Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΑΠΛΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ!!!

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του ΟΧΙ τεράστια σε όγκο κι ανεπανάληπτη σε ρυ...

Μόνο τόση ήταν η συγκέντρωση του ΝΑΙ:ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ!!!ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ!

Ενώ του ΝΑΙ είχαν πάει για ύπνο στο ΟΧΙ γινόταν ακόμη χαμός

Ενώ του ΝΑΙ είχαν πάει για ύπνο στο ΟΧΙ γινόταν ακόμη χαμός

Ο λαός φώναξε ΟΧΙ στον φόβο

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Νέα δικιά της πρόταση έχει στείλει η κυβέρνηση- το Μαξίμου διαψεύδει φήμες των τελευταίων ωρών




Διαψεύδει η κυβέρνηση τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί πλήρως την πρόταση των θεσμών, επισημαίνοντας πως χθες απέστειλε νέα δικιά της πρόταση στους θεσμούς.
Η Ελληνική Κυβέρνηση κατέθεσε νέα πρόταση, που συνοδευόταν από επιστολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με σειρά τροποποιήσεων στο κείμενο των θεσμών, όπως άλλωστε έχει κάνει τις τελευταίες εβδομάδες, στην προσπάθεια εξεύρεσης μιας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Η νέα πρόταση της Ελληνικής Κυβέρνησης ζητά μια νέα συμφωνία που θα ρυθμίζει τα ζητήματα χρηματοδότησης μέσω του ESM , ώστε να καταστεί βιώσιμο το χρέος καθώς και να δοθεί έμφαση στην αναπτυξιακή προοπτική επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Συγκεκριμένα, με τη νέα πρόταση της Ελληνικής Κυβέρνησης:

- Διατηρείται ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά.
- Αναστέλλεται η εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος.
- Το νέο πλαίσιο για τις εργασιακές σχέσεις θα ψηφιστεί το φθινόπωρο του 2015.
- Δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα της εργαλειοθήκης ΟΟΣΑ για το γάλα, τα φαρμακεία, το ψωμί και τις Κυριακές.
- Δεν θα προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ.

Σειρά μέτρων που προτείνουν οι θεσμοί δεν θα εφαρμοστούν άμεσα αλλά σταδιακά, ώστε η κυβέρνηση να βρει ισοδύναμα μέτρα για την αντικατάστασή τους

http://issuu.com/sitestokokkino/docs/esm_loan_agreement_prior_actions_am/1?e=15899349/13885495

Γιατί η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει αν πει «όχι» στους πιστωτές


Η πιο ολοκληρωμένη ανάλυση των FT: Γιατί η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει αν πει «όχι» στους πιστωτές

