Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014
 

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΌΛΑ !!!

Ο άνθρωπος εξαφάνισε τα μισά άγρια ζώα του πλανήτη 
 Ο άνθρωπος εξαφάνισε τα μισά άγρια ζώα του πλανήτη
Θανάσιμη για τη ζωή στον πλανήτη αποδεικνύεται η δράση του ανθρώπου, με την οποία κατάφερε το θλιβερό «επίτευγμα» του να εξαφανίσει περισσότερα από τα μισά άγρια ζώα της Γης, μόλις στα 40 τελευταία χρόνια. Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η μη κυβερνητική οργάνωση WWF (Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση), που στην τελευταία της έκθεση καταγράφει πτώση κατά 52% στον δείκτη «Ζωντανός Πλανήτης», που μετρά την εξέλιξη 10.380 πληθυσμών 3.038 ειδών θηλαστικών, πτηνών, ερπετών, αμφιβίων και ψαριών. Την ίδια στιγμή τα στοιχεία δείχνουν πως για τη διατήρηση του σύγχρονου τρόπου ζωής των αναπτυγμένων χωρών, χρειάζονται πολλαπλοί πλανήτες.
Οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της ανθρωπότητας σε φυσικούς πόρους και οι αυξανόμενες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ασκούν τεράστιες πιέσεις στη βιοποικιλότητα του πλανήτη μας και απειλούν τη μελλοντική μας ασφάλεια, υγεία και ευημερία. Αυτό αποκαλύπτει ο «Ζωντανός Πλανήτης 2014» που συντάσσεται κάθε δύο χρόνια από την περιβαλλοντική οργάνωση WWF σε συνεργασία με τη Ζωολογική Εταιρία του Λονδίνου και το Παγκόσμιο Δίκτυο Aποτυπώματος (Global Footprint Network). «Σήμερα χρειαζόμαστε τη

Everybody Needs Somebody To Love - The Blues Brothers

Τσόκλης για Αμφίπολη: Οι Θεοί των Ελλήνων, μην ξεχνάς, ήταν εκδικητικοί...

«Κάποτε θα τιμωρηθούμε ως τυμβωρύχοι»

Τσόκλης για Αμφίπολη: Οι Θεοί των Ελλήνων, μην ξεχνάς, ήταν εκδικητικοί...Έλαβα αυτό το μήνυμα από τον Κώστα Τσόκλη. Μια άλλη άποψη. Πάντα μ' ενδιαφέρουν οι απόψεις του. Μπορεί να ενδιαφέρουν και σας. Πείτε ότι είναι ένα STOP, μια τρικλοποδιά στη ροή του χρόνου μας. Να κοντοσταθείς κι ας στιγμιαία μπουρδουκλωθείς. Να δεις το ίδιο πράγμα από μια άλλη οπτική γωνία. Αυτό δεν έκανε πάντα η τέχνη;
Αγαπητέ Κώστα Τσόκλη, σ΄ευχαριστώ. Θα το σκεφτώ. Κυρίως γιατί φοβάμαι... Ήταν οι άτιμοι εκδικητικοί, εκείνοι οι Θεοί...
Με εκτίμηση
Ρέα

Ο βεβηλών αυτό θανάτω, θανατωθήσεται
Αγαπητή μου Ρέα,
Παρακολουθώ αυτές τις μέρες με δέος, φόβο και αγανάκτηση την επίσημη

Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Μέριλιν Μονρό, χωρίς άλλες... συστάσεις

Μέριλιν Μονρό, χωρίς άλλες... συστάσεις

Για το Bulling «Η τρομοκρατία της αθωότητας»

Το μεγαλύτερο πανό διαμαρτυρίας για ένα από τα μεγαλύτερα ξεπουλήματα... (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ
 aerodromio pano 24Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας, ενάντια στην πώληση του αερολιμένα της Κέρκυρας ενώ την Κυριακή εκδηλώσεις έγιναν στην Πάνω Πλατεία.

