Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ελα στην παρέα μας καθηγητάκο, κάτσε, φαγητό να σου βάλουμε στο πιάτο



Η κυβέρνηση των Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη μπορεί να επέβαλε τον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα για να εξασφαλίσει δεκάδες δις ευρώ στις τράπεζες του Σάλλα, Βαρδινογιάννη, Λάτση, Κωστόπουλου, ότι θα δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί για να αυξήσουν το ποσοστό των κερδών τους, όσοι δουλεύουμε, αφού η ανεργία θα ξεπεράσει το 30%, αλλά παράγει κοινωνικό έργο.

Σκέφτεται και αγωνιά για το πολίτη.

Είναι δίπλα του.

Αφουγκράζεται την αγωνία του εκπαιδευτικού και του συμπαραστέκεται.

Μάλιστα, ο υπουργός Παιδείας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι του Γιώργου Αυτιά επανέλαβε προηγούμενες δηλώσεις του για την οικονομική εξαθλίωση των εκπαιδευτικών. Είπε, πάλι, ότι κατανοεί το πρόβλημα, και το υπουργείο Παιδείας φρόντισε, ύστερα από συνεννόηση, να μπορούν οι εκπαιδευτικοί, κυρίως της επαρχίας να πηγαίνουν στις φοιτητικές λέσχες να τρώνε ή αν υπάρχει κοντά κάποιο στρατόπεδο να πηγαίνουν σε στρατιωτική λέσχη για να φάνε.

Η λύση επομένως για την κυβέρνηση είναι απλή: Μισθοί πείνας και συσσίτια.

Το τραγικό είναι ότι συσσίτια πλέον δε δίνονται στους άνεργους, πένητες και άστεγους, αλλά και σε όσους εργάζονται. Μετά τους στρατιωτικούς και οι εκπαιδευτικοί δικαιούνται συσσίτιο.

TALCO - St. Pauli

 Αυτή είναι  η ομάδα μας!

FC St. Pauli

 

 

 

 

 

Bella ciao - Greece

Una mattina mi sono svegliato,
o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao!
Una mattina mi sono svegliato,
e ho trovato l'invasor.

O partigiano, portami via,
o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao!
O partigiano, portami via,
ché mi sento di morir.

E se io muoio da partigiano,
o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao!
E se io muoio da partigiano,
tu mi devi seppellir.

E seppellire lassù in montagna,
o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao!
E seppellire lassù in montagna,
sotto l'ombra di un bel fior.

Tutte le genti che passeranno,
o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao!
Tutte le genti che passeranno,
Mi diranno «Che bel fior!»
«È questo il fiore del partigiano»,
o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao!
«È questo il fiore del partigiano, morto per la libertà!»
To «Bella Ciao» είναι ένα ιταλικό αντιστασιακό τραγούδι του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Η μουσική του τραγουδιού φαίνεται να είναι εμπνευσμένη από κάποιο παλιό παραδοσιακό τραγούδι, ενώ είναι άγνωστο από ποιον έχουν γραφεί οι στίχοι.
Η μελωδία του τραγουδιού ήταν ήδη γνωστή και την τραγουδούσαν στις αρχές του 20ού αιώνα οι

Οι 153 που ξεπούλησαν τη χώρα μας.

Μεσοπρόθεσμο, 7 Νοεμβρίου 2012.

Χαράξτε στο μυαλό σας τις φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης των ζωών μας, της υποθήκευσης των ονείρων μας.
 ΜΑΖΊ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝΕ ΑΚΌΜΑ ΠΟΛΛΟΊ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΟΥΝ!
ΌΛΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΓΙΆ ΌΣΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ!
Αυτοί είναι το καρκίνωμα της Ελλάδας και οι σύγχρονοι Εφιάλτες της νεοελληνικής ιστορίας.

Το πολυνομοσχέδιο πέρασε με τις ψήφους τους όπως και τα μνημόνια που είναι υπεύθυνα για τις 3.500 αυτοκτονίες συμπολιτών μας απο χρέη.

"Αλληλεγγύη" των αφεντικών κόντρα στα εργατικά δικαιώματα

http://paratypos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9.html 

Από τις 13/3/2012 είχαν σκαρώσει οι φίλοι της οικογένειας Λυμπέρη μια εταιρεία σχεδιάζοντας την εγκατάλειψη του... πλοίου μαζί με το πλήρωμα. Τότε συστάθηκε η εταιρεία ALPHA PUBLISHING Ανώνυμη Εκδοτική Εταιρεία στην οποία περιήλθαν κάποιοι τίτλοι του Ομίλου Λυμπέρη, μαζί με κάποιους εργαζόμενους. 
Στην εταιρεία αυτή, όπως διαβάζουμε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως της 13/7/2012, εμφανίζεται ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Λαυρέντης Αλβέρτης, γνωστός από την προσπάθεια που έκανε να επιβάλλει επιχειρησιακή σύμβαση στους εργαζόμενους του Alpha. O κ. Αλβέρτης, εκ των στενών συνεργατών του κ. Κοντομηνά, αμέσως μετά την αποχώρηση του από διευθύνων σύμβουλος του Alpha όπου δεν κατόρθωσε να αλώσει τα εργασιακά δικαιώματα, φαίνεται ότι στράφηκε σε άλλη διατεταγμένη υπηρεσία, αυτή τη φορά για να σώσει τους φίλους του αφεντικού του. 
Η εταιρεία, λοιπόν, αυτή χρησιμοποιήθηκε για να υποδεχτεί τις εβδομαδιαίες εκδόσεις των εκδόσεων Λυμπέρη. Έμενε να βρεθεί ένας χώρος. Βρέθηκε στο κτίριο της οδού Αμαρουσίου - Χαλανδρίου, όπου στεγάζονται τα δυο ραδιοτηλεοπτικά περιοδικά του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων του προέδρου του Συνδέσμου Εκδοτών Περιοδικού Τύπου Θ. Φιλιππόπουλου. 
Έτσι συμπληρώθηκε το παζλ του "νέου" σχήματος, το οποίο σε μια μέρα απέκτησε τρεις τίτλους των εκδόσεων Λυμπέρη και καμιά 30ριά εργαζόμενους. Για να μην υπάρχει αμφιβολία ποιος κάνει κουμάντο στο νέο μαγαζί, η κυρία Μακρή, διευθύντρια των εκδόσεων και σύζυγος του κ. Λυμπέρη, ήδη έχει εγκατασταθεί στο νέο κτίριο, επέλεξε προσωπικά το

