Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο κόσμος της Φρίκης του ΚΚΕ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΤΥΡΑΝΙΑ!


21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967,ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ Ή ΝΑ ΜΆΘΕΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ!


Νικόλαος Ντερτιλής

ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ-ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ,ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ!ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ,ΝΑ, ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ!ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΝΔ,ΛΑΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΔΗΣΥ,ΜΠΑΤΣΟΚ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ,ΝΑ ΠΑΝΕ!ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΤΑ ΚΩΘΩΝΙΑ!

Φωτογραφία για Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις Marc, RASS, Καπα Research και MRB
Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 21,9% ΠΑΣΟΚ 17,8%, ΣΥΡΙΖΑ 11%, Καμμένος 10,4%
Κλείσιμο της «ψαλίδας» μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ δείχνει η δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Εθνος», επιβεβαιώνοντας πάντως τα χαμηλά ποσοστά του δικομματισμού.

Ειδικότερα, στη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc που δημοσιεύει σήμερα το Εθνος, η Νέα Δημοκρατία έρχεται πρώτη στην πρόθεση ψήφου με 21,9%, έναντι 17,8% που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου εμφανίζεται να μειώνει την διαφορά σε σχέση με την τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, καθώς η Νέα Δημοκρατία έπεσε από το 22,3% που συγκέντρωνε.

Όσον αφορά την Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, αυτή φαίνεται πως θα είναι δεκακομματική με τη συμμετοχή της Δημοκρατικής Συμμαχίας, των Οικολόγων και της Χρυσής Αυγής. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου εμφανίζονται να ανεβαίνουν στο 10,4%, ενώ τρίτο κόμμα έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με άνοδο 1,2 μονάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 46,4% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι θα υπάρξει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τελικά.

Αναλυτικά τα ποσοστά που παίρνουν τα κόμματα στη δημοσκόπηση της Marc είναι (σε παρένθεση της προηγούμενης δημοσκόπησης της ίδιας εταιρείας):

ΝΔ: 21,9%    (22,3%)ΠΑΣΟΚ: 17,8%   (17,8%)ΣΥΡΙΖΑ: 11%   (9,8%)Ανεξάρτητοι Ελληνες: 10,4%  (9,9%)ΚΚΕ: 9,2%   (9,7%) Δημοκρατική Αριστερά: 8,8%  (8,6%) Χρυσή Αυγή: 5,2%   (5,7% )ΛΑΟΣ: 4,2%   (3,9%)Οικολόγοι Πράσινοι: 3,2%  (3,1%)Δημοκρατική Συμμαχία: 3%    (3%)Δράση: 1,1%

Δημοσκόπηση RASS: ΝΔ 24,1% ΠΑΣΟΚ 17,1% - Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,3%

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας με επτά μονάδες από το ΠΑΣΟΚ δείχνει νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ!ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ,ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!ΑΙΣΧΗ ΜΠΑΤΣΩΝ!ΑΛΗΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!


Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

DEJAN LUČIĆ - A MESSAGE OF HOPE FOR THE GREEK PEOPLE

Επιθέσεις στην παρέα Τσοχατζόπουλου στον Κορυδαλλό ,θα γυρίσει ο τροχός και γιά αλλούς!ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΡΘΑ!



 
Επιθέσεις στην παρέα Τσοχατζόπουλου  στον ΚορυδαλλόΤης Μαρίας Σβάρνα

Δύσκολες ώρες φαίνεται ότι περνούν η παρέα του Άκη Τσοχατζόπουλου και ο ίδιος στις φυλακές αφού οι υπόλοιποι συγκρατούμενοί τους είναι εξαγριωμένοι μαζί τους . Μάλιστα  οι επιθέσεις και το κακό κλίμα που συνέβησαν ανάγκασαν τις αρμόδιες αρχές να πάρουν τα μέτρα τους.

