Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΡΤΗ-ΜΠΑΤΣΟ!

View image on Twitter

Οι δέκα κακές συνήθειες που σας στερούν την ευτυχία

Είμαστε ότι κάνουμε. Αν οι συνήθειές σας δεν είναι χρήσιμες, τότε απλώς σας κρατούν πίσω.

  Η ευτυχία δεν εξαρτάται από ένα γεγονός αλλά από πολλά μικρά πράγματα τα οποία συνθέτουν μια μεγάλη εικόνα, τη ζωή σας...

 1. Επικεντρώνεστε στις ζωές των άλλων 
Μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι για τις επιτυχίες των άλλων ή για την ζωή τους, σε σημείο που να ξεχνάτε την δική σας. Ξεδιπλώστε την δική σας ιστορία και δώστε της ζωή. Έχετε ακριβώς ότι χρειάζεστε για να κατακτήσετε όλες σας τις δυνατότητες. Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ζωή του κάθε ανθρώπου έρχονται την στιγμή που αποφασίζει να πάρει τον έλεγχό της στα χέρια του. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να καταναλώνετε λιγότερο και να δημιουργείτε περισσότερο. Σημαίνει, πως δεν πρέπει να αφήνετε τους άλλους να σκέφτονται, μιλούν και να αποφασίζουν για σας. Σημαίνει, πως πρέπει να μάθετε να σέβεστε και να χρησιμοποιείτε τις ιδέες και τα ένστικτά σας για να γράψετε την προσωπική σας ιστορία. Εάν θέλετε η ζωή σας να ανέβει σε νέα επίπεδα, τότε πρέπει να δημιουργήσετε για εκείνη ένα μονοπάτι, να μειώσετε ό,τι σας τραβάει προς τα κάτω και να καταπιαστείτε με ό,τι μπορεί να σας δώσει φτερά. Επικεντρωθείτε στους στόχους και τις επιθυμίες σας και
Μπορεί η μάχη στον Άρειο Πάγο να "χάθηκε" όμως ο αγώνας συνεχίζεται...
Φωτογραφία

ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΤΑΝ!!!...ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΨΗΨΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ 40ΧΡΟΝΙΑ!!!

Το ύπουλο χτύπημα στη Φωτεινή Νικηταρά 10-6-2014(Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ!)



Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ!

Λεωνίδας Μπαλάφας - Καργιόλια

Music Καργιόλια
Χρόνια πλύση εγκεφάλου
μας αλλάξανε τα φώτα
και δεν είναι όπως πρώτα
η ζωή μες στην Αθήνα

Το μπλα μπλα του παπαγάλου

Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ!!!

newsIT.gr Συνθήματα ΕΡΤ- Καθαρίστριες για συμπαράσταση

Shakira - Addicted to You ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΑΝΤΑΧΩΘΕΝ!!!

ΚΛΑΙΝΕ ΒΡΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ:ΝΑΙ ΡΕ ΚΛΑΙΝΕ!!!

Γιατί κλαίει μόνο ο άνθρωπος; Ποιος είναι ο ρόλος των δακρύων στον οργανισμό;

klama

Το κλάμα είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει μόνο στον άνθρωπο και φαίνεται ότι αναπτύχθηκε ως τρόπος επικοινωνίας των συναισθημάτων πολύ πριν από την ανάπτυξη της ομιλίας, υποστηρίζει ο δρ Μάικλ Τρίμπλ, ομότιμος καθηγητής Συμπεριφορικής Νευρολογίας στο Ίδρυμα Νευρολογίας του University College, στο Λονδίνο.
Ο Τριμπλ πιστεύει ότι υπήρξε μια εποχή στην ανάπτυξη του ανθρώπου όταν τα δάκρυα είχαν ένα νόημα πολύ πέραν της λειτουργίας τους, που είναι η διατήρηση υγρού του οφθαλμικού βολβού. Σε βιβλίο του που κυκλοφόρησε προσφάτως στη Βρετανία και τιτλοφορείται «Why Humans Like to Cry», προσπαθεί να ρίξει φως στο ερώτημα γιατί ο άνθρωπος είναι το μοναδικό είδος του ζωικού βασιλείου που κλαίει όταν υπερφορτίζεται συναισθηματικά.
Όπως εξηγεί, από βιολογικής πλευράς τα δάκρυα μας είναι απαραίτητα για να διατηρείται ο βολβός των ματιών υγρός, ενώ οι πρωτεΐνες και άλλες ουσίες που περιέχουν τον διατηρούν υγιή και ικανό να προστατεύεται από τις επιθέσεις ιών και βακτηρίων.
Σε όλα τα άλλα ζώα, ο ρόλος των δακρύων τελειώνει εδώ. Στον άνθρωπο,