Ξεχείλισε το ποτήρι η φρίκη της Σαλαμίνας

Της Αφροδίτης Τζιαντζή

Η πρεσβεία της Αιγύπτου στην Ελλάδα, με επίσημη ανακοίνωση, καταδικάζει «τη βάναυση και δειλή επίθεση σε Αιγύπτιο πολίτη  το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο νησί της Σαλαμίνας».

Ο πρέσβης Τάρεκ Αντελ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα διεθνή ΜΜΕ, δήλωσε ότι«στηρίζουμε πλήρως το θύμα και είμαστε αποφασισμένοι να δούμε την απονομή Δικαιοσύνης σε αυτή την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένης αποζημίωσης».

Η πρεσβεία, πρόσθεσε, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις αρχές, ώστε να συλληφθούν όλοι οι δράστες και να απονεμηθεί αμέσως δικαιοσύνη.

Η σοκαριστική εικόνα του αλυσοδεμένου και δαρμένου μετανάστη σε κεντρικό δρόμο της Σαλαμίνας δημοσιεύτηκε αρχικά σε μέσο αντιπληροφόρησης.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012


Financial Times>Eξέγερση εν όψει στην Ελλάδα!



Η τεταμένη κατάσταση και η αίσθηση απελπισίας στην Αθήνα είναι βραδυφλεγές φιτίλι, υποστηρίζει άρθρο γνώμης στους γερμανικούς Financial Times (FTD) μετά την υπερψήφιση του πακέτου της Τετάρτης. Από την πλευρά του, και αρθρογράφος στους New York Times επισημαίνει ότι  «κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τον κίνδυνο για την κοινωνική σταθερότητα από το πακέτο περικοπών».
Με τον τίτλο «εξέγερση εν όψει», ο αρθρογράφος των γερμανικών Financial Times εκτιμά ότι όταν αρχίζουν να εφαρμόζονται τα νέα μέτρα ενώ παράλληλα συνεχίζεται η ύφεση «ανεξάρτητοι παρατηρητές δεν απομακρύνουν το ενδεχόμενο εξέγερσης».

«Τα πνεύματα είναι οξυμένα, κάθε νέο πακέτο σπρώχνει τους Έλληνες βαθύτερα στην απελπισία» λέει ο αρθρογράφος, αναφερόμενος τόσο σε συνομιλίες του με διαδηλωτές έξω από τη Βουλή την Τετάρτη όσο, παρακάτω, και στα παράλληλα τεκταινόμενα εντός Κοινοβουλίου.
Η Ελλάδα, γράφει, «είναι σε ελεύθερη πτώση» και η διάθεση γίνεται «όλο και ριζοσπαστικότερη». Ενδεικτικά μάλιστα αναφέρει και αποστροφή του του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρ.Παππά στη συνεδρίαση περί μεταγενέστερων δικών σε «ειδικά δικαστήρια».

Ανακεφαλαιώνοντας τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη, και μεταφέροντας την αναφορά ενός από τους «ανεξάρτητους παρατηρητές» που επικαλείται πως «το έδαφος σείεται», ο αρθρογράφος υποστηρίζει πως ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος ίσως στην αρχή του επόμενου χρόνου, οπότε και

Γυρνάμε πίσω 20 χρόνια σε ανάπτυξη...

Της Δήμητρας Καδδά

Επιστροφή στο παρελθόν για το εισόδημα των Ελλήνων που γύρισε πίσω τουλάχιστον 20 χρόνια λόγω μνημονίου. Ο λόγος για το κατά κεφαλήν ΑΕΠ το οποίο είχε σχεδόν συγκλίνει το 2009 φτάνοντας στο 94% του μέσου όρου της ΕΕ. Μόνο που έκτοτε το Μνημόνιο προκάλεσε αιμορραγία εισοδήματος και περιορισμό του ΑΕΠ ανά κάτοικο στο  75,2% το 2012.

Τα πράγματα αναμένεται να χειροτερεύσουν ταχύτατα: Εκτιμάται από την Κομισιόν ότι ο δείκτης θα περιοριστεί στο 71,3% του κοινοτικού μέσου όρου το 2014, σε επίπεδα μακράν χαμηλότερα των επιδόσεων της χώρας τα τελευταία 20 χρόνια. Το 1993, την πρώτη χρονιά για την οποία υπάρχουν εκτιμήσεις για το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, βρέθηκε  στο  85,4%.

