Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Καϊμακτσαλάν!!!Δωσε!

Πυρήνες κατά του "ρουφιάνου και χαφιέ της 17Ν", Χ.Ξηρού

Κείμενο με τίτλο  «De profundis - Εκ βαθέων» στάλθηκε από τους πυρήνες της φωτιάς στην ιστοσελίδα interarma.info

Greece: “DE PROFUNDIS”, a communiqué from the Conspiracy of Cells of Fire

February 3, 2015 at 12:31 pm Comments are Disabled
The text is being translated.


Το κείμενο της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς ξεκινάει με την πρώτη σημείωση "Κάποτε ρουφιάνος... πάντοτε προδότης" κάνοντας λόγο για τον "χαφιέ της 17Ν" αυτόν που "προανακριτικές του καταθέσεις το 2002 (υπάρχουν αναρτημένες στο διαδίκτυο), κλαψούριζε και εκλιπαρούσε τους

Μνημονιακός μέχρι τέλους

Χρήστος Κάτσικας

Η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Παιδείας «πρωτοτύπησε» ξανά, δίνοντας νέα δείγματα γραφής μία μέρα μετά τις εκλογές. Με έγγραφο, που φέρει την υπογραφή του πρώην υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου και με ημερομηνία 26 Ιανουαρίου 2015, ορίζεται η πληρωμή εκατοντάδων στελεχών της εκπαίδευσης για τις «υπηρεσίες» τους στην υλοποίηση της διαβόητης «αξιολόγησης».
Συγκεκριμένα, με τίτλο «Εγκριση παροχής υπηρεσιών των στελεχών της

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015


Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ Ο προστάτης άγιος των γεωργών, των αμπελουργών και των πουλιών (1 Φεβρουαρίου)


Ο Άγιος Τρύφων είναι ιδιαίτερα λαοφιλής στον αγροτικό πληθυσμό, αφού θεω­ρείται ο προστάτης άγιος των αμπελουργών και των γεωργών. Άλλωστε η εορτή του Αγίου τον Φεβρουάριο συμπίπτει με την περίοδο κατά την οποία αρχίζει η σημαντικότερη αμπελουργική φροντίδα που είναι το κλάδεμα. Γι’ αυτό τον λόγο οι αμπε­λουργοί δεν εργάζονται την ημέρα της εορτής του και ραντίζουν τα αμπέλια τους με τον αγιασμό που τελείται στους ναούς, ενώ στο Ευχολόγιο του Δημητριέφσκυ υπάρχει και η «ευχή του Αγίου Τρύφωνος εις άμπελον».
Στην Ρωσία τιμάται ως ο προστάτης των πουλιών

PODEMOS!!!

View image on Twitter

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ!!!ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ 

ταξίδεψε για το Παρίσι ο Βαρουφάκης!

 Ούτε Α class, ούτε business class … ούτε επισημότητες! (φωτο)     

B8vyiTHCUAEzklw 

Όσο για το πρωθυπουργικό αεροπλάνο αυτό αναζητείται

και όλως τυχαίως έμαθα ότι:

Όσα ξέρει του Αντώνη(ΣΑΜ)ο κώλος δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

Λες;

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΕΣ είναι οι 4 ΤΡΟΦΕΣ που αλλοιώνουν το DNA και ευθύνονται για σοβαρές παθήσεις

dna_1-700x360

Γνωρίζατε ότι ορισμένες τροφές μπορούν να βλάψουν τις… πιθανότητές σας να… γεράσετε;
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του health.com, κάποια τρόφιμα επηρεάζουν τα τελομερή –άκρες των χρωμοσωμάτων- που αποτελούν «κλειδί» για την προστασία του DNA. (Ορισμένοι επιστήμονες τα παρομοιάζουν με τις πλαστικές άκρες στο τελείωμα των κορδονιών για παπούτσια).
Αυτό που συμβαίνει είναι το εξής: καθώς τα κύτταρα αναπαράγονται, τα τελομερή αρχίζουν και μικραίνουν, διαδικασία που σύμφωνα με ερευνητές από το τμήμα Επιστημών Υγείας του πανεπιστημίου της Γιούτα στις ΗΠΑ μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία και θάνατο των κυττάρων.
Τα κοντά τελομερή έχουν συνδεθεί με ασθένειες όπως ο καρκίνος και οι καρδιαγγειακές παθήσεις.
Επιπλέον, έρευνες έχουν δείξει ότι ο τρόπος ζωής, όπως η διατροφή, μπορεί να επιταχύνουν –ή να επιβραδύνουν- τη διαδικασία συρρίκνωσης των τελομερών, που ορισμένοι χαρακτηρίζουν ως το «ρολόι της γήρανσης».
Τα παρακάτω τρόφιμα συμβάλουν στο «κόντεμα» των τελομερών, κάτι που σημαίνει ότι βλάπτουν τα κύτταρα και κατά συνέπεια τις… πιθανότητες σας να γεράσετε.
Αναψυκτικά
Τα ζαχαρούχα αναψυκτικά είναι «κακά νέα» για τα τελομερή. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, που έγινε σε 5.039 ενήλικες και δημοσιεύτηκε στο AmericanJournalofPublicHealth, η ημερήσια κατανάλωση 565 γραμμαρίων

Τα επικίνδυνα συστατικά στις οδοντόκρεμες

Όλο και περισσότεροι οδοντίατροι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η οδοντόκρεμα που χρησιμοποιούμε για να προστατεύσουμε τα δόντια μας μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει κακό στην υγεία μας.
Διάφορες χημικές ουσίες έχουν συνδεθεί κατά καιρούς με προβλήματα στην στοματική κοιλότητα, την καρδιά και όχι μόνο.
Ο Δρ Toby Talbot, ειδικός στην Επανορθωτική Οδοντιατρική και μέλος του Royal College of Surgeons με 35ετή εμπειρία, εξηγεί ποια είναι τα συστατικά που πρέπει να προσέχουμε στις ετικέτες των προϊόντων αυτών.
- Συστατικό που ευθύνεται για στοματικά έλκη
Το λαυριλοσουλφονικό ή λαουρυλοθειικό νάτριο (SLS) βρίσκεται σε δεκάδες οδοντόκρεμες (85% των συνολικών προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά) και χρησιμοποιείται ώστε η οδοντόκρεμα να είναι παχύρρευστη και να