Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΧΑΡΜΑΝΗΣ


Είμαστε ακόμα ζωντανοί! Στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα…



Χορηγός μας η... Γερμανία!

Διαφήμιση του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών θα έχει στην φανέλα της η Εθνική μας ομάδας στο αποψινό παιχνίδι. Δείτε την φωτογραφία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Είναι η αναμέτρηση που αναμφίβολα έχει το μεγαλύτερο εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον, για την φάση των «8» του Euro, στα γήπεδα Πολωνίας και Ουκρανίας. Ελλάδα και Γερμανία ή αλλιώς Δαυίδ και Γολιάθ, όπως αναφέρει το κανάλι ZDF αναμετρώνται σ' ένα ματς που για πολλούς αποτελεί κάτι περισσότερο από μία απλή ποδοσφαιρική μάχη, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.
Επ' αφορμής μάλιστα αυτού, κυκλοφορορεί στο διαδίκτυο μία φωτογραφία με φανέλα της «γαλανόλευκης», άγνώστου προελεύσεως στην οποία κι εμφανίζεται να έχει χορηγό το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας τους! Ακόμα και για την Άνγκελα Μέρκελ μάλιστα, που θα δώσει το «παρών» σήμερα στο γήπεδο, αρκετοί είναι εκείνοι που την αποκαλούν σπόνσορα της «επίσημης αγαπημένης», την στιγμή που άλλες αναφορές κάνουν λόγο για... παγωμάρα των διεθνών και μόνο στην θέα της σήμερα το βράδ

Ν. Λυγερός: Ελπίδα, ανάγκη και ελληνισμός


Η ελπίδα έχει νόημα για τους περισσότερους, όταν βρίσκονται σε φάση αναμονής. Το θέμα είναι να μην την συγχέουν με την έννοια της τύχης. Σε αυτή την περίπτωση αντιμετωπίζουν τα πάντα με ένα παθητικό τρόπο και δεν συμμετέχουν σε καμία προσπάθεια αλλαγής. Μόνο όταν δεν ελπίζεις τίποτα, δεν φοβάσαι τίποτα κι είσαι ελεύθερος.

Η ελπίδα βρίσκει τα όρια της με την ανάγκη. Σε αυτό το σημείο βρίσκουμε τον αγώνα και μάλιστα την πάλη της αναγκαιότητας ενάντια στην τυχαιότητα. Αυτός είναι ο σκοπός της νοημοσύνης, για να προσφέρει το έργο της στους άλλους, στην ανθρωπότητα. Η ελπίδα είναι λοιπόν η αρχή που μετατρέπεται σε αξία μέσω της ανάγκης. Είναι μία διαδικασία που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνισμός.

Το έχει ζήσει και πριν από κάθε μεγάλη μάχη: στο Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες και στη Σαλαμίνα. Ο συνδυασμός της ελπίδας και της ανάγκης δημιουργεί ένα μαχητικό πεδίο, στο οποίο συσπειρώνεται ο ελληνισμός, όταν κατανοεί ότι υπάρχει ένα εχθρικό πλαίσιο που προσπαθεί να τον καταστρέψει. Σε φάση ειρήνης, όλοι μιλούν για την διχόνοια του ελληνισμού. Δεν έχει σημασία. Είναι απλώς η έκφραση της μιζέριας και της μετριότητας.

Ο ελληνισμός είναι μία προσφορά για την ανθρωπότητα. Έδειξε ιστορικά ότι η δημοκρατία μπορεί ν’ αντισταθεί ενάντια στη βαρβαρότητα. Απέδειξε ότι η εσωστρέφεια αλλάζει τον κόσμο. Έδωσε βάση στην έννοια της φιλοξενίας και οδήγησε στον αλτρουισμό. Ο ελληνισμός δεν έχει φοβικά σύνδρομα. Είναι γενναιόδωρος, διότι πάσχει για τους άλλους κι όχι μόνο τους δικούς του. Οι άνθρωποί του είναι οι άνθρωποι.

