Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

H αφεντικίνα της συγκυβέρνησης να πάρει το μήνυμα για τους δωσίλογους υποτακτικούς της...


Η καρδιά μας ψηφίζει Hugo Chavez!

Έξω από την Ελλάδα το 4ο Ράιχ… και να πάρει μαζί την κυβέρνησή της, τους δωσίλογους της συγκυβέρνησης!

Τα πρόβατα θα ξυπνήσουν από την πέινα! Και τότε... κόλαση για δικαστές που επιδίκασαν σπίτια σε τράπεζες, πολιτικούς που ψήφισαν μνημόνια, μπάτσους που σακάτεψαν τα παιδιά μας...

Wynter Gordon - Putting It Out There

Alone in a room
Or out in the crowd
All that I see is you and me
We’re deeper than skin
We’re outside the box
Forever free.
No need to keep it a secret.
You only gotta believe in.
Wherever we go
Whatever we do
We’ll always be true.
[Chorus]
With pride in our hearts
We putting it out there
For everyone to see
You can tear us apart
We putting it out there
You know you not alone
To fight it every moment
Tonight the world will know who we are
Putting it out there
[Verse 2]
I’m all wired up
There’s no coming down
I’m sure of the way that I’m feeling
There’s never enough
Of more than I love
I care that I’m breathing
http://www.hotnewsonglyrics.co/wynter-gordon-putting-it-out-there-lyrics.html
No need to keep it a secret.
You only gotta believe in.
Wherever we go
Whatever we do
We’ll always be true.
[Chorus]
With pride in our hearts
We putting it out there
For everyone to see
You can tear us apart
We putting it out there (Oh yeah)
You know you’re not alone
To fight it every moment
Tonight the world will know who we are
Putting it out there
Out there, out there, we’re out there, we’re out there
There there there
[Bridge]
We’re a harmony
Like angels singing a song
Maybe we’re meant to be
Just the way we are
[Chorus]
With pride in our hearts
We putting it out there
For everyone to see
You can tear us apart
We putting it out there
You know you not alone
To fight it every moment


Tonight the world will know who we are
Putting it out there

Out there, out there, Out there, out there,
Because we’re a harmony, a harmony
We’re a harmony, a harmony, a harmony
Out there, out there, out there, out there, out there, out
Wynter Gordon – Putting It Out There Lyrics

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΜΕΛΑ ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΟΤΑΝ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ!!!!


Πως η Goldman Sachs επιχειρεί να καταπιεί και την Eurobank. O Χριστοδούλου και η κόρη του Σπύρου Ζουρνατζή

Aμήχανος ο επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας Αλέξανδρος Τουρκολιάς, παρακολουθεί την προσπάθεια του «βαθέως κράτος» της τράπεζας την οποία διοικεί να επιχειρεί να καταπιεί την  Εurobank κατ΄ εντολήν του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και της Goldman Sachs!
Είναι ακριβώς αυτή η απόπειρα σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη ήττα του Μπαράκ Ομπάμα που φέρνει την Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα. Η πανέξυπνη Γερμανίδα επιλέγει την κατάλληλη στιγμή να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στην υπόθεση διάσωσης της Ελλάδας εντός η εκτός ευρωζώνης μια και όλα είναι ανοιχτά.
Αλλά ας επιστρέψουμε στην Εθνική Τράπεζα και στην ανθρωπογεωγραφία της.
Ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς είναι ένα μπαρουτοκαπνισμένο στέλεχος  του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος με ζηλευτή καριέρα και ειδίκευση στις Ναυτιλιακές Εταιρείες.
Γεννήθηκε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες.
Κατέχει Πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πτυχίο Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών , Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση ναυτιλιακών εταιρειών , στις ναυτιλιακές ασφαλίσεις και στο ναυτιλιακό δίκαιο. Επίσης είναι κάτοχος MA in Shipping Economics, του Πανεπιστημίου Wales της Μεγάλης Βρετανίας.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως υπάλληλος ναυτιλιακών χορηγήσεων στην Bank of America το 1977 . Μετετέθη στο Λονδίνο ως Αντιπρόεδρος υπεύθυνος για τις πιστοδοτήσεις Λονδίνου, Μόντε Κάρλο και Γενεύης. Επέστρεψε στον Πειραιά ως επικεφαλής του Κέντρου Ναυτιλιακών Πιστοδοτήσεων και αποχώρησε από την Bank of America το 1988 για να αναλάβει την θέση του Βοηθού Γενικού Διευθυντή για την Ελλάδα, στην Τράπεζα NOVA SCOTIA.
Στο χώρο της Εθνικής Τράπεζας εισήλθε το 1997 ως Διευθυντής Ναυτιλιακών Εργασιών.

