Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ψηλά την χτίζεις την φωλιά (original) Βαμβακάρης Μάρκος

ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ, 1936, ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΕΛΙΑΣ

Η ΚΡΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΚΟΥΝΑΣ 1934.wmv

Mode Plagal- Ta Paidia tis geitonias sou


ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ!ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!


ΣΤΟΝ ΨΕΎΤΗ ΚΌΣΜΟ!ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΡΊΖΟΥΝ ΣΕ ΚΟΡΥΦΈΣ!


Αυτή είναι η Ελλάδα μας,σε καρότσι αναπηρικό και να φασκελώνει όλους αυτούς που για χρόνια μας δυναστεύουν ,πολιτικούς που ψηφίζετε,παπάδες που προσκυνάτε και λοιδωρούν ότι πιστεύετε,όσοι πιστεύετε!Και όλους εσάς που κοιμόσαστε στους καναπέδες σας!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ!


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ1

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ!ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΑΝΤΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!
Πρόσφατα στο Βολλρυ θέλησαν με νομικιστικες διαδικασίες να αποβαλλουν από το πρωτάθλημα τον Ηρακλή!Γιατί είναι η καλύτερη ομάδα και όπως πήρε το κύπελο στη Σύρο,θα πάρει και το πρωτάθλημα!
τώρα διαβάστε τα λόγια ενός πατέρα που έχασε το παιδί του απο οπαδούς του Ολυμπιακού!Διαβάστε και κρίνετε!Και μη μου πείτε έτυχε μπορεί να ήταν και ανάποδα τα πράγματα,γιατι δεν είναι, Ολυμπιακοί τον σκοτωσαν!Όταν ο πρόεδρος μιάς ομάδαςπιάνεται με συνομιλίες σε στημένα παιχνίδια,με υπόδικους και συνεχίζει να σφυρίζει ανενόχλητος,ενώ η ομάδα του παίρνει μόνιμα το πρωτάθλημα,με σωρείς στημένων καταστάσεων,όταν οι υπεύθυνοι της δολοφονίας του Φιλόπουλου,τριγυρνούν στα γήπεδα και δίπλα μας,έτσι φτιάχνονται οι αυριανοί εγκληματίες!Σε χώτρα που η πλάστιγγα της δικαιοσύνης γέρνει εις βάρος των αδυνάτων,αυτά θα βιώνουμε!Και ακόμα χειρότερα,περιουσίες κλέβονται απο τράπεζες και το κράτος,άνθρωποι οδηγούνται στα σύχρονα κολαστήρια (τις Ελληνικές φυλακές)γιατί δεν είχαν να πληρώσουν μιά κλήση και τους καίνε μέσα στη φυλακή(είχε συμβεί πριν λίγα χρόνια σε εξέγερση στις φυλακες Κορυδαλλου)και δολοφόνοι και απατεώνες γυρίζουν έξω και ενίοτε πολιτεύονται,όταν ζούμε σε μία τέτοια χώρα και δεν αντιδρούμε,σε τίποτα1Όταν ακόμα προσπαθούν να υφαρπάξουν τη ψήφο σας,όταν η Νέα Δημοκρατία κατεβαίνει στις εκλογές(ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΆΡΑΓΕ;)και στοχεύει στην αυτοδυναμία,έλεος,όταν το ΜΠΑΤΣΟΚ έχει μούτρα και ζητάει τον ψήμο σας αντί να έχουν όλοι τους εγκαταλείψει τη χώρα,όταν όλο το ποσοστό του Λάος πηγαίνει κατευθείαν στη ναζιστική Χρυσή Αυγή,όταν ο Εφραίμ δίνει εγγύηση 300.000ευρω(μου φαίνεται οτι καλόγερος είναι η κανω λαάθος,αλλά θα μου πείτε είναι κολητός του Λαυρεντιάδη PROTON BANK!!!)όταν, όταν,και ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ Φ ΩΤΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΑ,ΠΌΣΟ ΟΙΚΤΡΆ ΠΛΑΝΙΈΣΤΕ!!ΚΑΙ ΣΤΗ Φ ΩΤΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ!ΟΣΟ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ!ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ!ΕΧΟΥΝ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΓΚΏΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΙΟΤΕΨΟΥΝ !ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!
Αν δεν αντιδράσετε,πάντα θα παίρνει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός παντού,θα μας διοικεί το ΜΠΑΤΣΟΚ και η Νεα Δημοκρατία εναλλάξ η και σε μίξη όπως τώρα!Τα παιδιά απο τα ιδιωτικά σχολεία θα μπαίνουν στις ιατρικές(μη μου πείτε λάθος εγω ξέρω το Γιωργάκη από τα Γρεβενά που μπήκε,κάθε φορά γιά να μην γίνεται κραχτό κάτι θα μπαίνει και κάποιος Γιωργάκης,ενώ η πλειοψηφία θα είναι Βόρεο προάστιο και Πανόραμα,έτσι γίνονται αυτά ρίχνουν και λίγο στάχτη,'οπως στο ματς Ολυμπιακός -Αγροτικός Αστέρας 2 ημίχρονο 1 τελικό 25 και πλέον απόδοση στο στοίχημα,αλλά για να μη γίνουμε δεικτοί ας ρίξουμε 7αρα,αφού είμαστε Ολυμπιακάρα!)!και πολλα πολλα άλλα,όπως η Ζήμενς θα ξαναφτιάχνει τα φανάρια μας και τους σταθμους του Μετρό,γιατί σε όσα είπε οτι θα δώσει για να κλείσει το σκάνδαλο,όλα ήταν ανταποδοτικά οφέλη!!!!!!!!!
 Αυτά προς το παρον,τώρα διαβαστε τι είπε στο δικαστήριο αυτός ο δυστυχής πατέρας!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον πατέρα του Μιχάλη Φιλόπουλου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ Green Marios 11:51
 0 0

Ο πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες που κατέθεσε την ώρα που εκδικαζόταν η έφεση των κατηγορούμενων για την δολοφονία του άτυχου γιού του πέντε χρόνια πριν.

Είναι φθηνά είναι φθηνά!Τρέξτε να αγοράσετε υπόδουλοι!Να πηγαίνετε στο κωλοκατάστημα να παίρνετε σκουπίδια!

