Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Απειλές κατά δημοσιογράφων του Κόκκινου 105,5!!!!

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τις σεξιστικές επιθέσεις και απειλές κατά της ζωής των δημοσιογράφων
του σταθμού μας, Αλέκας Ζουμή και Μαρίας Λούκα, από μέλη οργανωμένων κλάμπ φίλων ιδιωτικών ποδοσφαιρικών εταιριών με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ «Οι μελανοχιτώνες στο γήπεδο» που δημοσιεύτηκε στο portal του σταθμού μας www.stokokkino.gr, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σταθμός και συνεχίζει:
"Η αλήθεια βρίσκει τις συμμαχίες της στις κερκίδες από τους χιλιάδες δημοκράτες αντιφασίστες φιλάθλους καθώς και στα αποδυτήρια και τους αγωνιστικούς χώρους από τους εργαζομένους στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου.
Οι έμμισθοι και οι άμισθοι τραμπούκοι μέλη ή όχι φασιστικών ομάδων και παραστρατιωτικών συμμοριών που δρουν χρόνια με την ανοχή των αρχών στην χώρα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι και σταθμοί που δεν είναι εντολοδόχοι μαύρων συμφερόντων, αλλά υπηρετούν την δημοσιογραφία με βάση τις αρχές και τις αξίες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Η κυρία Ζουμή και η κυρία Λούκα έχουν την απόλυτη κάλυψη του ραδιόφωνου στο οποίο εργάζονται, του 105,5 Στο Κόκκινο. Καλούμε τους φιλάθλους να απομονώσουν και να αποβάλλουν τους φασίστες και τους χορηγούς τους από τα γήπεδα. Και καλούμε τόσο την ΕΣΗΕΑ όσο και την ΠΟΕΣΥ να πάρουν άμεσα θέση.
Στο Κόκκινο 105,5
Το ραδιόφωνο που ακούει και δεν υπακούει"

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ!!!!!ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤOI ΣΤΗ ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;  
 ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!!
Athens Gate 7 (Official)
Οποια πουτανα δημοσιογραφος βαλθει να ξαναμπλεξει το συνδεσμο μας με την ακροδεξια και με οποιοδηποτε πολιτικο κομμα να ξερει οτι θα μας βρει μπροστα της. Τουλαχιστον αφου θελετε να μας " μαγειρεψετε" προσπαθηστε να ειστε περισσοτερο πειστικες στις συκοφαντιες σας. Γελαει καθε καρυδιας καρυδι με αυτα που γραψατε περι εκδηλωσης συμπαραστασης στον κοντομους μαζι με το getto της αεκ !! Ειναι δυνατον βρε νουμερα να κανουμε εκδηλωση μαζι με αεκτζιδες;; Σας ποναει που στον ολυμπιακο αριστεροι και δεξιοι ειμαστε αδερφια;; Ο,τι και να κανετε , ο,τι και να γραψετε παλιομισθοφοροι του τυπου να ξερετε οτι οσο κυματιζει η ερυθρολευκη σημαια πανω απο το καραισκακη, πανω απο τα σπιτια μας και πανω απο τους συνδεσμους μας ο εφηβος θα ειναι για μας πανω απο κομματα και ιδεολογιες. Βρωμοκομματοσκυλο ολων των πολιτικων παραταξεων οσο και να προπαγανδισουν οι δημοσιογραφοι σας εναντιον μας δεν θα τα καταφερετε ποτε να διεισδυσετε μεσα στην οικογενεια του ολυμπιακου μας. Το καταφερετε σε αλλους οπαδους αλλα σε μας ΠΟΤΕ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ!! ATHENS CLUB GATE 7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ!!!

Οι μελανοχιτώνες στο γήπεδο

Ρεπορτάζ της Αλέκας Ζουμή και της Μαρίας Λούκα. Δημοσιεύτηκε «στο Κόκκινο».