Nikos Libertas / SOOC
Nikos Libertas / SOOC
-A+A
Με ένα άρθρο-φωτιά, οι Financial Times καλούν στην ουσία τον Αλέξη Τσίπρα να μην υποχωρήσει στις αξιώσεις των πιστωτών. Μέσω συγκεκριμένων στοιχείων αναλύουν γιατί δεν πρόκειται να χάσει τίποτε αν πει «όχι» κηρύσσοντας πτώχευση, ακόμη και αν υπάρξει Grexit.
Ο συντάκτης του άρθρου στους FT Wolfgang Münchau εξηγεί αναλυτικά τα δεδομένα που έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική οικονομία και στην περίπτωση του «ναι» και στην περίπτωση του «όχι». Και καταλήγει στο συμπέρασμα: Δεν έχει να χάσει τίποτα, ενώ Γερμανία και Γαλλία μόνο, θα χάσουν 160 δισ. Ευρώ σε περίπτωση ελληνικής χρεοκοπίας.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο των FT:
«Ωστε εδώ είμαστε. Είπαν στον Αλέξη Τσίπρα «take it or leave it». Τι πρέπει να πράξει;
Ο Ελληνας Πρωθυπουργός δεν έχει να αντιμετωπίσει εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο του 2019. Οποια πορεία και αν αποφασίσει τώρα, θα πρέπει να αποδώσει καρπούς μέσα σε τρία χρόνια ή και λιγότερο.
Κατ 'αρχάς, τα δύο ακραία σενάρια: αποδέχεται την τελική προσφορά των πιστωτών ή αποχωρεί από τη ζώνη του ευρώ. Αποδεχόμενος την προσφορά, θα πρέπει να συμφωνίσει σε μια δημοσιονομική προσαρμογή της τάξης του 1,7% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, εντός έξι μηνών.
Ο συνάδελφός μου Martin Sandbu υπολόγισε πώς μια προσαρμογή τέτοιας κλίμακας θα μπορούσε να επηρεάσει την ελληνική ανάπτυξη. Εγώ τώρα επεκτείνω αυτό τον υπολογισμό, για να συμπεριλάβω το συνολικό τετραετές πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, όπως ζητούν οι πιστωτές. Βασισμένος στις ίδιες παραδοχές που κάνει για το πώς η δημοσιονομική πολιτική και το ΑΕΠ αλληλοεπηρεάζονται - μια αμφίδρομη διαδικασία – φτάνω σε ένα συμπέρασμα ότι θα υπάρξει πλήγμα του επιπέδου του ΑΕΠ της τάξης του 12,6% σε διάστημα τεσσάρων ετών.
Ο λόγος του ελληνικού χρέους προς το ΑΕΠ θα αρχίσει να προσεγγίζει το 200%.
Το συμπέρασμά μου είναι πως η αποδοχή των προγραμμάτων της τρόικας θα αποτελούσε διπλή αυτοκτονία - για την ελληνική οικονομία, καθώς και για την πολιτική σταδιοδρομία του Έλληνα πρωθυπουργού.
Θα μπορούσε το αντίθετο – ακραίο σενάριο – ενός Grexit να έχει καλύτερο αποτέλεσμα;
Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα ήταν, για τρεις λόγους.
1. Το πιο σημαντικό αποτέλεσμα θα ήταν πως η Ελλάδα θα είναι σε θέση να απαλλαγεί από τις τρελές δημοσιονομικές προσαρμογές.
Η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει ανάγκη να «τρέξει» με ένα μικρό πρωτογενές πλεόνασμα, το οποίο μπορεί να απαιτήσει μια εφάπαξ προσαρμογή αλλά αυτό είναι.
Η Ελλάδα θα κήρυττε πτώχευση έναντι όλων των επίσημων πιστωτών της: Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, καθώς και για τα διμερή δάνεια από τους ευρωπαίους πιστωτές της.
Αλλά θα εξυπηρετεί όλα τα δάνεια του ιδιωτικού τομέα με το στρατηγικό στόχο να ανακτήσει την πρόσβαση στην αγορά λίγα χρόνια αργότερα.
2. Ο δεύτερος λόγος είναι η μείωση του ρίσκου. Μετά από ένα Grexit,κανείς δεν θα φοβάται τον κίνδυνο μετατροπή νομίσματος. Και η πιθανότητα μιας χρεοκοπίας θα ήταν πολύ μειωμένη, καθώς η Ελλάδα θα είχε ήδη κηρύξει στάση πληρωμών στους επίσημους πιστωτές της και θα ήταν πολύ πρόθυμη να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη μεταξύ των ιδιωτών επενδυτών.