Σε Επιτροπή Ανταγωνισμού και Εισαγγελέα η Lidl

Διαβάστε τι έδειξε έρευνα του υπουργείου Ανάπτυξης και οδήγησε την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στον Εισαγγελέα
Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου παρέπεμψε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Σωκράτης Ξυνίδης την γνωστή αλυσίδα Lidl, καθώς μετά από έρευνα που έγινε σε τιμές βασικών καταναλωτικών προϊόντων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανακαλύφθηκε ότι οι τιμές της εταιρίας εντός συνόρων είναι ακριβότερες.
Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου: "Η Υπηρεσία Εποπτείας Αγοράς της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου προχώρησε το Δεκέμβριο του 2011, σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρία, στη διενέργεια έρευνας συλλογής τιμών βασικών καταναλωτικών προϊόντων σε έξι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συλλέχθηκαν τιμές από αλυσίδες σούπερ μάρκετ, κυρίως επωνύμων προϊόντων διεθνών εταιριών, με παρουσία στις περισσότερες ή και σε όλες τις χώρες του δείγματος. Την ίδια χρονική περίοδο καταγράφηκαν και οι τιμές πώλησης 70 προϊόντων που διακινούνται αποκλειστικά από την εκπτωτική αλυσίδα λιανικής (hard discounter) LIDL, σε χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Βουλγαρία.
Τα αποτελέσματα της έρευνας, όπως εμφανίζονται στους συνημμένους πίνακες

Φάτε Γερμανική ποιότητα κρετίνοι!Όλοι στο LIDL!!!!ΥΠΌΔΟΥΛΟΙ!



Κατασχέθηκαν, Γερμανικά σαλάμια με...κόκαλα


Γερμανικά σαλάμια που είχαν... κόκαλα, κατάσχεσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, ύστερα από καταγγελίες καταναλωτών στη Βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για τη συσκευασία του μισού κιλού από Σαλάμι Σκορδάτο μέσα στην οποία βρέθηκε “ξένο σώμα – κόκαλο”

Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ αναφέρει :
“ Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διhttp://www.iatropedia.com/images/cache/8ec95bfc6362c8ab86a0888974db62ef.w600.h340.z1.jpgεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας,
στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, έγινε αποδέκτης καταγγελίας με
προσκόμιση δείγματος, η οποία αφορούσε Σαλάμι Σκορδάτο, βάρους 500g, με την
εμπορική ονομασία «ΑΓΡΟΙΚΙΑ» με αριθμό παρτίδος L 564780 και ημερομηνία
ανάλωσης 04/5/2012, που παράγεται στην Γερμανία από την εγκατάσταση
Sickendiek Fleischwarenfabric GmbH & Co (Κωδ. Αριθμός Έγκρισης DE - EV -
137EG) στο οποίο, κατά δήλωση του καταγγέλλοντα, διαπιστώθηκε η παρουσία «ξένου σώματος – κόκαλο».
Κατά τη διερεύνηση της ανωτέρω καταγγελίας στο σημείο διάθεσης του
τροφίμου, το κλιμάκιο των Επιθεωρητών του Ε.Φ.Ε.Τ. διαπίστωση την ύπαρξη δύο
μικρών τεμαχίων οστού στη μάζα του προαναφερομένου αλλαντικού και προέβη σε
κατάσχεση των προϊόντων της ιδίας παρτίδας που διατίθεντο στο ψυγείο - προθήκη
της Υπεραγοράς Τροφίμων.”
 
Το συγκεκριμένο προϊόν το έφερνε μεγάλη αλυσίδα γερμανικών σούπερ Μάρκετ, η οποία το απέσυρε. Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο σαλάμι, να μην το καταναλώσουν.

και να προτιμάτε και τα γερμανικά προιόντα του Lidl!!!!Ραγιάδες!

Αποσύρονται επικίνδυνα μανιτάρια

Δημοσιεύθηκε από:Δήμητρα Ευθυμιάδου

Βγαίνουν από τα ράφια των σούπερ μάρκετ επικίνδυνα μανιτάρια μετά από απόφαση του ΕΦΕΤ, ενώ οι καταναλωτές καλούνται να μη τακαταναλώσουν
 Ο Ε.Φ.Ε.Τ., ενημερώθηκε εκτάκτως το Σάββατο βράδυ μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση μανιταριών, τα οποία δεν είχαν υποστεί επαρκή θερμική επεξεργασία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποκλειστεί η ανάπτυξη μικροοργανισμών και κατά συνέπεια να υφίσταται πιθανός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. 
  Το πρόβλημα εντοπίστηκε σε μανιτάρια με ονομασία πώλησης «Μανιτάρια 1. διαλογής ολόκληρα, συσκευασίας 400g», εμπορική επωνυμία «FRESHONA» και ημερομηνία λήξης 31.12.2014, τα οποία διακινούνται μέσω της εταιρείας «LIDL Hellas», ενώ ως παραγωγός εμφανίζεται πολωνική επιχείρηση. Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, η γερμανική επιχείρηση «LIDL», στο πλαίσιο των αυτοελέγχων της, εντόπισε το πρόβλημα στην γραμμή παραγωγής του ανωτέρω προϊόντος, το οποίο και υφίστατο τους τελευταίους 10-11 μήνες. Για το λόγο αυτό και ενημέρωσε, ως όφειλε, για το περιστατικό τις αρμόδιες αρχές, ενώ παράλληλα προέβη σε ανάκληση - απόσυρση του προϊόντος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.  

Πώς η κυβέρνηση υπεξαίρεσε τα λεφτά των πανεπιστήμιων και των νοσοκομείων

της  Μαριάννας Τόλια
Μέγα ζήτημα έχει προκαλέσει μέσα κι έξω από τη χώρα το κούρεμα με … οσμή σκανδάλου των ρευστών διαθέσιμων νοσοκομείων, πανεπιστημιακών και τεχνολογικών ιδρυμάτων και άλλων Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, που...


