Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΆ!!!!

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο από σωσίβια προσφύγων έστησαν οι διασώστες στη Λέσβο.
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους καθώς το δέντρο με τα  “στολίδια” του συμβολίζει το δράμα των προσφύγων αλλά και την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή για εκείνους που διασώθηκαν.
 
Το δέντρο στήθηκε στην ακτή της Νεάπολης, νότια της πόλης της Μυτιλήνης.


Την ίδια ώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνει  βίντεο με τους διασώστες να υποδέχονται τους πρόσφυγες φορώντας σκουφάκια του Άη Βασίλη.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ!!!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2016!!!ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ,ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ!!!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ!!!
ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΟΤΕΡΗ ΖΩΗ!!!

1η Συνέντευξη!!!
Η Συγγραφέας και Καθηγήτρια ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ μιλάει με την ΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ στην εκπομπή «Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ» για την λογοτεχνία, τον έρωτα, τις ψυχικές ασθένειες, την ευτυχία, τις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και τα 32 πρωινά που πέρασε με την ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ γράφοντας το κοινό τους βιβλίο «Μήπως». Οι δύο φίλες, με εναλλασσόμενους ρόλους (συγγραφέας – καθηγήτρια – ψυχολόγος – άρρωστη – υγιής – θεραπευτής – θεραπευόμενος) συν-αποκαλύπτονται, προσπαθώντας να σπάσουν τη σιωπή. Τέλος, κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον, η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ μας αποκαλύπτει: «Αύριο θα είναι όλα αλλιώς. Ναι, αύριο δια μαγείας, θα είναι αλλιώς!»
 Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη!
 
2η Συνέντευξη

Η τρέλα στην καθημερινή μας ζωή (2001)

3η Συνέντευξη 

 
Συμμαζεμένη πολύ,η βιβλιοθήκη της!!!
Αυτό για να συνειδητοποιήσουν,κάποιοι,ότι οι άνθρωποι που ψάχνουν και ψάχνονται δεν εχουν απόλυτα τακτοποιημένα...γραφεία!!!!

 4η Συνέντευξη και πιό πρόσφατη, 

τίτλος Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΊΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ,,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ WEBTV ΤΗΣ ΕΡΤ!

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ;ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΆ!!!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προσφυγικές ροές στο Αιγαίο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προσφυγικές ροές στο Αιγαίο
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Το τελευταίο 24ωρο διασώθηκαν 265 πρόσφυγες και συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί διακινητές σε Λέσβο και Χίο, στη διάρκεια επιχειρήσεων του Λιμενικού και της Frontex, ενώ εντοπίστηκαν οι σοροί μιας γυναίκας και ενός άντρα ανοιχτά της Λέρου και της Σάμου.
Στη Μυτιλήνη, σήμερα ξεκινά η λειτουργία του μεγάλου κέντρου υποδοχής που δημιούργησε η οργάνωση IRC στην περιοχή της Εφταλούς, με δυνατότητα υποδοχής 3.000 ατόμων και παροχή προσωρινής διαμονής σε 2.000. Ηδη στο νησί βρίσκονται περίπου 6.000 μετανάστες και πρόσφυγες στο Κέντρο Καταγραφής στη Μόρια και άλλοι 1.500 στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ.
Την ίδια ώρα, τον γύρο του κόσμου κάνει η νέα δήλωση της διάσημης αμερικανίδας ηθοποιού Σούζαν Σάρατον, κατά την επίσκεψή της στον χώρο φιλοξενίας στο Ελληνικό, μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα. Η Ελλάδα έχει επωμιστεί μεγαλύτερο βάρος απ” όσο της αναλογεί, ευελπιστώ ότι θα βρεθεί ένας τρόπος να υπάρξει πιο αποτελεσματική συνεργασία, τόνισε η Σούζαν Σάραντον και υποσχέθηκε πως θα μεταφέρει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το μήνυμα για το βαρύ φορτίο που σηκώνει η χώρα μας.
Αναφερόμενος στο προσφυγικό, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς τονίζει στην Αυγή, ότι η Ελλάδα πληρώνει τις επιλογές τρίτων, όσων δηλαδή αποφάσισαν να κάνουν πόλεμο στη Λιβύη και τη Συρία. Προσθέτει ακόμη, ότι το προσφυγικό μάς πρόσθεσε προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα ενδυνάμωσε τη σημασία της χώρας.
Πηγή: Α’Πρόγραμμα(ΕΡΤ)

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Prayer in C DONT THINK I WILL FORGIVE YOU!!!!

TSUNAMI 56ο ΓΕΛ ΞΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑ!!!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑ!!!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!

Μάνα μου, κάνε το σταυρό σου / σ’ αυτή την κατηφόρα ο γιος σου / κατάφερε να μην τουμπάρει / χωρίς ποτέ του να φρενάρει!!!Γιά όλους τους γυιος που ήταν,είναι και θα είναι παληκάρια!!!

Κανε κουραγιο καρδιά μου