Με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και άγριες διαθέσεις επιτέθηκαν οι « Πυρήνες της Φωτιάς» στους επιχειρηματίες /συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού. Φαίνεται ότι οι «Πυρήνες της Φωτιάς επιφύλαξαν έκπληξη στον Αστέριο Οικονομίδη και στον Γεώργιο Σαχπατζίδη που μένουν στην πρώτη πτέρυγα και έτσι ανάγκασαν τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τους απομακρύνουν από την πτέρυγα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του briefingnews.gr όμως δεν ήταν μόνο οι «Πυρήνες της Φωτιάς» που αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο στην παρέα του Τσοχατζόπουλου αλλά ακόμη και οι κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα αποδοκίμασαν έντονα τους δύο κατηγορούμενους. Κάποιο από αυτόυς μάλιστα τους είπαν :" Εδώ πληρώνονται όλα , δεν είδατε τίποτα ακόμη"
Τελικά πολύ γρήγορα οι υπάλληλοι των φυλακών ενημέρωσαν τον διευθυντή του Κορυδαλλού και  έτσι  μεταφέρθηκαν από την Α πτέρυγα στην Στ Πτέρυγα , εκεί που κρατείται ο πρώην υπουργός και ο ξάδελφός του Νίκος Ζήγρας για να αποφευχθούν τα παραπέρα επεισόδια.
Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον Άκη Τσοχατζόπουλο που δεν έχει καθόλου καλή σχέση πια με τον επιχειρηματία Γιώργο Σαχπατζίδη.  Ο εξάδελφό του πρώην υπουργού φαίνεται ότι είναι η παρηγοριά του μέσα στη φυλακή αν και οι πληροφορίες τον θέλουν  να μεταφερθεί σύντομα στο νοσοκομείο λόγω ασθένειάς του οπότε ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα παραμείνει χωρίς  συντροφιά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!

Τα κολπάκια του εκλογικού νόμου και το όριο του 3%

Είτε ρίξεις λευκό είτε άκυρο είτε δεν πας καθόλου είτε –κι εδώ είναι το ζήτημα- ψηφίσεις κάποιον εκλογικό συνδυασμό αλλά αυτός δεν περάσει το όριο του 3%, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Το ποσοστό κάθε κόμματος υπολογίζεται με βάση το άθροισμα των ψήφων που πήρε κάθε συνδυασμός από όσους πέρασαν το 3%. Αυτές οι ψήφοι θεωρούνται έγκυρες για την κατανομή των εδρών και....
μόνον αυτές.

Αν λοιπόν είμαστε 1000 πολίτες και 240 από μας θέλουν στην κυβέρνηση το κόμμα π.χ. ΝΔ (!) και το ψηφίσουν, τι δύναμη έχει αυτό;
Ποιο είναι το πραγματικό του ποσοστό;

Έχουμε και λέμε

Από τους 1000 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι; ( ΧImage removed by sender.

Έχουμε λοιπόν: Χ = 240*100/1000 = 24%

Με μια λογική αποχή 20% (δηλαδή αν δεν πάνε να ψηφίσουν οι 200), πόσο γίνεται το ποσοστό του;

Από τους 800 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι; ( ΧImage removed by sender.
Χ = 240*100/800 = 30% !

Υπάρχουν όμως και τα άκυρα... Αν απ’ τους 800 που πήγαν στις κάλπες, οι 50 ρίξουν άκυρο τότε, πόσο γίνεται το ποσοστό του;

Από τους 750 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι; ( ΧImage removed by sender.

τώρα έχουμε: Χ = 240*100/750 = 32% !

Κι αν απ’ τους 750 οι 60 ρίξουν λευκό, πόσο γίνεται το ποσοστό του;

Από τους 690 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι; ( ΧImage removed by sender.
Χ = 240*100/690 = 34,8% !!

Μα καλά, θα μου πείτε, αυτά ίσχυαν πάντοτε… Είναι ο κλασσικός τρόπος του συστήματος για να παίρνουν έδρες που δεν τους αναλογούν.

Ναι, αλλά τώρα οι έδρες δεν μοιράζονται με βάση απλά και μόνο τις «έγκυρες» ψήφους (σα να λέμε οι 690 του παραδείγματός μας) αλλά από το άθροισμα των ψήφων μόνο όσων κομμάτων πέρασαν το 3% -και υπό όρους, η ΝΔ με αυτό το ποσοστό κάνει κυβέρνηση.

Αν δηλαδή, από τους 690 πολίτες, οι 100 συνολικά ψηφίσουν συνδυασμούς που δεν περνούν το όριο του 3% τότε έχουμε και λέμε

Από τους 590 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι; ( ΧImage removed by sender.

Πάμε πάλι: Χ = 240*100/590 = 40,7 % !!

Οι Βρετανοί "βυθίζουν" την αρχαία τριήρη που θα πήγαινε στην Ολυμπιάδα!

Σύμφωνα με άρθρο των Financial Times, η μόνη επίσημη συμμετοχή των Ελλήνων στους Ολυμπιακους Αγωνες του Λονδινου, βυθιζεται!