 με νόμο του 1997 υποχρεούνταν να διατηρούν τα μετρητά τους σε έντοκους λογαριασμούς στην Τράπεζα της Ελλάδα και η τελευταία αποφάσισε να τα ‘κουρέψει’… Και λέμε με οσμή σκανδάλου διότι όπως έχει προκύψει από τις καταγγελίες τουλάχιστον δύο ιδρυμάτων, του Νοσοκομείου Αγίων Αναργύρων και του ΤΕΙ Αθήνας, η Τράπεζα της Ελλάδας δεν επένδυσε απλά τα χρήματα των δημόσιων οργανισμών σε ΟΕΔ κάποια στιγμή μέσα στο 2009, στο 2010 ή στο 2011, όπως είχε κατά το νόμο το δικαίωμα να κάνει – και με την επιδείνωση της ποιότητας του ελληνικού χρέους, ε τι να κάνουμε; αυτά κουρεύτηκαν… Αλλά αποφάσισε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, δηλαδή στις 9 Μαρτίου, πάνω στη λήξη του PSI να ρίξει τα λεφτά των ιδρυμάτων σε ΟΕΔ ώστε να κουρευτούν…
Αλλά το θέμα δεν τελειώνει καν εδώ καθώς υπάρχουν δύο πολύ σοβαρά ερωτήματα που ζητούν απάντηση… Πρώτον: Πώς γίνεται και η Τράπεζα της Ελλάδας κούρεψε τα ρευστά διαθέσιμα των ιδρυμάτων κατά 70% στις 9 Μαρτίου μετατρέποντάς σε ΟΕΔ αφού την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου τα ΟΕΔ διαπραγματεύονταν στη δευτερογενή αγορά στο 30% της αξίας τους; Αν όντως δηλαδή η ΤτΕ είχε αγοράσει ΟΕΔ από τη δευτερογενή αγορά εκείνη την εβδομάδα, τα ιδρύματα απλά δεν θα έγραφαν ζημιές; Δεύτερον: Από πού αγόρασε η Τράπεζα της Ελλάδας ΟΕΔ στις 9 Μαρτίου, αφού σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, τα ΟΕΔ είχαν σχεδόν πάψει να κυκλοφορούν στις αγορές μετά

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ (the call of the mountain) ΜΕΡΟΣ Α

ΚΡΗΤΗ ΑΘΑΝΑΤΗ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μ’ένα χρυσαυγίτη σμπάρο, δυο αναρχοαριστερά τρυγόνια

Posted on 29 Μαρτίου, 2012 7:11 μμ by
25


Αντιγράφω την είδηση της σημερινής επίθεσης φασιστών ενάντια σε φοιτητικές σχολές, όπως καταγράφηκε στο alterthess:
Σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγη ώρα μια ομάδα κρανοφόρων της Χρυσής Αυγής και της ακροδεξιάς οργάνωσης Δράσις-ΚΕΣ, επιτέθηκε σε φοιτητές στη Σχολή Θετικών Επιστημων στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες 40 κρανοφόροι με ρόπαλα και τσεκούρια εισέβαλαν στην Μαθηματική σχολή και επιτέθηκαν σε μέλη των ΕΑΑΚ, της ΑΡΕΝ και αναρχικούς φοιτητές. Πολλοί από τους επιτιθέμενους φασιστές ήταν συμφωνα με τις μαρτυρίες μεγάλης ηλικίας -35 ετών- και αρκετά έμπειροι σύμφωνα με τον τρόπο δράσης τους.
Στην συνέχεια οι τραμπούκοι εισέβαλαν στην αίθουσα όπου πραγματοποιούνταν συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου του Φυσικού και κυνήγησαν τους φοιτητές, διαλύοντας στην πράξη τη συνέλευση. Οι φοιτητές κατάφεραν να διαφύγουν από την πίσω πόρτα της αίθουσας ενώ οι Χρυσαυγίτες απομακρύνθηκαν στη συνέχεια από το πανεπιστήμιο. Τα ακροδεξιά στοιχεία προκάλεσαν υλικές καταστροφές στα τμήματα του Μαθηματικού και Φυσικού. Κάποιοι φοιτητές κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση και συγκρούστηκαν με τους φασίστες.Μετά το τέλος των συγκρούσεων ακολούθησε

Άκου, χρυσαυγίτη

Άκου, χρυσαυγίτη
όπως πιθανόν να καταλάβεις δεν απευθύνομαι στο μαυροτσούκαλο που παρουσιάζεται για φίρερ της οργάνωσής σου. Είναι γνωστή η υπόληψη που έχει στο διεθνές ‘’λευκό κίνημα’’ που τον αποκαλεί «μαύρο λίπος» (τάδε έφη Ρώσος φίρερ). Είναι γνωστή και η σχέση του με τις μυστικές υπηρεσίες, με στοιχεία από πρωτοκλασάτους της οργάνωσής σας που έπαψαν να είναι μέλη σας. Δεν απευθύνομαι στον άρειο  και πρώην υπαρχηγό σας, Περίανδρο, που επιχείρησε να εκτελέσει τον φοιτητή Δ. Κουσουρή το 98, στα δικαστήρια Ευελπίδων (είναι ακόμα στη φυλακή;). Δεν απευθύνομαι στον Χρ. Ρήγα που σας μάζευε στο μαγαζί του στον Άγιο Παντελεήμονα και ως βασική εργασία του ήταν η εκτέλεση συμβολαίων θανάτου (τα έχεις μάθει αυτά;). Δεν απευθύνομαι σε κάθε λογής εμπόρους όπως ο Παναγιώταρος ή ιδιοκτήτες γυμναστηρίου στα Χανιά ή συμβολαιογράφους από την Πάτρα ή κάθε λογής στελέχη με καβάντζες κι άκρες στην αστυνομία, στο στρατό, στη ‘’δικαιοσύνη’’ ή στα λεφτά της οικογένειας.
Απευθύνομαι σε σένα, το φτωχό, το νέο, τον κακομοίρη, που ενθουσιάζεσαι με τη ‘’ριζοσπαστική’’ ιδέα «εναντίον όλων» και στο τέλος χτυπάς ανελέητα φτωχούς και κακομοίρηδες μαύρους, μαλλιάδες κι άλλους «αριστεροαναρχοάπλυτους», κάνοντας υποκλίσεις σε όσους (και ξένους) συνεργάζονται με μαφίες και μπάτσους για τα ναρκωτικά, την πορνεία και τα όπλα ή κάνοντας έμμεσα πλάτη σε εμπόρους (και ξένους) που προστατεύονται από τα μορατόριουμ του συστήματος (μάθε κινεζικά και σκάσε, γιατί σε βλέπω πορτιέρη στην ελληνική china town). Γράφω σε σένα που είσαι πίσω από τα ΜΑΤ προστατευμένος κάθε φορά που ‘’συναντιόμαστε’’, που βγαίνεις με το σουγιά και σφάζεις. «Μπράβο συναγωνιστή» σου λένε και συ καμαρώνεις σα γύφτικο σκεπάρνι γιατί αναγνωρίζεται η δράση σου.  Όμως το «δεν θα αναλάβουμε ευθύνη» δεν σου το έχουν πει. «Εμείς θα λέμε ότι δεν τα κάναμε εμείς. Εσείς συνεχίστε να βαράτε, να μαχαιρώνετε». Μέχρι πότε όμως, νεαρέ, φτωχέ και κακομοίρη χρυσαυγίτη;
Άκου, χρυσαυγίτη

EΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ!!!! Η ελληνική κυβέρνηση λεηλάτησε κρατικούς οργανισμούς για να συμπληρώσει τα swaps ομολόγων!