ΘΛΙΒΕΡΗ... ΔΙΑΚΡΙΣΗ Σχολικός εκφοβισμός: Η Ελλάδα... τέταρτη πανευρωπαϊκά!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!
Αυτή τη παιδεία θέλουμε,γιατί πρέπει να μάθουμε και στα παιδιά μας, να ζούνε με αέναο φόβο,να έχουν φθόνο για το διπλανό τους και να συνηθίσουν να ζούνε σαν ραγιάδες!!!
Σχολικός εκφοβισμός: Η Ελλάδα... τέταρτη πανευρωπαϊκά!
Ένας στους τρεις μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχει πέσει θύμα από συμμαθητές του και ένας στους δυο γίνεται μάρτυρας τέτοιων περιστατικών, δεδομένα που τοποθετούν την Ελλάδα στην τέταρτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών στις περιπτώσεις σχολικού εκφοβισμού.

Το 1ο επιστημονικό συνέδριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά του Σχολικού Εκβιασμού (European Antibulling Netwok, EAN), με τίτλο «Το φαινόμενο του εκφοβισμού στο σχολικό και διαδικτυακό περιβάλλον. Με το βλέμμα στην Ευρώπη», ξεκίνησε σήμερα στην Αθήνα και θα ολοκληρωθεί αύριο.

Ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, ερευνητές, εκπαιδευτικοί, σχολικοί σύμβουλοι από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντάλλαξαν εμπειρίες και στατιστικά δεδομένα εστιάζοντας στη σημασία της ευαισθητοποίησης, της ενημέρωσης και της συμμετοχής γονιών, μαθητών και εκπαιδευτικών για τη βελτίωση του προβλήματος. Συζήτησαν, επίσης, για τη βία και την επιθετικότητα, τόσο στην οικογένεια όσο και την κοινωνία.

Τα περισσότερα θύματα είναι παιδιά ευαίσθητα, χωρίς φίλους, ανασφαλή, με

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΑ!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ!ΝΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ Ν.Δ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ!!!

«Τορπίλη» για τον τουρισμό οι «αρπαχτές» στους δημοφιλείς προορισμούς

«Τορπίλη» για τον τουρισμό οι «αρπαχτές» στους δημοφιλείς προορισμούς
Ηχηρή παρέμβαση για να συγκρατηθούν οι τιμές στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο πρωθυπουργός. Ο Αντ. Σαμαράς τηλεφώνησε (ΈΛΑ ΡΕ ΣΥ,ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΣ;;;)στο πρόεδρο του ΣΕΤΕ Ανδρέα Ανδρεάδη και, σύμφωνα με πληροφορίες, τού τόνισε ότι ο τουρισμός πάει καλά και πως πρέπει να διαφυλαχθεί από όλους τους εμπλεκόμενους, για να διατηρηθεί σε εξίσου υψηλά επίπεδα φέτος, αλλά και τις επόμενες χρονιές.
Επ' αυτού ζήτησε από τον ΣΕΤΕ να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι ώστε να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα υψηλών τιμών στα νησιά μας, που, αν συνεχιστούν, μπορεί να αναχαιτίσουν το ολοένα αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα μας.
Πολλοί επιχειρηματίες του κλάδου εκμεταλλεύονται την εντυπωσιακή αύξηση της τουριστικής κίνησης η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις θα σπάσει κάθε ρεκόρ. Οι αφίξεις αναμένεται να πιάσουν τα 19 εκατ. ενώ μαζί με τις επισκέψεις από τα κρουαζιερόπλοια θα ξεπεράσουν τα 20 εκατ. Αυτή την έκρηξη στον τουρισμό εκμεταλλεύονται ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών μονάδων και ανεβάζουν στα ύψη τις τιμές, ειδικά σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος κ.λπ.
Σύμφωνα με στοιχεία η αύξηση τιμών στη Σαντορίνη και ιδιαίτερα στο Ημεροβίγλι, ξεπέρασε το 95%. Ξενοδοχεία ακόμη και τέταρτης κατηγορίας ενοικιάζουν δωμάτια με 300 και 400 ευρώ την ημέρα. Σύμφωνα πάντα με την Trivago, η μέση τιμή διανυκτέρευσης για τον πρώτο θερινό μήνα έχει