Ο κόσμος του είναι ο κόσμος. Κάθε προσπάθεια κατηγορίας ενάντια στον ελληνισμό είναι καταδικασμένη αξιακά. Κατά συνέπεια, είναι ορθολογικό να λειτουργεί ως ανοιχτή δομή και ως παράδειγμα.

Αν η ελληνική τωρινή κοινωνία δεν μπορεί να τον αναπτύξει, το πρόβλημα δεν προέρχεται από τον ελληνισμό, διότι είναι διαχρονικός. Υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν στη μνήμη μέλλοντος και αυτοί παράγουν το απαραίτητο έργο.

Με την πάροδο του χρόνου και άλλοι θα συμβάλλουν, διότι όλοι μας καταλαβαίνουμε πλέον ότι χωρίς μαχητικότητα, ο ελληνισμός θα παραμείνει μία απλή ανάμνηση. Ενώ είμαστε ένα λαός του χρόνου που γνωρίζει την εμβέλειά του και πρόσφατα το βάθος του.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Θα μπορούσε να είναι αληθινό> -Μπράβο μαλάκα Έλληνα ψηφοφόρε!

Eμείς, οι χρήσιμοι ηλίθιοι...

Ισοπεδώνουν τα πάντα οι πιστοί εφαρμοστές των εντολών που δίνουν τα αφεντικά τους από Ευρώπη και ΗΠΑ και πλέον το παιχνίδι αποκαλύπτεται με απροκάλυπτο τρόπο. Αφού μάντρωσαν το λαό με τις γνωστές γελοιότητες περί της ευρωπαϊκής μας κατοχύρωσης και πως θα καταστραφούμε σε περίπτωση «λάθους», πέταξαν τους φερετζέδες και τώρα μας δείχνουν ξεδιάντροπα τα πραγματικά τους πρόσωπα.
Ο Α. Σαμαράς, ως νέος Φάουστ, έχει πουλήσει την ψυχή του σε ταξιαρχίες διαβόλων προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός ώστε να εξυπηρετήσει τη διεθνή κλεπτοκρατία και δεν διστάζει να το διαλαλεί προς κάθε κατεύθυνση.
Ο Ε. Βενιζέλος, έχοντας εξασφαλίσει υπεσχημένα οφίτσια από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, καταργεί κάθε εναπομείναν κύτταρο του ΠΑΣΟΚ και προσχωρεί στη ΝΔ ως... συνιστώσα της γαλάζιας παράταξης.
Ο Φ. Κουβέλης επινόησε τα «επτά σημεία» (επτά σε παίρνει αριστερά μην το ζορίζεις!) για να ολοκληρώσει τη δική του αυτοϊκανοποίηση που διαρκεί από την εποχή της παλιάς συγκυβέρνησης.
Στο ελληνικό πολιτικό λυκόφως  περιφέρονται τα τραγικά πρόσωπα των κλόουν και των σαλτιμπάγκων τεχνικών της διαλεκτικής της εξουσίας και στροβιλίζονται στην ηχώ των συμφερόντων, της υποτέλειας και του ενδοτισμού.
Όλοι εμείς, οι χρήσιμοι ηλίθιοι που κάναμε το εκλογικό μας καθήκον, συνεχίζουμε την πορεία στη ρότα των κολασμένων της γης, φορτωμένοι στη γαλέρα του χαμού και της συμφοράς που αρμενίζει «τριάντα οργιές κάτω από την επιφάνεια του Αγαίου».

Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.


Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν...

Άκου ανθρωπάκο ...Ελληνα βολεμένε!!

