Ο Τάσος Νικολογιάννης δημοσιεύει επιστολή οπαδού του Παναθηναϊκού, ο οποίος έζησε τα επεισόδια της Καλογρέζας και αποκαλύπτει τον ρόλο της αστυνομίας!
Σήμερα αντί να πω κάτι εγώ αποφάσισα να δημοσιεύσω την συγκλονιστική περιγραφή των όσων έζησε και τις καταγγελίες, που έκανε φίλος του Παναθηναϊκού, που πήγε να δει το ντέρμπι στην θύρα 28. Το όνομά του είναι Θανάσης Λ. Το επίθετο το έχω στην διάθεσή μου. Μου το έστειλε χθες ζήτησα να το δημοσιεύσω , μου έδωσε την άδεια και διαβάστε για να δείτε την περιγραφή από ένα αυτόπτη μάρτυρα των όσων δεν είδαμε στο ΟΑΚΑ. Τον ρόλο που έπαιξε η αστυνομία:

«Εζησα και εγω απο κοντα οπως και χιλιαδες κοσμος τα επεισόδια.Παιδακια ,γυναικες ,ηλικιωμενοι πλήρωσαν εισιτηριο για να φανε ξυλο και δακρυγονα χωρίς λόγο απο την αστυνομια πριν καν αρχισει το παιχνιδι.Aπό της 5 προσπαθουσαμε να πλησιάσουμε τις θυρες, άκουσα και ειδα έναν αστυνομικό να φωναζει με περίσσιο θράσος : «Θα σας πνιξουμε σημερα στα δακρυγονα».Mια αστυνομία που την πληρωνει ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης για να τον προστατευει ..τελικά ποιόν προστατεύει ;τα παιδάκια ; τους παίχτες ; το γκαζον; δεν είναι λίγο οξυμωρο; Mαλλον τους παικτες προστατεύει και τους εφοπλιστές προέδρους.Tο μόνο που έλειπαν απο εκει ηταν τα υποβρύχια...Σαν πολίτης αυτής της χώρας δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που εγινε από την ελληνική αστυνομία.
Δηλαδη αν καποιος δημοσιογραφος ειχε παει να δει το παιχνιδι με τον γιο του και ετρωγαν ξυλο και δακρυγονα στα καλα καθουμενα δεν θα αγανακτούσε ; Στο ΟΑΚΑ είχε χιλιάδες παιδάκια..Εξω από το γήπεδο και χωρίς λόγο έπεσαν δακρυγόνα με θύματα και παιδάκια πολύ πριν την έναρξη του αγώνα. Kατά την διάρκεια του αγώνα οικογένιες που ήταν στο γήπεδο είχαν αγανακτήσει με αυτά που έγιναν έξω . Aυτή η απίστευτη συμπεριφορά της αστυνομίας τους έκανε να βγουν εκτός εαυτού.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε μόνο το 1/5 της πραγματικότητας τον γεγονότων. Ημουν από τους πρώτους που έφτασα εκεί που μας στειλανε ολους ,παιδάκια, γυναικες, ηλικιωμένους ,Ρώτησα εναν αστυνομικο από που θα μπούμε τελικά ; Μας λένε από εκεί , και όταν πάμε στο εκεί μας πνίγουν στα χημικά , και αυτός γέλαγε .Αρχισαν ξανά να ρίχνουν χημικά χωρίς να καταλαβει κανεις τον λόγο...Κάποια παιδάκια πέσανε κάτω ...
Εσείς μιλάτε για 50 που δεν ήταν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, την στιγμή που έγιναν πριν δολοφονικά χτυπήματα της αστυνομίας σε αθώους πολίτες και σε οικογένειες...Είμαι πεπεισμένος ότι ήταν όλη η αστυνομία της ελλάδας εκεί, μου φάνηκε απίστευτο ..Λυπαμαι που ζω σαν ξένος στην χώρα μου ...Σε αυτην την Ελλαδα οι ηγετες σώζουν την χωρα ,διδάσκουν ήθος & σώζουν το ποδοσφαιρο .Σε αυτην την χωρα πληρωνεις για να σε ποτίζουν χημικα ακομα και στην τουαλετα σου,σε αυτην την χωρα οι δημοσιογραφοι εχουν το βημα για να σε καθοδηγουν εκεί που θελουν οι σωτηρες σου ..Αισθάνομαι αηδία..Καταγελω την ελληνική αστυνομία που απρόκλητα ψέκαζε τον κόσμο μόλις πλησίαζε το γηπεδο.Kαταγγελω το ανύπαρκτο κράτος που δεν έχει το σθένος να ζήτηση συγνώμη σε 55.000 ανθρωπους».