Αποκαλύπτουμε: Πώς το καθεστώς του Βενιζέλου "σήκωσε" κρυφά το 70% των τραπεζικών λογαριασμών μεγάλων κρατικών νοσοκομείων, δημόσιων οργανισμών κοινής ωφελείας και πανεπιστημίων για να πληρώσει ομολογιούχους.

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι συνεργός σε εγκληματικών διαστάσεων υπεξαίρεση, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις έγκυρης ιατρικής ιστοσελίδας στην Αθήνα.


Βρετανικό ιστολόγιο Τhe Slog
26 Μαρτίου 2012

Η ελληνική χρεοκοπία, η οποία έχει συμβεί αλλά αποκρύπτεται παράνομα από όλους, έχει μπει σε νέα δραματική φάση σήμερα, με την αποκάλυψη της δημοφιλούς ιατρικής ιστοσελίδας "Yγεία", σύμφωνα με την οποία, λίγο πρίν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 8 Μαρτίου (της παραμονής της ολοκλήρωσης του PSI, πού είχε οριστεί για τις 9 του ίδιου μήνα) σχεδόν το 70% των κεφαλαίων κρατικών οργανισμών και ιδρυμάτων, που βρίσκονται σε διαφορετικούς μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Τράπεζα της Ελλάδος λεηλατήθηκαν. Ανάμεσα στα κεφάλαια αυτά περιλαμβάνονταν οι προϋπολογισμοί των περισσότερων από τα δημόσια νοσοκομεία της περιφέρειας, διαφόρων πανεπιστημίων και τουλάχιστον μίας δημόσιας επιχείρησης κοινής ωφελείας.
Οι τεράστιες απώλειες στους τραπεζικούς λογαριασμούς ήρθαν στο φως σταδιακά, από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας έως και σήμερα το πρωί, καθώς άρχισαν να παρατηρούνται περίεργα απρόοπτα σε συναλλαγές με διάφορες επιταγές νοσοκομείων. Το συνολικό ποσό που έκανε φτερά εκτιμάται από μία πηγή ότι ανέρχεται συνολικά στα 1,4 δισ. ευρώ, και όλα δείχνουν ότι χρησιμοποιήθηκε για την εξόφληση μιας πολύ μικρής μειοψηφίας ιδιωτών πιστωτών, οι οποίοι, σύμφωνα με τους αρχικούς όρους της αγοράς ομολόγων τους, είχαν το δικαίωμα, χωρίς καμια απολύτως εξαίρεση, να απαιτήσουν την πλήρη εξόφληση του ποσού που τους οφείλεται.
Αφήνοντας κατά μέρος την ανηθικότητα και το θράσος αυτής της πράξης, για κάποιους το θέμα αυτό είναι άλλη μια απόδειξη της απελπιστικής

''Ελλάδα ένα νομιμοποιημένο πορνοστάσιο''- Η τελευταία συγκλονιστική επιστολή του Μ. Ρασούλη

Μια άγνωστη επιστολή, που είχε στείλει ο τραγουδοποιός Μανώλης Ρασούλης, λίγο πριν το θάνατό του στη φίλη του και δημοσιογράφο Ζωή Νιομανάκη έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα "Το Ποντίκι".

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού καναλιού WDR (West Deutscher Rundfunk), ένα χρόνο μετά το θάνατο, του μεγάλου καλλιτέχνη και παρατηρώντας την Αθήνα του σήμερα, επιλέγει να τη μοιραστεί με όλους μας, θεωρώντας ότι οι τελευταίες του δημόσιες κουβέντες, αξίζουν να φτάσουν σε όλους τους Έλληνες.

Ακολουθεί η επιστολή του Μανώλη Ρασούλη προς τη Ζωή Νιομανάκη.

Νοέμβριος 2010
«Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν: ''Άκουσον μεν, πάταξον δε''.
Ο σκοπός της επιστολής μου είναι να στείλω δύο μηνύματα:

1. Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι τους τίτλους pigs - οκνηρός - άσωτος κ.λπ. που μας φόρτωσαν γενικεύοντας κάποιοι απ' τα βόρεια.

2. Υπάρχει μια Ελλάδα μες στην Ελλάδα, όπως υπήρχε μια Γερμανία από το 1933 έως το 1945....

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 25 χρόνια, ζώντας με τους συμπατριώτες μου,

Να δημοσιοποιηθεί ΤΩΡΑ η μετοχική σύνθεση της ΤτΕ!...


Από την στιγμή που θα έχει τον έλεγχο του ειδικού λογαριασμού αποπληρωμής του ελληνικού χρέους, δεν γίνεται να μην υπάρχει δημοσιευμένη η μετοχική της σύνθεση!

Δεν γίνεται τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών που μαζεύονται μετά την ...τεράστια φοροεπιδρομή, χαράτσια, τεράστιες εισφορές κτλ να πηγαίνουν σε ένα ταμείο αποκλειστικά για τα τοκοχρεολύσια και να μην ξέρει κανείς ποιος αποφασίσει σε αυτή την τράπεζα!

Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Η Τράπεζα της Ελλάδας ΔΕΝ είναι κρατική, αλλά ελέγχεται από ιδιωτικά κεφάλαια.

Διαβάστε την αποκάλυψη του ΠΠ τον Ιούλιο του 2011:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ποιοί ελέγχουν πλέον την Τράπεζα της Ελλάδος 

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ.
Από τον Πόρτα – Πόρτα
Ποιοι είναι οι ιδιώτες που σε καθεστώς… ανωνυμίας ελέγχουν την κεντρική τράπεζα της χώρας;
ΚΡΙΝΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
 Δικαίωμα ψήφου στις γενικές συνελεύσεις των μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδος αποκτούν και ξένοι μέτοχοι της κεντρικής τράπεζας της χώρας, με μια τροποποίηση του καταστατικού που εγκρίθηκε (ΑΡΘΡΟ  14, στοιχείο α’ ) κατά τη γενική συνέλευση της 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 .

