Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Πόσο επικίνδυνη είναι η ζάχαρη;Διαβάστε και κατόπιν ανερυθρίαστα,συνεχίστε να αυτοκτονείτε!!!

Πόσο επικίνδυνη είναι η ζάχαρη;
«Μειώστε τη ζάχαρη και κάντε το τώρα», είπε εμμέσως πλην σαφώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όταν στις αρχές Μαρτίου σύστησε τον περιορισμό της κατανάλωσης ελεύθερων σακχάρων σε λιγότερο από το 10% των ημερήσιων θερμίδων, τονίζοντας ότι η περαιτέρω μείωση σε λιγότερο από 5% παρέχει πρόσθετα οφέλη, απομακρύνοντας σημαντικά τον κίνδυνο της παχυσαρκίας και της τερηδόνας των δοντιών, που συνδέονται με την υπερκατανάλωσή της.

Με το δεδομένο ότι ο μέσος Δυτικοευρωπαίος προσλαμβάνει καθημερινά περίπου 101 γραμμάρια ζάχαρης, καμουφλαρισμένης συνήθως μέσα στα επεξεργασμένα τρόφιμα του εμπορίου, πρακτικά η νέα οδηγία του ΠΟΥ προτείνει αρχικά τον περιορισμό της ημερήσιας πρόσληψής της στο μισό (50 γραμμάρια, δηλαδή 12 κουταλάκια του γλυκού για τους ενηλίκους, που αντιστοιχούν σε 193 θερμίδες), με στόχο την προοδευτική -αν και όχι εξίσου ρεαλιστική, όπως δήλωσε ο δρ Φρανσέσκο Μπράνκα, διευθυντής Διατροφής της Υγείας και Ανάπτυξης του Οργανισμού- μείωσή της στο 1/4.
Μερικούς μήνες νωρίτερα, μετατρέποντας τον εαυτό του σε πειραματόζωο για τους σκοπούς του

Καλό ξημέρωμα σε όλα!Μουσικάρες!!!!

Kovacs - My Love (Official Video)

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Γερμανική τηλεόραση!!!Η Ελληνικη έχει Μενεγάκη και Σαμαράδες!!!

Αυτα ζούμε αποδεχόμαστε και επικροτούμε!!!Είμαστε ανθρωποι,ρε;;;

Το κορίτσι που νόμιζε πως ο φωτογράφος κρατούσε όπλο και `παραδόθηκε`ο  To κορίτσι της φωτογραφίας ζει στη Συρία. Στη Συρία του εμφυλίου, του αίματος, του πολέμου. Όταν είδε μπροστά της έναν φωτογράφο να σηκώνει τη φωτογραφική του μηχανή για να την φωτογραφίσει, νόμιζε πως η κάμερα ήταν όπλο. Και σήκωσε τα χεράκια της. Ήθελε να δείξει πως παραδίνεται. Ήθελε να γλιτώσει τη ζωή της. Μπορεί πολλά να μην ξέρει, αλλά ο πόλεμος την ανάγκασε να μάθει αυτό: μπροστά στα όπλα, σηκώνουμε τα χέρια, παραδινόμαστε χωρίς να προβάλουμε αντίσταση.




Κόμπος στο στομάχι. Θλίψη; Δεν της αξίζει γιατί είναι μαχήτρια. Οίκτος; Σε καμία περίπτωση. Ντροπή. Μόνο αυτή μας αξίζει. Σε εκείνη, αξίζει μόνο θαυμασμός.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ανεβαίνουμε!!!δώσε!!!

Στο είπα όσα έμαθα,τα έμαθα με το σώμα!

...και ξανά...γιά την ψυχή μου που ψηλώνει,μαζί με τα ασταμάτητα δάκρυα,για την λατρευτή μου κόρη,που μου στερούν το βιώμα του ψηλώματος της!!!

ΑΧ ΖΩΗ ΜΑΓΙΣΣΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ,ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΑΡΓΗΣΑ..

Με κλειστά τα μάτια πάντα τραγουδάω,γιατί στην καρδιά μου ο Ζέφυρος φυσά...



Τα τραγούδια παίρνουν κάτι απ' την ψυχή μας
και το μεταφέρουν στο στερέωμα
Όπου αναβοσβήνει σαν θλιμμένο πάλσαρ
και το δρόμο δείχνει για τους ναυαγούς

Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΝΕΙ!!!

Για όλες τις καθαρές ψυχές,που τις μαύρισαν οι τρόικες της ζωής!!!

Θα φύγουμε για ψηλά και μετά ψαχτείτε,γιατί θα μείνετε μόνο οι μικρόψυχοι,οι λούγκρες και τα λαμόγια.





"Από μικροί μαθαίνουμε να χάνουμε,
η απώλεια θα μπορούσε να `ναι κούνια μας
,δεν μπορείς να τα ’χεις όλα
,πρώτη φράση που μαθαίνουμε..."

 και οι ανθρωποι φευγουν κι εμεις δεν αντιδραμε,μαθαμε να ξεχναμε και να μενουμε μονοι....!

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ!!!




Χημικά στο τραπέζι μας...


Tου Γιώργου Παυλόπουλου

Ιχνη παρασιτοκτόνων περιέχει το 45% των κατεργασμένων τροφίμων, ποτών, φρούτων και λαχανικών που κυκλοφορούν και καταναλώνονται στην Ευρώπη (σε 29 χώρες), όπως ανακοίνωσε χθες η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλείας Τροφίμων (EFSA), με βάση τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της για το 2013. Μάλιστα, στο 27,3% των δειγμάτων που εξετάστηκαν διαπιστώθηκαν ίχνη περισσότερων της μίας παρασιτοκτόνων ουσιών.
Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, το γεγονός ότι δεν εξαιρούνται ούτε τα «βιολογικά προϊόντα», καθώς στο 15% των δειγμάτων που εξετάστηκαν διαπιστώθηκαν ίχνη παρασιτοκτόνων -με περιεκτικότητα άνω του ορίου να διαπιστώνεται στο 0,8%.
Το δείγμα
Ωστόσο, όπως τονίζει η EFSA, μόνο στο 1,5% των δειγμάτων η περιεκτικότητα των συγκεκριμένων ουσιών ξεπερνά τα νομίμως αποδεκτά όρια, ενώ επισημαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών προέρχεται από τρίτες χώρες. Σύμφωνα δε με την έκθεση, το ποσοστό αυτό έχει μειωθεί περαιτέρω σε σχέση με το αντίστοιχο στην έρευνα που αφορούσε το 2010, για τα ίδια ακριβώς προϊόντα. Έτσι, όπως συμπεραίνει η Αρχή, «είναι μάλλον απίθανο η παρουσία αυτών των υπολειμμάτων να έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες στην υγεία των καταναλωτών».
Βεβαίως, υπάρχουν και αρκετοί που αμφισβητούν την αξιοπιστία των παραπάνω συμπερασμάτων. Για παράδειγμα, η μη κυβερνητική οργάνωση FAN (Δίκτυο Δράσης για τα Παρασιτοκτόνα) αφενός κατηγορεί την EFSA ότι δεν χρησιμοποιεί τις ενδεδειγμένες επιστημονικά μεθόδους για την εκτίμηση της τοξικότητας