Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013


Γι’ αυτή την τρομοκρατία δεν μίλησαν τα ΜΜΕ… δεν την γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8599.html

ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΚΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ 32 ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ AΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ... ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013



Ο ΝΕΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ: Χωρίς ιδιοκτησία-χωρίς δουλειά-χωρίς αξιοπρέπεια


Θυμίζουν «ημέρες του Απριλίου του 1967», καθώς πλησιάζει άλλωστε η αντίστοιχη «επέτειος», οι πρακτικές της κρατικής καταστολής που εφαρμόσθηκαν στην πολύπαθη περιοχή της Ιερισσού: Κουκουλοφόροι των δυνάμεων ασφαλείας -επίλεκτες μονάδες του «Στρατού του Κεφαλαίου»- εισβάλλουν σε σπίτια κατοίκων στις τρεις το πρωί, σπάζουν τις πόρτες και συλλαμβάνουν -σύρουν στην κυριολεξία- ξυπόλυτους και με τις πυτζάμες οικογενειάρχες. ..
 Η δικτατορία του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, οι επιχειρήσεις που το υπηρετούν, μετέτρεψαν σε πραιτωριανούς τις αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν ως αποστολή τη προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, τη διαφύλαξη της περιουσίας και της αξιοπρέπειας τους...

Βιώνουμε ένα μεταμοντέρνο μοντέλο ολοκληρωτισμού. Το δημοκρατικό πολίτευμα έχει υπονομευθεί καίρια. Το Σύνταγμα παραβιάζεται ή αγνοείται συστηματικά, το Κοινοβούλιο έχει

Απατεώνες εντολοδόχοι της Μέρκελ


 Ελεγαν ότι το χαράτσι θα είναι προσωρινό. Το μονιμοποίησαν. Στο διηνεκές. Εκανε κόνξες η ΔΗΜΑΡ, φλυάρησε ο Βενιζέλος τα στύλωσαν οι... απρόθυμοι κι ύστερα, με τη συνήθη κωλοτούμπα, το πέρασαν επικοινωνιακώς. Εντάξει, είπαν, μένει το χαράτσι, αλλά θα είναι μειωμένο 15%! Ωσαννά! Πλην όμως 15% με τις σημερινές αντικειμενικές αξίες. Οι οποίες πρόκειται να αυξηθούν και μαζί τους και το χαράτσι, όπερ έδει δείξαι. ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ.

Είμαι η Γερμανία και με λένε Μέρκελ.

Είμαι μια ήσυχη χώρα που της αρέσει η μπύρα, είμαι μια χώρα όπως όλες οι ευρωπαϊκές χώρες- αρκεί να κάθονται καλά.
Η Κύπρος, ας πούμε! Υπήρξε μια πολύ άτακτη χώρα, πριν να κάνουμε το μισό κομμάτι που της είχε απομείνει κομματάκια. Οι κυπριακές τράπεζες ήταν πολύ φουσκωμένες περίπου οκτώ φορές το ΑΕΠ της χώρας. Ενώ μόνο μία δική μου τράπεζα, η Ντόυτσε Μπανκ, είναι -μόνη της- μεγαλύτερη από το ΑΕΠ της Γαλλίας κατά 120 δισ. δολάρια, κατά 680 δισ. δολάρια απ' το ΑΕΠ της Ιταλίας και κατά 1 τρισ. δολάρια απ' το ΑΕΠ της Ρωσίας. Θα μου πείτε, αν πτωχεύσει μια τέτοια τράπεζα (πολύ κακή αυτή η συνήθεια των τραπεζών) θα γίνει σε όλη την Ευρώπη της μουρλής ενώ εμείς φροντίζουμε να γίνει της Γερμανίας.

Είμαι η Γερμανία και με λένε Δ' Ράιχ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Λαδωμένο ρεμάλι και μιζαδόρος ο Σόϊμπλε! ΠΗΡΕ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟ ΟΠΛΩΝ ΤΟ 2000! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΔΩΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ…

ΠΗΡΕ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟ ΟΠΛΩΝ ΤΟ 2000!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΔΩΜΕΝΟΥΣ…

Από τον Γιώργο Δ.  
Ομολόγησε δημοσίως ότι δέχθηκε δωρεά 100.000 μάρκων από έμπορο όπλων. Oλοι ζητούν παραίτηση του Bόλφγκανγκ Σόιμπλε. O Xριστιανοδημοκράτης πρόεδρος θα σηκώσει βάρος του σκανδάλου.
BEPOΛINO. Mε «εξιλαστήριο θύμα» παρομοιάζεται ο Xριστιανοδημοκράτης πρόεδρος Bόλφγκανγκ Σόιμπλε, μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των παράνομων χρηματοδοτήσεων.
Θύμα εξιλαστήριο και παρά λίγο θύμα δολοφονικής απόπειρας, ο κ. Σόιμπλε, πολιτικός προικισμένος, διορατικός και δραστήριος παρά την ατυχία του να είναι καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα, μοιάζει τώρα καταδικασμένος να σηκώσει στους ώμους του όλο το βάρος του «συστήματος Kολ». Aκόμη και ο... φιλικός προς αυτόν Tύπος ζητά την παραίτησή του, οι λιγότερο αυστηροί του δίνουν «πίστωση χρόνου», ελλείψει εναλλακτικής λύσης, ενώ ορισμένοι διακρίνουν στην όλη υπόθεση την προσπάθεια να εξαναγκαστεί κ. Kολ να αποκαλύψει τα ονόματα των δωρητών, που τροφοδοτούσαν τους μυστικούς λογαριασμούς.

ΓΙΑ ΤΗ ΘΆΤΣΕΡ!!!

Din dong the witch is gone oh what a lovelly week this has been lol rot in hell with your cucumber sandwich you tory rat.

Thatcher Death Party 'Planned For Years'


ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΆΝΑΤΟ ΤΗΣ ΘΆΤΣΕΡ!ΑΥΤΉΣ ΠΟΥ ΟΔΉΓΗΣΕ ΈΝΑ ΛΑΌ ΣΤΗΝ ΑΝΈΧΕΙΑ!


ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΓΡΆΦΟΥΣ ΔΕΝ ΛΈΝΕ!

Έφαγε σούσι στο Κολωνάκι και τα… έσπασε στον Ρέμο! Στο μ@#νί της ο Κυπριακός Λαός… αρκεί ο βαψομαλλιάς, γερμανοτσολιάς μπαμπάς να ‘ναι καλά!


Kυριακάτικη Δημοκρατία

Στις μέρες μας που τα Σαμάρια μας διοικούν,καλό είναι να προσέχουμε την υγεία μας!


Η ζάχαρη και η επίδρασή της στα καρκινικά κύτταρα πολλές φορές έχει παρουσιαστεί με τρόπο παραπλανητικό, που προκαλεί άγχος σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο. Ωστόσο, μια ματιά πίσω από την επιστημονική ερμηνεία μεταξύ του τι τρώμε και πόσο αυτό σχετίζεται με τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου μπορεί να μας οδηγήσει σε πιο υγιεινές επιλογές τροφίμων και επομένως σε καλύτερη υγεία.