UPDATE: 19:30  /  Οι κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του διήμερου εκδηλώσεων ενάντια στο ξεπούλημα του νησιού. Εν τω μεταξύ, παράταση δέκα ημερών δόθηκε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προσφορών για τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, με καταληκτική ημερομηνία πλέον τη 10η Οκτωβρίου.
Ενδιαφέρον έχουν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ημερησία, επιδείξει έως τώρα κοινοπραξίες στις οποίες συμμετέχουν από τη μία πλευρά ξένες εταιρίες με συμμετοχή αεροπορικών και τουριστικών φορέων και από την άλλη πλευρά οι (συνήθεις ύποπτοι για προσφορές) μεγάλοι ελληνικοί επιχειρηματικοί όμιλοι συμφερόντων Μπόμπολα, Κοπελούζου, Ιωάννου, Παρασκευαΐδης κ.α.
Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας από το ΤΑΙΠΕΔ, το αίτημα να δοθεί περισσότερος χρόνος για την επεξεργασία των τελικών προσφορών αναδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον για τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια...
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Gimme All Your Lovin' (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΞΗΜΈΡΩΜΑ!

ohn Lee Hooker - One Bourbon One Scotch One Beer

ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ!!!

who wants to live forever when love must die?

παιχνιδια χωρίς σύνορα;;;

Peter Gabriel - Games Without Frontiers

Living On My Own

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΝΟΥΒΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Cpt ΙΩΑΝΝΗ ΛΕΚΑΚΗ!

Blue star Ιθάκη ''Μάχη με τα κύματα No2'' (Nέο απίστευτο βίντεο)

Στήβεν Χώκινγκ: Γιατί είμαι άθεος

Η επιστήμη προσφέρει πιο πειστικές εξηγήσεις από τα θαύματα των θρησκειών, υποστηρίζει ο διάσημος αστροφυσικός"Δεν υπάρχει Θεός" δηλώνει για μία ακόμα φορά ο διάσημος
αστροφυσικός, Στήβεν Χώκινγκ, εξηγώντας παράλληλα για πιο λόγο ο ίδιος
είναι άθεος, σε βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ισπανικής
εφημερίδας El Mundo.

"Πριν
αναπτύξουμε τις επιστήμες, ήταν φυσικό να πιστεύουμε ότι ο Θεός
δημιούργησε το σύμπαν. Τώρα όμως, η επιστήμη προσφέρει μια πιο πειστική
εξήγηση από τα θαύματα των θρησκειών" εξηγεί ο Χώκινγκ στο σχετικό
video. 
"Όταν έγραφα στο
Χρονικό του Χρόνου πως, επιτυγχάνοντας μια ενοποιημένη θεωρία των
φυσικών νόμων, οι επιστήμονες θα μπουν στο μυαλό του Θεού, εννοούσα πως
θα γνωρίσουν όλα όσα θα γνώριζε και ο Θεός - αν υπήρχε. Όμως κατά τη
γνώμη μου, δεν υπάρχει. Είμαι άθεος" ξεκαθαρίζει ο διάσημος επιστήμονας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!

Διαβάστε για το σκάνδαλο με το ξεπούλημα του Ερρίκος Ντυνάν,το οποίο μη  ξεχνάμε ήταν δωρεά στο Ελληνικό δημόσιο!
Δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους στην κάλπη, όσοι οδήγησαν τους Έλληνες στην εξαθλίωση Ερρίκος Ντυνάν: Το «σκάνδαλο» της δεκαετίας με... δωρεά της κυβέρνησης

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της τελευταίας δεκαετίας το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr, συγκλονίζει την κυβέρνηση Σαμαρά και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει και τη χαριστική βολή για την παρουσία της στη διακυβέρνηση της Ελλάδας.
Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε το «ξεπούλημα» μέσω πλειστηριασμού, του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας, φέροντας τροπολογία... δώρο στη Βουλή, υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς, ήταν μόνο μια σταγόνα που όμως αρκεί για να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής.
Της οργής του ελληνικού λαού που από τους... σωτήρες του, τους «άρχοντες» της πολιτικής, έχει οδηγηθεί στην απόγνωση, την εξαθλίωση και την απόλυτη φτώχεια.
Στην φτώχεια ο λαός, με τα τελευταία επίσημα στοιχεία να καταγράφουν 6.5 εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών κάτω από τα όρια ή ακριβώς πάνω στα όρια αυτής, στη... χλιδή και τα υπερ-κέρδη οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεργολάβοι και οι μεγαλοεκδότες, με φωτογραφικές διατάξεις - δώρα να πέφτουν σαν βροχή στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Ναι, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τους Ελληνες...
Αυτή είναι η αναλγησία των κυβερνώντων που κόπτονται για τη σωτηρία του

SOS

Εικόνα ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -13-

ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚ...

22:28 | 27-09-2014
Δυστυχως δεν καταφεραν να αποδρασουν με το 2πλο σε αυτο το φιλικο οι γελακτικος!!! Δεν πειραζει. Την επομενη φορα!!!