Α2 24 Μπους Χρηματοδότες του Χίτλερ kai SS

Παρέλαση 2012 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία Ξακουστή

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:TO ΠΙΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΞΥΠΝΑ ΜΕΓΑΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.wmv

Βαμβακάρης - Καλώς μας ήρθες Βασιλιά

Ρούκουνας Κ. - Η Κρίσις

ΤΟ ΣΑΛΒΑΡΙ ΤΟΥ ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ, 1932, ΡΟΖΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ

ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΡΓΙΛΕ, 1935, ΡΟΖΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ

Κασιμάτης Νταλγκάς- Οι δυο σερέτες

Μπάτης-Καμηλιέρικο

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Απίστευτο! Θα πληρωθούν ξανά επιδόματα οι δικαιούχοι – μαϊμούδες!

Ελλάς το μεγαλείο σου! Κάπου ακόμη και τα σχόλια δεν είναι αρκετά... Όσο και αν ακούγεται απίστευτο η ανικανότητα του κράτους και των μηχανισμών του οδηγεί ακόμη και στην πληρωμή επιδομάτων σε “μαϊμούδες” δικαιούχους παρά τον εντοπισμό τους!

Ναι, καλά διαβάζετε.
Ενώ μετά από ολόκληρες δεκαετίες επιτέλους έγινε το αυτονόητο ένας απλός έλεγχος δηλαδή και αποκαλύφθηκαν χιλιάδες άνθρωποι που λάμβαναν τα πιο απίθανα επιδόματα για αναπηρίες που δεν έχουν... το κράτος δεν είναι ακόμη έτοιμο να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
Καθώς οι λίστες δεν έχουν ολοκληρωθεί και δεν έχουν καταρτιστεί οι νέοι πίνακες με τους πραγματικούς δικαιούχους θα πληρωθούν κανονικά και αυτή τη φορά το επίδομά τους χιλιάδες άτομα που δεν έχουν το δικαίωμα!
Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του mega ο υφυπουργός υγείας Μάρκος Μπόλαρης το επίδομα που θα δοθεί τώρα είναι αυτό του Φεβριουαρίου-Ιανουαρίου και θα δοθεί με την παλιά κατάσταση, η επόμενη καταβολή επιδομάτων θα γίνει με τις νέες καταστάσεις

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!


καλό ξημέρωμα!!!


ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΑΥΡΟΣ!

Εμπλέκουν και το "Χάρο" στην κόκα
Ψώνιζε απο το ίδιο "μαγαζί" με τον τηλεαστέρα
Ο "Γιάννης ο Χάρος"  γνωστός για τα οπαδικά Ολυμπιακά του αισθήματα φέρεται να ήταν και αυτός από τους πελάτες που ψώνιζε κοκαΐνη από τον 46χρονο που είχε κατηγορηθεί αλλά αθωωθεί στο δικαστήριο, για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου. Πρώτος στη λίστα των πελατών "φιγουράρει" το όνομα του πολύ γνωστού παρουσιαστή που στις 14 Ιαουναρίου και στις 17 Μαρτίου στο Αιγάλεω και το Περιστέρι,  αγόρασε δόσεις κόκας, προφανώς για προσωπική του χρήση. Ο τηλεπαρουσιαστής "παγιδεύτηκε" στις τηλεφωνικές ηχογραφημένες συνομιλίες των διωκτικών αρχών, και όταν αναφέρεται στην παραγγελία κάνει κωδικοποιημένα λόγο για "εισιτήρια".  Ο "Χάρος" μάλιστα περιγράφεται στο προανακριτικό έγγραφο ως δημοσιογράφος της εφημερίδας
ο "Γαύρος"
ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

.Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε πολύ γνωστός παρουσιαστής, μεγάλου καναλιού, για υπόθεση ναρκωτικών.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ξετυλίγοντας το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται ο γνωστός...
παρουσιαστής.

Πριν από λίγες μέρες η αστυνομία έκανε εφόδους σε συνδέσμους μεγάλης ομάδας στην Αττική. Από τις 4 συνολικά προσαγωγές, μία εξ αυτών μετατράπηκε σε σύλληψη. Στην υπόθεση σημαντικό ρόλο παίζει η κατάθεση ενός αστυνομικού, που παρακολουθούσε τον οπαδό της ομάδας, καθώς εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις, που έχει διατελέσει κατά το παρελθόν και έτσι η αστυνομία έφτασε από τύχη και στον παρουσιαστή.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ! O CODEX ALIMENTARIUS EΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




Μια φωτογραφία 1000 λέξεις... το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα... ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!



Απαγορεύεται η φύτευση ,εξαιτίας του ότι η "ράτσα" της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν ΑCTA διατροφική, το λεγόμενο "Codex Alimentarius",βάσει του οποίου θα απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή "τέτοιου τύπου" με κατοχυρωμένη πατέντα αγροτικών προϊόντων.


Προσέξτε αυτό είναι το σχέδιο , ο έλεγχος των τροφίμων, ήδη μόνο υβρίδια κυκλοφορούν που ανήκουν σε εταιρείες κι επειδή χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι, φυλάξτε παλιούς σπόρους που ξαναφύτευονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες,γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος.

Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.
Ο έλεγχος του φαγητού θα βοηθήσει την νέα τάξη να εδραιωθεί!

Απερίγραπτο θράσος! Τρεις υπουργοί ενημέρωσαν ότι μετά από 67 χρόνια δεν υπάρχουν στοιχεία για γερμανικές αποζημιώσεις


- Ο κ. Σαχινίδης δήλωσε ότι κάπου υπάρχει ένα αρχείο αλλά ακόμα δεν έχει αποκτήσει πρόσβαση
- Στο υπουργείο Οικονομικών δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για τις απαιτήσεις της Ελλάδας
- Η Γερμανία χρωστά 162 δισ στην Ελλάδα χωρίς τους τόκους
- Ακούστε τι λέει στο NewsIt ένας απόγονος οικογένειας θυμάτων της γερμανικής κατοχής

Με τη φράση "η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε των αξιώσεών της και δεν πρόκειται να το κάνει" από τον υπουργό Εξωτερικών, Σταύρο Δήμα, ξεκίνησε η κουβέντα στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις και την επιστροφή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου.

Παρά τη σαφή αυτή δήλωση του κ. Δήμα, ωστόσο φάνηκε ξεκάθαρα από τις τοποθετήσεις των υπουργών, Δήμα, Σαχινίδη και Παπαϊωάννου πως το θέμα δεν έχει μελετηθεί σχεδόν στο ελάχιστον από καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα, καθώς έγινε γνωστό πως μετά από τόσα χρόνια ακόμα δεν έχουν συγκεντρωθεί τα απαραίτητα στοιχεία για να ενισχυθούν τα επιχειρήματα της ελληνικής πλευράς.

