Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η απάντηση του μουσικού στις μαγκιές του εστιάτορα λάτρη του τσαμπα!!!!

Θεσσαλονίκη: Η απίθανη απάντηση μουσικού στην αγγελία που έβαλε εστιάτορας - Έγινε θέμα συζήτησης στο facebook και όχι μόνο... (Φωτό) 

Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ανέβασε την... άκρως ιδιαίτερη αγγελία που βλέπετε...

Ο εστιάτορας ήθελε να βάλει στο μαγαζί του ζωντανή μουσική, αλλά δεν ήθελε να πληρώνει τους μουσικούς. Έτσι όπως βλέπετε στην μικρή αγγελία ζήτησε μουσικούς να παίζουν δωρεάν, με μοναδικό κέρδος για τους ίδιους, να προωθούν τη δουλειά τους και να πουλάνε CD.

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση που βλέπετε, στο ίδιο πνεύμα. Τονίζεται πως μια ομάδα μουσικών ψάχνει για εστιάτορα που θέλει να προωθήσει τη δουλειά του δωρεάν και γι'αυτό το λόγο, του παραχωρούν το σπίτι τους για να τους μαγειρεύει.

 

Καλημέρα σας!!!Με την ευχή να φάνε σκατά όλα αυτά τα τομάρια που μας κυβερνούν και ας αρχίσει αυτό από σήμερα το βράδυ!!!

το βαλς του 12



Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Τι θα συμβεί αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές...!!!


ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 12αρι ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ EUROVISION

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΑΙ Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ..
 
ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ..

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΙΝΙΟΤΗΣ ΘΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΑ MARKS AND SPENCER...

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 "ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ"...
ΤΑ CD/DVD ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝ ΛΕΥΚΟΙ...
Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΘΑ ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ...
ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ....

Ο ΑΝΤ1 επιτίθεται στους βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν ΠτΔ!

ΦΕΡΕΦΩΝΑ-ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ: Η μεγαλύτερη προπαγάνδα που έγινε ποτέ από τηλεοπτικό κανάλι

Παρέμβαση εισαγγελέα  ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ασυνήθιστα
σκληρές φράσεις κατά δημοσιογράφων αλλά και μηχανισμών, χρησιμοποιεί ο
ΣΥΡΙΖΑ μέσω του left και της Αυγής για να χαρακτηρίσει την ανάρμοστη,
όπως υποστηρίζει, συμπεριφορά ανθρώπων του τηλεοπτικού σταθμού που μέσω
εργαζομένων του, κάνουν πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες πολίτες και
φτιάχνουν κλίμα εν όψει της προεδρικής εκλογής.

“Ο δημοσιογράφος
Γιώργος Κούρος στο κυριακάτικο κεντρικο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1απείλησε
ανοιχτά, χρησιμοποιώντας πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς, τους βουλευτές που
θα «τολμήσουν» να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγοντας, μεταξύ
άλλων τραγελαφικών, πως οι ψηφοφόροι θα τους γυρίσουν την πλάτη!”,
αναφέρει το left , προβάλλοντας και το “επιλήψιμο” βίντεο.

Είναι η
δεύτερη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται κατά του ΑΝΤ1. Η πρώτη ήταν
παραμονή ευρωεκλογών. Τότε είχε καταγγείλλει ότι “σε μαύρη

  «Τό ζητεῖν ἁπανταχοῦ τό χρήσιμον, ἥκιστα ἁρμόζει τοῖς μεγαλοψύχοις καί ἐλευθερίοις»Αριστοτέλης

Δηλαδή: «Τό νά ἀναζητεῖς παντοῦ καί πάντα μόνο τό χρήσιμο, δέν ταιριάζει στούς μεγαλόψυχους καί ἐλεύθερους».
16-12-14

Τα πιο ωραία λαϊκά


ta pio oraia laika 


Οι κουβέντες που έχουν σημασία στον πλανήτη γη δεν είναι αυτές που γίνονται στα ραδιόφωνα και τις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά όσες εκτυλίσσονται μες στις κρεβατοκάμαρες, τα λεωφορεία και τα καφενεία.