Οι μελανοχίτωνες στο γήπεδο

Της Αλέκας Ζουμή και της Μαρίας Λούκα


undefined
«Όλα όσα ξέρω για την ηθική μου τα έμαθε το ποδόσφαιρο» έλεγε ο Αλμπέρτ Καμύ. Πολλά χρόνια μετά η διδασκαλία του ποδοσφαίρου φαίνεται να άλλαξε στο αντίθετο της, δίνει μαθήματα ανηθικότητας πλέον , αφού η μπάλα έχει φύγει από το γήπεδο του αγνού λαϊκού αθλήματος και το παιχνίδι παίζεται εκτός έδρας, εκεί που διασταυρώνονται η απήχηση του νεοναζισμού με τα κυκλώματα της νύχτας και τα εφοπλιστικά συμφέροντα. Η διείσδυση στο οπαδικό κίνημα από τους απολογητές του Χίτλερ ήταν στρατηγική επιδίωξη της Χρυσής Αυγής εδώ και μια δεκαετία. 


undefined
Ξεκίνησε με  την Εθνική Ελλάδος στις αρχές του 2000 και χρησιμοποίησε ως στολή παραλλαγής τη  «Γαλάζια Στρατιά». Η πρώτη εμφάνιση της «Γαλάζιας Στρατιάς» έγινε τον Οκτώβριο του 2000 στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα της Εθνικής με τη Φινλανδία, με ναζιστικούς χαιρετισμούς και προκλητικά πανό, που επαναλήφθηκαν και τον Μάρτιο του 2001 στο ματς της Εθνικής με τη Γερμανία. Τον Νοέμβριο του 2001 η οργάνωση πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ για να εκφράσει την αντίθεσή της στην υποβολή κοινής υποψηφιότητας της ελληνικής ομοσπονδίας με την αντίστοιχη τουρκική για τη συνδιοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου το 2008, με σύνθημα «Υπεράνω όλων η Ελλάς». 

Το εργοδοτικό καρναβάλι των Jumbo


ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!ΠΡΌΣΕΞΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΑΓΟΡΆΖΕΙΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ Α;ΠΌ ΠΟΥ!!!ΟΥΣΥ ΚΩΛΟJUMBO,ΟΥΣΤ ΚΩΛΟLIDL!!!ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!!ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ!!!

“Δουλέψτε JUMBO - δουλέψτε τζάμπα”


Η νέα Jumbo-βιτρίνα φούλαρε: Με μπλούζες, παντελόνια και ζακέτες για παιδιά και εφήβους, σχολικά είδη και τζάμπα εργαζόμενους, έτοιμους να σε εξυπηρετήσουν, μόλις με 200 ευρώ το μήνα!
Τρέξε να προλάβεις! Ο θαυμαστός κόσμος των JUMBO σε περιμένει! Έχει τις χειρότερες συνθήκες εργασίας, εκδικητικές απολύσεις και ωράρια που παραβιάζονται προκλητικά και αυθαίρετα από τους εργοδότες.
Τρέξε τώρα στα JUMBO! Για να προλάβεις 70% εκπτώσεις στους...μισθούς, την ίδια ώρα που η εταιρεία παρουσιάζει ρεκόρ τζίρου, ξεπερνώντας τα 500 εκατ. ευρώ, στην ετήσια χρήση Ιούνιος 2012 – Ιούνιος 2013.
 
Τρέξε στα JUMBO! Για να τραγουδήσεις χαρούμενος στους εργαζόμενους “δουλέψτε JUMBO - δουλέψτε τζάμπα”. Γιατί είναι αλήθεια ότι -αν είσαι τυχερός και πιάσεις δουλειά στο θαυμαστό βασίλειο των παιχνιδιών- με τα JUMBO να ζήσεις, δεν μπορείς ούτε ώρα. 
Γιατί η εταιρεία πρότεινε στους εργαζόμενους της να δουλεύουν με συμβάσεις 4ωρης απασχόλησης, οι οποίες φυσικά και παραβιάζονται, με μισθό 200 ευρώ, που δεν φτάνει στους εργαζόμενους ούτε για να αγοράσουν μαρκαδόρους για τα παιδιά τους.
Αν λοιπόν το παιδί σου ξεκινά το νηπιαγωγείο, το Δημοτικό ή το Γυμνάσιο κι εσύ τρέχεις να του πάρεις όλα τα σχολικά, τρέξε στο θαυμαστό κόσμο...
 
Ή μήπως να το ξανασκεφτείς; Μήπως να ψάξουμε μαζί τι κρύβεται πίσω από το θαυμαστό κόσμο της εταιρείας;
Αν είσαι άνεργος γονιός και θες να πάει το παιδί σου στο σχολείο με τα σχολικά του είδη, μάλλον δεν συναντάς την συμπάθεια ή την ανοχή της εταιρείας. Γιατί λίγες μέρες πριν, η “αγαπημένη εταιρεία για μικρούς και μεγάλους” έστειλε στο δικαστήριο έναν άνεργο πατέρα από το Βόλο για 12 ευρώ. Φαίνεται τελικά, πως στο ”παιχνίδι” του κέρδους δεν χωράνε συναισθηματισμοί. 
Θυμάσαι το τελευταίο διαφημιστικό μήνυμα τη εταιρείας, που προσπαθεί να προσελκύσει το καταναλωτικό κοινό δείχνοντας τον ήρωα Jumbo να “εκτελεί” τις υψηλές τιμές των απαραίτητων για τους μαθητές προϊόντων και να “απελευθερώνει” τους “αλυσοδεμένους” γονείς; Ο ήρωας της εταιρείας ήταν “ο Jumbo, ο τιμωρός των υψηλών τιμών”.
 
Όμως στην πραγματική ζωή, έξω από τις κάμερες και το μάρκετινγκ, ο Jumbo όχι μόνο δεν έσπασε την…αλυσίδα που έσερνε μαζί του ο άνεργος πατέρας στο Βόλο μαζί με μια λίστα σχολικών ειδών, στην οποία αδυνατούσε να ανταποκριθεί οικονομικά, αλλά αντίθετα του πέρασε χειροπέδες για κλοπή μαρκαδόρων αξίας 12 ευρώ.
 
Ε ΡΕ, DJANGO ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖEΤΑΙ!
Κέρδη στα ύψη, εργαζόμενοι στο σκλαβοπάζαρο, γονείς στο δικαστήριο. 
Αφελή επιχειρηματία, ο DJANGO, ο κινηματογραφικός ήρωας που γελοιοποιείς στη διαφήμιση σου, δεν είναι δικός σου ήρωας. Είναι δικός μας. Γιατί έγινε σύμβολο της αξιοπρέπειας των δούλων. Γιατί, από άκρη σε άκρη στον κόσμο, όποιος τον είδε, κατάλαβε ότι έγινε σύμβολο της απελευθέρωσης των φτωχών από τα βασανιστήρια, τα δικαστήρια και τα σκλαβοπάζαρα που τους έσερναν κάτι τύποι σαν εσένα.
Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ! Στους καιρούς της κρίσης, το δίλημμα έχει γίνει πια ξεκάθαρο: Ή εμείς και η αξιοπρέπειά μας, ή αυτοί και τα ατέλειωτα κέρδη τους. 
ΜΙΛΑ! ΔΡΑΣΕ! ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!
 
Το Κείμενο μοιράστηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από το JUMBO

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

EYZEIN; ΔΙΑΒΑΣΕ,ΚΡΙΝΕ,ΣΚΕΨΟΥ,ΔΡΑΣΕ!

Αλατοθεραπεία...καθαρίζει με φυσικό τρόπο τους πνεύμονες!

Μπορεί οι γιατροί να συμβουλεύουν να καταναλώνουμε με μέτρο το αλάτι στη διατροφή μας, αλλά η εξωτερική χρήση του θεραπεύει το αναπνευστικό σύστημα. Μια από τις πλέον διαδεδομένες θεραπείες είναι η αλατοθεραπεία.
 
Πως το αλάτι ''καθαρίζει'' το αναπνευστικό σύστημα; Για ποιες παθήσεις ενδείκνυται; Συνιστάται για όλους τους πάσχοντες;
 
Στο επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί θα λάβετε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σας.
 
Του Μιχάλη Χατζηγιάννη πνευμονολόγου
 
Το φυσικό μη ραφιναρισμένο θαλασσινό αλάτι, περιέχει πάνω από 84 μέταλλα και στοιχεία απαραίτητα για τη ζωή, ενώ το ραφιναρισμένο αλάτι δεν έχει κανένα ωφέλιμο μεταλλικό στοιχείο, περιέχει όμως πρόσθετα – sodium ferrocyanide, ammonium citrate και aluminum silicate – που δεν έχουν καμία θετική επίδραση στο σώμα, αντίθετα, το τελευταίο ενοχοποιείται για πρόκληση της νόσου Alzheimer.
 
Το φυσικό μη ραφιναρισμένο θαλασσινό αλάτι, παίζει ζωτικής σημασίας ρόλο

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

46 χρόνια από τον θάνατο του Τσε Γκεβάρα -

- "Κατεβάστε" και δείτε την υπέροχη ταινία Ημερολόγια Μοτοσικλέτας.

Ο μαρξισμός μου έχει βαθιές ρίζες και έχει εξαγνισθεί. Πιστεύω στην ένοπλη πάλη σαν μοναδική λύση για τους λαούς που αγωνίζονται για την απελευθέρωσή τους και είμαι συνεπής με τις πεποιθήσεις μου.
Πολλοί θα με πουν τυχοδιώκτη και είμαι, μόνο που είμαι άλλου είδους τυχοδιώκτης, ένας από εκείνους που προβάλλουν τα στήθη τους για να αποδείξουν τις αλήθειες τους.

Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

Στις 8 προς 9 Οκτώβρη του 1967, ο κομαντάντε Τσε Γκεβάρα περνούσε στο πάνθεον των «αθανάτων» της Ιστορίας του παγκόσμιου προλεταριάτου, χτυπημένος από δυο σφαίρες στο σβέρκο, πισώπλατα, αφού οι δολοφόνοι του, αν και αιχμάλωτος, δεν είχαν το κουράγιο να τον κοιτούν στα μάτια ούτε καν τη στιγμή που τον εκτελούσαν.

Οι δολοφόνοι του πίστεψαν ότι η φωτογραφία του νεκρού Τσε θα έστελνε σε όλη την υφήλιο το μήνυμα σε «όσους είναι εναντίον τους».

Διαψεύστηκαν. Η θυσία του Τσε δεν ήταν παρά ένα ιδιαίτερα βαρύ, αλλά αναγκαίο, όπως

EL CHE VIVE!


undefined

Che Guevara Photo life


Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

"Η ζωή είναι δικαίωμα όλων" Λαμπεντούσα

"Η ζωή είναι δικαίωμα όλων" Λαμπεντούσα.
Γράφει η μπλούζα του Φρανσέσκο Τότι.


ΤΟ «ΚΤΗΝΟΣ» ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Του ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ *
«Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η Παιδεία. Η αληθινή παιδεία και όχι η ανεύθυνη εκπαίδευση και η πληροφορία χωρίς κρίση και χωρίς ανήσυχη αμφισβητούμενη συμπερασματολογία. Αυτή η παιδεία που δεν εφησυχάζει ούτε δημιουργεί αυταρέσκεια στον σπουδάζοντα, αλλά πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα και την ανασφάλεια. Ομως μια τέτοια παιδεία δεν ευνοείται από τις πολιτικές παρατάξεις και από όλες τις κυβερνήσεις, διότι κατασκευάζει ελεύθερους και ανυπότακτους πολίτες μη χρήσιμους για το ευτελές παιχνίδι των κομμάτων και της πολιτικής»
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ


Πριν από περίπου δύο χρόνια έγραφα, στο περιοδικό «Νέα Παιδεία»: «Τα τελευταία απανωτά κρούσματα περιορισμού της ελευθερίας της έκφρασης και ιδεολογικής τρομοκρατίας μάς έχουν προβληματίσει. Από τις ύβρεις έξω από το θέατρο "Χυτήριο" και

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΣΑΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ,ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ;

«ΝΑ 'ΒΡΙΣΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΩΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ»

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΙΟΥΣΗ
Οι συνέπειες της κρίσης αποτυπώνονται στα λόγια των παιδιών, που καθημερινά περνούν το κατώφλι του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής του ΕΟΠΥΥ Αθηνών. Η ανεργία, η μείωση του εισοδήματος, η γενικευμένη αβεβαιότητα έχουν φέρει στα όριά τους γονείς και παιδιά

«Θέλω να είμαι χαρούμενη. Ο μπαμπάς βρήκε δύο σπίτια να βάψει. Να 'βρισκε δουλειά και η μαμά... Ο μπαμπάς βάφει κι εγώ καθαρίζω», μας λέει η Μαρία, μαθήτρια της Γ' Δημοτικού, από τους Αμπελόκηπους. «Εύχομαι να μην ξανααπολύσουν τον μπαμπά και να πάει καλά η δουλειά», δηλώνει ο Νίκος, μαθητής της Α' Γυμνασίου, από το Παλαιό Φάληρο. «Σκέφτομαι πώς θα ήταν εάν δούλευε η μαμά και είχε λεφτά», προσθέτει η Ευγενία, μαθήτρια της Ε' Δημοτικού, από τον Αγιο Δημήτριο, παιδί μονογονεϊκής οικογένειας. Ο Δημήτρης, μαθητής της Στ' Δημοτικού, από τους Αγίους Αναργύρους, αναρωτιέται πώς θα ήταν «να πήγαινε η μαμά στη δουλειά και να μην τη νευριάζουμε και ο μπαμπάς να δούλευε πάντα»...

   Οι συνέπειες της κρίσης μέσα από τα μάτια των παιδιών, που καθημερινά περνούν το κατώφλι του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής του ΕΟΠΥΥ Αθηνών. Η ανεργία, η μείωση

ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Α.Σ.!ΟΤΙ ΤΟ ...ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!

ΜΠΑΤΣΟΙ:ΟΤΑΝ ΟΙ... ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ

Της ΑΡΓΥΡΩΣ Κ. ΜΩΡΟΥ
Ο 7ος τακτικός ανακριτής «είδε» τις εγκληματικές πράξεις και ζήτησε την ποινική δίωξη των αστυνομικών της ομάδας «ΔΕΛΤΑ» για κακούργημα. Οι ιατροδικαστές επιβεβαίωσαν τους βασανισμούς, ακόμη και με τέιζερ.Ομως η -πλέον καραμπινάτη- υπόθεση φασιστικής διείσδυσης, και μάλιστα στην καρδιά του κτηρίου διοίκησης της Αστυνομίας, τη ΓΑΔΑ, δεν εντάχθηκε ποτέ στην ευρύτερη έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων για θυλάκους του νεοναζιστικού μορφώματος στο Σώμα.

Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΑΣ!Η ΑΔΙΑΔΟΡΙΑ ΜΑΣ Η ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΣ!

ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - 40ΧΡΟΝΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ!ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ…

Δεν έχει τέλος η τραγωδία με τις αυτοκτονίες στην Κρήτη. Όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα, ένας 40χρονος σερβιτόρος έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας στο κενό από γέφυρα στο Ρέθυμνο!
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές. Ο 40χρονος έφυγε το πρωί από το σπίτι και δεν πήρε μαζί του ούτε τα τσιγάρα, ούτε το κινητό. Η γυναίκα του που ανησύχησε, τον αναζήτησε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Και τότε απευθύνθηκε στις αρχές.
Το αυτοκίνητό του βρέθηκε πάνω στη γέφυρα στο 60ό χλμ., στην εθνική Χανίων - Ρεθύμνου, ενώ ο ίδιος εντοπίστηκε νεκρός!
Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ήταν πατέρας τριών παιδιών.
Πηγή: cretalive.gr

Λαοθάλασσα στη συναυλία «για μία εξόρυξη που δεν θα γίνει ποτέ» - Το μυωπικό Mega είδε μόνο 2.000

undefined