Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

«Μπάτσοι, TV, νεοναζί» και στην Ουγγαρία

Η δημοσιογράφος – camerawoman που «συνελήφθη» από το φακό συναδέλφων της να κλοτσά μετανάστες ενώ τους καταδίωκε η ουγγρική αστυνομία, απολύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργαζόταν.
Η Petra Laszlo όχι μόνο έβαλε τρικλοποδιά σε έναν πρόσφυγα ενώ μετέφερε το ανήλικο παιδί του αλλά εμφανίζεται σε άλλη σκηνή να χτυπά παιδιά που τρέχουν.
9-09-2015_8-00-50_am

Το σύνθημα «μπάτσοι, TV, νεοναζί» αποκτά άλλο νόημα στην Ουγγαρία καθώς η αστυνομία αλλά και νεοναζιστικές οργανώσεις κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους εναντίον προσφύγων πάντα με τις πλάτες των μέσων ενημέρωσης.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Queen & Annie Lennox & David Bowie - Under Pressure - HD

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhj25SkDbpr7NTkfON2k3U3wLhgDD80Hwh6IEt2Fp3bjUVpAqhivkDi65BOVPP2h67lIHgtWiX-GQN-CXlCqHYpaMiJZ4PSKD3QXv8dhEZ2Rw-DWQfZf67fJ2LDbhyaggCUrIY1dzNcAPc/s1600/george4.jpg

ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΩΩ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ

Πόσα κιλά θα πάρετε σε ένα χρόνο, αν πίνετε ένα αναψυκτικό κάθε μέρα!!!


pina

Αν ένας γλυκός καφές έχει κατά μέσο όρο τρεις κουταλιές ζάχαρης, τότε αναψυκτικό των 330 ml έχει σχεδόν την τριπλάσια ποσότητα!
Σε γενικές γραμμές, τα αναψυκτικά τύπου κόλα περιέχουν ατά μέσο όρο 10,6 γραμμάρια ζάχαρη ανά 100 ml που σημαίνει ότι ένα κουτί των 330 ml έχει 8,3 κουταλάκια του γλυκού (ένα κουταλάκι έχει περίπου 4,2 γρ.) ή 35 γραμμάρια ζάχαρη.
Αντίστοιχα, η Fanta και το Sprite έχουν λιγότερη ζάχαρη από τα αναψυκτικά τύπου κόλα, κάτι παραπάνω από πέντε κουταλάκια του γλυκού στο κουτί των 330 ml.
Ενδεικτικά, λοιπόν, ένα αναψυκτικό με ζάχαρη συγκριτικά με ένα χωρίς ή

Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!!!Η ΑΛΗΤΟΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΨΗΦΟ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΌΠΟΙΟς ΨΗΦΙΣΕ οχι

ΕΜΕΤΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ-«Όποιος ψήφισε ΟΧΙ είναι αποτυχημένος πεινάλας ή λυσσασμένο σκυλί ή λιγούρι που ζηλευει τους ευπόρους» (βίντεο)

ΣΜΥΡΝΗ 1922 ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ρεμπέτικα - Jurassic Park

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιογραφία επιπέδου!Γυναίκα,μάνα,Ουγγαρέζα και φασίστρια!!!όπως οι Ουγγροι στον Βπαγκόσμιο πόλεμο!!!Συγχαρητήρια αυτό σημαίνει άνθρωπος!!!

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑ ΝΕΡΑ!!!Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!ΟΤΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΜΑΣ!!!

Η στιγμή που η Σμύρνη έπεσε...

9 Σεπτέμβρη 1922...
Είναι μια στιγμή πικρή που έχει καταγραφεί από κινηματογραφική μηχανή της εποχής...
Ο τουρκικός στρατός έχει μπει στη Σμύρνη...
Μια έφιππη μονάδα κατευθύνεται στο...
κυβερνείο της πόλης που την έλεγαν “Παρίσι της Ανατολής”...
Επικεφαλής της ομάδας ο λοχαγός Ζεκί, που μαζί με τον λοχαγό Σεραφεντίν κατέβασαν την Ελληνική σημαία από το κυβερνείο και ύψωσαν τη δική τους.
Την ίδια ώρα η Σμύρνη καιγόταν και ο πληθυσμός της σφαγιάζονταν.

