Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΠΛΉΡΩΝΕ ΜΑΛΆΚΑ ΈΛΛΗΝΑ!!!ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΆΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ!ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΘΏΝΙΑ ΤΟΥΣ,Α ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΊΑΣ Ο ΚΥΡ ΣΤΑΥΡΟΣ Ο ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΜΎΤΗΣ!!!Ο ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ!!!

Στα χρόνια των μνημονίων, η φορολογική επιβάρυνση των φτωχότερων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας αυξήθηκε κατά 337%, ενώ των πλουσίων μόλις... 9%


ftoxia

Σύμφωνα με έρευνα του Ιδρύματος Hans Böckler, το χάσμα ανάμεσα σε φτωχούς και πλούσιους τα χρόνια της κρίσης διευρύνθηκε, καθώς τα πιο αδύναμα οικονομικά στρώματα σήκωσαν όλο το φορολογικό βάρος ενώ τα ανώτερα οικονομικά στρώματα επιβαρύνθηκαν μόλις κατά 9%.

Το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών στην Ελλάδα της κρίσης, μεγάλωσε δραματικά σύμφωνα με έρευνα του Ιδρύματος Hans Böckler, καθώς οι φτωχότεροι επιβαρύνθηκαν φορολογικά κατά 337% ενώ οι εύποροι κατά 9%.
«Ελλάδα. Αλληλεγγύη και προσαρμογή στα χρόνια της κρίσης» είναι ο τίτλος μακροσκελούς έρευνας που εκπόνησαν ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης μαζί με τον αναπληρωτή καθηγητή Αγροτικής Οικονομίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Σταύρο Ζωγραφάκη για λογαριασμό του γερμανικού Ιδρύματος Μακροοικονομικών Μελετών Hans Böckler.
Στόχος της έρευνας ήταν η μελέτη της επίδρασης της κρίσης και των πολιτικών αντιμετώπισής της στη μείωση των εισοδημάτων καθώς επίσης στην όξυνση των φορολογικών και γενικότερα οικονομικών ανισοτήτων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την έρευνα, εξαιρετικά σημαντικές ήταν οι διαφοροποιήσεις ως προς τις φορολογικές επιβαρύνσεις που επιβλήθησαν κατά την περίοδο της κρίσης μεταξύ πλουσιότερων και φτωχότερων κοινωνικών στρωμάτων. Τα σκληρά μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν στη χώρα, η οποία ήταν στα πρόθυρα χρεοκοπίας, είχαν ως αποτέλεσμα την απότομη αύξηση της φτώχειας.
Όπως αναφέρει η έρευνα, το ονομαστικό ακαθάριστο προϊόν των μέσων ελληνικών νοικοκυριών μειώθηκε συνολικά μεταξύ 2008 και 2012 έως και κατά ένα τέταρτο, ενώ οι μεγάλες αυτές μειώσεις οφείλονται κατά το ήμισυ στις περικοπές μισθών.
Το βάρος της κρίσης έφεραν οι φτωχότεροι
Ιδιαίτερα επιβαρυμένα παρουσιάζονται, σύμφωνα με την έρευνα, τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα, τα οποία αναγκάστηκαν να σηκώσουν το μεγαλύτερο

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ;ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ;

Κώστας Γαβράς: «Να αντιδράσουμε στους Γερμανούς με μποϊκοτάζ στα προϊόντα τους - Είναι μια αντίσταση ειρηνική - Θυμίζει τον Γκάντι»

Ο σκηνοθέτης υποδέχθηκε το ΒΗΜΑgazino στο Παρίσι και μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα, για την πρότασή του για εμπάργκο στη Γερμανία και για το νόημα της ζωής
Κώστας Γαβράς: «Να αντιδράσουμε στους Γερμανούς με μποϊκοτάζ στα προϊόντα τους - Είναι μια αντίσταση ειρηνική - Θυμίζει τον Γκάντι»
Ο Κώστας Γαβράς φωτογραφημένος στο σπίτι του στο Παρίσι την Τετάρτη 4 Μαρτίου.