“Θα έπρεπε να ήταν μια λαμπρή επίδειξη της Βρετανικής μεγαλοπρέπειας σε συνδυασμό με ένα ισχυρό σύμβολο της Αρχαίας ελληνικής δύναμης.
Σύμφωνα με άκρως απόρρητα σχέδια, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών του Λονδίνου είχαν την ιδέα να μεταφέρουν την Ολυμπιακή φλόγα πάνω στο πιστό αντίγραφο της τριήρους του αρχαίου ελληνικού πλοίου που έδειξε το σθένος του στη Μάχη της Σαλαμίνας.
Το σχέδιο ήταν 170 από τους καλύτερους κωπηλάτες της περιοχής του Putney να κωπηλατήσουν στην 70 τόνων ξύλινη τριήρη “Oλυμπιάς” στον ποταμό Τάμεση στις 27 Ιουλίου, ημέρα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών του 2012. Με την Ολυμπιακή φλόγα, η τριήρης θα ξεκινούσε το ταξίδι της στο Tower Bridge και θα συνέχιζε κατα μήκος του ποταμού Τάμεση προς το Ολυμπιακό Στάδιο του Στραντφορντ.

Όμως, μια ιστορία που ταιριάζει καλύτερα σε σάτιρα, το σχεδιο ματαιώνεται καθώς οι οργανωτές ανησυχούν οτι το θέαμα του “Ολυμπιάς” στον Τάμεση θα είναι τόσο δημοφιλές που ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια του πλήθους, το οποίο θα συγκεντρωθεί στις γέφυρες του ποταμού.
Η απόφαση για ματαίωση πυροδότησε έναν διπλωματικό καβγά και εξόργισε το ελληνικό Επιτελείο Ναυτικού.
Σ’ ενα μέιλ, ο Μάρτιν Γκρίν, επικεφαλής τελετών για την Ολυμπιακή Οργανωτική Επιτροπή, είπε ότι υπήρχαν σοβαρές ανησυχίες απο τα ΜΜΜ του Λονδίνου και τις υπηρεσίες ασφαλείας, ότι η τρήρης θα δημιουργούσε συνωστισμό κατά μήκος του Τάμεση.
«Είναι σαφές ότι ένα πλοίο, όπως η τριήρης έχει μεγάλη δυνατότητα να συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων και αυτό είναι ένα ρίσκο που δεν μπορούμε να πάρουμε αυτή την στιγμή» γράφει στο μέιλ ο κύριος Γκριν.
Η Αμερικανική εταιρία  International Advantage Corporation, που είχε αναλάβει τον ανασχεδιασμό της τριήρους ξοδεύοντας  350.000 ευρώ είπε οτι η απόφαση αυτή ήρθε από το πουθενά.
Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας αναμένεται να κάνει επίσημο διάβημα πρός την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας, στον Λόρδο Κόου, πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής του Λονδίνου και πρός τον Δήμαρχο του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον.
Το πλοίο θα ήταν η μόνη επίσημη ελληνική συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, εκτός από την ομάδα των αθλητών, καθώς η οικονομική ανέχεια του υπουργείου Πολιτισμού δεν επιτρέπει τη διάθεση κεφαλαίων για την υποστήριξη άλλων δράσεων.
Μετά απο το εντυπωσιακό θέαμα στους αγώνες του Πεκίνου πριν τεσσερα χρόνια, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών είναι υπό πίεση για μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης στο Λονδίνο. Γνωρίζοντας ότι όλος ο κόσμος θα παρακολουθεί η Αγγλική κυβέρνηση πρόσφατα διπλασίασε των προυπολογισμό για την τελετή στα 80 εκατομμύρια λίρες. Το θέαμα όμως της ελληνικής τριήρης στον Τάμεση δεν θα το δούν ποτέ οι Λονδρέζοι.»

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Η ΒΛΑΧΑΡΑ!!!ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!


ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ ΤΌΣΟΣ ΠΌΝΟΣ;ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!ΚΡΙΜΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ!

Βραβεία Pulitzer: Η φωτογραφία του 2012


Διαβάστε την ιστορία που κρύβεται πίσω από την "αιματοβαμμένη" φωτογραφία που κέρδισε το βραβείο Pulitzer για το 2012
Σοφία Κατσαρέλη
news247 Απρίλιος

Η 12χρονη Tarana Akbari στέκεται στη μέση του δρόμου σε συνοικία της Καμπούλ, κλαίγοντας και φωνάζοντας από τρόμο.