Βασίλης Λεβέντης ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ της Αννούλας

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Annie Lennox - Why & Sweet Dreams at Live 8

Ζήσε


Ζήσε
Της Αγγελικής Μπολουδάκη
Ζήσε τη ζωή σου μαζί με ανθρώπους που χαίρονται με τις χαρές σου, λυπούνται με τις λύπες σου. Με αυτούς που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους με πράξεις σεβασμού προς εσένα. Με όσους ενδιαφέρονται να σχετιστούν μαζί σου, όχι για εκείνα που θα αποκομίσουν από σένα, αλλά γιατί εκτιμούν καθετί που μοιράζεσαι μαζί τους.
 Όπου η ευγνωμοσύνη τους σε κάνει να θέλεις να τους προσφέρεις ολοένα και περισσότερα, γνωρίζοντας με βεβαιότητα, πως ακόμα κι αν σταματήσεις για ένα διάστημα να το κάνεις, για λόγους πέρα από τη θέλησή σου, εκείνοι θα συνεχίσουν να σε εκτιμούν και να σε σέβονται.
Με τους ανθρώπους που προστατεύουν τα συναισθήματά τους για σένα και δεν αφήνουν τους φόβους τους να αλώσουν την αγάπη τους και τις γνώμες των άλλων να επηρεάσουν την εμπιστοσύνη τους σε σένα. Με εκείνους που οι αλήθειες που σου εκφράζουν αφορούν στα συναισθήματά τους για τις

Who Wants To Live Forever ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ!!!

Η αλήθεια για τις φυτικές ίνες

[Μετάφραση]

Τι είναι οι φυτικές ίνες;

Οι «φυτικές ίνες» προέρχονται από τα κυτταρικά τοιχώματα των φυτών. Παρέχουν σχήμα και αρχιτεκτονική υποστήριξη στο φυτό. Τα ζώα δεν περιέχουν καθόλου φυτικές ίνες, χρησιμοποιούμε τα οστά και τους χόνδρους για να υποστηρίξουμε το σώμα μας αντ’ αυτού. Οι φυτικές ίνες είναι εξ' ορισμού δύσπεπτες από τον άνθρωπο.


Υπάρχουν δύο τύποι φυτικών ινών: οι διαλυτές και οι αδιάλυτες.


Όλα τα φυτικά τρόφιμα (φρούτα, λαχανικά, καρύδια, φασόλια, σπόροι και σιτηρά) περιέχουν ένα συνδυασμό διαλυτών και αδιάλυτων ινών σε ποικίλες ποσότητες. Μας λένε ότι οι διαλυτές φυτικές ίνες είναι καλές για εμάς, γιατί επιβραδύνουν τα πράγματα και μας λένε ότι οι αδιάλυτες φυτικές ίνες είναι

Everybody Hurts

Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να αγαπήσουν ανθρώπους !!!


Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να αγαπήσουν ανθρώπους
Απόσπασμα από ομιλία του OSHO – Πρώτη απόδοση: Πάνος Τσινόπουλος
“Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να αγαπήσουν ανθρώπους, αρχίζουν και αγαπούν το χρήμα γιατί το χρήμα είναι ένα μέσο για να αποκτήσεις πράγματα. Όσο περισσότερα χρήματα έχεις, τόσο περισσότερα πράγματα μπορείς να αποκτήσεις…
Και όσο περισσότερα πράγματα μπορείς να αποκτήσεις, τόσο περισσότερο ξεχνάς τους ανθρώπους. Θα έχεις σίγουρα πολλά πράγματα αλλά ποτέ δεν θα είσαι ευτυχισμένος. Η ευτυχία μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα από την αγάπη για τον άνθρωπο. Τα χρήματα σίγουρα δεν «αντιδρούν» αλλά ούτε απαντούν επίσης, αυτό είναι το πρόβλημα.”

Διαβάστε επίσης

Ρεβανσιστές...

Μεϊμαράκης, Θεοδωράκης, ΓεννηματάΔημοσιολόγοι και συστημικά κόμματα είτε διαχειρίστηκαν την εξουσία είτε όχι, προσπαθούν να στριμώξουν σαράντα χρόνια σε επτά μήνες. Μας λένε δηλαδή ότι...
η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά στις κάλπες γιατί αθέτησε τις υποσχέσεις της και υπέγραψε μνημόνιο. Μάλιστα. Δύο ερωτήσεις με βάση την κοινή λογική, χωρίς φυσικά να περιμένουμε απαντήσεις:

-Αν δεν μας απατά η μνήμη μας, όλοι-καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, κόμματα και γνωστοί αναλυτές- πίεζαν ασφυκτικά τον Αλέξη Τσίπρα να αφήσει τις μαγκιές με τους Ευρωπαίους, να υποστείλει τη σημαία της αντίστασης, να διώξει κλωτσηδόν τον Βαρουφάκη γιατί εκνευρίζει τον Σόιμπλε και τον Ντάισελμπλουμ, να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία ρωγμών στην αρχιτεκτονική της ευρωζώνης και να δεχτεί αδιαμαρτύρητα ό,τι του δώσουν οι δανειστές. Σε καμία φάση δεν του έβαλαν όρους για το περιεχόμενο της συμφωνίας. «Υπόγραψε να τελειώνουμε και να σωθεί η χώρα» κραύγαζαν. Είναι βέβαιο ότι θα συναινούσαν και στην πιο επονείδιστη συμφωνία. Αν ο