Μερικές φορές περίεργα πράγματα μπορούν να συμβούν κάποιες δεκάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια του Παρισιού. Στους διαδρόμους του γαλλικού μετρό, ανάμεσα σε καλοντυμένες Παριζιάνες, αγχωμένους εργαζομένους και άτακτα παιδιά των προαστίων, μπορεί να συναντήσει κανείς τον Κώστα Γαβρά, χαμένο στις σκέψεις του, να προχωράει επιβλητικός, αφηρημένος αλλά πάντα ευγενής με αυτόν τον αφοπλιστικό, γοητευτικό τρόπο που κάνει μερικές Γαλλίδες να αναφωνήσουν στον γκριζομάλλη άνδρα: «Oh, monsieu

Πριν από λίγες ημέρες, λίγα μέτρα κάτω από τους Κήπους του Λουξεμβούργου, ένας μελαψός, καλοντυμένος άνδρας με καπέλο τον κοιτούσε επίμονα. «Είστε

Να σταματήσει το bullying κατά της Ελλάδας

New Yorker: Να σταματήσει το bullying κατά της Ελλάδας 

Δημοσίευμα

Πρακτικές bullying της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ελλάδας που εντείνουν τον κίνδυνο του Grexit διαπιστώνει σε άρθρο του στο New Yorker ο Τζον Κάσσιντι.
«Εάν η ΕΕ συνεχίσει να εκφοβίζει την ελληνική κυβέρνηση μέχρι να υποκύψει, τότε θα πυροδοτήσει την αντίδραση της κοινής γνώμης που πιθανό να καταλήξει στην έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη» τονίζει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος. Στο άρθρο του New Yorker επισημαίνεται ότι «η συμφωνία του Φεβρουαρίου

10 συνήθειες για να γίνεις ένας πιο ήρεμος άνθρωπος


Μάθε ποια είναι τα μυστικά και άλλαξε τη ζωή σου προς το καλύτερο
Πώς μπορείς να γίνεις ένας πιο ήρεμος άνθρωπος όταν σχεδόν σε όλη σου την καθημερινότητα επικρατεί μία τρέλα; Η αλήθεια είναι ότι αν μπεις στον κόπο να παρατηρήσεις πώς λειτουργούν οι ήρεμοι άνθρωποι θα εντοπίσεις αρκετά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, και – γιατί όχι – να πάρεις μαθήματα ζωής.
Επιλέγουν περπατούν
Οι ήρεμοι άνθρωποι αρέσκονται στο να κάνουν βόλτες στην πόλη και να ασκούνται ακόμα και βγάζοντας καθημερινά βόλτα το σκυλί τους. Κατέβα μία στάση νωρίτερα από το τρένο ή το λεωφορείο. Αυτή η τόσο απλή συνήθεια θα σε βοηθήσει να διώξεις την πίεση και να καθαρίσεις το μυαλό σου.
Δεν βιάζονται
Έχουν αρκετό χρόνο για να φτάσουν στον προορισμό τους και δεν πανικοβάλλονται. Αν κάτι πάει στραβά, βγάζουν κάτι από τη λίστα τους ή κάνουν μία ανακατάταξη των υποχρεώσεών τους. Ή απλά φτάνουν εκεί που πρέπει να πάνε και απολογούνται με χάρη. Η βιασύνη παρεμποδίζει την ηρεμία και δεν έχει καμία απολύτως αξία.
Δίνουν προτεραιότητα στην φροντίδα του εαυτού τους
Επαρκής ύπνος, καλή διατροφή και σωματική άσκηση αποτελούν αδιαπραγμάτευτες συνήθειες. Υιοθέτησέ τες με τη σειρά σου και θα δεις σταδιακά την καθημερινότητά σου να αλλάζει προς το καλύτερο.
Έχουν μία ρουτίνα
Οι ήρεμοι άνθρωποι ελαχιστοποιούν την καταπόνηση της μνήμης του, κάνοντας κάποια πράγματα με τον ίδιο τρόπο κάθε μέρα. Από μία μικρή

Και τα αλιεύματα του Rovespieros!


fattening foods_c_dkqs 

Ποια είναι τα πιο παχυντικά φαγητά;