Ο κ. Δήμας δήλωσε ξεκάθαρα πως για να διαμορφωθεί ολοκληρωμένη εικόνα, χρειάζεται περισσότερο μελέτη των στοιχείων και αξιολόγησή τους, αλλά ξεκαθάρισε πως η χώρα διατηρεί ακόμα τις δυνατότητές για τον χειρισμό του θέματος.

Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε πως το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων είναι ακόμα ανοιχτό, αλλά το χαρακτήρισε σύνθετο θέμα με νομικά και πολιτικά προβλήματα.

Ο πλέον όμως αποκαλυπτικός υπουργός για το τί έχουν κάνει οι ελληνικές κυβερνήσεις μέχρι σήμερα για το τεράστιο αυτό εθνικό θέμα, ήταν ο νέος υπουργός Οικονομικών, κ. Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος ξεκάθαρα δήλωσε ότι το υπουργείο δεν έχει ούτε σπιθαμή από στοιχείο για αυτή την υπόθεση.

Μάλιστα, δήλωσε πως ρώτησε να ενημερωθεί από τις υπηρεσίες του υπουργείου αν υπάρχουν στοιχεία για τις απαιτήσεις της χώρας, αλλά δεν προέκυψε τίποτα. Μετά από 50 δηλαδή και χρόνια ούτε ένα στοιχείο από το υπουργείο Οικονομικών. Μάλιστα, ορθά κοφτά δήλωσε πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποκτήσει πρόσβαση και το αναζητά ένα αρχείο που αφορά πολεμικές αποζημιώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος όταν είχε ερωτηθεί επί του θέματος είχε δηλώσει πως η Τράπεζα δεν διαθέτει πρωτότυπα στοιχεία για το δάνειο και είχε παραπέμψε στο υπουργείο Οικονομικών.

Όλα αυτά προκαλούν οργή και αγανάκτηση, καθώς η χώρα με τα χρήματα που θα μπορούσε να απαιτήσει από τη Γερμανία ίσως να μην βρισκόταν σε αυτή τη δεινή οικονομική κατάσταση, ενώ προκαλεί τεράστια ερωτήματα γιατί μέχρι τώρα καμία κυβέρνηση δεν έχει ανακινήσει το θέμα.

καλο ξημέρωμα γιά όλα!


Ένα παλαιότερο άρθρο πάλι του Βαξεβάνη!Επίκαιρες αλήθειες!

Μια σκανδαλώδης Ηλίαση
 Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης

Και ξαφνικά η Ελλάδα γέμισε με μη κερδοσκοπικές εταιρείες που μαζεύουν σκουπίδια, με κανάλια που δεντροφυτεύουν και σκαλίζουν σχεδόν ευλαβικά κόπρανα σκύλων, και επιχειρηματίες που ανακάλυψαν ξαφνικά πως πρέπει να σώσουν τον πλανήτη.

Στους κεντρικούς δρόμους, ανάμεσα στα κόκκινα «ενοικιάζεται» που κυριαρχούν πια, πινακίδες με παλ πράσινα χρώματα, περιγράφουν το νέο μέλλον της Ελλάδας. «Φτηνή, οικολογική ενέργεια».

Στις ομιλίες του πρώην πρωθυπουργού Γ Παπανδρέου, ο όρος «πράσινη ανάπτυξη», έχει μεγαλύτερη συχνότητα και από τα «θα» που κυριαρχούν στις ομιλίες πολιτικών. Πρόκειται για ένα όραμα κοντά στα άλλα που συνέθεταν τον ζεν χαρακτήρα του; Ο πρώην πρωθυπουργός προσέφερε επίσης το κύρος του στο συνέδριο του Ινστιτούτου για το Κλίμα και την Ενεργειακή Ασφάλεια (i4scence) στο οποίο μετέχει ο αδελφός του Αντρίκος Παπανδρέου. Έναν οργανισμό που προωθεί την ιδέα της πράσινη ανάπτυξης. Την ίδια περίοδο οι Τράπεζες, οι οποίες έχουν σταματήσει να δίνουν οποιοδήποτε επιχειρηματικό δάνειο, δίνουν δάνεια για πράσινη ενέργεια.

Εν ολίγοις τα χρόνια της κρίσης, η Ελλάδα έμελε να ζήσει στον παροξυσμό των πράσινων επενδύσεων. Τι συμβαίνει; Μέσα σε αυτό το νέο πολιτικό κλίμα της οικολογικής αθωότητας αναλαμβάνει το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Μετά την «πετυχημένη»|του πορεία στο υπουργείο Οικονομίας, ο κύριος Παπακωνσταντίνου έχει στρατηγικό στόχο την υλοποίηση του προγράμματος «Ήλιος» από το υπουργείο του.

Το πρόγραμμα «Ήλιος» έχει παρουσιαστεί ως ένα πρόγραμμα παραγωγής ηλιακής ενέργειας από την Ελλάδα, την οποία θα αγοράζει η Γερμανία και τα έσοδα, γύρω στα 25 δις, θα ξεχρεώνουν τμήμα του χρέους. Μια έκταση όσο η Χίος, θα στρωθεί με κάτοπτρα για να παραχθεί ενέργεια που θα μας σώσει. Πράσινη ανάπτυξη; Όχι, ένα αναπτυξιακό τρυκ που χρεώνει την Ελλάδα με ένα ακόμη δάνειο.

Για τον Βαγγελάκη το Βενιζέλο απο το Κώστα το Βαξεβάνη!

Η πολιτική χωρίς ηθική, είναι η ηθική των τυράννων

Ανοικτή επιστολή του Κώστα Βαξεβάνη προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Κύριε Βενιζέλο,

Σας απευθύνομαι για τρίτη φορά. Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί το κάνω. Άλλοι θα μιλήσουν για εμμονή. Δεν σας κρύβω πως δίστασα αρκετά πριν αποφασίσω να σας γράψω μια ακόμη επιστολή που δεν θα απαντήσετε. Μέσα στις αγιογραφίες των ημερών η επιστολή μου μπορεί να φαντάζει κουραστική και χωρίς νόημα. Αλλά το νόημα στα πράγματα, το δίνει ο καθένας με τον τρόπο του.