Σκοτώνουν τις τράπεζες!














H  απελπισμένη κυβέρνηση Σαμαρά αναζητεί επικοινωνιακό σωσίβιο στα αγχωμένα τραπεζικά deals  και πιο συγκεκριμένα σ΄αυτό της Εθνικής με την Eurobank που απεκάλυψε το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" με πρώτη ανάρτησή μας στις 11.30 το βράδι της Πέμπτης.
Πρόκειται για μια απεγωσμένη κίνηση της κυβέρνησης η οποία είναι ανίκανη να ιδιωτικοποιήσει τους διαπλεκόμενους οργανισμούς και τις κρατικοδίαιτες ΔΕΚΟ και επιχειρεί να κρατικοποιήσει τις τράπεζες καταστρατηγώντας κάθε έννοια ελεύθερης αγοράς.
Ήδη κυκλοφορεί έντονα μια φήμη που θέλει την διοίκηση της μιας εκ των δύο τραπεζών να έχει ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των διοικητικών στελεχών της άλλης ώστε να προχωρήσει η συμφωνία και όλα αυτά με τις ευλογίες της αμήχανης κυβέρνηση των πάσης φύσεως λιστών, ληστών και USB sticks!
Ήδη σε αναστολή διαπραγμάτευσης βρίσκονται την Παρασκευή στο Χ.Α. οι μετοχές της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank, με «φόντο» τα σενάρια που εμφανίζουν τις δύο πλευρές ως πρωταγωνιστές ενός νέου τραπεζικού deal

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΝΕΡΓΟ ΑΠΟ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΓΟΡΕΣ!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!


Σοβαρά επεισόδια στο ελληνικό προξενείο στην Μπολόνια! Μαθητικές διαδηλώσεις και συγκρούσεις συνταράσσουν την Ιταλία...



Διαδηλώνοντας ενάντια στις περικοπές στην εκπαίδευση «που στερούν σε εκατομμύρια νέους το δικαίωμα στις σπουδές, την εργασία και το μέλλον» Ιταλοί μαθητές και φοιτητές ξεχύθηκαν στους δρόμους των πόλεων από το Μιλάνο έως το Παλέρμο και ήρθαν πολλές φορές στα χέρια με δυνάμεις της αστυνομίας,  που αντέδρασε βίαια  προκαλώντας τραυματίες και προσαγωγές. 
Μάλιστα, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό και σε όσους μάχονται το φασισμό, στη Μπολόνια οι φοιτητές κατέβασαν τη σημαία του ελληνικού προξενείου, ρίχνοντας αβγά και μπογιές στο κτίριο της διπλωματικής αποστολής.

Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε 20 πόλεις -ανάμεσά τους Ρώμη, Μιλάνο, Τορίνο, Μπολόνια, Παλέρμο, Νάπολη, Μόντενα και Μπέργκαμο- στην πρώτη μεγάλη πανιταλική κινητοποίηση του νέου εκπαιδευτικού έτους. Έκδηλη η οργή των νέων για τις πολιτικές λιτότητας και περικοπών της κυβέρνησης του Μάριο Μόντι.