Αρχικά, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι όταν λέμε πως μια τροφή είναι παχυντική εννοούμε ότι είναι πλούσια σε θερμίδες, δηλαδή η κατανάλωσή της προσδίδει στο σώμα μας μεγάλο ποσό ενέργειας. Δεν θα πρέπει όμως να παραλείψουμε μια σημαντική παράμετρο: παχυντική τροφή σε σχέση με τι;
Η απάντηση στην ερώτηση είναι η ημερήσια ενεργειακή δαπάνη κάθε ανθρώπου, δηλαδή το σύνολο της ενέργειας εκφρασμένη σε θερμίδες που χρειάζεται τόσο να διατηρείται στη ζωή αλλά και να εκτελεί τις δραστηριότητες που διέπουν την καθημερινότητά του (δουλειά, άσκηση κλπ).
Αν λοιπόν ένας άνθρωπος χρειάζεται 2.500 θερμίδες την ημέρα και καταναλώσει μια μερίδα (εστιατορίου) μουσακά που αντιστοιχεί σε 580 θερμίδες, όχι μόνο δεν παχαίνει αλλά χρειάζεται 1.920 θερμίδες για να καλύψει τις ανάγκες του.
Αν όμως ένας άνθρωπος έχει ανάγκη 1.200 θερμίδες την ημέρα και καταναλώσει το ίδιο πιάτο έχει μόνο 620 θερμίδες σαν «ενεργειακό κεφάλαιο» στο υπόλοιπο της μέρας για να διαχειριστεί.
Άρα λοιπόν, αν ένα τρόφιμο ή ένα φαγητό μας παχύνει είναι σχετικό με 2 παράγοντες: α) με την ποσότητα που θα καταναλωθεί από αυτό και β) με την ημερήσια ενεργειακή μας δαπάνη και πώς εμείς τη διαχειριζόμαστε (μεγάλες ποσότητες τροφής, φαγητά πλούσια σε λιπαρά και ζάχαρη, καθιστική ζωή, κατανομή σώματος, ορμονική τάση κλπ).
Γενικά, σαφώς έχουν θερμιδομετρηθεί φαγητά τα οποία προσδίδουν μεγαλύτερα ποσά ενέργειας από άλλα. Μερικά από αυτά είναι:

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕ!!!

Φοιτητής ήπιε 20 σφηνάκια σε ένα λεπτό και πέθανε

Άλλα έξι άτομα λιποθύμησαν προσπαθώντας να κάνουν το ίδιο

Ένα φοιτητής πέθανε και άλλα έξι άτομα λιποθύμησαν, με τους τρεις απο αυτούς να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Αυτό το δυσάρεστο γεγονός έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό γρήγορης κατανάλωσης αλκoόλ στο πανεπιστήμιο Mesquita στη Βραζιλία.
Ο 23χρονος Humberto Moura Fonseca ήταν ένας απο αυτούς που συμμετείχαν σε έναν πολύ παράδοξο διαγωνισμό που απαιτούσε απο τους "παίκτες" να πιουν 25 σφηνάκια βότκας σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Ο άτυχος φοιτητής μόλις κατανάλωσε και το 20ο σφινάκι κατέρρευσε και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Bauru

Μην το διαβάσετε και τρέξτε στο Γυμναστήριο!!!

7 λεπτά αρκούν για να καλύψουν μία μέρα στο γυμναστήριο!!! - Ποιες είναι οι τέλειες ασκήσεις;;;

Ερευνητές από το McMaster University στο Hamilton αποκαλύπτουν μέσα από πρόσφατη μελέτη..
τους ότι συνδυασμοί ασκήσεων που διαρκούν λίγα λεπτά, αλλά πραγματοποιούνται στη μέγιστη ένταση των ικανοτήτων μας, έχουν αποτελέσματα στους μύες που συγκρίνονται με αυτά που προκύπτουν από πολύωρο τρέξιμο ή ποδήλατο.
Το τεύχος Ιουνίου της επιθεώρησης American College of Sports Medicine's Health & Fitness Journal περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα 12 ασκήσεων, που μέσα σε 7 μόλις λεπτά «συνδυάζουν» έντονο τρέξιμο σε διάδρομο αλλά και ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο.
Το παραπάνω πρόγραμμα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε υψηλή ένταση, ενώ στην κάθε άσκηση θα πρέπει να αφιερώσετε 30 δευτερόλεπτα με διαλλείματα

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!!!GO ALEXIS GO!!!