3. Ο τρίτος λόγος είναι ο αντίκτυπος στην θέση της οικονομίας στο εξωτερικό. Σε αντίθεση με τις μικρές οικονομίες της Βόρειας Ευρώπης, η Ελλάδα είναι μια σχετικά κλειστή οικονομία.
Περίπου τα τρία τέταρτα του ΑΕΠ είναι εγχώρια. Το υπόλοιπο 1/4 που δεν είναι εγχώριο, τα περισσότερα προέρχονται από τον τουρισμό, κλάδος ο οποίος θα επωφεληθεί από την υποτίμηση. Η συνολική επίδραση της υποτίμησης δεν θα ήταν τόσο ισχυρή όσο θα ήταν για μια ανοικτή οικονομία, όπως η Ιρλανδία, αλλά θα ήταν επωφελής, ωστόσο. Από τις τρεις επιπτώσεις,η πρώτη είναι η πιο σημαντική βραχυπρόθεσμα, ενώ η δεύτερη και η τρίτη θα κυριαρχήσουν μακροπρόθεσμα.
Ενα Grexit, ασφαλώς, έχει παγίδες, ως επί το πλείστον βραχυπρόθεσμες.
Μια ξαφνική εισαγωγή του νέου νομίσματος θα ήταν χαοτική. Η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να επιβάλει ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων και να κλείσουν τα σύνορα. Αυτές οι απώλειες χρόνου, θα είναι σημαντικές, αλλά όταν το χάος υποχωρήσει η οικονομία θα ανακάμψει γρήγορα.
Συγκρίνοντας τα δύο αυτά σενάρια, θυμάμαι την παρατήρηση Σερ Ουίνστον Τσώρτσιλ ότι η μέθη, σε αντίθεση με την ασχήμια, είναι μια κατάσταση που υποχωρεί. Το πρώτο σενάριο είναι απλά άσχημο, και θα παραμείνει πάντα έτσι. Το δεύτερο, σου δίνει ένα hangover, αλλά ακολουθεί η νηφαλιότητα.
Επομένως, εάν αυτό ήταν η επιλογή, οι Έλληνες θα είχαν έναν λογικό λόγο να προτιμούν Grexit. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι η επιλογή που πρέπει να ληφθεί αυτή την εβδομάδα. Η επιλογή είναι μεταξύ της αποδοχής ή απόρριψης προσφοράς των πιστωτών. Το Grexit είναι πιθανό, αλλά όχι βέβαιο.
Αν ο κ Τσίπρας επρόκειτο να απορρίψει την προσφορά και να χάσει την τελευταία προθεσμία – το Eurogroup της 18ης Ιουνίου - θα κατέληγε να αθετήσει την αποπληρωμή του χρέους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Σε εκείνο το σημείο, η Ελλάδα θα παραμένει στη ζώνη του ευρώ και θα αναγκαζόταν να αποχωρήσει μόνο αν η ΕΚΤ θα μείωνε τη ροή της ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες κάτω από το ανεκτό όριο. Αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά δεν είναι δεδομένο.
Οι πιστωτές της ευρωζώνης, μπορεί επίσης να αποφασίσουν ότι είναι προς το συμφέρον τους να μιλήσουν για την ελάφρυνση του χρέους για την Ελλάδα σε αυτό το σημείο. Απλά φανταστείτε τη θέση τους.
Εάν η Ελλάδα επρόκειτο να χρεοκοπήσει έναντι όλων των χρεών του επίσημου τομέα, η Γαλλία και η Γερμανία μόνο θα χάσουν περίπου 160 δισ. €. Η Άνγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ θα μείνουν στην ιστορία ως οι μεγαλύτεροι οικονομικοί «losers».
Οι πιστωτές απορρίπτουν μεν τώρα κάθε συζήτηση σχετικά με την ελάφρυνση του χρέους, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει όταν η Ελλάδα αρχίσει την πτώχευση. Αν διαπραγματευτούν, όλοι θα ωφεληθούν. Η Ελλάδα θα παραμείνει στη ζώνη του ευρώ, εφόσον η δημοσιονομική προσαρμογή εξυπηρετεί ένα χαμηλότερο βάρος του χρέους το οποίο θα ήταν πιο ανεκτό. Οι πιστωτές θα είναι σε θέση να καλύψουν μερικές από τις – αλλιώς – σίγουρες – απώλειες.
Η κεντρική ιδέα είναι ότι η Ελλάδα, δεν έχει στην πραγματικότητα τίποτε να χάσει, απορρίπτοντας την προσφορά αυτής της εβδομάδας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 