Στο Μιλάνο, το Τορίνο και τη Ρώμη ξέσπασαν συμπλοκές με τις δυνάμεις ασφαλείας. Οι εφημερίδες La Repubblica και La Stampa μεταδίδουν στην ηλεκτρονική τους πύλη πληροφορίες για τον

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012


Στην αναρχία δε θα φτάσουμε ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ. Στην αναρχία θα πορευόμαστε σήμερα, αύριο και για πάντα." Ενρίκο Μαλατέστα


Διαψεύδεται ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ



Όσοι βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν τη «λίστα των 36» αμφιλεγόμενη ακόμη και ανύπαρκτη και όσοι πολιτικοί επέλεξαν να... «αυτοαπαλλαγούν» από την έρευνα του ΣΔΟΕ για την οικονομική τους κατάσταση, επικαλούμενοι δηλώσεις και ανακοινώσεις του νυν διοικητή του Σώματος, καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν την ψυχρή αλήθεια.

Τη «λίστα των 36» δημοσιοποίησε η zougla.gr την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 20.30 το βράδυ. Τις αμέσως επόμενες ημέρες, πολιτικοί των οποίων τα ονόματα φιγουράρουν στον επίμαχο κατάλογο, με διαρροές ή ηλεκτρονικά μηνύματα, έσπευσαν να ενημερώσουν την κοινή γνώμη πως «δεν συμπεριλαμβάνονται» στη λίστα αυτή.

Οι ισχυρισμοί τους βασίστηκαν -πάντα κατά τους ίδιους- σε επίσημη ενημέρωσή τους από τον διοικητή του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, Στέλιο Στασινόπουλο, πως το όνομά τους δεν βρίσκεται σε επίσημο κατάλογο της διωκτικής Υπηρεσίας, η οποία διερευνά την οικονομική τους κατάσταση.

Το ψέμα και μάλιστα από τα χείλη ανώτερου κρατικού λειτουργού, όπως του διοικητή του ΣΔΟΕ,

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΧΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ BABUSHKA

 
«Ενώ τα
Περισσότερα
παιδιά είναι έξυπνα, οι περισσότεροι ενήλικες είναι κουτοί. Άρα κάτι πρέπει να φταίει στην
εκπαίδευση.»
Αλέξανδρος Δουμάς υιός, 1824-1895, Γάλλος
συγγραφέας
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ
 

http://issuu.com/babushkagr/docs/teuxos12/60





«Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.» Bertrand Russell, 1872-1970



 «Το σχολείο μας προετοιμάζει για τη ζωή σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει.» Albert Camus,

Μέλι και κανέλα αποτελούν "φάρμακο" για τις περισσότερες ασθένειες


b_200_150_16777215_00___images_honey-and-cinnamon-remedy-the-belgravia-centre.jpgΕίναι σίγουρο ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ήθελαν οι παρακάτω πληροφορίες να κάνουν τον...........
γύρο του κόσμου. Έχει διαπιστωθεί ότι ένα μίγμα του μελιού και κανέλας θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες. Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται επίσης, το μέλι ως «RamBan» (πολύ αποτελεσματικό) φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες σε κάθε είδους ασθένεια. Αν και το μέλι είναι γλυκό, εάν ληφθεί στη σωστή δοσολογία ως φάρμακο, αυτό δεν βλάπτει ακόμα και τους διαβητικούς ασθενείς. Το World News, ένα περιοδικό στον Καναδά, είχε δώσει τον ακόλουθο κατάλογο των ασθενειών που μπορεί να θεραπευτούν με τον συνδυασμό μελιού και κανέλας, όπως έχει ερευνηθεί από δυτικούς επιστήμονες: Καρδιοπάθεια Κάντε μια πάστα από μέλι και κανέλα σε σκόνη, απλώστε την πάνω στο ψωμί, αντί για μαρμελάδα και καταναλώστε την

ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!