Η ελληνική κυβέρνηση πάντως επιχειρεί να κάνει την αδυναμία της «όπλο» για να μην χαθεί έστω και μέρος από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ 2. Στην διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, το ΑΕΠ υπολογίζεται με βάση τα στοιχεία ευμάρειας του 2009 και η Ελλάδα του μνημονίου λογίζεται ως «πλούσια» χώρα.

Αποτέλεσμα: μπορεί από τα 20,4 δις ευρώ που μας αναλογούν στο ΕΣΠΑ να πέσουμε και κάτω από τα 12 δις ευρώ.

Η διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας λόγω μνημονίου δεν είναι ισχυρή και επιδεινώνεται από την πρόθεση των χωρών

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΛΛ. ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ La légende des sciences

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ (ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ) ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ Michel Serres ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΣΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ -6 ΑΙΩΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ -4 ΑΙΩΝΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ , ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΟΜΗΡΟΣ, ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ,Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ , Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, Ο ΠΥΘΕΑΣ Ο ΜΑΣΣΑΛΙΩΤΗΣ , Ο ΕΥΔΟΞΟΣ, Ο ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ,ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ, ΑΦΗΓΗΣΗ, ΤΟΠΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4ο
Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΠΗΛΕΥΣ

1991-2011: Αποκαλύπτουμε την Μεγάλη Ληστεία !!! Τοκοχρεολύσια μαμούθ ύψους 664 δις ευρώ πλήρωσε η Ελλάδα

@Εν αρχή ...
Στην εικοσαετία αυτή το συνολικό ποσό πληρωμής προς τους τοκογλύφους δημιουργεί ίλιγγο ! Διαβάστε όλα τα ποσά που πληρώσαμε και οφείλουμε σε όλους αυτούς που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού!!!
Λάζαρος Ελευθεριάδης
aegeantimes.gr


Από το 1991 μέχρι το 2011, δηλαδή μέσα σε μια εικοσαετία, πληρώσαμε για τοκοχρεολύσια στους εκάστοτε πιστωτές μας, πάνω από 664 δισ. ευρώ.

Στο τέλος του 2011 το ελληνικό κράτος είχε ακόμα χρέος, περίπου 368 δισ. ευρώ. Δηλαδή, μιλάμε για πάνω από 1 τρισ. ευρώ «πληρωμή» στους «κερδοσκόπους» του ντόπιου και διεθνούς χρηματιστηριακού κεφάλαιου, τύπου Τζώρτζ Σόρος, τίς μεγάλες Τράπεζες, τούς λεγόμενους και «ΑΓΟΡΕΣ».

Εχουν ήδη πάρει πάνω από τρία ετήσια ΑΕΠ και τους «χρωστάμε» σχεδόν άλλα δύο ετήσια ΑΕΠ.

Θα μπορούσε κανείς να το ονομάσει “Το χρονικό τής μεγάλης ληστείας του Ελληνικού κράτους, από το μεγάλο διεθνές χρηματιστηριακό κεφάλαιο σε απόλυτη συνεργεία με Εθνικά ανταγωνιστικά συμφέροντα.

Η Ελλάδα υπέστη την πιο αισχρή ληστρική επίθεση ως κράτος στην

Η παράνομη και εγκληματική χούντα των Αθηνών είναι θέμα χρόνου να πέσει. Όμως, ίσως, το θέμα δεν είναι αυτό…

από ormithiella Γράφει ο Παύλος
Η παράνομη και εγκληματική χούντα των Αθηνών είναι θέμα χρόνου να πέσει. Όμως η γνώμη μου είναι ότι ήδη θα είχε πέσει ή δεν θα τολμούσε να φέρει στη Βουλή τέτοια μέτρα, αν η αντιπολίτευση (χτυπάει για σένα ιδιαίτερα η καμπάνα ΣΥΡΙΖΑ) είχε ακολουθήσει τη μόνη πραγματικά συνεπή γραμμή: Είχε διακηρύξει έγκαιρα ότι τα μέτρα αυτά αντιτίθενται στη λαική εντολή των τελευταίων βουλευτικών εκλογών και επομένως γι’ αυτό το λόγο είναι παράνομα και κατά συνέπεια η κυβέρνηση που θα τα υποστηρίξει καθίσταται η ίδια παράνομη. Αντί αυτού η αντιπολίτευση ήξερε μεν να “τιτιβίζει” και να λέει στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι η κυβέρνηση δεν έχει τη λαική

Παρέμβαση για τις προληπτικές συλλήψεις διαδηλωτών

ΕΧΘΕΣ!ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ!ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!



Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Greek Riots 7-11-2012


Πάει ένας σε ενα ανθοπωλείο και λέει στον ανθοπώλη:
- Θα ήθελα μια ανθοδέσμη για το πρώτο ραντεβού.
- Τι ακριβώς θα θέλατε; ρωτάει ο ανθοπώλης ...

- Να πηδήξω !
Ρε Γιάννη, πόσα τσιγάρα καπνίζει ο γιός σου;
-Αστα, μπορεί και δυό πακέτα την ημέρα ....
-Α, Πολλά ρε φίλε1 Θα καταστραφεί !
-Ο δικος σου, πόσα κάνει;

-Α, ο δικός μου είναι συγκρατημένος,. Μαζεύονται πέντε-έξη φίλοι μαζί και κάνουν μόνο ένα...


