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στους δυο μοιραίους της οικογένειας Παπανδρέου με την οποία συνδεόταν φιλικά μέχρι λίγα χρόνια πριν. Τα ερωτήματα που θέτει είναι αμείλικτα και δεν γίνεται να μείνουν αναπάντητα. 


Εσείς δεν υπήρξατε ποτέ ένας τυπικός οικονομολόγος. Πάντα υπήρχε η διάσταση του πολιτισμού στη σκέψη και τη δράση σας. Οι άνθρωποι των καιρών μας βλέπουν ως ασυμβίβαστες αυτές τις δυο ενασχολήσεις, την οικονομία και τον πολιτισμό. Πώς

Με φορτηγό άδειασαν το λογιστήριο του ΠΑΣΟΚ [εικόνες]

Μέσα σε δεκάδες κούτες μεταφέρθηκαν σήμερα το μεσημέρι τα αρχεία του Γιώργου Παπανδρέου από τον 6ο όροφο της Ιπποκράτους, όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μετακινήθηκαν και όλα τα παραστατικά του λογιστηρίου του κόμματος.
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ένα φορτηγό πάρκαρε μπροστά από την Κλινική Αθηνών στη γωνία Σκουφά και Ιπποκράτους και ύστερα από λίγο οι κούτες με τα τιμολόγια, τις αποδείξεις και τα παραστατικά του λογιστηρίου -που βρίσκεται στον 3ο όροφο της Ιπποκράτους- μεταφέρθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αν και είναι απολύτως λογικό να μεταφέρονται τα προσωπικά αντικείμενα και το αρχείο του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, δημιουργεί ερωτηματικά τι σκοπό έχει να μεταφέρεται μέρος του λογιστηρίου του κόμματος εκτός του κτιρίου του ΠΑΣΟΚ, όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι η νέα ηγεσία του κινήματος θα ζητήσει οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης περιόδου.







Η απάντηση του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου:
«Ψευδείς και ανεύθυνες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω αναρτήσεων σε blogs, σχετικά με το περιεχόμενο των κιβωτίων μεταφοράς του προσωπικού αρχείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν στερούνται απλά ίχνους αληθείας αλλά επιχειρούν να τραυματίσουν το κύρος και την αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ και του συνόλου του στελεχιακού του δυναμικού» αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου.
«Το ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και τα στελέχη του, σε κάθε περίπτωση, έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν και το ήθος και τη βούληση να εγγυώνται την αξιοπιστία του συνόλου των πολιτικών και διοικητικών του λειτουργιών» καταλήγει η δήλωση του κ. Σπυρόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΠΟΣΟ ΚΟΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ,ΠΟΣΟ ΚΙΟΤΗΔΕΣ,ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ!ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ Ε;ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!

ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ!

Μετά από 3 χρόνια κρίσης τώρα βρήκαν 40.000 δικαιούχους μαϊμού στα επιδόματα - Ασφαλισμένος έπαιρνε παράνομα σύνταξη από το 1978!!!!!!

- Το υπουργείο σκοπεύει να διεκδικήσει τα χρήματα πίσω και μάλιστα αναδρομικά(Σιγά μην τα πάρει,μας δουλεύουν!)
- Κάθε χρόνο από τα επιδόματα μαϊμού το κράτος έχανε 400 εκατομμύρια ευρώ(μια χαρά!)
- Το 20% λαμβάνουν επιδόματα που κανονικά δεν δικαιούνται
- Από τον επανέλεγχο των επιδομάτων και συντάξεων θα εξοικονομηθούν 4,5 δισ.(σκατά,άλλοι θα τα φάνε  μόλις τα πάρουν από εκεί!)

Από κόσκινο θα περάσουν τα κοινωνικά επιδόματα καθώς επανεξετάζονται στο σύνολό τους σε συνεργασία του υπουργείου Εργασίας με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ). Όπως θα διαβάσετε παρακάτω και στα στοιχεία, προκαλεί οργή αυτό το θέμα και όχι μόνο γιατί υπάρχουν κάποιοι απατεώνες που παίρνουν παράνομα το δημόσιο χρήμα.

Αλλά κυρίως γιατί εδώ και τρία χρόνια κρίσης, αυτό θα έπρεπε να είναι από το βασικό τους μέλημα, αλλά όλοι έτρεξαν στον εύκολο δρόμο να κόψουν μισθούς και συντάξεις. Εάν είχαν διαρθρώσει το συγκεκριμένο σύστημα, τα λεφτά που θα είχαν εξοικονομήσει θα ήταν τέτοια που δεν θα υπήρχε ανάγκη για περικοπές πχ στις συντάξεις.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΕΛΑΤΕ ΚΟΥΤΣΑ ΚΟΥΤΣΑ ΚΑΙ......