Αυτή την εβδομάδα στο γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» δημοσιεύθηκε άρθρο, που αμφισβητεί την αξία των βιταμινών.

Το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται στα..... πλαίσια της παγκόσμιας προσπάθειας κατάργησης των συμπληρωμάτων διατροφής και των βοτάνων μέσω του Codex Alimentarius. Ο Codex Alimentarius (Κώδικας Διατροφής) είναι μια ευρωπαϊκή επιτροπή ελέγχου του παγκόσμιου εμπορίου και ζητημάτων τροφής.

Μεταξύ των άλλων ρυθμίσεών της είναι και η κατάργηση των καλής ποιότητας συμπληρωμάτων διατροφής και των βοτάνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό αποτελεί καίριο πλήγμα κατά της φυσικής και εναλλακτικής ιατρικής, που βασίζονται στις βιταμίνες και στα άλλα συμπληρώματα διατροφής καθώς και στα βότανα για την πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών. Φυσικά πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Αν οι άνθρωποι τρέφονται σωστά, λαμβάνουν βιταμίνες, μέταλλα και άλλαθρεπτικά συστατικά μέσω συμπληρωμάτων διατροφής και αν λαμβάνουν βόταναθα είναι υγιείς και δεν θα χρειάζονται να λαμβάνουν φάρμακα.

Αυτό αποτελεί απειλή για τα οικονομικά συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών.
Ήδη στην Ευρωπαϊκή Ένωση απαγορεύεται η κυκλοφορία βοτάνων της κινεζικής και ινδικής

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ!ΖΕΙΣΤΕ!


ΝΑ ΤΟ PROJECT ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!


Μεγάλη πολιτική οικογένεια στην λίστα Φαλτσιάνι που έκρυψε ο Παπακωνσταντίνου. Ζητήστε την εδώ και τώρα από την Λανγκάρντ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2012
20120930-081343.jpg
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ.
Είναι ίσως ο λόγος για τα “σταγονίδια” που θυμήθηκαν ορισμένοι. Η λίστα Φαλτσιάνι με τα ονόματα 2000 Ελλήνων φοροφυγάδων της Ελβετίας, είναι πρωτοσέλιδο στο “Πρώτο Θέμα” και μεγάλο θέμα στο “ΠΑΡΟΝ” . Και σήμερα τους αξίζουν συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ που θα το πάμε λίγο παρακάτω.
Η λίστα που είχε στα χέρια του ο Παπακωνσταντίνου και την εξαφάνισε, όπως προκύπτει από τις ομολογίες Καπελέρη και Διώτη!
Γιατί την εξαφάνισε; Μα γιατί περιέχει μέλη “μεγάλης πολιτικής οικογένειας” με καταθέσεις εκατομμυρίων Ευρώ!
Εκτός από τους “νεαρούς” της οικογένειας μάλιστα, λέγεται ότι υπάρχει και υπέργηρο

μέλος με πακτωλό χρημάτων. Όπως επίσης και καταθέσεις που αφορούν ένα “χρυσό διαζύγιο” που είχε απασχολήσει την χώρα παλαιότερα.
Εάν έχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά
Το γιατί ο Παπακωνσταντίνου εξαφάνισε την λίστα, θα το βρει ο εισαγγελέας Πεπόνης που σύμφωνα με το δημοσιευμα του Πρώτου Θέματος θα τον παραπέμψει για κακούργημα.
Το γιατί ο κύριος Στουρνάρας δεν έχει ζητήσει ακόμα την λίστα ενώ την ίδια στιγμή παίρνει μέτρα που καταστρέφουν την πραγματική οικονομία και τους τίμιους επιχειρηματίες, είναι άξιον απορίας. Μέχρι και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο κύριος Στουρνάρας δεν έχει επικοινωνία με την Λαγκάρντ για να ζητήσει πάλι την λίστα που “έχασε” η πράσινη συμμορία. Αυτό είναι ανήθικο αλλά και έκνομο αφού κατ’ ουσίαν αποτελεί συγκάλυψη κακουργηματικών πράξεων.
Δεν πρέπει να μάθουμε μεταξύ άλλων “ποιά μέλη ισχυρής πολιτικής οικογένειας” έχουν