ΔΗΜΑΡ
 Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΤΥΝΕΙΣ

Συνεχίζουν στον καταστροφικό δρόμο των μνημονίων και του ευρώ


Συνεχίζουν στον καταστροφικό δρόμο των μνημονίων και του ευρώ

Συνεχίζουμε στον ελπιδοφόρο δρόμο της ανατροπής !

Η επιβλητική εργατική λαϊκή κινητοποίηση, με την 48ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία και τις τεράστιες διαδηλώσεις, έστειλαν καθαρό μήνυμα: Τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα του Τρίτου Μνημονίου δεν περνούν, ο λαός θα τα ανατρέψει, μαζί με την άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη και τη σύγχρονη «χούντα» κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ.

Πάνω από 100.000 λαού στην Αθήνα, εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα, διαδήλωναν για ώρες, αντιστεκόμενοι στις ορδές των ΜΑΤ, στον χημικό πόλεμο και στα νέα όπλα της καταστολής, τα οχήματα ρίψης νερού. Τα μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πρωτοβάθμια σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι,

Bashar al- Assad: «Δεν είμαι μαριονέτα στα χέρια της δύσης… Είμαι Σύριος, θα ζήσω και θα πεθάνω στη Συρία»

Ο πρόεδρος της Συρίας Bashar al- Assad σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι RT και θα μεταδοθεί την Παρασκευή 9 Νοέμβρη, μεταξύ άλλων τονίζει:
«Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη Συρία…
Είμαστε το τελευταίο οχυρό μιας λαϊκής χώρας, της σταθερότητας και της ειρηνικής συμβίωσης…
Εγώ δεν είμαι μαριονέτα. Δεν είμαι κατασκεύασμα της δύσης για να πάω στη δύση ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Είμαι Σύριος, γεννήθηκα στη Συρία, οφείλω να ζήσω στη Συρία και να...
πεθάνω στη Συρία.
Δεν πιστεύω ότι η δύση θα επιτεθεί (ανοικτά), αλλά αν το κάνει, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες».
Πηγή: «arabic.rt»

Ασαντ στο RT “Εγώ θα πεθάνω εδώ! Δεν είμαι ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ των Δυτικών!!!”

Αναρτήθηκε από τον/την antexoume στο Νοεμβρίου 8, 2012
Γεννήθηκα στη Συρία, ζω στη Συρία και θα πεθάνω στη Συρία.
Θα μπορούσαμε με τα μάτια ενός… “πολιτισμένου δυτικού” (αλήθεια υπάρχει πολιτισμός στη Δύση;;;) να τον χαρακτηρίσουμε δυνάστη και το καθεστώς του ολοκληρωτικό. Αλλά, το βέβαιο είναι
Πριν κάτι ημέρες είχα βάλει,ένα βίντεο που έδειχνε,εν ψυχρώ δολοφονίες,άοπλων Σύριων από τους Ισλαμοφασίστες!Χτες κάποιος φίλος με ρώταγε εάν είναι αληθινό το βίντεο που ανάρτησα,γιατί εάν όντως είναι,είναι πολύ σκληρό!Και απάνθρωπο!
Σήμερα προς επικύρωση όλων όσων δημοσίευσα,έρχεται το παρακάτω άρθρο!

Προειδοποίηση ΗΠΑ προς τους Σύρους αντάρτες για τις βιαιότητες ενταντίων καθεστωτικών



Οι Ηνωμένες Πολιτείες κάλεσαν τους σύρους αντάρτες να σεβαστούν το δίκαιο των ένοπλων συγκρούσεων, μετά την δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο ορισμένοι από αυτούς εκτελούν εν ψυχρώ στρατιώτες του τακτικού στρατού.
«Καταδικάζουμε κάθε παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όποια πλευρά και αν προέρχεται στη Συρία», τόνισε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βικτόρια Νιούλαντ. «Δεν

Συμβαίνει και έχει την ενεργή συμπαράσταση των ΗΠΑ, ΕΕ, Ισραήλ, Τουρκίας...

ΤΙ ΠΊΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΊΝΕΙΣ;ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Η ΘΕΙΆ ΜΟΥ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΑΚΟΎΝ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΜΟΥ!

ΘΕΡΜΉ ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟ ΌΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ!

enikos.gr ΤΖΑΚΡΗ:ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΩ ''ΝΑΙ''

Προμελετημένο έγκλημα ο Εμφύλιος. Ποιος και πώς παγίδευσε τους Άγγλους; Τελικά ποιανού ήταν η Χούντα;