Πηγή: Η πιο ολοκληρωμένη ανάλυση των FT: Γιατί η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει αν πει «όχι» στους πιστωτές | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/211845/i-pio-olokliromeni-analysi-ton-ft-giati-i-ellada-den-ehei-tipota-na-hasei-pei-ohi-stoys#ixzz3edFEdoGX

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΛΕΥΡΟ.

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

“Καλύτερα δραχμή και άφραγκοι παρά ευρώ και σκλάβοι”.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ «ΘΕΣΜΩΝ» ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ

(Τρ. 30/06/15 - 11:25)
Η πλήρης πρόταση που παρέδωσαν τελεσιγραφικά οι «θεσμοί» στην Ελληνική Κυβέρνηση, επί της οποίας καλείται να αποφανθεί ο ελληνικός λαός με την ψήφο του την Κυριακή 5 Ιουλίου, σε επίσημη μετάφραση από την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, έχει ως εξής:
''ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥ''
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
''Αυτό το έγγραφο παρουσιάζει μία πλήρη περίληψη των μεταρρυθμίσεων και των νομοθετικών σχεδίων που θα αναλάβει και θα ολοκληρώσει η ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με τους όρους της Παράτασης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης της 20ης Φεβρουαρίου. Παρουσιάζεται στους εταίρους της Ελλάδας με στόχο να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της σημερινής δανειακής σύμβασης, ώστε η Ελλάδα και οι εταίροι

-------------------------------------------aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatelesigrafo

Bουλώστε το όλοι! Δεν θα μας βάλετε εσείς να σκοτωθούμε μεταξύ μας


Με δήλωση που απέστειλε στο LIFO.gr o συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος τοποθετείται στην παρατηρούμενη πόλωση που επιχειρούν αυτές τις μέρες όλες οι πλευρές, εκτροχιάζοντας μια ήδη ταλαιπωρημένη κοινωνία.

Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Ευτυχώς που δεν υπήρχαν ΜΜΕ στην Κατοχή, θα ήμασταν όλοι συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών.

Η τρομοκράτηση του ελληνικού λαού που επιχειρούν, είναι τερατώδης, πρόστυχη και διχαστική.

Δεν χρειαζόμαστε τις συμβουλές σας και τον τρόμο που σπέρνετε για να αποφασίσουμε πώς θέλουμε να ζήσουμε με ευρώ ή δραχμή. Θα το μάθετε στις 5 Ιουλίου το βράδυ. Τότε θα σας δώσουμε την εντολή.

Ως τότε βουλώστε το όλοι. Σας ξέρουμε, δεν σας εκτιμάμε, δεν σας πιστεύουμε. Δεν θα μας βάλετε εσείς να σκοτωθούμε μεταξύ μας.»

Διονύσης Χαριτόπουλος

Ο λαός φώναξε ΟΧΙ στον φόβο

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ!!!