Επέλεξες να γυρίσεις την πλάτη στην πατρίδα σου δεύτερη φορά για να συνεχισεις να είσαι πρεζόνι και δολωμένος σε ότι οι εχθροί της ανθρωπότητας σε εκπαίδευσαν να πιστεύεις!
Όλα αυτά που σήμερα θα πανηγυρίσεις σαν νίκη μικρέ ανθρωπάκο θα είναι όλα όσα σύντομα θα βλαστημήσεις και θα καταραστείς!!
Τα ζωγραφιστά χαρτάκια μικρέ ανθρωπάκο που προσπαθείς να υπερασπίσεις βάζοντας πάνω από το έθνος σου ,πάνω από την φυλή σου ,πάνω από τα παιδιά σου θα είναι αυτά που θα σε καταντήσουν χωρίς να έχεις στον ήλιο μοίρα!
Μικρέ ανθρωπάκο Ελληνα εσύ που σήμερα έπραξες το "δημοκρατικό" σου δικαίωμα (μια δημοκρατία που όλοι όσοι δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν τελικά ψηφίζουν...φαντάσου ότι σήμερα ψήφισε και ο Παπανδρέου και ο πάγκαλος και οι παρέες τους και οι φοροφυγάδες και οι τραβεστί και οι αλλοδαποί και οι δολοφόνοι ληστές και και και γαμώ την δημοκρατία σας) θα υποστείς όλο το βάρος της μικρότητας σου μιας και για εσένα η έννοια ηθική και πατρίδα είναι μικρότερη από το πορτοφόλι σου ,το ακινητακι σου ,το κινητουλι σου
..προτίμησες σήμερα δηλαδή μικρέ ανθρωπάκο Ελληνα να συνεχισεις να είσαι διαχειριστής στην ζωή σου και όχι ιδιοκτήτης της ζωής σου!!!!
Σύντομα μικρέ ανθρωπάκο μιας και πάντα θα δικαιολόγησε ότι δεν γνώριζες (αν και ποια είχες ολο τον χρόνο και όλα τα μέσα ) θα βιώσεις τον πόλεμο και την πείνα , σύντομα ανθρωπάκο όλα όσα για αυτά πρόδωσες τα ιερά και τα όσια θα είναι τόσο ευτελή όσο είσαι εσύ αυτή την στιγμή αλλά δεν το γνωρίζεις!!!!
Μην φωνάξεις μικρέ ανθρωπάκο , μην κλάψεις ,τελειώσανε οι χάρες από τον ουρανό ,είχες μια ευκαιρία εστω και κουτσή να δείξεις ότι μπορείς να είσαι Α-ΛΗΘΗΣ....άλλα για μια φορά ακόμα απέτυχες!!

Όλα όσα θα ξαναπώ θα είναι για λίγους ,κανένα σεβασμό σε σκουλήκια ,κανένα σεβασμό σε προδότες κανένα σεβασμό σε τελευταίας κατηγορίας υπανθρωπιδια με σαυροειδή καταγωγή!!

Μικρέ ανθρωπάκο η τελευταία αφιέρωση είναι για σένα ....από αύριο ξεκινάει άλλη χορωδία ..που συ δεν θα συμμετέχεις ποτέ ... 

ΔΩΣΑΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Από το "atimoulis"

ΚΟΜΜΑ: (ΠΟΣΟΣΤΟ - ΨΗΦΟΙ - ΕΔΡΕΣ)
ΝΔ  29,66% - 1.824.342 - 129
ΣΥΡΙΖΑ 26,89% - 1.653.994 - 71
ΠΑΣΟΚ 12,28% - 755.249 - 33
ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7,51% - 462.175 - 20
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,92% - 425.792 - 18
ΔΗΜΑΡ   6,25% - 384.674 - 17
ΚΚΕ 4,50% - 277.015 - 12
Αν αθροίσουμε τους ψηφοφόρους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τότε εύκολα συμπεραίνουμε ότι, είτε υπάρχουν 2.579.591 ηλίθιοι σ΄αυτήν την χώρα, είτε τα μνημόνια δεν μπήκαν τόσο βαθιά στον κώλο τους ώστε δεν το κατάλαβαν!
Στους παραπάνω να προσθέσουμε και τους...
425.792 ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ
που έριξαν την ψήφο τους στην επικίνδυνη χρυσή αυγή!
Σύνολο: 3.005,383!!! Κάτι παραπάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες ξανάστειλαν την χώρα στην αγκαλιά της Γερμανίας, της Μέρκελ, του Ρομπάι και των άλλων μασόνων της κραταιάς λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Κατά την άποψή μου, πολλοί από τους παραπάνω ψήφισαν υπό τον δήθεν φόβο της περιθωριοποίησής μας στην Ευρώπη. Είναι αυτοί που οι περισσότεροι των οποίων δεν ξέρουν το διαδίκτυο και βάσισαν την ενημέρωσή τους στα εθνικά κωλοκάναλα, όπως το MEGA και ο ΣΚΑΪ.
Οι περισσότεροι των παραπάνω είναι μέσης και μεγάλης ηλικίας. Αυτοί στέρησαν από την νέα γενιά την αλλαγή του μέλλοντός της, μάλλον προς το καλύτερο, αλλά σίγουρα προς το αγωνιστικότερο!
Κρίμα!

ΠΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ;ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;


Νίκησε η Αντωνία Μέρκελ...



Κουίκ: "Στην Αργεντινή ο σοσιαλιστής έφερε το ΔΝΤ αλλά ο συντηρητικός έφυγε με ελικόπτερο" !!

Με τον πρόεδρο της Αργεντινής Ντε λα Ρούα παρομοίασε τον Αντώνη Σαμαρά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 
Συγκεκριμμένα είπε χαρακτηριστικά οτι στην Αργεντινή το ΔΝΤ το έφερε σοσιαλιστής, ενώ όταν ήρθε στην εξουσία ο συντηρητικός για να βελτιώσει υποτίθεται τα πράγματα,...
οδήγησε τους Αργεντινούς στην απόλυτη πείνα, αναγκάζοντας τον έτσι να φύγει απο την χώρα με ελικόπτερο για να γλυτώσει απο την οργή του κόσμου!

Εσύ, μαλάκα Έλληνα !πάρτα!

Χρειάζεστε άλλα τρία Μνημόνια για να στρώσετε


Δειλοί, άβουλοι, μοιραίοι. Άξιοι της μοίρας σας. Ανάξιοι μιας ιστορίας χιλιάδων ετών. Δούλοι του ΔΝΤ. Υπηρέτες της διαπλοκής. Παιδιά της σφαλιάρας. Κορόιδα. 

Αυτοί είστε ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. Χρειάζεστε άλλα τρία Μνημόνια για να στρώσετε. Θα απολαύσω τον μνημονιακο παρά φύσιν βιασμό σας με απόλαυση, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, κομματοσκυλα-προδότες του έθνους. Θα το απολαύσω ιδιαίτερα όταν θα σας κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις ''για να σωθεί η πατρίδα''.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και δυνατή. Και δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τίποτα άλλο απο τις ζωές μας. Δεν θα σας αφήσουμε να πουλήσετε ουτε μέτρο απο την πατρίδα μας.

Τους επόμενους μήνες θα ξεβρακωθείτε. Αν δεν το κάνετε μόνοι σας, θα το κάνουμε εμείς
http://rizospastikhdexia.blogspot.gr/2012/06/blog-post_18.html 

"Άξιοι της τύχης μας" άποψη αναγνώστη

Φίλες και φίλοι μπράβο μας. Τα καταφέραμε περίφημα! Κατεβήκαμε στις πλατείες και... φωνάξαμε,αρνηθήκαμε άδικες πληρωμές,γράψαμε άπειρα σχόλια στο διαδίκτυο,αναδείξαμε νέες πολιτικές δυνάμεις και το αποτέλεσμα ποιό ήταν;Να έχουμε πάλι κυβέρνηση που θα αποτελείται
αποκλειστικά απ'αυτούς που μας έφεραν σ' αυτήν την κατάσταση!Λυπάμαι που το λέω αλλά μάλλον χρειαζόμαστε άλλο ένα δυνατό χαστούκι για να αλλαξοπιστήσουμε οριστικά.Και αυτό θα έρθει πολύ σύντομα,πιστέψτε με,γιατί η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που πιθανότατα θα σχηματιστεί θα ψηφίσει όλους τους εφαρμοστικούς νόμους του δεύτερου μνημονίου.Είναι λοιπόν σίγουρο ότι αυτή η κυβέρνηση δε θα έχει μακρά θητεία.Ομως ακόμα και ένα εξάμηνο είναι αρκετό για να μας γυρίσει δεκαετίες πίσω.Περαστικά μας και καλή λευτεριά.