800 δισ ευρώ έχουν καταθέσεις οι Ελληνες πλουτοκράτες στην Ελβετία
Αναυδο σε αφήνει η είδηση που δημοσιεύει η εφημερίδα DIE WELT και παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε. Για μια ακόμα φορά διαπιστώσουμε ότι λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πάρα πολλά. Το ζήτημα είναι ποιοι τα διαθέτουν και με ποιο τρόπο βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Μόνο στην Ελβετία οι έλληνες πλουτοκράτες έχουν καταθέσεις 800 δις ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε. Μια χούφτα έλληνες καπιταλιστές έχουν σε λογαριασμούς τους σε ένα μόνο κράτος καταθέσεις υπερδιπλάσιες από όλο το κρατικό χρέος και μάλιστα εκτός του ότι κανείς δεν ξέρει από πού προήλθαν αυτά τα αστρονομικά ποσά  -μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνουμε-  και καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν τόλμησε να τα φορολογήσει κάτι που θα είχε και την συνδρομή της Ελβετικής κυβέρνησης.

Όπως ακούμε στο βίντεο πριν από 13 μήνες η υπουργός Οικονομικών της Ελβετίας, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα με μια πρόταση για φορολογική συμφωνία ανάμεσα στις δύο χώρες. «Οι πλούσιοι φοροφυγάδες της Ελλάδας επιτέλους θα καλούνταν να πληρώσουν» αναφέρει το ρεπορτάζ και συμπληρώνει: « Όλα συζητήθηκαν διεξοδικά, αλλά από τότε η Ελβετίδα αξιωματούχος δεν έχει ακούσει νέα από την Αθήνα». 

Κάθε άλλο, παρά εντυπωσιακό είναι το γεγονός, περισσότερο αναμενόμενο θα λέγαμε. Σιγά μην είχε διάθεση η άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου να κυνηγήσει τους μεγάλους φοροφυγάδες. Ασε που

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

...και πως θα κρατάμε τον λαό σε καταστολή?

Θα του δίνουμε πολλά αθλητικά γεγονότα(μπάλα,μπάσκετ και ότι άλλο),θα του δημιουργούμε συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες,θα εφευρίσκουμε όλο και περισσότερα gadgets που είναι απαραίτητα για να ζήσεις(...και καλά!),θα τον τρελαίνουμε στον φόβο,δελτία ειδήσεων τρομολαγνικά για τα πάντα!!!
Θα τον έχουμε συνέχεια εγκλωβισμένο σε δάνεια,προκειμένου να υλοποιήσει τις ανάγκες,που πρωθύστερα του δημιουργήσαμε,θα του δίνουμε ταινίες τρόμου,θρίλερ,δράματα και τέτοια ωραία,πάνε οι κωμωδίες,το έχετε συνειδητοποιήσει;
Θα εφευρίσκουμε όλο και καινούργιους τρόπους μαστούρας, χιλιάδες καινούργια ναρκωτικά βγαίνουν στην πιάτσα κάθε χρόνο(βλέπε Σίσα )
Μας τρελαίνουν στα ψέμματα και βλακώδεις διαφημίσεις, συνεχώς,μας
έχουν συνεχώς σε πίεση για να μην σκεπτόμαστε καθόλου.
Kάνουν την παιδεία έτσι, που να μαθαίνεις ελάχιστα για το ζειν και το ευζειν,υπερεξειδικεύσεις παντού!!!
...και φυσικά σεξ,στα πάντα και παντού,τώρα και τα καινούργια μετά την θαυμαστή!!!!!!τριλογία των 50 αποχρώσεων του γκρι!
Μας κάνουν μαλάκες και γουστάρουμε,τόσο ζώα έχουμε καταντήσει!!!
Για δείτε το άρθρο που αλίευσα,για δείτε την καινούργια βιομηχανία που ανθεί,στην χώρα που παράγει τον πολιτισμό και καλά στον 21ο αιώνα,με σύμμαχο τα σκυλιά των Ναζί!!!
Φάτε σεξ ...τώρα και στο σούπερ μάρκετ!!!
Και στη λίστα που έχει στο τέλος ,η φτώχεια μας αναδεικνύεται!!!
Μόνο ένα παλούκι,άντε δύο έχουν οι προχώ Ελληνικές οικογένειες, οι περισσότερες χρησιμοποιούν ...βιολογικά!!!!
Ήτοι μπουκάλια ,αγγούρια Καλυβιωτικα,κατά προτίμηση,
άντε κανένα πλάστη και ότι άλλο φανταστείτε.
Πενία τέχνας κατεργάζεται!!!
Αν πεις για τους Γερμανούς, πολύ περισσότερα!!!
Άντε και Καλά ...παλουκώματα!!!
Απολαύστε το άρθρο της ...τσοντο δημοσιογραφίας!!!