Είναι ξεκάθαρο ότι όταν συμμετέχεις σε ένα κοινό νόμισμα, μία οικονομική ένωση τότε παραχωρείς το σπουδαιότερο ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
Όταν δεν έχεις στα χέρια σου το εργαλείο που λέγεται ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ότι αυτή μπορεί να διορθώσει σε μια παραπαίουσα οικονομία τότε είσαι έρμαιο αυτών που την χειρίζονται για εσένα χωρίς εσένα.
Και εξηγούμαι ποιος αλήθεια χειρίζεται την νομισματική πολιτική της ΟΝΕ??? φυσικά θα μου πείτε ο κεντρικός τραπεζίτης ο κος Ντράγκι αλήθεια ποιανού εντολές ακολουθεί ο τύποις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ κεντρικός κυβερνήτης??? ποιανού κράτους μέλους τα συμφέροντα εξυπηρετεί????? μαντέψτε, δεν θα έπρεπε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα ολόκληρης της ΟΝΕ???? πως όμως???? είναι τόσο δημοσιονομικά και οικονομικά ανομοιογενής η ΟΝΕ που δεν γίνεται.
Όμως αντί με την πολιτική να διορθώνει τις διαφορές και να βοηθάει στην ΣΥΓΚΛΙΣΗ, (αλήθεια τι ωραία λέξη ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΠΟΙΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΙ ΤΟ 2001 ποιος πρωθυπουργός της ελιάς) ο Ντράγκι σπρώχνει στην ΑΠΟΚΛΙΣΗ βοηθώντας τις ισχυρές χώρες της Β.Ευρώπης.
Ναι κύριοι όταν οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι ήθελαν ισχυρό Ευρώ μόλις ξέσπασε η κρίση η Ευρώπη είχε το ισχυρότερο νόμισμα του κόσμου. 1 ευρώ =1.60 αμερκ δολλάρια. Αυτό βοήθησε τους Αμερικάνους να αυξήσουν τις εξαγωγές στην Ευρώπη δεν στοίχισε καθόλου στους Γερμανούς γιατί είχαν δεδομένη την ισχυρή αυτοκινητο βιομηχανία τους της οποίας οι εξαγωγές κατευθύνονταν στη Ν Ευρώπη (δημιουργώντας της ελλείματα) παράλληλα η εισαγόμενη ενέργεια τους κόστιζε .φθηνά.
Δείτε τώρα αλληλεγγύη τα φιλαράκια Αμερικανοί και Γερμανοί οι καιροί άλλαξαν και η Αμερικάνικη οικονομία ανέκαμψε και οι Γερμανικές εξαγωγές στον Νότο της Ευρώπης μειώθηκαν (ελέω κρίσης) και τώρα οι Γερμανοί ήθελαν ένα νόμισμα φθηνό να λοιπόν το Ευρώ στο 1,10 με το δολλάριο.
Όταν λοιπόν η Ελλάδα και ο Ευρωπαϊκός Νότος χρειάζοταν φθηνό νόμισμα για να απαγορεύσουν τις εισαγωγές τους και να αυξήσουν τις εξαγωγές τους το ευρώ ήταν στο 1,6 γιατί έτσι πρέσβευε το συμφέρον της Γερμανίας και της φίλης της συμμάχου της και συνεταίρου της ΗΠΑ.
Όσο λοιπόν εσύ βρίσκεσαι σε αυτή την οικονομική ένωση θα είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης για να το πω ποιο λαϊκά είναι σαν την συμμετοχή μας και τις βαθμολογίες της Εurovision τι δεν καταλαβαίνετε λοιπόν.
Αυτοί θα έχουν το καρπούζι αυτοί θα έχουν και το μαχαίρι (αν εμείς τους το δώσουμε).
Ελπίζω να σας διαφώτισα κάπως κλείνοντας θα σας πω ότι το ΙΣΧΥΡΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΘΗΚΕ 24% σε ένα χρόνο 1,40 Απρ 2014 1.10 σήμερα.
Αυτό κύριοι δεν το ακούσατε ποτέ στις ειδήσεις των αξιότιμων καναλιών θέλετε να δείτε πόσο σας στοίχισε???

Απλά αναλογισθείτε πόσο πιο φθηνή θα ήταν η βενζίνη, το πετρέλαιο και όλα τα προϊόντα που επηρεάζονται από την τιμή των καυσίμων.
Καλησπέρα και σκεφτείτε το μέλλον των παιδιών σας και των παιδιών των παιδιών σας πριν ψηφίσετε.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Νίκος Ξυλούρης - Η μπαλάντα του κυρ-Μέντιου (Βάρναλης)

«Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός»

 Ο λαός έχει τον λόγο

 

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ,ΣΟΦΩΝ!!!


aristotelis

Αριστοτέλης 2.500  χρόνια πριν για το χρέος και τους φόρους!
 
 Σας θυμίζει κάτι;…


Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι… οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.
Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά..

ΣΚΑΤΟΠΑΠΑΔΕΣ,ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΑΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΧΡΌΝΙΑ!!!ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ!!!

Ένταση με μητροπολίτη Άνθιμο για το δημοψήφισμα - protoplano.gr

ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΡΑΓΟ ΚΑΘΗΚΙ!!!

ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!!!


 Τα όνειρά μου δεν χωρούν μέσα στο πρόγραμμά σας.
             Περιφρονώ τσ’ αλήθειες σας, μισώ τα ψέματά σας!
Μήτσος Σταυρακάκης.

ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Γερμανία: Ο μεγαλύτερος τζαμπατζής στην Ευρώπη

Πιο επίκαιρη από ποτέ η παλαιότερη εκπομπή του Άρη Χατζηστεφάνου για το... οικονομικό «θαύμα» της Γερμανίας.
«Ταξιδεύουμε στα καμπαρέ του μεσοπολέμου και στα χαρακώματα του πρώτου και του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου αναζητώντας τις ρίζες του σημερινού οικονομικού θαύματος της Γερμανίας».
Πηγή: INFOWAR
Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 07/11/2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!

ireland-braced-for-austerity-budget-30-752x501

Ιρλανδία: Ψήφισαν ΝΑΙ και έχουν τριπλάσιο χρέος

Όπως μας επεσήμανε αναγνώστρια ένα από τα επιχειρήματα που προωθούν τα τελευταία 24ωρα τα ΜΜΕ και κομματικά στελέχη των μνημονιακών κομμάτων είναι ότι η Ιρλανδία ψήφισε ΝΑΙ σε δημοψήφισμα για την επιβολή μνημονίου και τώρα όλα είναι ρόδινα.
Σχετικές πληροφορίες διακινεί ο πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Greece should vote "NO"

Ο Χ Ι

Μια λέξη μόνο. 
Εμπρός λοιπόν: Είστε υπέρ ή κατά; 
Σκεφθείτε το καλά. Θα περιμένω.  

 Μανόλης Αναγνωστάκης

Το ΟΧΙ της Αξιοπρέπειας - της Δημοκρατίας - της ΖΩΗΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥ..Π..Α!!!ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!!!

βουλγαρακης

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

-Κλειστες θα ειναι απο σημερα ολες οι Ελληνικες τραπεζες, ενω αναμενεται να μπει μπει πλαφον στις ημερησιες αναλήψεις μετρων και στις λοιπες κινησεις κεφαλαιων (capital controls).

-Συμφωνα με πληροφοριες,οργανωμενες κομματικες ομαδες,εχουν ξεκινησει να πηγαινουν με αυτοκινητα εξω απο ΑΤΜs και να βριζουν τους πολιτες που στεκονται στις "ουρες" για να κανουν αναλήψεις μετρητων.Στοχος, ο εκνευρισμος και οι διαμαχες μεταξυ πολιτων.
Υπαρχουν αναφορες μαλιστα πως σε πολλες τραπεζες , πολιτες παραλιγο να ερθουν στα χερια.
Αποτερος σκοπος ο σταδιακος εκνευρισμος και η αγανακτιση.

-Σημερα στις 19:30 στο Συνταγμα θα γινει συγκεντρωση υπερ της επιλογης του ΟΧΙ στο δημοψηφισμα,ωστε να μην περαστουν νεα μνημονια και φοροεισπρακτικα μετρα.Αυριο Τριτη 30/6 εχει προγραμματιστει συγκεντρωση δεξιων,φιλελευθερων και "Αγανακτισμενων" πολιτων με την παρουσα κατασταση οι οποιοι θα φωναξουν "Μενουμε Ευρωπη".
Στις εν λογω συγκεντρωσεις (και οχι μονο) πολυ μεγαλος ειναι ο κινδυνος

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Η εφημερίδα των συντακτών

Mala Vida

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ & ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ & ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ


ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ

ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ!!!

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Τα ΟΧΙ διχάζουν τον λαό μας λένε κάτι τύποι. Εσύ, με ποιους θα διχαστείς;

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ : ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ "ΟΧΙ" ΣΤΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΘΕΣΜΩΝ"

-----0000011(Σαβ, Κυρ 28/6/15 -  11:01)
ΜΕ 178 ΥΠΕΡ ΕΝΑΝΤΙ 120 ΚΑΤΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ  ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ''ΘΕΣΜΩΝ''
ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΥΡΟΣ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΤΡΕΜΕΤΕ!Η ΜΑΛΛΟΝ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ!!!

Δ Ω Σ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΙΜΑΙ!!!