Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ!ΤΟ ΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ!ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΡΟΧΤΕΣ,ΤΑΣΑΚΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΤΕΣ!ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;


ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ!

Ε ΈΛΕΟΣ!
Δηλαδή εμείς και οι οικογενειλες μας που δώσαμε τα πάντα γιά την Ελλάδα,νέκρους, εξόριστους καταδιωχθέντες,είμαστε μιάσματα;Ντροπή πλέον,ναι ρε Σύριζα γιά να έχουμε αξιοπρέπεια στη ζωή μας, γιά να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες και αριστεροί,δεν δέχομαι από κανένα λαμόγιο να καπηλεύεται την Ελληνικότητα μου!
Εάν κάποιος είναι αριστερός ,αυτόματα είναι μη Έλλην;
Αισχρά κείμενα αλητών που το παιζουν δήθεν διανοούμενοι και κριτικοί πολιτικής!
Ναι , θά έρθει ο κομμουνισμός και θα σας πάρει τις περιουσίες( που πολλοί καταπατήσατε)θα σας πάρει τα σπίτια (που πολλά είναι αυθαίρετα )(πάνω από 1.000.000!!! στην Ελληνική επικράτεια),θα σας πάρει τις καταθέσεις (πάνω απο το 25% είναι το μαύρο χρήμα στην Ελλάδα),θα σας στείλει στη Σιβηρία(χιλιάδες Έλληνες εξορίστηκαν και πολλοί πέθαναν στα ξερονήσια, στη περίοδο μετά τον εμφύλιο)θα θα θα !
Αυτό το παραμύθι ζεί για δεκαετίες1
Τίποτα δεν πάθει κανείς,όμως τα αρχιλαμόγια την έχουν κλάσει με τη προοπτική ο Αλέξης να γίνει πρωθυπουργος!
Γιατί;
Γιατί θα τους βγάλει στη σέντρα!
Γιατί και αυτό πιστεύουμε επιτέλους κάποιος θα πάει φυλακή ,γιά όλα όσα μας έφεραν τα λαμόγια του Πασοκ και της ΝΔ!
ΑΥΤΌ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΆΝ ΒΓΕΙ ΛΆΘΟΣ,ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΝΈΟ ΛΆΘΟΣ,ΌΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΊΩΝ ΜΑΣ!
Ασε με να κάνω λάθος!
Όχι να ψηφίσω το λάθος!
Ψηφίζουμε ΑΡΙΣΤΕΡΆ, ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΣΎΡΙΖΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΆΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΠΊΔΑΣ!!!
Εάν βγεί λάθος,θα το δούμε τότε!Και θα πράξουμε ανάλογα!
Όχι κύριε Σαμαρά γόνε των αστικών οικογενειών, δεν θέλουμε να σωθούμε από τα λαμόγια σου!
Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά(της τρόικας)! και φυλακή!
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΜΠΤΩΧΟΣ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ,ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΛΙ ΚΟΡΕΚΤ!
ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ,ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΕΣ!
ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ!
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Το τέταρτο Ράϊχ, οι ΗΠΑ και η Ελλάς...


Τα εθνικά κράτη σχεδιάζεται να διαλυθούν, έτσι ώστε να δώσουν τη θέση τους σε έναν τερατώδη γραφειοκρατικό μηχανισμό, ο οποίος θα ελέγχει όλους τους Πολίτες, θα τους αστυνομεύει καλύτερα, θα τους λέει τι ακριβώς να κάνουν και πώς να σκέφτονται...

Εικόνα «εξωφύλλου»: «Ένας λαός, μία αυτοκρατορία, ένα ευρώ», από το έγκριτο γερμανικό περιοδικό Compact, το οποίο ειρωνεύεται την κυβέρνηση με τη φωτογραφία του Χίτλερ. Σημειώνουμε εδώ ότι, σύμφωνα με τα «εθνικοσοσιαλιστικά σχέδια» του δικτάτορα η νέα τάξη πραγμάτων, η οποία όφειλε να επιβληθεί στην Ευρώπη, προέβλεπε την «αναδιάταξη» της ηπείρου, με τοπικά και φυλετικά κριτήρια...
Στα πλαίσια αυτά, άμεσοι στόχοι ήταν η προσάρτηση πολλών κρατών στη γερμανική αυτοκρατορία (τρίτο ράιχ), η υποχρεωτική μετανάστευση ομάδων των εκάστοτε
πληθυσμών, καθώς επίσης η καταπίεση και η λεηλασία ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων – με στρατιωτικά μέσα, αλλά και με τη συμμετοχή της γερμανικής οικονομίας.
Η Ελλάδα μοιάζει με ένα πολυτελέστατο, πλούσιο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο

Και κάτω να πέσουμε, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ θα φωνάζουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ


syriza3


Όχι ρε σεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα σας αφήσουμε. Δεν θα σας αφήσουμε να κάψετε τις εκκλησιές μας και να καίτε σε δημόσια θέα τη γαλανόλευκη, να λέτε πάνω στις κρίσεις εθνομαζοχισμού σας στα παιδιά μας πως στη Σμύρνη έγινε «συνωστισμός», να πουλάτε ιδεολογική και ελευθεριακή ηρωίνη στα δημόσια σχολεία, κάνοντας πλύση εγκεφάλου στα Ελληνόπουλα, να καταργήσετε τα θρησκευτικά και τις παρελάσεις, να κάνετε τη χώρα Σοβιετική Ένωση. Όχι ρε σεις του ΣΥΡΙΖΑ.
 Δεν θα σας αφήσουμε να δώσετε εκατομμύρια άδειες παραμονής και «ιθαγένειες» σε

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΓΓΛΕΖΟ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ!ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ!



EAM ELAS MELIGALAS - L. BLISSETT ft. Bouboukos (aka Adonis G.)

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μάι 2012 από
η πρώτη μου συνεργασία με τον Άδωνη Γεωργιάδη... με περηφάνια παρουσιάζουμε το dance-hit "ΕΑΜ - ΕΛΑΣ -ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"... φιλική συμμετοχή Ευγενία Μανωλίδου


Διαβάστε το σκάνδαλο μεγατόνων...Πούλησαν σε μια μέρα όλο το δημόσιο


Στις 26 Απριλίου 2012 δημοσιεύεται το ΦΕΚ υπ΄αριθμόν Φύλλου 1363 το οποίο μπορείτε να το αναγνώσετε και εσείς στο site του εθνικού Τυπογραφείου.
Ελάχιστες μέρες πριν γίνουν οι εθνικές εκλογές που δεν ανέδειξαν τελικά νικητή οι Υπουργοί: Σαχινίδης, Διαμαντοπούλου, Βορίδης, Παπακωνσταντίνου, Κουτρουμάνης και Γερουλάνος αποφάσισαν να ιδιωτικοποιήσουν ουσιαστικά το δημόσιο στο σύνολό του.
Διαβάστε ως το τέλος για να δείτε και τι ποσά θα χάσει κατ΄ έτος το κράτος πέραν του τεράστιου κοινωνικού κόστους που θα αναλάβουν οι φορολογούμενοι.

Μεταβιβάζονται λοιπόν στο «Ταμείο
Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» τα εξής:
  • 51% απο τον ΟΛΠ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε)
  • 51% του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
  • 65 % της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ Α.Ε.
  • 34 % της ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε
  • 34 % της ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
  • 13,697%  του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε
  • 81% της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.
  • 25% της ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.
  • 17% της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
  • 34% του ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.
  • 92% της ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.
  • 100% του ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.
  • και τέλος  55% της ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΡΚΟ Α.Ε.
Η έρευνά μας δείχνει για τις παραπάνω εταιρίες το κατά πόσον ζημιώνουν ή όχι τον φορολογούμενο(ακόμα και τώρα που στις τάξεις τους βρίσκονται υπεράριθμοι υπάλληλοι):
ΟΛΠ ΚΕΡΔΟΣ ΠΡΟ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 11.233.595 €

ΟΛΘ:ΚΕΡΔΟΣ ΠΡΟ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 10.618,659 €

ΔΕΠΑ: (για το 2011 δεν ανευρέθηκαν στοιχεία) για το 2010: ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ 90.800.000 €

ΕΥΔΑΠ:  ΚΕΡΔΟΣ ΠΡΟ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 24.311.000€ και ο κατάλογος μακρύς.

ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

Menelaos Doulkaris 
 Από την περασμένη Τετάρτη πάρα πολλοί διοικητές νοσοκομείων, πρυτάνεις ΑΕΙ και υπεύθυνοι αρκετών άλλων οργανισμών του δημοσίου άρχισαν να ανακαλύπτουν ΑΝΑΥΔΟΙ (κυριολεκτικά.) πως έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ το 70% των χρημάτων ΕΝΤΟΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ που διατηρούσαν στην Τράπεζα της Ελλάδος! Οι λογαριασμοί αυτοί ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ - ήταν έντοκοι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους «έμπαιναν» επιχορηγήσεις και «έβγαιναν» αναλήψεις για τα έξοδα των οργανισμών. Η ληστεία αυτή έγινε ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ, και μάλιστα καμία ενημέρωση δεν έγινε ΟΥΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ!
Την μέρα που «έκλεινε» το PSI και μάλλον λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κυβέρνηση και διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ με αυτά τα χρήματα, χωρίς να ρωτήσουν τους καταθέτες των έντοκων λογαριασμών! Οι «ομολογιούχοι» αυτοί έτσι ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ, ενώ ταυτόχρονα ΛΗΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ από νοσοκομεία, πανεπιστήμια και άλλους οργανισμούς τελείως απαραίτητα για την στοιχειώδη διατήρηση της λειτουργίας τους!

1) Τώρα τι θα γίνει με τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια κ.κ. Προβόπουλε , Βενιζέλο , Σαχινίδη ,
Παπαδήμο, Σαμαρά κλπ «γκάνγκστερς» ;.

«ΣΥΡΙΖΑ ή η ευκαιρία να αλλάξουμε την Ευρώπη» γράφει η Libération...



«Γεγονός ευρωπαϊκής κλίμακας» χαρακτήρισαν δύο Γάλλοι πανεπιστημιακοί την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 6ης Μαΐου στην Ελλάδα, με κοινό τους άρθρο στην αριστερή γαλλική εφημερίδα Libération.

Ισχυρίζονται, μάλιστα, ότι «σε μια χώρα που... αποσυντίθεται ολοένα και πιο γρήγορα, εκεί που απλώνεται η παραληρηματική σκιά των νεοναζί, αυτός ο αριστερός σχηματισμός ενσαρκώνει την μοναδική αχτίδα ελπίδας. Ενάντια στον εκφυλισμό της νεοφιλελεύθερης Ευρώπης, η εναλλακτική περνάει από την Αθήνα».

Ο καθηγητής Οικονομίας Σεντρίκ Ντιράν και ο καθηγητής Κοινωνιολογίας Ραζμίγκ Κεσεγιάν δεν φείδονται εγκωμιαστικών χαρακτηρισμών.

Θεωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής του ομάδας Αλέξη Τσίπρα φορείς μιας «νέας ριζοσπαστική Αριστεράς των εργαζομένων, αλλά και των μη προνομιούχων. Ο αντικαπιταλισμός που υπόσχεται δεν περιορίζεται στον ανταγωνισμό κεφάλαιου-εργασίας. Η απώλεια των προνομίων αναγνωρίζεται πλέον ως αυτό που είναι: ένας μοχλός στην πάλη των τάξεων εξίσου σημαντικός με την μισθολογική εκμετάλλευση».

Οι δύο ακαδημαϊκοί όμως δεν τοποθετούν το φαινόμενο «ΣΥΡΙΖΑ» σε καθαρά ιδεολογική βάση.

Οι «γύπες» κατασπάραξαν τη χώρα(διαβάστε γιά να ξέρετε με τι κτήνη ζούμε στην ίδια χώρα και ποιά είναι τα καλόπαιδα που μας διοικούν και ζητούν τη ψήφο μας)

Γράφει ο Γιώργος Δελεαστίκ
 Μέσα στην πολιτική θύελλα που μαίνεται στη χώρα μας και την προκήρυξη των νέων εκλογών, πέρασε απαρατήρητο σχεδόν από τον ελληνικό λαό ένα γεγονός τεράστιας οικονομικής και πολιτικής σημασίας: την Τρίτη η κυβέρνηση Παπαδήμου πλήρωσε στο 100% της ονομαστικής αξίας τους ελληνικά κρατικά ομόλογα συνολικής αξίας 435 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν υπαχθεί στο αγγλικό δίκαιο και τα οποία είχαν περιέλθει στα χέρια ακραία επιθετικών κερδοσκοπικών κύκλων που είχαν αρνηθεί κατηγορηματικά να δεχθούν το «κούρεμά» τους στο πλαίσιο του PSI.
Το τραγικό είναι ότι το 90% περίπου των ομολόγων αυτών βρίσκονταν στην κατοχή ενός κερδοσκοπικού οίκου ονόματι Νταρτ Μάνατζμεντ με έδρα στα νησιά Κέιμαν, ο οποίος είχε πληρώσει λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τα ελληνικά ομόλογα-σκουπίδια στη δευτερογενή αγορά και την Τρίτη εισέπραξε περίπου... 400 εκατομμύρια ευρώ, βγάζοντας κέρδος... 300%!!!
Ο οίκος Νταρτ Μάνατζμεντ συγκαταλέγεται στους κερδοσκόπους που ονομάζονται «γύπες». Αυτοί ειδικεύονται στην αγορά ομολόγων που έχουν εκδώσει «κράτη-ψοφίμια», τα οποία απειλούνται με χρεοκοπία. Αγοράζουν τα ομόλογα σε εξευτελιστικές τιμές, γύρω στο 10%-25% της αξίας τους.
Στη συνέχεια εκβιάζουν αδίστακτα τα κράτη. Απαιτούν να τους πληρώσουν τα ομόλογα στο 100% της ονομαστικής αξίας τους (οπωσδήποτε πάντως πάνω από 70-80%) αποκομίζοντας υπερκέρδη. Αν οι χώρες αρνηθούν να πληρώσουν, έχουν πανίσχυρες και εξαιρετικά ειδικευμένες στον τομέα αυτόν ομάδες δικηγόρων και σέρνουν τα κράτη στα δικαστήρια επί χρόνια και χρόνια, κερδίζοντας πάντα τις σχετικές δίκες!

Οι αστυνομικοί δεν υπακούν (πλέον) στις διαταγές του "κέντρου"

Αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ από μαζικό κρούσμα απειθαρχίας αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Περίπου 60 εποχούμενοι αστυνομικοί συνεπλάκησαν, στις μία το βράδυ της Τετάρτης, με φοιτητές στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου παρά τις αντίθετες εντολές από το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ και από ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς.
Οι αστυνομικοί ξυλοκόπησαν με κλομπ πολλούς φοιτητές της ΑΣΟΕΕ που τους θεώρησαν υπεύθυνους για την ρίψη μπουκαλιών -λίγη ώρα νωρίτερα- εναντίον μοτοσικλέτας της ομάδας ΔΙΑΣ. Κι όλα αυτά όταν οι υπεύθυνοι αξιωματικοί... φώναζαν στους ασυρμάτους να φύγουν από το σημείο εκείνο οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και να μην συμπλακούν με τους φοιτητές.

Ηδη έχουν ζητηθεί εξηγήσεις από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ αυτό το κρούσμα «μαζικής ανυπακοής» θεωρείται ενδεικτικό των προβλημάτων που υπάρχουν στην λειτουργία της ομάδας μοτοσικλετιστών της ΕΛ.ΑΣ, το τελευταίο χρονικό διάστημα...


Σύμφωνα, λοιπόν, με αστυνομικές πηγές το περιστατικό ξεκίνησε λίγο πριν τη μία το ξημέρωμα της

Βίντεο: Διαμαρτυρία πολιτών στο MEGA για προπαγάνδα

“Κρίση, φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονία”



Γράφει: Ειρήνη Χατζηαναγνώστου *
Αυτή είναι η πραγματικότητα του 2012. Και είναι η σκληρή και σκοτεινή πλευρά της ζωής. Κάθε μέρα πλέον ακούμε και για μια αυτοκτονία.  Συνέβαινε το ίδιο και μερικά χρόνια πριν; Φυσικά και όχι, πράγμα που μας διαβεβαιώνει πως η παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα έχει επηρεάσει πολύ αρνητικά την ψυχολογική κατάσταση των πολιτών της. Μια ματιά στα νούμερα είναι σοκαριστική. Οι καταγεγραμμένες αυτοκτονίες έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με την προ της κρίσης περίοδο, φτάνοντας σήμερα στο επίπεδο των 6 ανά 100.000 κατοίκους, ενώ και οι απόπειρες αυτοκτονίας ακολουθούν τον ίδιο αυξανόμενο ρυθμό. Είναι αξιοσημείωτο ότι το ποσοστό των αυτοκτονιών ανεβαίνει ταυτόχρονα με το ποσοστό της ανεργίας.
Ξέρουμε, χρόνια τώρα, ότι σε περιόδους οικονομικών κρίσεων, αυξάνεται το ποσοστό των αυτοκτονιών. Οι στατιστικές μας λένε ότι ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των ανθρώπων που αυτοκτονούν, είναι άρρωστοι, πάσχουν από ψυχική ή σωματική διαταραχή. Ένα άλλο ποσοστό όμως ανήκει στην κατηγορία αυτών που δεν είναι σωματικά ή ψυχικά άρρωστοι, αλλά που ξαφνικά, έχασαν τα πάντα.  (Κλείνοντας θα επιστρέψω στο «έχασαν τα πάντα»). Δεν έχασαν μόνο τα λεφτά τους, έχασαν, κυρίως, την υπόληψή τους, το κύρος, το “πρόσωπο”, που είχαν στην κοινωνία. Μπορούμε να προσθέσουμε και το αυτονόητο, ότι έχασαν και τον αυτοσεβασμό τους, αφού αυτοκτόνησαν…
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας μας φανερώνει ότι 7 στους 10 Έλληνες βρίσκονται στα όρια της κατάθλιψης λόγω οικονομικής κρίσης. Και αυτό μπορεί να γίνει ακόμα πιο κατανοητό, αν σκεφτούμε το πως επηρεάζουν ψυχολογικά τον άνθρωπο η μείωση μισθών και η ανεργία. Ίσως τα παρακάτω σας δώσουν μια ιδέα. Ίσως κάποιοι από εσάς να τα βιώνετε ήδη. Οι περισσότεροι άνθρωποι απογοητεύονται ότι δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, νιώθουν φόβο και αβεβαιότητα για το μέλλον, εκνευρισμό, κατάθλιψη, δυσφορία, υπάρχουν έντονες συγκρούσεις μέσα στις οικογένειες, δεν βλέπουν καμία ελπίδα στο μέλλον, έχει μειωθεί η ερωτική τους διάθεση, βιώνουν έντονο και συνεχές άγχος και ,δυστυχώς, υπάρχει μεγάλη αύξηση στην κατάχρηση ουσιών και αλκοόλ.

Κρήτη Καμαρούλα μια σταλιά ... για τη μικρή Ελευθερία


Η προσωρινή απόφαση της Εισαγγελίας δίνει τη μέριμνα στο πρώην ΠΙΚΠΑ - Η μικρή Ελευθερία θα μεταφερθεί σε ένα μικρό δωματιάκι στην Πόμπια.

Η ιστορία του μικρού παιδιού είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το μόλις 5 ετών κοριτσάκι από τον Άγιο Νικόλαο μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε μείνει "φυτό" ζώντας με την υποστήριξη μηχανημάτων, μόνο κι εγκαταλελειμμένο από τους φυσικούς του γονείς, που στην ουσία το είχαν "παρκάρει" στην Κοινωνική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ (διαβάστε εδώ).

Μοναδική του φροντίδα οι νοσοκόμες και οι γιατροί της Κοινωνικής Υπηρεσίας και παρ'ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα, βιώνει το σκληρό πρόσωπό της, απ'τους φυσικούς του γονείς που δεν το θέλουν πια μαζί τους, αλλά δεν το αφήνουν να βρει και το δρόμο του.

Η γονική μέριμνα του παιδιού έχει γίνει αντικείμενο δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στις κρατικές υπηρεσίες μέριμνας και τους γονείς του παιδιού, που παρ'ότι δεν το θέλουν στο σπίτι τους, διεκδικούν την επιμέλειά του. Γιατί άραγε...;

Η προσωρινή απόφαση της Εισαγγελίας δίνει τη μέριμνα στο πρώην ΠΙΚΠΑ, που έχει φροντίσει για τα σχετικά και τα στοιχειώδη. Ένα μικρό δωματιάκι στην Πόμπια, απομονωμένο από τα υπόλοιπα παιδιά, για να μην τα ενοχλεί η 5χρονη Ελευθερία, που δεν μπορεί να νιώσει ... πόσο βάρος έχει γίνει για ένα κράτος στα όρια της εξαθλίωσης, "μπαλάκι" ανάμεσα σε αρμόδιους φορείς και αναρμόδιους γονείς.

Κρήτη Το δράμα ενός 5χρονου κοριτσιού στους διαδρόμους του ΠΑΓΝΗ!


Η πρώτη σελίδα στην Ιστορία που σοκάρει γράφτηκε πριν από 17 μήνες στο Λασίθι.
Το δράμα ενός 5χρονου κοριτσιού στους διαδρόμους του ΠΑΓΝΗ!
Μια τραγωδία εξελίσσεται εδώ και δυο χρόνια περίπου, στο ΠΑΓΝΗ με ένα 5χρονο κοριτσάκι σε ρόλο πρωταγωνιστή.
Η Ελευθερία μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που το βίωσε βρισκόμενη στην αγκαλιά της μητέρας του, σήμερα ζει εγκλωβισμένη στο δικό της μικρόκοσμο, μέσα στους λευκούς τοίχους του νοσοκομείου καθώς η οικογένεια της, την έχει αφήσει στο έλεος του Θεού και του προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος...
Χθες, παίχτηκε μια ακόμη πράξη ενός δράματος, που δεν φαίνεται να έχει τέλος.
Το κοριτσάκι που φιλοξενείται στην ΜΕΘ παιδιών του νοσοκομείου έπρεπε δυστυχώς να μετακινηθεί επειγόντως σε άλλο παιδιατρικό τμήμα καθώς είχε φτάσει στο νοσοκομείο επείγον περιστατικό από το Ρέθυμνο.
Όμως καμία παιδιατρική κλινική δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να φιλοξενήσει το παιδί, με αποτέλεσμα να παραμένει για ώρες στο διάδρομο της ΜΕΘ.
Τελικά, μετά από παρέμβαση του διοικητή και συσκέψεις που επαναλήφθηκαν ακόμη και σήμερα το πρωί, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε και φιλοξενείται στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης από υπόθεση ξυλοδαρμού 7χρονου από τους γονείς του, που είναι δικαστές.Συγχαρητήρια,αυτά τα κτήνη ζουν δίπλα μας και μάλιστα μας εξουσιάζουν, μας δικάζουν,μας διευθύνουν!Αυτή είναι η κοινωνία τους, συνεχίστε να τους ψηφίζετε,αυτούς και τους ομοίους τους!Μάλον θέλετε να γίνεται σαν και αυτούς να ζήσετε στο κλαμπ των επιτυχημένων και των ισχυρών!

Οι γονείς δήλωσαν την εξαφάνιση του παιδιού στην αστυνομία - Όταν ο 7χρονος βρέθηκε και άνοιξε το στόμα του, τα πράγματα πήραν νέα τροπή
Πρόκειται για μια υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, με θύμα ένα 7χρονο παιδί από τους ίδιους του, τους γονείς που μάλιστα είναι δικαστές στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Όλα άρχισαν όταν οι γονείς ειδοποίησαν την αστυνομία, λέγοντας πως εξαφανίστηκε ο γιος τους από το σπίτι. Ζήτησαν τη βοήθειά τους για τον εντοπισμό του παιδιού και εμφανίζονταν ιδιαίτερα ανήσυχοι. Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία και σε λίγη ώρα είχαν καταφέρει να εντοπίσουν τον ανήλικο. Τότε όμως η υπόθεση πήρε νέα τροπή...
O ανήλικος έφερε σημάδια κακοποίησης, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση στους Αστυνομικούς, που ρώτησαν το παιδί τι του είχε συμβεί.
Τότε, ο 7χρονος τους είπε, πως τον χτύπησαν οι γονείς του και στη συνέχεια ο πατέρας του τον έδιωξε από το σπίτι. Το παιδί έβγαλε την μπλούζα που φορούσε και τότε οι αστυνομικοί είδαν σημάδια και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Οι δύο δικαστές συνελήφθησαν και η υπόθεση παίρνει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης.
 ΣΧΟΛΙΟ
Αυτά είναι τα κτήνη που θα μας δικάσουν και θα κυρήξουν τη δικαιοσύνη;
Τα δύο κτήνη ονομάζονται γονείς και θα δώσουν αξίες και αρχές στο παιδί τους,θα φορέσουν τις γραβάτες τους και θα προχωρήσουν άτεκτοι και αδέκαστοι στην επιβολή της δικαιοσύνης,μπράβο καθήκια!
Αυτά τα μυαλά φτιάχνουν τα καπιταλιστικά ιδεώδη και ένεκα αυτών εκπορεύονται  οι κοινωνικές τους συμπεριφορές,του άκρατου κέρδους,της λαμογιάς και του εντελώς κενού λαιφ-σταιλ!
Τόσα χρόνια τους έχουμε δίπλα μας και σιωπούμε,γιατί;

Κανέλλη: «Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών;»

Ξέσπασε η Λιάνα Κανέλη, η οποία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στην πρωτοφανή απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας (PNVD).
Η βουλευτής του ΚΚΕ ξέσπασε, λέγοντας πως νομιμοποιείται ο σεξουαλικός τουρισμός στο βωμό της ανάπτυξης. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών; τι θα γίνει θα πρέπει να βγάλουμε τα κορίτσια στο πεζοδρόμιο από τα 12».
Στη συνέχεια της συζήτησης, η Λιάνα Κανέλλη επανήλθε τονίζοντας ότι μια τέτοια Ευρώπη δεν τη θέλει: «Αι σιχτίρ με αυτήν την Ευρώπη, για να το πω και τούρκικα», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ.
Υπενθυμίζεται πως τα είναι οι δυο βασικοί στόχοι του συγκεκριμένου κόμματος της Ολλανδίας είναι η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών, η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

: Πωλ Κρούγκμαν: Ανήθικη η Γερμανία απέναντι στην Ελ...

Σφοδρή επίθεση στους γερμανούς αξιωματούχους εξαπέλυσε o νομπελίστας οικονομολόγος Paul Krugman σε άρθρο του στους New York Times, ο οποίος τόνισε ότι η κρίση δεν είναι Ελληνική αλλά Ευρωπαϊκή.

"Αυτό που με ξαφνιάζει είναι ότι δεν είναι διατεθειμένοι να αποδεχτούν το γεγονός ότι δεν πρόκειται για ελληνικό πρόβλημα, ούτε για Ισπανικό ή ιταλικό. Το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό.

Η ηθική των Γερμανών επιτάσσει να λένε για το πώς δημιουργήθηκε η κρίση από τις προβληματικές χώρες. Το θέμα είναι όμως τι κάνεις τώρα.

Δεν μπορείς να τους επιβάλεις μηδενική ανάπτυξη.

Το να κάνεις μαθήματα υπευθυνότητας στους Έλληνες, την ώρα που αποκρύπτεις ότι είσαι μέρος του προβλήματος, είναι ανήθικο.

Χρειάζεται μια ειλικρινή συζήτηση, όχι στην Αθήνα, αλλά στο Βερολίνο και τη Φραγκφούρτη. Αλλιώς το παιχνίδι είναι χαμένο".

Κ Λαπαβίτσας οδεύουμε προς την καταστροφή με το Ευρώ

ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΑΔΩΝΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΑΠΟ ΤΟ /athens.indymedia

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1400440                             Εισβολή μπάτσων έως και μέσα στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ
από ΣΣΣ 1:21, Πέμπτη 17 Μαΐου 2012
θεματικές: Κρατική καταστολή - Κοινωνικός έλεγχος
ΣΣΣΣ
ΔΕΛΤΑΔΕς ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗς ΑΣΟΕΕ. ΤΟΥς ΑΠΟΘΗΣΑΜΕ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ. ΝΑ ΚΑΤΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΟΣΜΟΣ!!!!


ΕΙσβολή ΜΕΣΑ στο ΚΤΙΡΙΟ
από ... 1:52, Πέμπτη 17 Μαΐου 2012
Διάδες και δελτάδες εισβάλλανε από την Πατησίων στο κτήριο της ασοεε.
Διάδες περνούσαν από την Πατησίων και υπήρξαν αντεγκλισεις με φοιτητές που ήταν συγκεντρωμένοι λόγω των φοιτητικών εκλογών σήμερα καθώς γίνεται καταμέτρηση ψήφων αυτή την ώρα. Αρχικά κάποιοι έφτασαν μπροστά στην είσοδο και μάρσαραν και μετά εισέβάλλαν καμιά 30αριά δελτάδες στο προαύλιο(με τους υπόλοιπους να περιμένουν απέξω) και να αρχίσουν να κηνυγούν κόσμο με πτυσσόμενα γκλομπ ανεξαρτήτως του ποιος ήταν και τι έκανε. Το προαύλιο της ΑΣΟΕΕ ήταν γεμάτο κόσμο εκείνη την ώρα.Μπήκαν και μέσα στο κτίριο από την κεντρική είσοδο που είναι το θυρωρείο (για όποιυς γνωρίζουν) πετώντας καρέκλες , με φοιτητές να απαντούν αναλόγως. Στη συνέχεια κόσμος με κράνη και παλούκια βγήκε έξω και κράτησε την πόρτα της πατησίων όπου για κανά 5λεπτο κάναν συνεχόμενα ντου. Δε χτύπησε κανένας από όσο γνωρίζω αλλά επικράτησε πολλή τρομοκράτηση του κόσμου δεδομένης της διαφορετικότητας του(από πασπίτες,δαπίτες,κνίτες και αριστερούς μέχρι άκυρο κόσμο που άραζε).

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!ΝΤΡΟΠΗ!

Πάγκαλος....Όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ είναι αργόμισθοι και φοροφυγάδες...!!! ΤΕΡΑΣΤΙΕ , ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΠΑΛΙ !!!!


....Λέγε, λέγε ο Πάγκαλος...ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!

Δείτε το βίντεο... 

ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΙΠΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΑΝΤ.ΣΑΜΑΡΑΣ…ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΦΤΩΧΙΑ…

διαβάστε το δημοσίευμα από το http://prezatv.blogspot.com

 Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΤΡΕΦΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ...ΕΝΩ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕ.

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...ΜΕTA ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ.
Μήνυμα ότι από το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου κρίνεται όχι απλώς η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, αλλά στην Ευρώπη, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, το πρωί της Πέμπτης. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ανίκανους και ανεύθυνους» που δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση και την οδηγούν στην καταστροφή. 



Αρχίζουν από την επανάσταση του σφυροδρέπανου και φθάνουν έως την αναρχία, είπε, κάνοντας παράλληλα λόγο για «συνιστώσες της γκρίνιας» και «συνιστώσες της διαμαρτυρίας». Όπως υποστήριξε, «η Ελλάδα οδηγήθηκε στο αδιέξοδο και τώρα αντιμετωπίζει την καταστροφή».


«Είμαστε η μόνη δύναμη που αντιστάθηκε στο αδιέξοδο της λιτότητας και τώρα αντιστεκόμαστε στην έξοδο από το ευρώ. Είμαστε η μόνη δύναμη που επιδιώκει την αλλαγή της μονόπλευρης λιτότητας για να βγούμε από την κρίση» τόνισε.
Newsroom ΔΟΛ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ


Ο Ελληνικός λαός μίλησε.

Αποφάσισε ότι δε θέλει το μνημόνιο και την πολιτική που απορρέει από αυτό (η οποία εφαρμόζεται με μεγάλη αποτυχία τα τελευταία δυόμισι χρόνια) και ότι θα πάρει την εξουσία από τα δυο μεγάλα κόμματα και θα τη μοιράσει αλλού και ότι δεν έχει ενδοιασμό να τη δώσει και σε πολιτικές δυνάμεις που ....
πρεσβεύουν ακραίες πρακτικές και μεθόδους και ότι δε θα δώσει απόλυτη εξουσία σε καμία από τις πολιτικές δυνάμεις, διότι δεν εμπιστεύεται απολύτως καμία από τις δυνάμεις αυτές.

Ο λαός δε μίλησε πουθενά για την πρόθεση του να παραμείνει στο ευρώ ή τη δραχμή, αν θέλει να είναι στην Ευρώπη ή όχι, αν θέλει να περιθάλψει ή να παλουκώσει τους παράνομους μετανάστες, αν θέλει να πουλήσει τη ΔΕΗ ή τις εταιρίες ύδρευσης ή τα λιμάνια, αν θέλει ή όχι τη βουλευτική ασυλία ή οτιδήποτε άλλο και όσοι διαλαλούν από τηλεοράσεως ότι "έλαβαν τα παραπάνω μηνύματα" και ότι έχουν αλλάξει αντιλήψεις και μας υπόσχονται ότι θα αγωνιστούν και θα διαπραγματευτούν σκληρά, είναι υποκριτές και ψεύδονται, όπως έκαναν τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν.  Απόδειξη ότι ο λαός δεν απάντησε για όλα αυτά, είναι το γεγονός ότι ο λαός δεν ερωτήθηκε από κανέναν για όλα αυτά. 

Γράμμα του Παλαιστίνιου κρατούμενου Thaer Halahleh...


Γράμμα του Παλαιστίνιου κρατούμενου Thaer Halahleh
Ένα γράμμα του Thaer Halahleh, ο οποίος βρίσκεται στην 75η ημέρα της απεργίας πείνας διαμαρτυρόμενος για την κράτησή του και για το γεγονός πως δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, προς την δύο ετών κόρη του, την Λαμάρ, την οποία δεν έχει δει ποτέ.


"Αγαπημένη μου Λαμάρ, συγχώρεσέ με , επειδή η κατοχή με πήρε μακριά σου, και πήρε μακριά από μένα τη χαρά να δω το πρωτότοκο παιδί μου, που πάντα προσευχόμουν στο Θεό να δω, να το φιλήσω να είμαι ευτυχισμένος μαζί του. Δεν φταις εσύ, αυτό είναι το πεπρωμένο μας, εμάς των Παλαιστινίων, να μας αφαιρούν τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας, να είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον, να ζούμε μια θλιβερή ζωή, τίποτα δεν είναι ολοκληρωμένο στις ζωές μας, εξαιτίας αυτής της άδικης κατοχής, που παραμονεύει κάθε γωνιά της ζωής μας, μετατρέποντάς την σε μια παραδοξότητα, σε μια συνεχή καταδίωξη και σε βασανιστήριο.

ΤΖ.ΠΑΝΟΥΣΗΣ!Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΠΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ!

Έντεκα Έλληνες στους «ληστές με τις βαριοπούλες»

Έντεκα Έλληνες με αρχηγό έναν γνωστό άνθρωπο της νύχτας αποτελούσαν τη διαβόητη συμμορία των «ληστών με τις βαριοπούλες», που πραγματοποίησαν δεκάδες επιθέσεις με συνολική λεία πάνω από 2 εκατ. ευρώ.


Η συμμορία εξαρθρώθηκε ύστερα από πολύμηνες έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, και όπως αποδείχτηκε η πολυμελής σπείρα των σκληρών κακοποιών επί διετία τουλάχιστον διέπραττε, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, ένοπλες ληστείες με βαρύ οπλισμό σε τράπεζες, ταχυδρομεία, χρηματαποστολές, καθώς και κλοπές χρημάτων από ΑΤΜ και οχημάτων στην Αττική και σε διάφορες περιοχές της επικράτειας, όπως στην Πάτρα, στη Λευκάδα, στην Πρέβεζα, στο Αγρίνιο, στη Λάρισα και στην Καλαμάτα.

Μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, κατά τη διάρκεια της δράσης της, ήρθαν αντιμέτωπα τρεις φορές με αστυνομικούς στην Ηλιούπολη και τη Γλυφάδα Αττικής, καθώς και στην Καλαμάτα, χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό. Στις τελευταίες δύο περιπτώσεις πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και πιστόλια, με ομαδικά πυρά, τραυματίζοντας σοβαρά τρεις αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια αναζητήσεων, ύστερα από ληστεία τράπεζας στην Καλαμάτα, τη Δευτέρα μετά τις εκλογές. 

Συνολικά, για τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, τέσσερις ημεδαποί (ηλικίας 46, 41, 25 και 33 ετών), ενώ αναζητούνται άλλοι επτά γνωστοί ημεδαποί. Η σπείρα είχε δομημένη οργάνωση με διακριτούς ρόλους των μελών της, με ηγετικά

ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..!!!


Οι τεσσερις εικονιζόμενοι , που αυτοαποκαλούνται κεντροδεξια παράταξη, θέλουν να αναλάβουν αφιλοκερδώς (όπως παντα) να ξανασώσουν την Ελλάδα. Ο πρωτος απο αριστερά, παρέλαβε την παράταξη με 32% και την ξεσχισε κανονικά. Ειναι σκληρός διαπραγματευτής . Ο δευτερος αφού τσακώθηκε με τον πρώτο και αφου τού έριξε κάμποσα μπινελίκια εκανε δικό του....
κόμμα και τώρα επειδη έμεινε στην απ έξω, δεχεται να κάνει πάλι την Φιλιππινέζα. Η τρίτη, κυρία , προσπάθησε να ανοιξει δικό της μαγαζί αλλά επειδη το μαγαζί φαληρισε λόγω της κρίσης, κατόπιν διαβούλευσης με τον μπαμπά της και τον αδελφό της , αποφάσισε να επιστρεψει στό κόμμα για να ξεσχίσει τον πρώτο μόλις της δωθεί ευκαιρία. . Ο τέταρτος ο ψηλός, θα είναι ο μασκώτ της παρέας. Λιγο αγαθιάρης αλλά απαραιτητος μαϊδανός.
Καμαρώστε τους και κοιμηθήτε ησυχοι. Αυτοί θα σας σώσουν από την ένδεια που σας εχουν βυθίσει.

ThanoSk.gr

Οσοι το παίζουν οδηγάρες,να η πρόκληση!Ο δρόμος του Θανάτου στη Βολιβία

Ο δρόμος του Θανάτου στη Βολιβία (2)
Αν ποτέ βρεθείτε στη Βολιβία, αυτό είναι ένα μέρος που καλό θα ήταν να αποφύγετε. Ο συγκεκριμένος δρόμος ονομάζεται «Camino de las Yungas» και είναι γνωστός ως «Ο δρόμος του Θανάτου», αφού κάθε χρόνο χάνουν την ζωή τους σε αυτόν 200-300 άνθρωποι. Παρόλ’ αυτά βρίσκεται ακόμα σε λειτουργία!
Σε όλη την διαδρομή υπάρχει πλήθος σταυρών στη μνήμη των θυμάτων.
Ο δρόμος του Θανάτου στη Βολιβία (1)
Και φορτηγά που έπεσαν πρόσφατα στο γκρεμό.
Ο δρόμος του Θανάτου στη Βολιβία (5)
Η «Inter-American Development Bank» θεωρεί αυτό τον δρόμο ως τον πιο επικίνδυνο στον κόσμο.
Ο δρόμος του Θανάτου στη Βολιβία (4)
Το μήκος του είναι 69 χιλιόμετρα και συνδέει το τροπικό δάσος του Αμαζονίου με την πρωτεύουσα της Βολιβίας, La Paz. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δρόμος έχει κατασκευαστεί από κρατούμενους την δεκαετία του ’30.
Ο δρόμος του Θανάτου στη Βολιβία (3)

Καλημέρα σε όλα!Διαβάστε να δείτε πως κάποιοι γίνονται μεγάλοι και τρανοί οικονομικά και μετά παίζουν και ρόλο στη χώρα!Διβάστε πόσο μα πόσο λαμόγια είναι!

1.100 ακίνητα της Αλουμίνιον του Μυτιληναίου δεν χρεώθηκαν με το χαράτσι της ΔΕΗ!

1.100 ακίνητα της Αλουμίνιον του Μυτιληναίου δεν χρεώθηκαν με το χαράτσι της ΔΕΗ! Διακρίσεις στο ποιοι χρεώθηκαν με το «χαράτσι» για τα ακίνητα και ποιοι όχι

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα και γι’ αυτό έχουν εξαγριωθεί οι πολίτες και το αποδεικνύουν στις κάλπες.
Ο νόμος που επέβαλε το περίφημο χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ προβλέπει ότι αυτός επιβάλλεται σε όλα τα ακίνητα που αφορούν εμπορική ή οικιακή χρήση και ότι εξαιρούνται από αυτό μόνο τα ακίνητα που ανήκουν στο ευρύτερο δημόσιο, καθώς και όσα κτίρια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκπλήρωση θρησκευτικών, φιλανθρωπικών, εκπαιδευτικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών ή κοινωφελών σκοπών.
Είχαμε λοιπόν την ψευδαίσθηση ότι τουλάχιστον απέναντι του συγκεκριμένου «χαρατσιού» όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ίσοι, φαίνεται όμως ότι και σε αυτή την περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η περίφημη εταιρεία Αλουμίνιον του κ. Μυτιληναίου φαίνεται ότι και εδώ τυγχάνει ειδικής μεταχείρισης, αφού ενώ έχει στην κατοχή της περίπου 1.100 ακίνητα (σπίτια και καταστήματα) στην Βοιωτία και συγκεκριμένα στην περιοχή Παραλία Διστόμου (ή Άσπρα Σπίτια), όλως περιέργως δεν χρεώθηκε με «χαράτσι» όπως συνέβη με όλους τους υπόλοιπους κάτοικους σε όλους τους γύρω οικισμούς αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Τα συγκεκριμένα ακίνητα της Αλουμίνιον έχουν συνολικό εμβαδό πάνω από 120.000 τετραγωνικά μέτρα, δηλαδή μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χαρίστηκαν (και χαρίζονται) παρανόμως στον μεγαλοεπιχειρηματία κ. Μυτιληναίο, που …απειλεί μάλιστα και να πάρει την έδρα των επιχειρήσεών του εκτός Ελλάδας.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΣΤΗ ΝΕΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


Παρολες τις πιεσεις που δεχτηκαν Πασοκ και Νεα Δημοκρατια,τοσο απο επιχειρηματικα και τραπεζικα συμφεροντα,οσο και απο τους ιδιους τους δανειστες μας και το ΔΝΤ,δεν επιτευχθει ο σχηματισμος μιας νεας κυβερνησης δοσιλογων,που μονο στοχο θα ειχε τη διασφαλιση των συμφεροντων τους και των κερδων τους.
Με τις νεες εκλογες που θα διεξαχθουν στα μεσα Ιουνιου,ο λαος μας,εχει τη μοναδικη ιστορικη ευκαιρια,να βαλει τελος μια και καλη σε μια ολοκληρη εποχη,αυτη της μεταπολιτευσης και να γυρισει σελιδα στην ιστορια,γραφοντας τις πρωτες παραγραφους της νεοπολιτευσης.
Και σε αυτη τη χρονικη συγκυρια,η αριστερα,βγαινει επιτελους μπροστα,θελοντας να αναλαβει τα ηνία.

Τις επομενες μερες θα ακολουθήσει ανελεητη επιθεση απο το συνολο των media σε ολο τον χωρο της αριστερας,με περα για περα ψευτικα τρομολαγνικα επιχειρηματα,οπως η επιστροφη της χωρας στη δραχμη,η χρεοκοπια μας,η ολοκληρωτικη καταστροφη του τοπου και αλλα τετοια...
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ...ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ,ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ,ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΆΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΦΤΩΧΙΑ.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ.
ΜΗΝ ΦΟΒΕΙΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΠΛΕΟΝ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 2012 ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ....Ή ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΠΡΕΖΑ TV

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1 χρονος μετά... Don't walk like a robot...


Όσοι δεν ήξεραν, ας μάθουν


Στις εκλογές συμμετείχε (με επιτυχία) το πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα «Δημιουργία Ξανά» (ΔΞ) του κ. Τζήμερου. Θεωρώ πως πρόκειται για ένα (μη πρωτοεμφανιζόμενο) κοινωνικό φαινόμενο. Ο κ. Τζήμερος παρουσιάζει ένα κοινωνικό πρόσωπο στην καθημερινότητα και ταυτόχρονα κρύβει (ή προσπαθεί να κρύψει) πίσω από αυτό το κοινωνικό πρόσωπο τις ακραία νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις του. Παρενθετικά, το ίδιο ακριβώς αλλά ποιο καλά έκανε και κάνει η Χρυσή Αυγή. Κρύβει και αυτή τις ακραίες και ναζιστικές της αντιλήψεις πίσω από ένα κοινωνικό πρόσωπο και φαίνεται να διδάχτηκε αρκετά καλά από τα κινήματα της μέσης ανατολής (πχ. Χαμάζ και Χεσμολάχ).
Οι νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις του κ. Τζήμερου, όσο ακραίες κι αν είναι, δεν προσθέτουν τίποτα καινούργιο στο νεοφιλελευθερισμό και ως εκ τούτου αρκούμαι σε μια φράση. Τίποτα δεν έμαθαν και τίποτα δεν ξέχασαν. Το πραγματικά καινούργιο του κ. Τζήμερου είναι η φασίζουσα νοοτροπία του δημόσιου λόγου του. Υπερβολή; Παραθέτω μερικές (από τις πάρα πολλές) τοποθετήσεις του και κρίνετε μόνοι σας.
Για του Βουλευτές και αρχηγούς των κομμάτων:
«Οι «νονοί» των συμμοριών στις οποίες ανήκουν οι βουλευτές, οι αρχηγοί δηλαδή των κομμάτων»
«Κουτοπονηριές, τα λαμόγια, μια ζωή»
«Πόσο ξεδιάντροποι μπορούν να είναι!»
«Το σπιθαμιαίο ηθικό τους ανάστημα φυσικά δεν προέκυψε τώρα»
«Δεν ζητάμε να παραιτηθούν. … Καμμία Μαφία δεν αποφάσισε ποτέ, οικεία βουλήσει, να γίνει ηθική.»
«Η επιμονή των κοινοβουλευτικών συμμοριών εξουσίας»
«Η κομματική Μαφία θα επιτίθεται ληστεύοντας τα πάντα»
«Οι αισχροί αμοραλιστές της κυβερνητικής συμμορίας»
«Tι περιμένουμε για να τους εξαφανίσουμε;» Αν αναρωτιέστε από πού; Γράφει: «από προσώπου γης»
«Οι πολιτικοί μας ΕΙΝΑΙ και αναξιόπιστοι και απατεώνες»
MARCH TO ATHENS: ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ !!!
Χτυπημένα, καταγγέλλοντας βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Αθηνών τα παιδιά του MARCH TO ATHENS.
Πρόκειται για τους ανθρώπους από όλη την Ευρώπη που περπάτησαν επί 6 μήνες για να δηλώσουν την συμπαράστασή τους σε εμάς … . Το ελληνικό κράτος αντάμειψε τους φιλέλληνες με άθλιες ανυπόστατες κατηγορίες και συλλήψεις.
Συνελήφθησαν στο πρωί στο Σύνταγμα κατά τρόπο παράνομο και αντισυνταγματικό. Δεν είχαν καν σκηνές, κοιμούνταν σε υπνόσακους και είναι συνταγματικό δικαίωμα και ελευθερία τους ως πολίτες της Ε.Ε  να βρίσκονται εκεί και να διαμαρτύρονται με αυτό τον τρόπο.
Οι άθλιες κατηγορίες: υποβάθμιση φυσικού περιβάλλοντος και αντίσταση κατά τη αρχής.
Το πραγματικό έγκλημα είναι οι ίδιες οι ψευδείς κατηγορίες που αυτό το βρώμικο κράτος από παράνομη πρόθεση τους απευθύνει.
Ο δικός μας Δημ. Καραμήτσας ως δικηγόρος και άλλα μέλη του κινήματος ήταν εκεί για να τους υπερασπιστούν και να τους συμπαρασταθούν.
Ο Δημ. Καραμήτσας θέλησε να δει την εισαγγελέα υπηρεσίας για να υποβάλλει αίτημα ιατροδικαστικής εξέτασης συλληφθέντων, λόγω των καταγγελλόμενων ξυλοδαρμών και της παράνομης βίας. Αυτή κατά πλήρη παράβαση καθήκοντος δεν τον δέχθηκε !!!. Στην συνέχεια ζήτησε να πρωτοκολλήσει έγγραφη αναφορά. Η υπάλληλος του είπε ότι δεν υπάρχει πρωτόκολλο !!!. Αρνήθηκε δε να του δώσει και τα ονόματά της ίδιας και της Εισαγγελέως απαντώντας "ρωτήστε την ίδια !!!". Στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί πειθαρχική αναφορά στον Αρειο Πάγο.

Τράπεζα της Ελλάδος: ποτέ δεν άνηκε στο δημόσιο

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Τι εστί Τράπεζα σήμερον


του Γιάνη Βαρουφάκη
Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχαν ιδιωτικές τράπεζες που λειτουργούσαν ως κανονικές επιχειρήσεις. Που έπαιρναν δηλαδή ρίσκο και είτε, εφόσον τους «έβγαινε», κέρδιζαν είτε, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν «κατ’ ευχήν», διακινδύνευαν την ύπαρξή τους. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι...

Τέτοιες τράπεζες σήμερα δεν υπάρχουν. Σήμερα οι «ιδιωτικές» τράπεζες, παγκοσμίως, αποτελούν έναν παραπλανητικό ευφημισμό. Ιδίως μετά το Κραχ του 2008, οι τράπεζες λειτουργούν ως μορφώματα που συνδυάζουν τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, αποτελώντας έτσι βαρίδια που τραβάνε τις κοινωνίες και τις αγορές μαζί τους στον πυθμένα ενός ωκεανού ζημιών και χρέους.
Αυτές τις μέρες, που μια υπό προθεσμία (και υπό αμφιλεγόμενη νομιμοποίηση) κυβέρνηση «διαπραγματεύεται» την λεγόμενη επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, καλό είναι να θυμηθούμε τι εστί τράπεζα την σήμερον. Για να το θυμηθούμε όμως αυτό, χρειαζόμαστε μια αναδρομή στο ιστορικό του πώς φτάσαμε εδώ που είμαστε.
Όταν οι τράπεζες λειτουργούσαν ως επιχειρήσεις
Στις αρχές του 19ου αιώνα, οι κραταιές τράπεζες (π.χ. του Λονδίνου) λειτουργούσαν ως ιδιωτικές

Listening Post - Feature Greece's media crisis (Ελλάδα: Κρίση στα ΜΜΕ)

ΟΥΟΥ!!!!!!!ΒΕΣΤΕΡΒΕΛΕ!!!!!!!ΚΑΛΕ ΒΕΣΤΕΡΒΕΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Η διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσε να προωθηθεί μετά τις εκλογές στην Ευρώπη, ιδιαίτερα στη Γαλλία, δήλωσε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε.

"Οι ευρω-τουρκικές σχέσεις και οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις πρέπει να αποκτήσουν νέα δυναμική. Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν έχει ανοίξει ούτε ένα κεφάλαιο", δήλωσε ο Βεστερβέλε στη διάρκεια ομιλίας του στο πανεπιστήμιο Σαμπαντζί της Κωνσταντινούπολης.

Ο Τσίπρας καταγγέλλει με ονόματα το »κεφάλαιο » πο...


 Ο Τσίπρας καταγγέλλει με ονόματα το κεφάλαιο  που λυμαίνεται την ΕλλάδαΑπίστευτες καταγγελίες Τσίπρα! Κύριοι Εισαγγελείς, ακούει κανείς;
Αναδημοσιεύουμε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ που περιλαμβάνει συγκεκριμένες αποκαλύψεις του Α. Τσίπρα:
«Το Κεφάλαιο μπορεί να είναι από τον Μπόμπολα, τον Βαρδινογιάννη και τον Λάτση, μέχρι τον μικρομεσαίο που έχει ένα μαγαζί. Και αυτόν «κεφάλαιο» τον θεωρούν! Δεν μπορεί να λες «το κεφάλαιο» χωρίς να λες ονόματα και διευθύνσεις. Και να αναλαμβάνεις βέβαια και το πολιτικό κόστος» σημειώνει.
«Δεν μπορείς να καταγγέλλεις.....
αόριστα το «Κεφάλαιο», όπως κάνει η Παπαρήγα που λέει αόριστα «φταίει το Κεφάλαιο»» λέει

Εκλογές για να καθαρίσει ο Κόπρος του Αυγεία

Γιώργος Αδαλής


Το μεγάλο κόλπο και πως το στήνουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, τα μίντια και τα δύο υπερχρεωμένα στις τράπεζες κόμματα!

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ήταν το Βέλγιο ακυβέρνητο και ο διεθνής Τύπος, έκανε «υπομονή»!
ΔΕΚΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ καταστράφηκαν στην Δανία και ο διεθνής τύπος έκανε σα να μην συνέβη τίποτε!...


ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ αντιμετωπίζει η Πορτογαλία, αλλά ο διεθνής τύπος, δεν μπαίνει στον κόπο να ρωτήσει καν τον Πορτογάλο Ευρωπαίο επίτροπο Μανουέλ Μπαρόζο τι συμβαίνει στη χώρα του και παρουσιάζουν το πρόγραμμα εξυγίανσης ως επιτυχημένο!!

Αν μας βγάλουν από το ευρώ μπαίνουν στην... κόλασή τους - Τι λένε οι αριθμοί


Οι απειλές εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, είναι πρακτικά κενές περιεχομένου. Οι επιπτώσεις θα ήταν τόσο τρομακτικές που ολόκληρος ο πλανήτης θα έκανε για να συνέλθει αρκετά χρόνια. Κατ'αρχήν μια ελληνική έξοδος από το ευρώ θα προκαλούσαν άμεσα μαζική απόσυρση καταθέσεων, τουλάχιστον από Πορτογαλία και Ισπανία, ίσως και από Ιταλία, κάτι που θα σήμαινε ταυτόχρονη χρεοκοπία, ενώ θα γκρέμιζαν τις αγορές ομολόγων και τη διατραπεζική αγορά στην Ευρώπη, θέτοντας σε κίνδυνο το ίδιο το ευρώ…
Κάτι τέτοιο θα προκαλούσε ένα τρομακτικό ευρωπαϊκό αλλά και ευρύτερα διεθνές "ντόμινο χρεοκοπιών".
Τα ακόλουθα νούμερα που φέρνει στην δημοσιότητα το defencenet.gr, "ζαλίζουν":

Μόνον από δάνεια–ρέπος σε ελληνικές τράπεζες, η ΕΚΤ μπορεί να έχει απώλειες 140 δισ. ευρώ δηλαδή μεγάλο μέρος του ξοδευμένου ισολογισμού της.
Αυτό, χωρίς να υπολογιστεί το αυξανόμενο το κόστος του ντόμινο από αυτό, που σύμφωνα με υπολογισμούς αναλυτών της ΕΚΤ, υπερβαίνει το ένα τρισεκατομμύριο ευρώ (!) ΜΟΝΟΝ για το ευρωσύστημα της κίνησης κεφαλαίων...

Αυτά τονίζουν διεθνείς  αναλυτές για την Ελλάδα και εντοπίζουν εμμέσως πλην σαφώς, την ανάγκη των Ευρωπαίων και της γερμανικής κυβέρνησης να διαπραγματευθεί με την Ελλάδα και να δημιουργήσει τη δημοσιονομική Ένωση που θα περιλαμβάνει και την κοινή έκδοση ομολόγων, για να πληρωθούν τα χρέη και να σώσει το ευρώ…
Παράλληλα γίνεται ξεκάθαρα η παραδοχή, ότι η Ελλάδα έγινε πειραματόζωο για χάρη της κας

Stephen Hawking: «Υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά δεν πρέπει να επικοινωνήσουμε»

 Stephen-Hawking

Ο διάσημος αστροφυσικός Στέφεν Χόκινγκ προκάλεσε άλλη μια φορά την προσοχή της διεθνούς κοινότητας με την δήλωσή του ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και προειδοποίησε η ανθρωπότητα να μην επιχειρήσει να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ο καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αστροφυσικός, που πάσχει από μία ασθένεια των νευρώνων, γνωστή ως Λου Γκέριγκ, είπε τα παραπάνω σε μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Discovery Channel.

Υπογράμμισε ότι σε ένα σύμπαν με 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες, που ο καθένας περιλαμβάνει εκατομμύρια αστέρια, είναι απίθανο η γη να είναι το μόνο μέρος όπου υπάρχει ζωή.

«Για το μαθηματικό μου μυαλό, μόνο αυτοί οι αριθμοί είναι αρκετοί για να θεωρώ λογική την ύπαρξη εξωγήινων. Η πραγματική πρόκληση είναι να βρούμε με τι μοιάζουν πραγματικά», πρόσθεσε.

«Πρέπει μονάχα να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας για να καταλάβουμε πως η ανθρώπινη φύση μπορεί να μετεξελιχτεί σε κάτι που δε θέλουμε να συναντήσουμε», επεσήμανε. «Τέτοια ανεπτυγμένα όντα μπορεί να κινούνται κατά νομάδες, ψάχνοντας να κατακτήσουν και εποικίσουν άλλους πλανήτες».

«Αν οι εξωγήινοι μας επισκεφθούν ποτέ, νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα μοιάζει με αυτό της πρώτης επίσκεψης του Χριστόφορου Κολόμβου στην Αμερική, που δεν ήταν και τόσο καλό για τους ιθαγενείς».

Στο σκαμνί για κακουργήματα ο Βασίλης Παπαγεωργόπο...

 Στο σκαμνί για κακουργήματα ο Βασίλης Παπαγεωργόπο...: Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, για τη «μαύρη τρύπα», ύψ...

Η Ελληνική Γλώσσα τροφός όλων των γλωσσών

Αναρτήθηκε από τον/την

Η Ομηρική (Ελληνική) γλώσσα που αποτελεί τη βάση επάνω στην οποία στηρίχτηκαν πλήθος σύγχρονων γλωσσών, δεν υπήρξε αρχή μιας εποχής στη γλωσσική ιστορία , αλλά το μόνο ακέραιο μνημείο μιας μακράς, προγενέστερης περιόδου κατά την οποία συντέθηκε, για να «ονοματίσει» τα επιτεύγματα και τις γνωστικές κατακτήσεις του μεγάλου προκατακλυσμιαίου πολιτισμού της «Χρυσής Εποχής». Ακόμα κι αν δεν υπήρχε καμία άλλη αναφορά, ακόμα κι αν δεν είχε διασωθεί κανένα προκατακλυσμιαίο μνημείο, θα αρκούσε η Ελληνική γλώσσα ως απόδειξη της ύπαρξης στο παρελθόν μίας εποχής μεγάλου πολιτισμού. Στη γλώσσα μας είναι εμφυτευμένη όλη η γνώση που κατέκτησε ο άνθρωπος έως την παρούσα στιγμή. Κάθε ελληνική λέξη-όρος φέρει ένα βαρύ φορτίο νόησης, φορτίο που οι προγενέστεροι «εξόδευσαν», για να κατακτήσουν γνωστικά τη συγκεκριμένη έννοια και να την «βαπτίσουν» με το συγκεκριμένο όνομα-λέξη. Γι’ αυτό οι σκοταδιστές κάνουν το παν να την εξαφανίσουν. Περιττόν να πούμε ότι όλες οι Ευρωπαϊκές γλώσσες είναι ιδιώματα της Ελληνικής Γλώσσης. Οποια λέξη κι’ αν εξετάσετε θα δείτε ότι η ρίζα της προέρχεται απο κάποια Ομηρική λέξη ή είναι παράφραση ταύτης.
Love, λατινικό: Love εκ του ”λάFω’‘ το δίγαμμα F που είναι κανονικά το έκτο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου γίνεται αυ σημαίνει ”θέλω πολύ”.

No, λατινικο: Non, ne εκ του εκ του νη: αρνητικόν μόριον ”νέ τρώει, νέ πίνει”, νηπενθής=απενθής, νηνεμία=έλλειψις ανέμου.

Ο πρόεδρος της προβοκρατίας-προβοκατορίας και το ε...

 Ο πρόεδρος της προβοκρατίας-προβοκατορίας και το ε...: Μία φωτογραφία με διαχρονική αξία όπου η κυρία Έλλη Στάη απολαμβάνει το μπάνιο της δίπλα στον νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αυτοί οι δύο έμε...

Ιερή διαπλοκή με τη Μαφία!ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΨΥΘΙΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

SigmaLive/zougla
http://www.sigmalive.com/news/international/489885

Ένα μακάβριο μυστικό έκρυβε η σαρκοφάγος ενός Ιταλού μαφιόζου…

Εκτός από τα δικά του λείψανα, στην κρύπτη ανακαλύφθηκαν κουτιά με δεκάδες οστά αγνώστων, πιθανότατα θυμάτων του οργανωμένου εγκλήματος.
Ανάμεσά τους ίσως είναι και αυτά μιας 15χρονης κοπέλας, που είχε εξαφανιστεί το 1983.
O αδερφός της 15χρονης
O αδερφός της 15χρονης
Ιταλοί ιατροδικαστές δουλεύουν πυρετωδώς από τη στιγμή που άνοιξε η κρύπτη, στη βασιλική του Αγίου Απολιναρίου, αναζητώντας στοιχεία που ίσως οδηγήσουν στην εξιχνίαση μιας πολύκροτης υπόθεσης.

Η 15χρονη Εμανουέλα Ορλάντι, κόρη αξιωματούχου σε τράπεζα του Βατικανού, εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια, καθ' οδόν προς ένα μάθημα μουσικής. Tο πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ.

Η υπόθεση διαπλέκει το Βατικανό με το οργανωμένο έγκλημα, καθώς πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι η Αγία Έδρα εισέπραξε 1 δισ. λιρέτες (500.000 ευρώ) από τη χήρα του μαφιόζου, για να επιτρέψει την ταφή του στη βασιλική, πλάι στους τάφους Παπών και καρδιναλίων.

Ο έρωτας στην αρχαιότητα και οι παρερμηνείες του

Αναρτήθηκε από  //   TERRAPAPERS, μεγάλοι άνθρωποι! αλλά...  


Όλες οι εποχές, όλοι οι πολιτισμοί και όλοι οι άνθρωποι, ασχολήθηκαν, ασχολούνται και θα ασχολούνται με τον Έρωτα. Έχουν δοθεί πάρα πολλοί ορισμοί, εξηγήσεις και ερμηνείες,σε τέτοιο βαθμό ώστε δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο καθένας ταυτίζει τον Έρωτα μ’ αυτό που ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι είναι. Όπως η Φιλοσοφία σε κάθε εποχή αναζητάει τόσο για τον Έρωτα όσο και για κάθε τι που σχετίζεται με την ζωή και την ύπαρξη, αυτό που πραγματικά είναι και όχι τις υποκειμενικές και σχετικές αντιλήψεις. Στόχος της εργασίας αυτής είναι να προσεγγίσει την άποψη για το Έρωτα όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από τη Φιλοσοφία της Κλασικής Ελληνικής Αρχαιότητας και ακόμα να συσχετίσει αυτή την άποψη με τις σημερινές αντιλήψεις περί σεξουαλικής διαστροφής στην Αρχαία Ελλάδα. (Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες να τις δείτε μεγάλες.)
ceadcf81cf89cf82  16  eros-psyche-11
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ: Ανάμεσα στις ιστορικές πηγές που μπορούμε να έχουμε γι’ αυτό το θέμα, ξεχωρίζει ο διάλογος του Πλάτωνα «Συμπόσιο» ή «Περί Έρωτος Ηθικός». Σ’ αυτό το διάλογο οι Φαίδρος, Ερυξίμαχος, Παυσανίας, Αριστοφάνης, Αγάθων, Σωκράτης και Αλκιβιάδης, θα μιλήσουν με τη σειρά και θα τοποθετηθούν πάνω στο θέμα του Έρωτα. Ο Φαίδρος λοιπόν, παρουσιάζει τον Έρωτα σαν ένα Θεό Μέγα, γεννημένο πρώτο απ’ όλους τους Θεούς, ο οποίος προξενεί όλα τα αγαθά. Τη ντροπή για τα άσχημα και το φιλότιμο για τα ωραία. Προκαλεί ανδρεία, γιατί μόνο οι ερωτευμένοι είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους για το αγαπημένο τους πρόσωπο κι όχι μόνο οι άνδρες αλλά και οι γυναίκες.
Έπειτα ο Παυσανίας θα κάνει το διαχωρισμό ανάμεσα στον ουράνιο και τον πάνδημο Έρωτα ανάλογα με την ουράνια και την πάνδημο Αφροδίτη. Πάνδημος είναι αυτό του χυδαίου ανθρώπου με αντικείμενο περισσότερο τις γυναίκες παρά τα παιδιά. Οι εμπνευσμένοι από τον ουράνιο Έρωτα απέχουν από κάθε αδιαντροπιά. Τους αρέσει το αρσενικό επειδή έχει περισσότερη δύναμη σωματικά και πνευματικά. Αυτός ο Έρωτας γεννά στις ψυχές των πολιτών μεγάλα φρονήματα, δυνατές φιλίες και συντροφιές. Στις Ελληνικές πόλεις προστατεύεται από το νόμο και τον ονομάζει Παιδεραστία.
Σκοπός της Παιδεραστίας είναι η απόκτηση της αρετής, με την προϋπόθεση ότι ο εραστής είναι ικανός να διαμορφώσει τον ερωμένο ο οποίος όντως αισθάνεται την ανάγκη για μόρφωση και σοφία. Θα πρέπει να προσέξουμε ότι τόσο για αυτή την παιδεραστία όσο και για άλλα φαινόμενα της αρχαίας Ελληνικής κοινωνίας θα πρέπει να προσεγγίζονται στις σωστές ιστορικές τους διαστάσεις και όχι να μελετώνται αναχρονιστικά.
Ο Ερυξίμαχος θα προσθέσει ότι ο έρωτας αναφέρεται και στα ζώα και στα φυτά και αλλά και σε όλο

Εξαιρετικό άρθρο Α.Χάφινγκτον για Ελλάδα και ευρώ


«Τα μακροοικονομικά και το αποτέλεσμα των εκλογών, δείχνουν ότι οι Έλληνες δεν θα δεχτούν άλλη λιτότητα. Αντίθετα, θα απαιτήσουν αλλαγή είτε μέσω της κάλπης, είτε με βία στους δρόμους, είτε με κάποιο συνδυασμό των δύο».

Η Ελλάδα, αν δεν της δοθούν περισσότερες επιλογές από τους Ευρωπαίους εταίρους, πέρα από τη λιτότητα, θα ...επιλέξει ό,τι είναι καλύτερο για τους νέους της, ακόμη και αν αυτό σημαίνει έξοδο από το ευρώ, υποστήριζε η ομογενής πρόεδρος του «The Huffington Post Media Group», Αριάννα Χάφινγκτον, σε άρθρο γνώμης της, το οποίο δημοσιεύτηκε το Σάββατο στη «New York Times».

Η Α.Χάφινγκτον, γράφει στο άρθρο του «Εθνικού Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, παραλληλίζοντας τα παιδικά της χρόνια και την οικογενειακή οικονομική

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΓΡΑΒΑΤΑΚΙΑΣ ΣΕ 15 ΜΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ1ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΣ!

Ο Στέλιος Σταυρίδης είναι :
Πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.
Πρόεδρος της Επιτροπής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικού Διαλόγου του EuroCommerce, Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εργοδοτών, που αντιπροσωπεύει 6 εκατ. επιχειρήσεις του εμπορίου, οι οποίες απασχολούν 31 εκατ. υπαλλήλους.
Πρόεδρος της Αντιγραφειοκρατικής Κίνησης, που στόχο έχει τη μείωση της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς στην Ελλάδα.
 Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ανωνύμων Εταιριών και ΕΠΕ.
Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος.
Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου και του ΕΒΕΑ.
Πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώην Α’ Αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Τακτικός αρθρογράφος της ΕΣΤΙΑΣ και άλλων εφημερίδων.

Μίκης Θεοδωράκης ... Ο κρυφός αρχηγός του ΚΚΕ

Στις 17.01.2011 μάθαμε ίσως το πιο συγκλονιστικό μυστικό της μεταπολίτευσης. Ένα μυστικό καλά κρυμμένο για τριάντα επτά χρόνια. Μάθαμε ποιος είναι το κρυφό αφεντικό του ΚΚΕ της μεταπολίτευσης. Ποιος είναι ο πραγματικός capo της συμμορίας του Περισσού. Είναι προφανές πλέον ότι η Κοντοαλέκα κάθε άλλο παρά αφεντικό του ΚΚΕ είναι. Μια "αχυράνθρωπος" είναι, που απλά κρατά τη θέση του αρχηγού "ζεστή". Ένα θλιβερό και κακομούτσουνο hobbit, που σήμερα παίζει τον ρόλο που έπαιζε στη διάρκεια της κατοχής ο νεάτερνταλ Σιάντος. Ο Σιάντος, ο οποίος τυπικά ήταν αρχηγός στο απόλυτα προσωποπαγές κόμμα του Ζαχαριάδη.

Το ανάλογο ανακαλύψαμε ότι συμβαίνει και σήμερα στο γνωστό χαφιεδομάγαζο του Περισσού. Το χαφιεδομάγαζο,

Οι πουλημένοι δημοσιογραφίσκοι…


…τα ορφανά του Άκη, οι έγκριτοι με σπίτια στο Λονδίνο, συνεχίζουν να αρθρογραφούν ως βουβουζέλες των Γερμανών. Την ίδια στιγμή, πρόεδρος και πολιτικοί δίνουν ρεσιτάλ εκποίησης της χώρας. Αναδημοσιεύουμε:...

Αρκετά πια ανεχτήκαμε τους πολιτικούς και τους πολιτικάντηδες !
¨Άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους ,άνθρωποι που γεννήθηκαν για να μας κυβερνούν ,για να διαχειρίζονται τις τύχες των παιδιών μας το μέλλον της πατρίδος μας ,στέκουν και χασκογελούν με την αγωνία μας ,μας απειλούν ,μας χλευάζουν !
Σενάρια σχεδιάζονται και μας στέλνονται μέσω των γνωστών οίκων και των τοπικών οπαδών και

Καταρρίπτεται ο μύθος της γερμανικής βοήθειας

Στοιχεία σοκ φέρνει στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ

Ένα ρεπορτάζ του γερμανικού καναλιού, ARD και συγκεκριμένα της πολιτικής εκπομπής Monitor, εξετάζει την οικονομική κρίση και το ρόλο της Γερμανίας σε αυτήν, όπως κανείς άλλος δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής στη χώρα τους, εξάγοντας ορισμένα... ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Για πρώτη φορά επίσημα, γερμανικό ΜΜΕ κάνει λόγο για τεράστια κέρδη και οφέλη της Γερμανίας από την ελληνική κρίση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ, το ποσό που έχει πραγματικά εκταμιευθεί για την οικονομική στήριξη της Ελλάδας δεν υπερβαίνει τα 15 δισ. ευρώ, ενώ η χώρα τον τελευταίο χρόνο έχει καταφέρει να αυξήσει τρομακτικά τις εξαγωγές της, αποκομίζοντας περί τα 50 δισ. ευρώ!