Αρχίζει η απόβαση Ευρωπαίων “υπουργών” στα υπουργεία μας! - Ο Ράιχενμπαχ ετοιμάζει την νέα “ελληνική κυβέρνηση”

Αρχίζει η απόβαση Ευρωπαίων “υπουργών” στα υπουργεία μας! - Ο Ράιχενμπαχ ετοιμάζει την νέα “ελληνική κυβέρνηση”


“Κυβέρνηση” ετοιμάζει ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ, που καταφθάνει τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News το σχέδιο της task force περιλαμβάνει την εγκατάσταση ευρωπαίων επιτρόπων απο Γερμανία, Σουηδία, Γαλλία, Αυστρία και Γαλλία σε υπουργεία.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, σύμφωνα με το σχέδιο και τις εντολές των κρατών- μελών, οι Γερμανοί θα αναλάβουν τη φορολογία του κράτους, σε συνεργασία με το ΔΝΤ, οι Ολλανδοί το κτηματολόγιο, οι Σουηδοί, σε συνεργασία με τους Γερμανούς, τις μεταρρυθμίσεις στην υγεία, οι Αυστριακοί την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του ελληνικού Δημοσίου, ομάδα Γερμανών και Γάλλων την τοπική αυτοδιοίκηση και οι Γάλλοι την οργάνωση της δημόσιας διοίκησης.

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ??? ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.

ΕΡΕΥΝΑ: Πληρώνονται τα CDS! Πως μεθόδευσε ο ΓΑΠ κι οι Φίλοι του, την πληρωμή τους!

ΕΡΕΥΝΑ: Πληρώνονται τα CDS! Πως μεθόδευσε ο ΓΑΠ κι οι Φίλοι του, την πληρωμή τους!


Γράφει ο netakias

Μεγάλη έρευνα μου, από τις 7 Ιουνίου 2010 !

ΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΝΑ ΜΗΝΑ.

ΤΟ ΕΡΕΒΟΣ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΚΟΤΙΣΤΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ !

Της Πατρίδας λίγες αγνές μορφές, 
τα πυκνά σκοτάδια ερευνούν.

"Οι Ευρωπαίοι διάλεξαν λάθος λαό για πειραματόζωο"

Την πεποίθησή του ότι ο ελληνικός λαός θα ανασυνταχθεί και θα δώσει τη δική του απάντηση στη νέα ολιγαρχία εξέφρασε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ . «Η ιστορία του τόπου μας είναι γραμμένη κυριολεκτικά από το αίμα των αγωνιστών και τις θυσίες του λαού μας για δημοκρατία, ανεξαρτησία....
και προκοπή. Αυτό σημαίνει ότι η σημερινοί επικυρίαρχοι μάλλον λάθος λαό διάλεξαν για να μετατρέψουν σε πειραματόζωο», τόνισε ο κ. Τσίπρας , στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του Αλέκου Παναγούλη .
«Ο ελληνικός λαός θα ανασυνταχθεί και θα δώσει τη δική του απάντηση όταν του δοθεί η ευκαιρία, μέσα από την ετυμηγορία του για τη νέα ολιγαρχία που θέλει να καταστρέψει την κοινωνία και να δεσμεύσει τον πλούτο του λαού μας, δίνοντάς τον αντιπαροχή στους νέους κυρίαρχους», επεσήμανε ο κ. Τσίπρας.

Η αλήθεια για τον δολοφόνο της Νορβηγίας!

ΓΙΑ ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ!


ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΜΥΡΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΜΝΑ ΣΑΜΙΟΥ!

οι στίχοι του τραγουδιού πολύ επίκαιροι είναι του Ντίνου Χριστιανόπουλου!

Μπείτε στην ιστοσελίδα διαβάστε και φρίξτε!μετά να πάτε να ψηφίσετε Λάος ,ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ!!

Ντοκουμέντο Τα πλούτη των 300 της βουλής - Ντοκουμέντο Τα πλούτη των 300 της βουλής - Editor's choice - ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

The Dandy Warhols "Get off"

West Coast Pop Art Experimental Band - Roger The Rocketship

Talking Heads - "Once In A Lifetime"

Kaiser Chiefs - Ruby

America - A Horse with No Name

Steely Dan - With a Gun

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΙΣΤΟΜΙΤΩΝ

: "'Εφυγε" Η Δόμνα Σαμίου

"'Εφυγε" Η Δόμνα Σαμίου: Μια από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες έφυγε από την ζωή...Ο λόγος για την Mεγάλη Kυρία του Πολιτισμού και της Παράδοσης, την Δ...

Ζωή Γεωργαντά : "Να κρεμαστεί ο Παπακωνσταντίνου"




Η κατάθεση της κ. Γεωργαντά έπεσε σαν ατομική βόμβα στην Εξεταστική Επιτροπή καθότι με τον πιο σαφή τρόπο αποδίδει τουλάχιστον πολιτικές ευθύνες σε στελέχη της πρότερης κυβέρνησεις Παπανδρέου.Μάλιστα η δήλωσή της για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου δείχνει και πιθανότητα ποινικών ευθυνών τις οποίες θα πρέπει να υποστεί ο πρώην υπουργός.

Σαφείς αιχμές για τον ρόλο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του εκλεκτού του, επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, άφησε η κυρία Ζωή Γεωργαντά κατά την κατάθεσή της στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση.


Αναλυτικά, η Ζωή Γεωργαντά σημείωσε ότι «το έλλειμμα φουσκώθηκε είτε από ανικανότητα, ή από απειρία ή σκοπιμότητα» και πρόσθεσε πως «αν ο Παπακωνσταντίνου φούσκωσε συνειδητά το έλλειμμα θα πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα».