Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Βίντεο: Ο χάρτης της Ευρώπης τα τελευταία 1000 χρόνια


Φ Ο Β Ο Σ !!!

Κατρούγκαλος: "Την Ελλάδα δεν την κυβερνά η κυβέρνηση, ούτε καν η Τρόικα την κυβερνά ο φόβος"

H Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας (ΚΕΔΔΕ), διοργάνωσε ημερίδα για τη "σιδερόφραχτη" δημοκρατία με τίτλο "Το μνημονιακό τόξο, το φασιστικό βέλος και οι λαϊκές ελευθερίες στην εποχή μας" (Pics+Vid)
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας - ΚΕΔΔΕ- βρέθηκε το News247 που είχε τίτλο "Το μνημονιακό τόξο, το φασιστικό βέλος και οι λαϊκές ελευθερίες στην εποχή μας".
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη  αίθουσα της ΕΣΗΕΑ η οποία ήταν κατάμεστη από κόσμο.  Με μεγάλο ενδιαφέρον ακούστηκαν οι τοποθετήσεις των καλεσμένων.
Κώστας Αρβανίτης: "Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης ήταν και χτες συστημικά"
Αρχικά το λόγο πήρε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης.
"Το θέμα του ναζισμού δεν είναι θέμα αισθητικής αλλά πολιτικής. Πως βλέπεις το ζήτημα και πως αναλύεις το φαινόμενο".
Ο Κώστας Αρβανίτης στη συνέχεια αναφέρετε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. "Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης ήταν και χτες συστημικά. Έκαναν αφιερώματα αν ο αριστούχος Αλβανός μαθητής πρέπει να σηκώσει την σημαία. Ήταν οι ίδιοι πρωταγωνιστές που δεν ήξεραν αν ο Μιχαλολιάκος ήταν Ναζιστής".
"Συγκλονιστική στιγμή που χτύπησε η μεγάλη καμπάνα ήταν η ακροδεξιά στάση του Λοβέρδος όταν έβγαλε στον αέρα της οροθετικές γυναίκες. Εκεί μας είπε το σύστημα ότι έρχονται".
"Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα που έχει σήμερα το Mega είναι να βρεθούν και το εύχομαι και εγώ οι γονείς της μικρής ξανθιάς Μαρίας αλλά δεν μας λένε τι έγινε με τα άλλα 6, 8, 16 παιδιά της οικογένειας."
Ο κ. Αρβανίτης αναφέρθηκε στη θεωρία των "Δυο άκρων" : "Είναι ενδιαφέρον και κωμικοτραγικό  πως τα δύο άκρα που μας κυβερνούν να μας κατηγορούν όλους εμάς ότι είμαστε άκρο".