Σε καιρούς κρίσης οι άνθρωποι είναι περισσότερο έτοιμοι να εξαπατηθούν από το να αγανακτήσουν. Παρακολουθώ με σαρκασμό ανθρώπους που με έπαιρναν τηλέφωνο μετά τις δύο επιστολές μου για να μου προσθέσουν μια ακόμη πλευρά για τον τρόπο που πολιτευτήκατε, (περιέγραφαν όσα κάνατε «νομοθετικά τερατουργήματα») τώρα να κάνουν δηλώσεις υποστήριξής σας. Αγωνιούν σχεδόν να αναλάβουν το δύσκολο έργο να σας σηκώσουν στα χέρια για να σας οδηγήσουν ως το θρόνο της κομματικής ηγεσίας. «Αυτή είναι η πολιτική» θα σκεφτούν πολλοί. «Όχι, δεν είναι αυτή η πολιτική» σκέφτομαι και γι’ αυτό σας γράφω. Η πολιτική χωρίς ηθική είναι η ηθική των τυράννων. Η χώρα αυτή αξίζει κάτι παραπάνω.

Ας αρχίσουμε λοιπόν και πάλι από τα εύκολα. Διατελέσατε υπουργός Πολιτισμού. Η παραμονή σας στο υπουργείο σφράγισε αυτό που τότε φάνταζε μεγάλο επίτευγμα: Τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σήμερα όλοι καταλαβαίνουν πως ήταν ένα μεγάλο φαγοπότι. Με «έργα», απευθείας αναθέσεις και τηλεοπτική εθνική υπερηφάνεια. Τα σκουπίδια που ψάχνουν σήμερα πολλοί συμπολίτες μας, είναι εκείνα τα αποφάγια. Δεν έγινε ποτέ κανένας δημόσιος απολογισμός για το πόσα δισεκατομμύρια στοίχησαν οι Ολυμπιακοί. Βλέπουμε μόνο πόσο μας στοιχίζουν σήμερα. Δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό κόστος, αλλά και σε εκείνη την εικόνα του «τεμπέλη έλληνα» που φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα του ευρωπαϊκού Τύπου. Δεν είναι τεμπέλης ο Έλληνας. Κανένας λαός δεν είναι τεμπέλικος. Οι ελληνικές κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις σας δηλαδή, απλώς έδιναν δισεκατομμύρια για να γίνουν Ολυμπιακοί Αγώνες, επενδύσεις SIEMENS,υποβρύχια που έγερναν, «εκσυγχρονιστικά» έργα σε τιμές πολλαπλάσιες των πραγματικών. Και κάποια μέλη τους έπαιρναν μίζες και ανέβαιναν θέση στην πολιτική επετηρίδα του ευρωπαϊκού κατεστημένου. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα.

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο θέμα μας.

Το 2003 ήσασταν επίσης υπουργός Πολιτισμού. Τον Απρίλιο του 2003 υπογράψατε υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες αποχαρακτηρίζονταν από Ιστορικά Διατηρητέα Μνημεία, δύο βιομηχανικά μνημεία της Θεσσαλονίκης. Τα εργοστάσια ΦΙΞ και ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Και τα δύο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης με μεγάλη αξία γης. Οι ιδιοκτήτες τους δηλαδή, οι οποίοι είχαν ήδη αποζημιωθεί για τους χαρακτηρισμούς, θα γίνονταν σκανδαλωδώς πιο πλούσιοι. Είναι χαρακτηριστικό, πως οι ιδιοκτήτες του ΑΛΛΑΤΙΝΗ είχαν πάρει δικαίωμα μεταφοράς συντελεστή και δόμησης για 110.000 τετραγωνικά μέτρα. Παρ’ όλα αυτά εσείς αποχαρακτηρίσατε τμήματα του μνημείου για να οικοδομήσει η ιδιοκτήτρια εταιρεία 5 εξαόροφες οικοδομές,1 πενταόροφη,1 μονοκατοικία και 400 θέσεις πάρκινγκ.

Talk Talk - Life's what you make it

Huey Lewis And The News - I Want A New Drug

Οι Έλληνες αγωνίζονται ο καθένας για τον εαυτό του


Οι Έλληνες αγωνίζονται ο καθένας για τον εαυτό του και όχι για το κοινωνικό σύνολο, ενώ παράλληλα υπάρχει ένα κομματικό σύστημα που στηρίζεται στις πελατειακές σχέσεις . Αυτά είναι δύο χαρακτηριστικά της ελληνικής κακοδαιμονίας και πρέπει να αλλάξουν, δήλωσε ο πρόεδρος της Ομάδας των Πράσινων στο ευρωκοινοβούλιο Ντάνιελ Κον Μπεντίτ, στη διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, που οργάνωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Είμαστε εδώ για να γεφυρώσουμε την ελληνική με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Να πείσουμε τους δικούς μας πολίτες ότι πρέπει να πληρώσουν για την ελληνική οικονομία, είπε ο Κον Μπεντίτ , ενώ η συμπρόεδρος στους Πράσινους, Γερμανίδα ευρωβουλευτής Ρεμπέκα Χαρμς τόνισε ότι είμαστε εδώ για να τεκμηριώσουμε μια άλλη πολιτική βιωσιμότητας της ελληνικής οικονομίας από αυτήν των μέτρων λιτότητας.

Ο Κον Μπεντίτ και η Ρεμπέκα Χαρμς απάντησαν στις τοποθετήσεις και προτάσεις των φορέων, δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες αξιοποίησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στην ανάγκη ευρωπαϊκής παρέμβασης στο θέμα της πατέντας , η οποία χρηματοδοτείται με ευρωπαϊκά χρήματα, αλλά αξιοποιείται από τρίτες χώρες, στην ανάγκη επαναπροσδιορισμού της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, αλλά και στη διαχείριση των ευρωπαϊκών κεφαλαίων η οποία επαφίεται στη διοίκηση των κρατών-μελών της ΕΕ.

Εξέφρασαν την ελπίδα ότι θα δοθεί έμφαση στην πράσινη οικονομία στην Ελλάδα, λέγοντας ότι υπάρχουν καλές ιδέες προς αυτή την κατεύθυνση στην οποία θα βοηθήσουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, αλλά και ο νυν υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας, ο οποίος είναι φίλος , όπως είπε η κ. Χαρμς.

Τέλος απηύθυναν πρόσκληση προς τους παρόντες παραγωγικούς φορείς να επισκεφθούν το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και να μιλήσουν ενώπιον των ευρωβουλευτών, προκειμένου να γνωστοποιήσουν στην Ευρώπη, ότι η Ελλάδα δεν θέλει μόνον οικονομική βοήθεια, αλλά θέλει να αλλάξει και είναι έτοιμη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012


ΠΑΡΤΕ ΝΑΧΕΤΕ!ΥΒΡΕΟΛΌΓΙΟ !ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ!

ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΕ ΈΝΑ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΜΑΣ ΤΡΏΝΕ ΤΗ ΖΩΉ!..ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΆΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΊ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΖΩΉ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ,Ο ΓΑΜΙΟ..Σ!

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΌΛΑ!ΚΑΙ...ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ!


Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση από τον πιτσιρίκο(http://pitsirikos.net/2012/03/),προσυπογράφω!!!

Βία και νοθεία

Τα τελευταία δυο χρόνια, η κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει απίστευτη βία για να καταστείλει οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης των πολιτών. Τα βίντεο με την κρατική βία σε όλο της το μεγαλείο έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.
Αλήθεια, υπάρχει κάποιος Έλληνας που πιστεύει πως μια κυβέρνηση που χρησιμοποιεί περισσότερους από 4 χιλιάδες αστυνομικούς για να «περιφρουρήσουν» μια μαθητική παρέλαση θα κάνει καθαρές εκλογές;
Υπάρχει κάποιος Έλληνας που πιστεύει πως αυτή η έκρηξη κρατικής βίας δεν θα έχει ως συνέχεια τη νοθεία των εκλογικών αποτελεσμάτων;
Αν υπάρχει τέτοιος Έλληνας, θα πιστεύει πως υπάρχει και Άι Βασίλης.

Η Γερμανία έβγαλε 50 δις ευρώ από την ελληνική κρίση! (To video του ARD1)


Ένα ρεπορτάζ με σοκαριστικές αλήθειες από το κανάλι ARD1 της γερμανικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Γερμανία έδωσε για την ενίσχυση της Ελλάδας 15 δις σε χρήμα. Τα υπόλοιπα είναι εγγυήσεις σε περίπτωση χρεοκοπίας.

Μόνο που τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της ελληνικής κρίσης και της υποτίμησης του ευρώ έβαλε στα ταμεία της 50 δις ευρώ από την αύξηση των εξαγωγών της!

Tο παραμύθι ότι μας πληρώνουν οι Γερμανοί...

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!


Δώδεκα Ευζωνάκια

Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε απο την χούντα


Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!!

Είπαν κάποτε στον Κολοκοτρώνη:
-Κολοκοτρώνη, η πατρίδα
θα σε ανταμείψη.
-Το ξέρω, απάντησε' εμένα θα πρωτοεξορίση

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑ, ΜΕΘΥΣΤΕ ΜΕ ΜΕ Τ΄ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ - ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!

Όσοι το χάλκεον χέρι
βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι·
θέλει αρετήν και τόλμην
η ελευθερία. 


 Ανδρέας Κάλβος, «Εις Σάμον», α΄. Λυρικά, [1826]. Γ.Θ. Ζώρας (επιμ.), Ποίησις και πεζογραφία της Επτανήσου. Βασική Βιβλιοθήκη, 14. «Αετός» Α.Ε., 1953. 131.

Μια ταινία,μια ιστορία,μια δημοσιογράφος!Και οι σκέψεις που μου έβγαλε!

Ξ αναείδα πριν λίγο την ταινία Θανάσιμη αποκάλυψη(Veronica Guerin) http://en.wikipedia.org/wiki/Veronica_Guerin (βιογραφικό)
είναι μιά ταινία που δείχνει την πραγματική ιστορία,της Ιρλανδής δημοσιογράφου Βερόνικας Γκερίν,που δολοφονήθηκε τελικά στον αγώνα της κατά της μάστιγας των ναρκωτικών,στην Ιρλανδία και δη στο Δουβλίνο!
http://www.provoles.gr/movie%27s_04-05/050107.htm (κριτική και σχόλια γιά την ταινία και το θέμα που πραγματεύται)
Σήμερα όταν επέστρεφα από την αστυνομοκρατούμενη Αθήνα και πήγα να πάρω τη μηχανή μου από την Ασκληπιού ,απέναντι από το βιβλιοπωλείο Πολιτεια μερικά
 μέτρα απο την οδό Ακαδημίας που ήταν γεμάτη σιδερόφρακτους μπάτσους,εκεί λοιπόν στο πλάι του πνευματικου κέντρου του δήμου της Αθήνας,αρκετοί νεαροί κυρίως, άνθρωποι, έφτιαχναν τη δόση τους .άλλοι μιλούσαν και είχαν τη σύριγγα στη τρυπημένη φλέβα τους,για να πεφτει η δόση σιγά σιγά!Αυτά συναντώ λοιπόν στο κέντρο της πόλης μου καθημερινά και αυτά τα καθάρματα,που θέλουν να λέγονται και αστυνομικοί,λίγα μέτρα πιό κατω,συνέλαβαν κόσμο γιατί είχε βγει να διαμαρτυρηθεί,γιά τη χούντα που ζούμε!
Τώρα το βράδυ,είδα και την ταινία και όλα ξαναγύρισαν στο μυαλό μου!
Που ζω ,γιατί ζω,τι περιμένω,σε τι κόσμο έχω φέρει την κόρη μου;
Θα ήθελα και εγώ να μπορούσα, ο δειλός,να δώσω κάτι για ένα καλύτερο αύριο στη πόλη μου ,στη χώρα μου!
Ίσως γιαυτό δάκρυσα στο τέλος της ταινίας,δάκρυσα γιατί δεν έχω δώσει αυτό που οφείλω!Αυτό που οφείλω στον εαυτό μου,στην κόρη μου,στην οικογένεια μου ,στους μαθητές μου,στους ανθρώπους μου!
Δεν μπορώ να ζω άλλο σκλάβος,στη χώρα μου,δεν θέλω άλλους σωτήρες
θέλω να ζήσω όπως μας τα λέει ο μπάρμπα Γιάννης ο Σκαρίμπας

Αν ο μόνος σκοπός που αξίζει τον κόπο κάποιος να γεννηθεί είναι η λευτεριά ,και μόλις γεννηθεί του την υποθηκεύσουν τα συμφέροντα, τι άλλο του απομένει αν όχι η επανάσταση!
και προσφορά το βιβλίο του το 1821 και η αλήθεια , link για το ηλεκτρονικό βιβλίο:
ΑΣ ΕΞΕΓΕΡΘΟΎΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΑΎΡΙΟ ,ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!
ΧΡΌΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ!ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΈΝΑ ΠΟΥ ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΆΖΩ!!!