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ,ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΣΤΟ ΖΥΓΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ,ΠΩς ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ,ΜΜ ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΜΑΛΩΤΕΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΤΟΥΛΑ;ΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!!!

Τι αλλάζει στην πώληση ψωμιού, κρέατος - Στοπ στην κλοπή στο ζύγισμα

Τι αλλάζει στην πώληση ψωμιού, κρέατος - Στοπ στην κλοπή στο ζύγισμα

Αλλαγές για την προστασία των καταναλωτών από... κλοπές στο ζύγισμα με τη μέθοδο του βαριού χαρτιού καθώς και από τις παραπλανητικές ενδείξεις στις πινακίδες προώθησε το υπουργείο Ανάπτυξης.


Την ίδια στιγμή ανώτατες τιμές πώλησης σε καφέδες, τοστ και σάντουιτς μπαίνουν και στις οργανωμένες πλαζ με εισιτήριο.


Πιο συγκεκριμένα το υπουργείο ενσωμάτωσε αλλαγές στους κανόνες Διακίνησης Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙΕΠΠΥ) που αφορούν στο ζύγισμα και αυτές θα πρέπει να τις εφαρμόσουν κρεοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, φούρνοι, σημεία πώλησης τυροκομικών και αλλαντικών, σούπερ μάρκετ και μικρά καταστήματα τροφίμων. Για την ακρίβεια καθορίζονται μέγιστα βάρη στο χαρτί ή το πλαστικό περιτυλίγματος και τις σακούλες που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία προϊόντων και τα οποία πωλούνται αφού ζυγιστούν. Έτσι όταν το καθαρό βάρος του προϊόντος είναι μέχρι 350 γραμμάρια το μέγιστο βάρος του μέσου συσκευασίας πρέπει να είναι έως 8 γραμμάρια. Όταν το καθαρό βάρος είναι από 351 έως 1.000 γραμμάρια τότε η συσκευασία δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 15 γραμμάρια, ενώ για πάνω από 1.000 γραμμάρια η συσκευασία πρέπει να ζυγίζει το πολύ 30 γραμμάρια.

Τι αλλάζει στην πώληση ψωμιού, κρέατος - Στοπ στην κλοπή στο ζύγισμα

Ανώτατα βάρη μπαίνουν και στους πλαστικούς περιέκτες. Έτσι όταν ο όγκος είναι είναι 0,375 λίτρα τότε το μέγιστο βάρος του δεν ξεπερνά τα 12 γραμμάρια. Στην περίπτωση που ο όγκος του είναι 0,5 λίτρα τότε το βάρος του περιέκτη δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 14 γραμμάρια και για όγκο ενός λίτρου το μέγιστο βάρος πρέπει να είναι 25 γραμμάρια.


Τα μανάβικα οφείλουν να διαθέτουν τα οπωρολαχανικά σε χαρτοσακούλες βάρους το πολύ 20 γραμμαρίων.


Στα αρτοποιεία γίνεται σαφές ότι πρέπει να πωλούν το ψωμί, τα αρτοπαρασκευάσματα, τα αρτοσκευάσματα και γενικά τα προϊόντα αρτοποιίας αφού πρώτα αυτά ζυγιστούν.(Πόσες φορές έχω διαμαρτυρηθεί και άλλες τόσες έχω εισπράξει χλεύη. ακόμα και από ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!!
 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΊΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟ ΖΎΓΙ!!)!
 Επιπλέον καθορίζονται και χρηματικά πρόστιμα 1.000 ευρώ για τους παραβάτες.