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Οικογένεια Παπανδρέου... Όνομα βαρύ... σαν προδοσία... μια πραγματική κατάρα για τον ελληνισμό.
Εμφύλιος, Χούντα και ...ΔΝΤ  ήταν τα "δώρα" της στην Ελλάδα..."κερασμένα" όλα από τους Αμερικανούς.
Όταν σου δείχνουν το φεγγάρι κι εσύ κοιτάς το δάχτυλο, αν μη τι άλλο εκνευρίζεις αυτούς, οι οποίοι προσπαθούν να σε "βοηθήσουν". Στο προηγούμενο κείμενο —και με αφορμή τον Μελιγαλά— θελήσαμε να "δείξουμε" στον αναγνώστη πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ελληνικός Εμφύλιος, ο οποίος ακολούθησε της γερμανικής Κατοχής ήταν προαποφασισμένος πριν καν εισβάλουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα ...Πριν καν πέσει η πρώτη τουφεκιά στην Αλβανία, κάποιοι γνώριζαν ότι λίγα χρόνια μετά η Ελλάδα θα έμπαινε στον χειρότερο εφιάλτη της ...Ένα προμελετημένο έγκλημα κατά του ελληνισμού από εκείνους, οι οποίοι σχεδίαζαν την ευρωπαϊκή μεταπολεμική εποχή πάνω στην καταστροφή που θα είχαν προηγουμένως σκορπίσει οι ΝΑΖΙ σε ολόκληρη την ήπειρο. ...
Αυτό ήταν το σημαντικό του κειμένου και αυτό ήταν το καινούργιο "στοιχείο", το οποίο έφερνε μαζί του το κείμενό μας. Ένα "στοιχείο", που άνοιγε έναν "δρόμο", τον οποίο, αν ακολουθούσε κάποιος, θα μπορούσε να "περάσει" από τη Χούντα και να φτάσει στις μέρες του ΔΝΤ. Πάνω σε αυτήν την "πορεία" θα έπρεπε να προβληματιστεί ο αναγνώστης και αυτό ήταν το ζητούμενο του κειμένου. Αυτό ήταν το νέο, που "κουβαλούσε" το κείμενο αυτό ...Η απόδειξη ότι πίσω από τους Ναζί κρύβονταν κάποιοι άλλοι, οι οποίοι τα είχαν προσχεδιάσει όλα από την αρχή μέχρι το τέλος ...Κάποιοι άλλοι, οι οποίοι στη συνέχεια θα εμφανίζονταν σαν "ευεργέτες" και "προστάτες" της Ελλάδας και της Δημοκρατίας.
Αυτοί οι ξένοι "ευεργέτες" μας —σε συνεργασία με τους τοπικούς λακέδες τους— ήταν ιδιαίτερα "γενναιόδωροι" με τους Έλληνες. Δεν τους πρόσφεραν μόνον τον Εμφύλιο, αλλά και τη Χούντα και σήμερα το ΔΝΤ. Όπως λοιπόν εύκολα αντιλαμβανόμαστε, ο Μελιγαλάς στην περίπτωση αυτήν ήταν το δευτερεύον ...Ήταν η αφορμή, για να πάρουμε στα χέρια μας ένα "κουβάρι" και "ξετυλίγοντάς" το να εξηγήσουμε στον αναγνώστη τα πραγματικά σημαντικά γεγονότα που αφορούσαν τον Εμφύλιο και όχι μόνον. Μαζί με τον Μελιγαλά δευτερεύον στο αντικείμενο του κειμένου ήταν και ο ρόλος του Βελουχιώτη στην υπόθεση αυτήν.
Αυτό προφανώς δεν έγινε αντιληπτό από κάποιους και από εκεί ξεκίνησε ένας παντελώς άστοχος

ΛΕΣ;

Η καταιγίδα της Τετάρτης, οι χημικές ουρές, ο ρόλος της ΕΜΥ, η κολλώδης ουσία και το asset της φτωχοποίησης των λαών




 
Πριν λίγα 24ωρα τα ελληνικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και προειδοποιούσαν για την Καταιγίδα του Νώε από την οποία θα γλίτωναν μόνο η Μαρία Σπυράκη και ο Δημήτρης Καμπουράκης ώστε να εξασφαλισθεί η συνέχεια της αξιόπιστης ελληνικής φυλής-αμφότεροι μιλάνε με τον Θεό, δια μέσω Σαμαρά.
Τελικά εντελώς "συμπτωματικά" έριξε καρεκλοπόδαρα όταν 100.000 διαδηλωτές βρέθηκαν χθες βράδυ έξω από τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι για το Μνημόνιο 3.

Το πιο εύκολο είναι να χαρακτηρίσει κανείς θεωρίες συνομωσίας τις φήμες που θέλουν τον Αττικό Ουρανό γεμάτο λευκές (χημικές) ουρές στην διάρκεια όλης της προηγούμενης εβδομάδας. Μάλιστα κάτοικοι της Φιλοθέης ανέβασαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τον ουρανό της

Αν είναι να μιλήσει κανείς, ας μιλήσει για την Πλατεία Συντάγματος


Ράσελ Τζάκομπυ ¨Διαλεκτική της ήττας. Περιγράμματα του Δυτικού μαρξισμού¨, εκδ. Νησίδες.