"Ψυχογενείς Διατροφικές Διαταραχές" Μέρος 2ο - Νευρική Βουλιμία



(Της Βικτωρίας Χαλκιά-Ντότσικα)


Μιλώντας για νευρική ή ψυχογενή βουλιμία ,αναφερόμαστε σε μια διαδικασία διαταραχής στην  πρόσληψη  τροφής. Η νόσος χαρακτηρίζεται από επεισόδια υπερφαγίας και μεγάλης κατανάλωσης τροφής σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακολουθώντας  άμεσα η διαδικασία   απαλλαγής της τροφής και των θερμίδων της, μέσω του εμετού, της έντονης σωματικής άσκησης και των διαφόρων καθαρτικών/διουρητικών (αντιστάθμιση). Στόχος του ατόμου με βουλιμικό επεισόδιο είναι να ξεφορτωθεί τις θερμίδες που έλαβε με κάθε μέσο, εμποδίζοντας έτσι  την αύξηση του βάρους του. Η διαταραχή φανερώνει επίσης  πως υπάρχουν συναισθηματικές ανάγκες οι οποίες δεν μπορούν να ικανοποιηθούν μόνο μέσα από το φαγητό, άγχος και έντονο στρες για δύσκολες-δυσβάστακτες καταστάσεις της ζωής, χαμηλή αυτοεκτίμηση, ενοχές καθώς και εσφαλμένες κοινωνικές αντιλήψεις για την εικόνα και το ιδανικό βάρος. Η αίσθηση απώλειας ή μικρής άσκησης ελέγχου σε διάφορους τομείς της ζωής, οδηγούν συχνά το άτομο σε συμπεριφορές βουλιμίας μέσα από τις οποίες αισθάνεται ότι ανακτά προσωρινά τον έλεγχο (άσκηση ελέγχου πάνω στο σώμα).

   Η νευρική βουλιμία έχει ταξινομηθεί ως μια ξεχωριστή διατροφική διαταραχή / διαγνωστική κατηγορία, από το 1980 και διαφοροποιείτε από την υπερφαγία, κατά την οποία το άτομο δεν καταφεύγει σε διαδικασίες απαλλαγής της τροφής. Η εμφάνιση της  νόσου δεν γίνεται άμεσα αντιληπτή από το οικογενειακό ή εργασιακό περιβάλλον, εξαιτίας του ότι το άτομο δεν χάνει  βάρος απότομα. Πρώτες ενδείξεις για πρώιμη εμφάνιση της ψυχογενής βουλιμίας στο άτομο θα μπορούσαν να είναι, η επίμονη  ενασχόληση με την εικόνα και το βάρος του, ενοχές γύρω από το φαγητό, ευμετάβλητη διάθεση, ανησυχία και χαμηλή αυτοεκτίμηση.  


    Η ύπαρξη  νευρικής βουλιμίας προϋποθέτει  σημάδια σε τρία επίπεδα:  


Στο σώμα: κούραση, κόπωση, τερηδόνα, δερματολογικές παθήσεις, πόνος στον λαιμό, ασταθής κύκλος περιόδου, αλλαγές σωματικού βάρους.
Στο συναίσθημα: Ενοχικά αισθήματα, ντροπή, αμφιθυμία, θλίψη, έμμονες σκέψεις γύρω από το φαγητό, επεισόδια υπερφαγίας, χαμηλή αυτό-εκτίμηση, αδυναμία άσκησης αυτό-ελέγχου, διαστρεβλωμένη αντίληψη της εξωτερικής εμφάνισης και αντικειμενικού βάρους, απομόνωση.
Στην συμπεριφορά: Υπερφαγία, πρόκληση εμετού,  περίοδοι αποχής από το φαγητό, χρήση καθαρτικών/διουρητικών, υπερβολική άσκηση, αποφυγή κοινωνικών συγκεντρώσεων, συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα μετά από το φαγητό με σκοπό το "ξεφόρτωμα" της τροφής (τύποι κάθαρσης).

Η πολυτελής θαλαμηγός AL MIRQAB του Εμίρη του Κατάρ



Ιδιοκτησίας του Εμίρη του Κατάρ./strong>, το γιοτ Al Mirqab, έκανε την εμφάνισή του το 2008. Τα 133 μέτρα του ήρθαν για να αντικαταστήσουν τα 95 του προηγούμενου γιότ, που αποσύρθηκε. Θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και σύγχρονα γιοτ στον κόσμο. Μάλιστα το 2009 κέρδισε τον αντίστοιχο τίτλο του Γιοτ της χρονιάς στα superyacht awards.

Μπορεί να υποδεχτεί πάνω από 60 καλεσμένους και άλλα τόσα μέλη πληρώματος. Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί να φτάσει η ταχύτητά του μέχρι τους 23 κόμβους. Οι ανέσεις του φυσικά, ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Οι ελληνικές τράπεζες πίσω από το σκάνδαλο των Βουλγαράκη και Μεϊμαράκη με το ξέπλυμα 10 δις ευρώ


Διαβάστε το μέχρι τέλους.


Δεν το περίμενες Βαγγέλη μου ότι οι τραπεζίτες που πληρώσατε σε Ευρώ τώρα θέλουν δραχμή; (Η είδηση πίσω από την “είδηση”)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο 

Ξιφουλκεί ο Μεϊμαράκης και οι λοιποί προς πάσα κατεύθυνση, αναμασώντας κάτι περί “σχεδίου αποσταθεροποίησης”. Ακόμα όμως και στον πρωτοσέλιδο διασυρμό, οι διασυρόμενοι εμφανίζουν μία πρωτόγνωρη δειλία να κατονομάσουν τους δήμιους τους. Ας το κάνουμε λοιπόν εμείς, αφού εσείς, οι επαγγελματίες του πολιτικού συστήματος που συνθλίβεστε ακόμα παραμένετε σιωπηλοί.

Τι υποστηρίζουν οι καταγγέλοντες; Ότι οι συγκεκριμένοι πολιτικοί μαζί με άλλους, έκαναν ξέπλυμμα βρώμικου χρήματος της τάξεως των 10 δις, μέσω συγκεκριμένων τραπεζών. Τα στοιχεία είναι εκκωφαντικά για όποιον έχει στοιχειώδη λογική:

Λένε οι καταγγέλοντες ότι τους πήγε κανένας Μεϊμαράκης, Λιάπης ή Βουλγαράκης με καμμιά βαλίτσα Ευρώ ώστε να την ξεπλύνουν;

ΟΧΙ. Τα ονόματα των πολιτικών εμπλέκονται όπως υποστηρίζουν από λεγόμενα και συμφραζόμενα του κυρίου Καρούζου.

Άρα; Υπάρχει μόνο μία σταθερά. Οι τράπεζες για τις οποίες είναι το πλυντήριο για τον όποιον πολιτικό ενεπλάκει, εφ’ όσον οι καταγγέλοντες δεν είναι φαντασιόπληκτοι. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ έδιναν τα δάνεια για τις αγορές των ακινήτων, οι τράπεζες αποτιμούσαν την αξία των ακινήτων, οι τράπεζες εκταμίευαν, οι τράπεζες υποδέχονταν μισθώματα ή όποια έσοδα, οι τράπεζες τα απέδιδαν ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ή αχυράνθρωπο τα εισέπραττε.