Ήταν 6 Δεκεμβρίου του 2011, όταν καμικάζι αυτοκτονίας σκόρπισε τον θάνατο στην περιοχή Abul Fazel Shrine.
 Ο απολογισμός των νεκρών τραγικός... Περισσότεροι από 70 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μόνο σε εκείνη την επίθεση αυτοκτονίας.
 Η Tarana, που το όνομά της σημαίνει "Μελωδία",  στέκεται ανήμπορη να συλλάβει τι έχει συμβεί, ενώ γύρω της βρίσκονται τραυματισμένοι και νεκροί, όλοι "βουτηγμένοι" στο αίμα.
 Μεταξύ αυτών και ο 7χρονος αδελφός της, ενώ ακόμη εφτά μέλη της οικογένειάς της, που βρίσκονταν στην Καμπούλ για τον εορτασμό της Ashura, ιερής ημέρας των Σιιτών, σκοτώθηκαν και ακόμη εννέα τραυματίστηκαν.

"Μόλις κατάφερα να σηκωθώ, είδα ότι όλοι γύρω μου ήταν στο έδαφος, ματωμένοι. Φοβήθηκα, φοβήθηκα πολύ", είπε η 12χρονη.
 Η επίθεση αυτή ήταν η πιο αιματηρή από όσες σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα τα τελευταία τρία χρόνια.
 Την ίδια ημέρα, ένας δεύτερος καμικάζι αυτοκτονίας, σε άλλη επίθεση στην πόλη Mazar-i-Sharif, πήρε μαζί του στον θάνατο τουλάχιστον δέκα ανθρώπους.
 Τη σοκαριστική φωτογραφία τράβηξε ο Massoud Hossaini για το AFP και ήταν αυτή που επελέγη μεταξύ των υποψηφίων, κερδίζοντας το βραβείο Pulitzer για το 2012.

 Ήταν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων New York Times, The Washington Post και Los Angeles Times στις 7 Δεκεμβρίου του 2011... Σήμερα, η φωτογραφία αυτή χάρισε στο φωτογράφο Massoud Hossaini το βραβείο Πούλιτζερ.Καλυμμένη με αίμα και μέσα σε ένα σωρό από πτώματα γυναικών και παιδιών η 12χρονη Tarana Akbari συμπυκνώνει με τη βουβή κραυγή της τα αποτελέσματα μιας επίθεσης αυτοκτονίας, μεταφέροντας χιλιόμετρα μακριά την αιματηρή πραγματικότητα ενός πολέμου που έχει συνθλίψει τις ζωές των πολιτών στο Αφγανιστάν.

Ο φωτογράφος Massoud Hossaini έτυχε να καλύπτει μια σιιτική θρησκευτική τελετή στην Καμπούλ του Αφγανιστάν όταν η βόμβα διέλυσε το πλήθος. Εξήντα τρεις άνθρωποι έπεσαν νεκροί.

«Γυναίκες μου φώναζαν ‘βοήθεια, βοήθεια’ και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Μαγνητοσκοπούσα και τραβούσα φωτογραφίες», δήλωσε ο Hossaini. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρακτορείο AFP προσθέτει: «Ξέρω πως όποιος βλέπει αυτή τη φωτογραφία θα σκέφτεται το φωτογράφο αλλά ελπίζω να μην ξεχνά τον πόνο που βιώνει ο λαός του Αφγανιστάν».

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

TO ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αντιστεκόμαστε στην επίθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Δόγματος του Σοκ, προτάσσοντας το Εθνικό Συμφέρον απέναντι στην εθνική ταπείνωση και τη βίαιη οικονομική επιδρομή στην Ελληνική Οικογένεια, τη Δημόσια και την Ιδιωτική...
Περιουσία. Η ιδεολογική βάση του Οικονομικού μας Προγράμματος είναι η πάγια θέση του Κινήματος για τη Μείωση της Ανισότητας, αξιοποιώντας τη διευρυμένη έννοια της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία η βελτίωση της Ευημερίας των Πολιτών υλοποιείται με τον συνδυασμό: (α) της αύξησης της προσόδου της Υγιούς Επιχειρηματικότητας, και (β) της Δημιουργικής Καταστροφής της Παρασιτικής Διαμεσολάβησης, δηλαδή αυτής που δεν παράγει Εθνική Προστιθέμενη Αξία. Στόχος του Οικονομικού μας Προγράμματος είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Οικονομίας και η μετάβαση της, από ένα μη βιώσιμο μοντέλο με έμφαση στο δανεισμό, την κατανάλωση και την παρασιτική διαμεσολάβηση, σε ένα ανταγωνιστικό, αναπτυξιακό και εξωστρεφές εθνικό πρότυπο, που στηρίζεται στην πραγματική οικονομία, την υγιή Ελληνική επιχειρηματικότητα, την εξαγωγική δραστηριότητα και τις ιδιωτικές επενδύσεις. Διαβάστε το πρόγραμμα
http://www.scribd.com/doc/89924755