     Η ¨Διαλεκτική της ήττας¨ του Ράσελ Τζάκομπυ, καθηγητή ιστορίας στο πανεπιστήμιο UCLA της Καλιφόρνια, είναι μία αδρομερής παρουσίαση του δυτικού μαρξισμού.
Παρόλο που ο δυτικός μαρξισμός έχει να παρουσιάσει μόνο ήττες σε πολιτικό επίπεδο, σε αντίθεση με τον σοβιετικό μαρξισμό που επικράτησε  και προβλήθηκε ως η βασιλική οδός προς το σοσιαλισμό, αποτελεί, για τον Ράσελ Τζάκομπυ, ένα εξαιρετικά γόνιμο πεδίο ιδεών, που μπορεί να κινητοποιήσει κριτικά και δημιουργικά τη σύγχρονη σκέψη.
Ο λεγόμενος δυτικός μαρξισμός χαρακτηρίζεται από μία πολυφωνία που όμως, αν εξεταστεί αντιθετικά προς τη λενινιστική πρόσληψη του μαρξισμού, παρουσιάζει συνεκτικά στοιχεία. Ο Τζάκομπυ δε θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να διαπραγματευτεί διεξοδικά το θέμα του, καθώς ο κατάλογος των προσωπικοτήτων, που εντάσσονται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στο μαρξιστικό ρεύμα σκέψης, είναι πολύ μεγάλος. Η μελέτη του καταπιάνεται με ορισμένες μόνο προσωπικότητες, όπως η Ρόζα Λούξεμπουργκ, ο Ολλανδός μαρξιστής Άντον Πάννεκουκ, ο Γκέοργκ Λούκατς και κάποιοι εκπρόσωποι της Σχολής της Φραγκφούρτης.
Πέρα από τις διαφορετικές συνθήκες στις οποίες διαμορφώθηκαν ο δυτικός και ο σοβιετικός μαρξισμός, που σχετίζονται με το βαθμό ανάπτυξης του αντιπάλου, δηλαδή της αστικής τάξης, ο Τζάκομπυ εντοπίζει ως αφετηρία της απόκλισής τους μία διαφοροποίηση στην ανάγνωση του Χέγκελ. Οι μαρξιστές της δυτικής Ευρώπης επηρεάστηκαν κυρίως από τον ιστορικό χεγκελιανισμό της ¨Φαινομενολογίας του Πνεύματος¨ ενώ ο σοβιετικός μαρξισμός στηρίχτηκε στον επιστημονικό χεγκελιανισμό της ¨Λογικής¨. Οι δύο διακριτές χεγκελιανές παραδόσεις θα οδηγήσουν σε διαφορετικούς δρόμους τους μαρξιστές.

ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ


Αυτοί είπαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ... Συλλεκτική ανάρτηση για να τους θυμόσαστε...

Αυτοί είπαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ... όλα τα ονόματα σε μια συλλεκτική ανάρτηση για να...
τους θυμόσαστε...

ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ?

Apocalypse now - The doors - The end

LUZ CASAL - LA PASIÓN - "HISTORIA DE UN AMOR"


Libertango,piazzola


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!

153 ΚΑΘΉΚΙΑ 
ΥΠΟΝΌΜΕΥΣΑΝ ΤΗ ΧΏΡΑ ΜΑΣ!
ΕΜΕΊΣ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ!
ΤΏΡΑ ΡΟΥΦΆΤΕ ΚΑΙ ΤΑ Λ'ΕΜΕ!

Violent scenes outside Athens parliament as tens of thousands hold austerity protest.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΕΜΕΊΣ ΓΙΆ ΆΛΛΗ ΜΙΆ ΦΟΡΆ ΉΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΊ,ΕΣΎ ΚΑΙ Ο ΚΆΘΕ ΕΣΎ ΠΟΥ ΉΣΟΥΝ?ΦΆΕ ΤΏΡΑ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΜΑΝΤΉΛΙ ΝΑ ΚΛΆΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΆΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΜΑΣ!ΕΜΕΊΣ ΤΗΝ ΚΛΆΨΑΜΕ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΌΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΡΑΚΤΏΔΗ ΒΡΟΧΉ!ΚΟΊΤΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΆΝΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΆΣΗ ΣΟΥ!ΚΡΊΜΑ ΓΙΆ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ!ΡΑΓΙΆΔΕΣ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΣ ΑΝΉΚΟΥΝ,ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΊΞΕΤΕ ΚΙΝΟ ,ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΤΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΆ ΣΑΣ ΌΝΕΙΡΟ ΖΩΉΣ!ΚΑΚΟΜΟΊΡΗΔΕΣ!ΧΑΡΕΊΤΕ ΤΗ ΜΊΖΕΡΗ ΖΩΉΣ ΣΑΣ,ΚΛΑΨΟΜΟΎΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΛΗΚΑΡΆΔΕΣ,ΕΊΣΑΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΊΛΟΙ ΤΟΥΣ!!


Σαρώνουν κάθε εργασιακό δικαίωμα


ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ̶ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΚΛΑΒΟ ̶ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ  ΚΙΝΗΣΕΙΣ  Δ.Ε.

                                              Αθήνα, Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2012

̶            ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

̶            ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟ – ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΚΛΑΒΟ

̶            ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

 Το στοιχείο α της παρ 1 του Κεφαλαίου Β του άρθρου 16 του νόμου 1566/85 αντικαθίσταται ως εξής:

«Για το συμφέρον της εθνικής οικονομίας και την ποιότητα του εκπαιδευτικού συστήματος και με δαπάνη του δημοσίου από σχολείο σε σχολείο σε όλη την επικράτεια ανεξαρτήτως βαθμίδας εκπαίδευσης και οργανικής θέσης με απόφαση του υπουργού Παιδείας. Με Προεδρικό Διάταγμα , που εκδίδεται μετά από πρόταση του υπουργού Παιδείας , ορίζονται η διαδικασία και τα κριτήρια, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η υπεραριθμία στο σχολείο ή στο Δήμο, τα έτη προϋπηρεσίας, η οικογενειακή κατάσταση μεταξύ άλλων καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για τη διενέργεια των μεταθέσεων».