Αλλαγές, όμως, έρχονται και στις σημάνσεις και συγκεκριμένα, τα

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΛΙΩΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ!!!

Σημαντικές διαφορές θα έχει η δέκατη έκδοση του παγκοσμίου άτλαντα του National Geographic σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις.

Την  τεράστια διαφορά θα την δούμε στον χάρτη της 
Αρκτικής όπου τα στρώματα πάγου έχουν συρρικνωθεί απειλητικά. Από το
1970, οι πάγοι έχουν εξαφανιστεί σε ρυθμούς περίπου 12% ανά δεκαετία.
Σύμφωνα με το National Geographic, για πρώτη φορά οι
δημιουργεί του χάρτη θα αλλάξουν τη γραφική αναπαράσταση του φύλλου
πάγου της Αρκτικής.
Στους χάρτες θα δούμε δύο είδη πάγου: Τον πολυετή πάγο που
θα εμφανίζεται στα λευκά και τον θαλάσσιο πάγο που λιώνει που θα
απεικονίζεται ως μια γραμμή.
Την πρώτη πλήρη αξιολόγηση των μεταβολών που υπόκειται το
παγοκάλυμμα της Ανταρκτικής παρουσίασε το βρετανικό Κέντρο Παρατηρήσεων
των Πόλων και Μοντέλων χρησιμοποιώντας δεδομένα παρατηρήσεων του
δορυφόρου CryoSat-2 του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA).
Τα ευρήματα είναι ανησυχητικά πέρα από τους διάφορους
μύθους για τους πάγους της Ανταρκτικής: από το 2010 ως το 2013 κάθε
χρόνο η Δυτική Ανταρκτική χάνει 134 γιγατόνους πάγου κατά μέσο όρο, η
Ανατολική Ανταρκτική τρεις γιγατόνους και η Ανταρκτική Χερσόνησος 23
γιγατόνους.
Η συνολική απομείωση των πάγων ανέρχεται σε 159-160 γιγατόνους ετησίως.
Πηγή: gizmodo

 
ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟ(ΤΟΝ)ΠΟΥΛΟ!!!

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!!!

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall)

...ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΤΗΤΑ ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ!!!



 Θοδωρής Κοτονιάς - Τα κλειδιά







...θα σε φέρνει ώς την πόρτα της μπροστά

και αν ποτέ της δεν ανοίξει, ο αέρας θα φυσήξει
να σου φέρει πίσω ότι σου χρωστά
ZERVOS_10-06-2014

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΜΠΑΤΗΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ 22...ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝΕ ΤΡΩΝΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΨΩΜΙ!!!

Ξεπουλάνε και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου;

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο περιουσιολόγιο προς πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ, είναι το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.Ξένοι επενδυτές γνωστοποίησαν το ενδιαφέρον τους στον Γιάννη Στουρνάρα, όταν αυτός συναντήθηκε με την... τρόικα στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν τον αναμενόμενο ανασχηματισμό. Ο Γ. Στουρνάρας, που όπως φαίνεται είχε

Ο Κικίλιας αποκαλύπτει: «Από παιδί ήθελα να δέρνω καθαρίστριες»

 Ο Κικίλιας αποκαλύπτει: "Από παιδί ήθελα να δέρνω καθαρίστριες"

Επίθεση των ΜΑΤ αυτή τη στιγμή στις καθαρίστριες που βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών – Έπεσε άγριο ξύλο, οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε και για τρυματίες.
Διαβάστε περισσότερα: www.alfavita.g

View image on Twitter
Επέμβαση ΜΑΤ στις καθαριστριες 
http://www.jodigraphics.net/?p=3316 

Πριν την «κρίση», πριν την «ανάπτυξη» και μετά την «ανάπτυξη»

Συγκριτική παράθεση τριών φωτογραφιών από το Google Street View

 Πριν την "κρίση", πριν την "ανάπτυξη" και μετά την "ανάπτυξη"


Η γωνιά αυτή στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Αττική, είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική της οικονομικο-πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα. Τουλάχιστον με τα όσα δημοσιεύονται μέσω του Google Street View που είναι πλέον διαθέσιμο για σχεδόν όλη τη χώρα. Ιδιαίτερη σημασία να δοθεί στο «γραφείο» της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ που ακολουθεί σε κάθε φωτογραφία το πνεύμα της εποχής.