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ!ΟΙ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!

http://redalert.gr/images/stories/documents/prosklitirio-1.png

Αναγνώστρια δηλώνει την απογοήτευση και τη συνειδητοποίηση της ευθυνοφοβίας

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/
Το αποτελεσμα των χθεσινων εκλογών, κατα την άποψη μου, ειναι άκρως απογοητευτικό. Τελικα ουτε... ξύπνιοι είμαστε, οπως αρεσκόμαστε να λεμε και να πιστευουμε, ουτε ηρωες, ουτε γενναίοι. Δυστυχώς χθες ειδα οτι μεγαλο ποσοστο ειναι δειλοι, ευθυνόφοβοι, συμφεροντολογοι, κουτοπονηροι.....κ για μενα προσωπικα το ιδιο προδοτες με αυτους που ψήφισαν. Και δε θα ειχα κανενα προβλημα αν αυτο επηρεαζε μονο αυτους και οχι εμας που αντιστεκομαστε οπως μπορουμε στο ξεπουλημα της χωρας μας. Μακάρι να υπηρχε τροπος τα χαρατσια και τις περικοπες και ολα τα μετρα απο αυριο να τα λουζοντουσαν οσοι ψηφισαν χθες μνημονιακα. Τοτε πραγματικα θα καθομουνα σε μια γωνια και θα χαιρόμουν με την ψυχη μου. Αυτο ομως δε γινεται και μαζι μ αυτούς χαντακώνεται και η δικη μας τύχη. Ποσο ευκολα χαλιναγωγείται τελικα αυτος ο λαος! Ποσο λυπηρο ειναι να συνηδητοποιεις τη σκληρη αυτη αλήθεια. Εφοσον βγαλατε ξανα με απολυτα δημοκρατικό τροπο τους ιδιους εγκληματίες, τους ιδιους προδοτες, δε δικαιουστε δια να ομιλείτε. Από σημερα να μην ακουσω κιχ από σας.

Aναγνώστης ΑΠΟ ΤΟ http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/ ζητά εξηγήσεις από τις χθεσινές εκλογές

ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Ας μου πει κάποιος πως γίνεται;
Πριν τρεις μήνες να έχουμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και ο ελληνικός λαός να αποφανθεί ότι στοπ, δεν...
πάει άλλο κάτι πρέπει να αλλάξει, δεν αντέχουμε άλλο μνημόνιο και άλλα μέτρα, και μετά από τρεις μήνες να βγαίνει κυβέρνηση από ότι δείχνουν τα πράγματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ-ΑΡ δηλαδή ο ΛΑΟΣ ήταν το πρόβλημα;

Καταλήγω στα εξής τρία συμπεράσματα, ή ότι μας κάνουν πλάκα τα κανάλια, ή ότι βρήκαν λεφτά οι Έλληνες γιατί τα νέα οικονομικά μέτρα θα είναι βαριά ή πλέον όλοι οι Έλληνες είναι μακάκες, δεν μπορεί ένα πράγμα που πριν τρεις μήνες το διώχνεις μετά να το ξαναδημιουργεις.

Μάλλον παίζει το τρίτο γιατί κάπου είδα ότι το 38.9% δηλ το 40 % των Ελλήνων δεν πήγε να ψηφίσει, δηλαδη αυτοί που λένε άντε στο διάολο όλοι, καλό είναι να ξέρουν ότι με την στάση τους αυτή ας ετοιμαστούν για νέα μείωση μισθών, νέα χαράτσια και αντί για να πάνε όλα στο διάολο ας περάσουν αυτοί από τις εφορίες τους.
Αναγνώστης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ!ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!