Την …ώρα της καταμέτρησης των ψήφων για τις εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων που μας έσυραν «άρον – άρον» η αγία Τριάδα του κοινοβουλευτισμού (ΔΑΚΕ – ΠΑΣΚ – ΠΑΜΕ), η τρικομματική κυβέρνηση κατέθετε στη Βουλή διάταξη του Μνημονίου 3 για υποχρεωτικές μεταθέσεις- μετακινήσεις εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία της χώρας και σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, ανεξάρτητα από οργανική θέση και μόνο με απόφαση υπουργού. Με άλλα λόγια η αυταρχική λογική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» είναι εδώ! Επιβεβαιώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο η βασική μας εκτίμηση: «Η κυβέρνηση -εφαρμόζοντας το σχέδιο Ευρωπαϊκής

Οι προδότες δεν έχουν πατρίδα. Δεν έχουν τόπο να σταθούν, δεν έχουν καταφύγιο. Είναι τελειωμένοι οι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ των τριών μνημονίων!

Σαν σήμερα 1917 Στις 7 Νοέμβρη (25 Οκτώβρη με το παλιό ημερολόγιο) η ρωσική εργατική τάξη, έκανε την έφοδο στον ουρανό!

Και εμείς πλυθήκαμε μέσα στην πλατεία Συντάγματος!Και τώρα από την τηλεόραση παρακολουθούμε τη φαρσοκωμωδία Ελληνική Βουλή και ψήφιση του 3ου Μνημονίου!

Κυρίες και Κύριοι αναπαυτείτε στους καναπέδες σας,εμείς δεν τα καταφέραμε να τους ξορκίσουμε από τη ζωή μας προσπαθήσαμε,άλλα ηττηθήκαμε και γυρίσαμε πίσω σα βρεγμένες γάτες,εσείς προσέξτε τη χοληστερίνη σας και την αποχαύνωση σας!

ΚΑΛΌ ΧΕΙΜΏΝΑ!


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ!ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!!!ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ ΜΟΥ!



Όλοι σήμερα στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα με μετρό, ηλεκτρικό και τραμ

Σήμερα μετρό και ηλεκτρικός θα λειτουργήσουν από τις 15:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Επίσης, θα λειτουργήσει το τραμ μετά τις 12 το μεσημέρι.
Οι συρμοί του μετρό θα φτάνουν μόνο μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας
Με εντολή της αστυνομίας, θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί του μετρό, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη, οπότε οι κοντινότεροι σταθμοί για να έρθει κανείς στο Σύνταγμα είναι η Ομόνοια και το Μοναστηράκι.
 
Συνεχίζεται η απεργία σε λεωφορεία, προαστιακό και τρόλεϊ, ενώ απεργούν και οι οδηγοί ταξί.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΗΜΕΡΑ!

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ;

 ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!!!

 

Αν δεν εξεγερθούμε θα μας πεθάνουνε
 
   Μεταξύ των άλλων μέτρων που ψηφίζονται σήμερα υπάρχουν και 2 καινούρια χαράτσια ( μετά τα 5 ευρώ για εξέταση ) που σχετίζονται με την υγεία. Το ένα λέει ότι για κάθε συνταγή θα πρέπει να δίνουμε  1 ευρώ και το άλλο ότι για κάθε εισαγωγή σε νοσοκομείο θα πληρώνουμε 25 ευρώ. Βέβαια αυτά τα μέτρα είναι για τους ασφαλισμένους, γιατί τους ανασφάλιστους τους έχουν ήδη αποκλείσει από το δικαίωμα στην υγεία. Αν δεν εξεγερθούμε θα μας πεθάνουνε.

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου σχετικά με το θέμα αυτό:
H χαριστική βολή στο ημιθανές Σύστημα Υγείας δίνεται με το συζητούμενο Σχέδιο Νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016», με το οποίο η ζωή των ασθενών, εν δυνάμει παίζεται «κορώνα-γράμματα».
Η κυβέρνηση δέσμια των εντολών της Τρόικα, έρχεται νομοθετικά να επισφραγίσει την πλήρη διάλυση του Συστήματος Υγείας και τη μετατροπή του σε «Ξέφραγο Αμπέλι», ανοίγοντας πεδίο δόξης λαμπρό στο επί θύραις «Καρτέλ» της Υγείας.
Ειδικότερα:

  • Με τις αντιεπιστημονικές διατάξεις περί υποχρεωτικής συνταγογράφησης της δραστικής ουσίας επιφυλάσσει για τους λειτουργούς υγείας το ρόλο του «εκτελεστικού αποσπάσματος» λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο.

  • Εξακολουθεί να μεταχειρίζεται του ασφαλισμένους ως «οικονομικά υποζύγια» επιβαρύνοντας επιπλέον στις άδειες τσέπες τους 1 ευρώ ανά εκτελούμενη συνταγή και 25 ευρώ για κάθε εισαγωγή σε νοσοκομείο παρά τα αμέτρητα χαράτσια που έχουν προηγηθεί. Έτσι τους φορτώνει την ανικανότητα της επίσημης πολιτείας να προστατέψει την υγεία του .

  • Παράλληλα επιχειρείται πέρα και πάνω από την απελευθέρωση του Ιατρικού Επαγγέλματος, το ξεχαρβάλωμα και η πλήρης κατάργηση του χαρακτήρα των Ιατρικών Εταιρειών Π.Φ.Υ.