Οι γυναίκες ανακαλύπτουν (ξανά) τα sex toys

...και μην ξεχνάτε να πίνετε Γάλα!!!!Είμαστε βαθειά νυχτωμένοι!!!

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι η τέλεια τροφή της φύσης,
αλλά, μόνο αν είστε μοσχάρι
.
Πιθανότατα θα έχετε ακούσει το σλόγκαν «Το γάλα περιέχει κάτι για τον καθένα».
Εκτός από ασβέστιο κι άλλα μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες,
τι άλλο θα μπορούσε να σας προσφέρει το γάλα;
«Τα γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν κάτι που δεν περιέχει καμία άλλη τροφή: Μόλυνση!»
John A. McDougal, MD, του Σχεδίου McDougal και της Ιατρικής McDougal
————–
 «Μα γιατρέ μου, τι θα γίνει με τα δόντια και τα οστά μου εάν σταματήσω να πίνω γάλα;»
«Τίποτα! Τίποτα που δεν θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς!»
Frank A. Oski MD, πρώην πρόεδρος του τμήματος Παιδιατρικής Του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης
————-
«Οι πολιτισμοί με μεγάλη κατανάλωση γάλακτος, έχουν τα υψηλότερα ποσοστά οστεοπόρωσης,
μια ασθένεια που σπάνια συναντάται σε πολιτισμούς που δεν καταναλώνουν γάλα».
Hans Deehl, Dr HSc, Dynamic Living

——————————–
Τα εγκάθετα  παπαγαλάκια των μαφιόζικων καρτέλ, MK/ULTRA/kids άρχισαν να χτυπάνε, με απίστευτη ηλιθιότητα, εκβιασμούς, έμμεσες-άμεσες απειλές και αγνοώντας τα αυτονόητα απαιτούν να κατεβάσουμε το άρθρο. Την απάντηση που τους έδωσα την αφήνω στην φαντασία σας. Για πολλές-πολλές ημέρες το άρθρο θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα.
——————————–

Όλη η αλήθεια για το ΓΑΛΑ: Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πειστεί ότι πρέπει να πίνουν γάλα γιατί είναι η «τέλεια τροφή», προκειμένου να είναι υγιείς.
Η ανθρωπότητα έχει μετατρέψει τις αγελάδες σε ένα μοντέρνο εργοστάσιο, μία αέναη μηχανή γάλακτος. Πριν από 3.000 χρόνια, μία αγελάδα μπορούσε να δώσει 90 κιλά γάλα σε ένα χρόνο. Σήμερα, κατά μέσο όρο μία αγελάδα δίνει 6.750 κιλά, δηλαδή 75 φορές περισσότερο!
Το γάλα είναι μία πολύ ευαίσθητη ουσία που συσχετίζεται με σχεδόν κάθε αδένα και όργανο της αγελάδας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της κανονικής λειτουργίας του ζώου με σκοπό να δημιουργήσει ζωή. Τα σημαντικότερα στοιχεία του οργανισμού του πρέπει να συσχετίζονται με την παραγωγή γάλακτος, έτσι ώστε τα νεογέννητα δαμάλια να κάνουν μια καλή αρχή.
Σήμερα πίνουμε μη φυσικό γάλα, προερχόμενο από εκτρεφόμενες αγελάδες, γενετικά μεταλλαγμένες με τεχνιτή γονιμοποίηση. Κάθε γουλιά γάλα περιέχει ισχυρές αυξητικές ορμόνες όπως οι IGF I και IGF II, λίπη και χοληστερίνη, άλλες 59 ενεργές ορμόνες, αλλεργιογόνα, ζιζανιοκτόνα, μικροβιοκτόνα, διοξίνη, αίμα, νεκρά λευκά αιμοσφαίρια, πάνω από 52 ισχυρά αντιβιοτικά, βακτήρια και ιούς.
Ο Dr. Κωνσταντίνος Μουρούτης έγραψε το βιβλίο «Όλη η αλήθεια για το γάλα», ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Για να παρουσιάσει δηλαδή «την άλλη