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Avicii - Addicted To You

10-06-14

ΞΥΠΝΑ ΜΕ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ;;;



Στο τραγούδι αυτό μιλάει ένας
νέος που ξεκινάει τη ζωή του με όνειρα αλλά και άγνοια. 
Δεν θέλει να του
πουν για τη ζωή αλλά να την ζήσει και να την γνωρίσει μόνος του. 
Να μην
το ξυπνήσουν από το όνειρο που ζει. 
Αν είναι να ξυπνήσει ας γίνει μετά
από χρόνια. 
Πιστεύει ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι φτιαγμένο για τον
καθένα και
το βραβείο της είναι η ΑΓΆΠΗ,  αυτό που αξίζει στη ζωή
είναι ΝΑ ΛΑΜΒΆΝΕΙΣ  και ΝΑ ΔΊΝΕΙΣ ΑΓΆΠΗ!!!

Photo

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΛΗΣΙΑΣΕ,ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΜΕ;ΟΤΑΝ ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΈΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΆ;;;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΊΤΕ ΤΙ ΈΧΕΙ ΣΥΜΒΕΊ!


...Η Βραζιλία έσπασε κάθε ρεκόρ. 
Και καθυστέρησης (η μεγαλύτερη των τελευταίων 40 ετών, λέει η FIFA), αλλά και διαφθοράς…

Βουτηγμένοι στη διαφθοράbrazil

Ρεκόρ καθυστερήσεων και διαφθοράς στα έργα για το Μουντιάλ. Ολα τα στοιχεία.
      
Του Θ. Ασημακόπουλου 
http://www.efsyn.gr/?p=204380

Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης περιμένει με αγωνία το Μουντιάλ της Βραζιλίας, στη Βραζιλία πεινάνε. Υπάρχει πολύς κόσμος που έχει χάσει τα σπίτια του, που δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιό του, που βρίσκεται καταχρεωμένος.

Και το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι την κύρια ευθύνη γι’ αυτό την έχει η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Είτε μιλάμε για Μουντιάλ είτε για Ολυμπιακούς είτε για EURO, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα βγάζει μια μίζα, πάντα θα βρίσκεται ένα έργο που θα υπερκοστολογηθεί.

Στη Βραζιλία, όμως, τα πράγματα ξέφυγαν. Στο κείμενο περιγράφονται ιστορίες και γεγονότα που σίγουρα δεν θα ξενίσουν τον Ελληνα. Ομως, στις περιπτώσεις για τις οποίες μιλάμε, δεν έχουν κρατηθεί ούτε τα προσχήματα, καθώς η διαφθορά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Μάλιστα, για να ικανοποιηθούν όλες οι… τσέπες, το κόστος του World Cup 2014 ήταν σχεδόν τριπλάσιο από το προβλεπόμενο! Ο τελικός… λογαριασμός

Όχι στο «μαύρο» στην ΕΡΤ


ert-open
Ένα τεράστιο πανό είναι αναρτημένο από το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας, στην πρόσοψη των γραφείων του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.
Με το πανό, που εναντιώνεται στον φασισμό, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, οι συνάδελφοί τους της ΠΟΣΠΕΡΤ – της ertopen.com και των αλληλέγγυων καλεί τους πολίτες της Αθήνας στη μεγάλη συγκέντρωση της Τετάρτης 11 Ιουνίου.

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ(;;;) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Panos Kammenos ‏@PanosKammenos 1m

Παραμένουν ο Σημίτης στο οικονομικών, οι γόνοι στη θέση τους, η ΕΠΕΝ στο υγείας,το ΠΑΣΟΚ στις business και οι επίτροποι της τρόικας ΠΑΝΤΟΥ..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑ!!!

Milky Chance - Stolen Dance (Album Version)

Wake Me Up !!!ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ,Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ!

Una paloma en estos dias!!!