Ο Ι.Σ.Α. είναι κάθετα αντίθετος στην κατάργηση υφιστάμενων βασικών διατάξεων και προϋποθέσεων που διασφαλίζουν τον ειδικό σκοπό και χαρακτήρα αυτών των Ιατρικών Εταιρειών, που αφορούν ιδιωτικούς φορείς Π.Φ.Υ. και εν τέλει τη Δημόσια Υγεία.
Κανένας δικαιολογητικός λόγος δεν υφίσταται, ώστε να καταργηθεί ο ειδικός και αποκλειστικός σκοπός, καθώς και να απαλειφθεί η υποχρεωτική αναφορά στην επωνυμία της εταιρείας του όρου

Would You Go To Bed With Me

ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!!!

Ο ίδιος νικητής...

Για την Peta Lindsay, υποψήφια του Party for Socialism and Liberation, είχατε ποτέ ακούσει ή δει;

Peta Lindsay is an American anti-war activist and presidential nominee of the Party for Socialism and Liberation
Αλλά, έτσι είναι η δική τους "δημοκρατία"...

Obama re-elected as US president





http://static.bbci.co.uk/usaelections2012/1.2.5-28/img/widget_logo_bkg.jpg

303Obama,Undeclared 29,Romney206

                                              President Barack Obama wins a second term, defeating Republican Mitt Romney and overcoming dissatisfaction with the economy, while the House of Representatives remains in Republican control and Democrats retain the Senate.





ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

7/11/2012 ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΠΑΝΤΟΥ!


Aς πιούμε στην υγειά των τρελών, των απροσάρμοστων, των επαναστατών, των ταραχοποιών.
Σε αυτούς που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά, που δεν τιμούν τους κανόνες, που δεν σέβονται την τάξη…
Μπορεί να τους επαινέσεις, να διαφωνήσεις, να τους τσιτάρεις, να δυσπιστήσεις, να τους δοξάσεις ή να τους κακολογήσεις. Αλλά δεν μπορείς να τους αγνοήσεις. Γιατί αλλάζουν πράγματα. Βρίσκουν, φαντάζονται, βοηθάνε, ερευνούν, φτιάχνουν, εμπνέουν. Σπρώχνουν μπροστά τα πάντα. Ίσως, πρέπει να είναι τρελλοί. Πώς αλλιώς θα κοιτάξουν ένα άδειο καμβά και θα δουν έργο τέχνης; Ή θα καθίσουν στη σιωπή και θ’ ακούσουν τραγούδι που δεν έχει γραφτεί; Εκεί που κάποιοι βλέπουν τρελούς, εμείς βλέπουμε μεγαλοφυΐες. Γιατί οι άνθρωποι που είναι αρκετά τρελοί για να πιστεύουν ό,τι μπορούν ν’ αλλάξουν τον κόσμο, είναι αυτοί που στο τέλος το κάνουν." Τζακ Κέρουακ

http://tvxs.gr/news/politismos/pioyme-stin-ygeia-ton-trelon-tzak-keroyak


Βγές έξω, σύντροφε! Ρίσκαρε


Το Τραγούδι της Απεργίας (Μπ. Μπρεχτ)

Βγες έξω, σύντροφε! Ρίσκαρε  
Τη δεκάρα, που ούτε δεκάρα πια δεν είναι  
Τον τόπο για ύπνο που πάνω του πέφτει η βροχή  
Και της δουλιάς τη θέση που αύριο θα χάσεις!
Μπρος, στο δρόμο έξω! Αγωνίσου!
Να περιμένεις πια δε γίνεται, είναι αργά πολύ!

Βοήθα τον εαυτό σου βοηθώντας μας:
Κάνε πράξη την αλληλεγγύη!
Βγες έξω, σύντροφε, αντιμέτωπος με τα όπλα και
Διεκδίκησε το μεροκάματό σου!
Σαν ξέρεις πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις
Όπλα αρκετά 
οι αστυνόμοι τους δεν έχουν!  
Μπρος, στο δρόμο έξω! Αγωνίσου!
Να περιμένεις πια δε γίνεται, είναι αργά πολύ!
Βοήθα τον εαυτό σου βοηθώντας μας: Κάνε πράξη
 Την αλληλεγγύη

Τι με κοιτάς, ρε μ@λ@κ@




Αναμέτρηση στη Βουλή και στον δρόμο

Σήμερα η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, που εγκρίθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης κατά πλειοψηφία από τους βούλευτές Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής – Φόβοι στην κυβέρνηση για ενδεχομενες ανεξέλεγκτες διαρροές κατά την ψηφοφορία - Δεύτερη ημέρα της 48ωρης γενικής απεργίας, και με την πρόσβαση έστω και μερικώς εφικτή στα σημεία των κινητοποιήσεων (μετρό και ηλεκτρικός θα λειτουργήσουν μετά τις 15:00 για διευκόλυνση των διαδηλωτών), η Τετάρτη 7 Νοεμβρίου ενδέχεται να καταγραφεί ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και καθοριστικές ημέρες των τελευταίων δεκαετιών
Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης κατά πλειοψηφία με την στήριξη των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ενώ την Τετάρτη στις 10 πμ θα αρχίσει η συζήτηση του στην Ολομέλεια της Βουλής η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ με την ψήφισή του.
Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Πόσοι θα υπερψηφίσουν

Σε γενικές γραμμές, και αυτό αφορά τις πληροφορίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της