 

Σκόρπιες σκέψεις άνευ αφορμής

Από πότε αρχίζει ν’ ακούει μουσική ο άνθρωπος; Από πολύ νωρίς, μέσα από την κοιλιά της μάνας του.
Όσο γιουνιβέρσαλ και γιουροπίαν να (θέλουμε να) είμαστε η μουσική που ακούμε διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό από τη γλώσσα που μιλάμε και τη γεωγραφία αυτής. Οι εργάτες της λατινικής Αμερικής αργεντίνικο τάνγκο, οι εργάτες στον Πειραιά πενιά και ζεϊμπέκικο.
Όλες οι μουσικές είναι λαϊκές. Γιατί η Τέχνη είναι λαϊκή. Ή τουλάχιστον, οφείλει να είναι. Η Τέχνη είναι δωρεάν κι ας χρεώνεται-γιατί όσο και να κοστίζει ένας κλασικός πίνακας ζωγραφικής, ο καθένας έχει την ελευθερία να δημιουργήσει τον δικό του. Είτε με κάποια συγκεκριμένα υλικά, είτε με τα μάτια του και τη φαντασία. Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που βλέπουν τους πιο ωραίους πίνακες και ακούν τα πιο ωραία τραγούδια, περπατώντας σ’ έναν γκρίζο δρόμο πλάι σε αμάξια και αδέσποτα.
Παραφράζοντας τον Όργουελ επανέρχομαι: όλα τα τραγούδια είναι λαϊκά, αλλά ορισμένα είναι πιο λαϊκά από τα υπόλοιπα. Ο Άκης Πάνου, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Στράτος Διονυσίου, ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Δημήτρης Μητροπάνος είναι μόνο λίγοι από τους γίγαντες του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή.
Μουσικές μπεσαλούδες, στίχοι ντόμπροι και πονεμένοι, τραγούδια, τέλος

Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ Μίρκο!εν'ος παιδιου από την Ιταλία!Τα ίδια και χειρότερα στην Ελλάδα!Αλλά εδώ έχουμε το πως είσαι;ΜΙΑ ΧΑΡΆ!!!!

Mirko's story: Children of the Recession | UNICEF

Ο πίνακας με την παιδική φτώχεια σε όλο τον κόσμο!!!1η η Ελλαδάρα σας!!!

Highest % of children in poverty in developed world 
1 Greece 2 Latvia 3 Spain 4 Israel 5 Mexico 6 US 11 Turkey 16 UK 41 Norway

GREXIT κι ο κώλος τους να φέξει!!!

zeroΦίλε Πιτσιρίκο, έχουν ξεσκιστεί τα παλιοτόμαρα τα τελευταία 24ωρα να τρομοκρατούν τον κόσμο. Τέτοια γιουσουφάκια των ξένων κατακτητών της πατρίδας είχε να δει η Ελλάδα από τις κυβερνήσεις των Γερμανοτσολιάδων – πατεράδων και παππούδων των σημερινών διοικητών της χώρας.
  Πρώτα, ο κλεφταράς ο Γιούνκερ εξέφρασε την υποστήριξη του στον Δήμα.
Μετά, ήρθε η σειρά του επιτρόπου Μοσχοβισί – πρώην υπουργός οικονομικών του Ολαντρέου (ξέρετε εκείνου που θα σκότωνε τον δράκο που ακούει στο όνομα Μέρκελ και θα έσωζε τους Έλληνες)- που έφτασε σήμερα στην Αθήνα για να φιληθεί στο στόμα με τους ΣαμαροΒενιζέλους.
Σιγοντάρουν οι αφεντάδες στο θρίλερ του πιθανού Grexit και στην προσπάθεια τρομοκράτησης των ραγιάδων από τους ντόπιους επιστάτες. Κι αφού τους τρομοκρατήσουν τον Δεκέμβρη θα τους περάσουν από τον Προκρούστη του bail in.
Αν λοιπόν τους τρομοκρατήσουν ξανά με το GREXIT, τότε τους αξίζουν το bail

Απόσπασμα από λόγο του ηγέτη των PODEMOS Πάμπλο Ιγκλέσιας!!!Διαβάστε το και θα καταλάβετε ίσως το γιατί υπάρχουν καναπεδάτοι!!!!

  
Η Αριστερά μπορεί να νικήσει
του Πάμπλο Ιγκλέσιας (μετάφραση Barikat)
Το νεότερο πολιτικό κόμμα της Ισπανίας είναι ταυτόχρονα και το πιο δημοφιλές. Με ρίζες στο κίνημα αγανακτισμένων το 2011 (που ονομάζεται επίσης το κίνημα 15-Μ), το Podemos εμφανίστηκε τον Ιανουάριο ως μια πολιτική κίνηση διανοούμενων. Στις ευρωεκλογές του Μαΐου όπου το κόμμα της Αριστεράς κατέλαβε 8 τοις εκατό των ψήφων. Αυτή τη στιγμή είναι  δεύτερο κόμμα στην Ισπανία  και πρώτο στις δημοσκοπήσεις. Ακόμη και οι Financial Times παραδέχονται ότι, «το νέο κόμμα φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο για να συντρίψει το δικομματισμό της Ισπανίας».
Σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2014 στο Βαγιαδολίδ, της Ισπανίας, ο Γενικός Γραμματέας του Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας διατύπωσε την άποψη ότι η Αριστερά μπορεί να νικήσει. Παρακάτω παραθέτουμε είναι ένα απόσπασμα από την εν λόγω συζήτηση. Η απομαγνητοφώνηση και μετάφραση προετοιμάστηκε για το Jacobin από τον Enrique Diaz-Alvarez.

Ξέρω πολύ καλά ότι το κλειδί για την κατανόηση της ιστορίας των τελευταίων πεντακόσιων χρόνων είναι η εμφάνιση των συγκεκριμένων κοινωνικών κατηγοριών, που ονομάζονται «τάξεις». Θα σας πω ένα ανέκδοτο. Όταν το κίνημα ξεκίνησε το κίνημα 15-Μ, στο Puerta del Sol, κάποιοι φοιτητές από το τμήμα μου, το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, φοιτητές έντονα πολιτικοποιημένοι - είχαν διαβάσει Μαρξ και Λένιν – συνδιαλεγόντουσαν για

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ενδιαφέρον άρθρο για τις χειρότερες αστυνομίες στον κόσμο!!!Μ[ε'ιτε στο επισυναπτόμενο link και δείτε!!!

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

Ένα αφιέρωμα για την αστυνομική βία στον πλανήτη

 Η παρακάτω φωτογραφία απεικονίζει τον Λεμπρόν Τζέιμς με μπλουζάκι που αναγράφει το “I can’t breathe”. Πρόκειται για τις τελευταίες λέξεις του Έρικ Γκάρνερ, πριν στραγγαλιστεί από αστυνομικό στις ΗΠΑ.

 

ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

“Οι πολυάριθμες καταγγελίες για υπερβολική χρήση βίας που ελήφθησαν επιβεβαιώνουν ότι δεν έχει αναληφθεί ουσιαστική δράση από τις ελληνικές Αρχές για να αντιμετωπίσουν την κουλτούρα της κακομεταχείρισης και της ατιμωρησίας στην ελληνική αστυνομία“. Τα παραπάνω αναφέρει η Διεθνής Αμνηστία στην έκθεση της “Κράτος εν κράτει: Κουλτούρα κακομεταχείρισης και ατιμωρησίας στην ελληνική αστυνομία“. Το Κράτος εν κράτει όμως δεν είναι φυσικά μόνο ελληνικό φαινόμενο. Η αστυνομική βία και η κατάχρηση εξουσίας χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν με παράλληλη εφαρμογή διευρυμένης καταστολής ανάλογα με το καθεστώς και την κυβέρνηση. Το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα αστυνομικής βίας αυξάνονται κατακόρυφα με τις ΗΠΑ και το Φέργκιουσον να βρίσκονται στο επίκεντρο. Βασιζόμενοι στις μελέτες του Αμερικανικού κέντρου ερευνών, Pew Research Center, σας παρουσιάζουμε τα 10 κράτη με τη μεγαλύτερη αστυνόμευση και τα περισσότερα κρούσματα βίας από τις Αρχές. Στο τέλος, παραθέτουμε και στοιχεία για τη χώρα μας.
 Δείτε:
http://portfolio.news247.gr/post-77571#view:6e5jbe5i15gvte2981585vbolkeghkt9qe21

Στα deck η τρελα συνεχίζεται!!!!

Αντώνης Γαμπιεράκης - Είτε τότε είτε τώρα ft Ματθαίος Γιαννούλης & Tus -...

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

και τωρα το τριμπουρδελο!

Και ο Tus ο μέγας!!!!θα γίνω πότης!

Δωσε!Όλα εδώ και μπουζούκια και καψουροτράγουδα και αναρχική διάθεση μα και κέφι για ζωή!!!Να ζήτε την ζωή σας σαν μια ατέλείωτη πενθήμερη,με ένταση και πάντα με αγωνιστική διάθεση!!!

Πάολα - Έχω μια Ζωή    

Αφιερωμένα κομμάτια σε όλη την παρέα της πενθήμερης του 56ου Λυκείου Αθήνας!Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?

Να ειναι η ζωη σαν μια ομορφη πενθημερη ΖΕΙΣΤΕ ΤΗΝ!!!

Ellie Goulding - Burn   

Καλημέρα σας!!!!



Tus & dimitris
Lyrics:


Θεέ μου κάνε με γκόμενα με Louis Vuitton
να κουνάω τον κώλο μου όταν παίζει reggaeton
κάνε με ρούχλα σε κατάσταση ζαμπόν
να πίνω και να γίνομαι μουνί χωρίς ταμπόν