Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!ΗΤΑΝ 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΆ;

  Διαπλοκή και Δημόσια Εργα των Εργολάβων

 ΕΚΠΟΜΠΗ

ΑΥΤΟΨΙΑ 06 16-11-2012

Το Βερολίνο «σάρωσε» κατά τη μεταπολίτευση όλα τα δημόσια έργα με την ανοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μάζεψε όλο το κρατικό χρήμα και τώρα μας οδηγούν σε χρεοκοπία

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε
\

Το «παιχνίδι» ήταν στημένο καθόλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Η Ελλάδα αποτέλεσε για 40 και πλέον χρόνια την «καταναλωτική χαβούζα» των Βρυξελλών και του Βερολίνου, αφού η Γερμανία μέσω των ντόπιων εργολάβων σάρωσε όλα τα δημόσια έργα με υπερτιμολογήσεις - Το βίντεο  είναι αδιάψευστος μάρτυρας των βρώμικων παιχνιδιών που έπαιξαν οι εταίροι μας με τους εκπροσώπους της εγχώριας διαπλοκής στις πλάτες του λαού.
Οι «φίλοι μας οι Γερμανοί» κατάφεραν με μίζες εκατομμυρίων ευρώ να πουλήσουν στο ελληνικό δημόσιο ότι «σκάρτο» είχαν για το καλάθι των

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΓΙΌΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ!!!

Αποκάλυψη της ΕΦΣΥΝ - 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ, ΝΔ: Το Δημόσιο ως λάφυρο 

ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ και ΠΟΛΑ τα πήρανε όλα. Η τρικομματική κυβέρνηση της κομματικής διαπλοκής

 



Κάθε εταίρος της τρικομματικής είχε έναν «τοποτηρητή», με αρμοδιότητα να εξασφαλίζει τα κομματικά δίκτυα και να προτείνει πρόσωπα για την κατάληψη θέσεων σε διοικήσεις, πάντα τηρώντας την αναλογία «4-2-1».
Στην κορυφή της ιεραρχίας αυτής της «δομής» παραδιοίκησης βρίσκονταν στενοί συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά από την περίοδο της Πολιτικής Ανοιξης.

Ντοκουμέντο: Το κράτος ως λάφυρο 

EFSYN.GR

21/06/2012: Σύσκεψη του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ |ΕUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
Συντάκτης: Στέργιος Ζιαμπάκας  




Από την πρώτη ημέρα σχηματισμού της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη τον Ιούνιο του 2012 ξεκίνησε το πάρτι με το βόλεμα των «δικών τους παιδιών», όχι πλέον ως προσωπική

ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ(;),ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΜΕΛΙ,ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ!!!

Νέα ερώτηση από τη Ν.Δ. για μετακλητούς


vouli.jpg
Βουλή EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Προσηλωμένη στον στόχο της να καταρρίψει το «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς εμφανίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση, κλιμακώνοντας στη Βουλή το ζήτημα του διορισμού και της υπηρεσιακής κατάστασης των μετακλητών υπαλλήλων.
Μόλις ένα 24ωρο μετά την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν 33 μέλη της κοινοβουλευτικής της ομάδας με αντίστοιχο περιεχόμενο και έμφαση στο θέμα του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδ. Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής γραμματέας Λευτ. Αυγενάκης κατέθεσαν

Πάλι πρώτοι οι «ημέτεροι»...ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ...ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ!!!

axiologiseis_diefthinton_paideia.jpg

Αξιολογήσεις διευθυντών Μέσης Εκπαίδευσης Σχετικά με την «ταυτότητα» των υποψήφιων διευθυντών Εκπαίδευσης που πρώτευσαν, τα στοιχεία λένε ότι έχουμε μια ορμητική «είσοδο» μελών και φίλων του κυβερνώντος κόμματος
Ανακοινώθηκαν οι τελικοί πίνακες βαθμολογίας των υποψήφιων διευθυντών Εκπαίδευσης, ενώ σήμερα θα γίνει η εκδίκαση των ενστάσεων.
Οι τελικοί πίνακες «συμπυκνώνουν» τα μόρια από τα μετρήσιμα-αντικειμενικά κριτήρια (επιστημονική-παιδαγωγική συγκρότηση και κατάρτιση και υπηρεσιακή κατάσταση και διοικητική εμπειρία), τα μόρια από την ψηφοφορία των διευθυντών και των υποδιευθυντών των σχολικών μονάδων και τα μόρια από τη συνέντευξη των υποψηφίων.
Με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει το υπουργείο Παιδείας, μέχρι

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

μιά θολή παρέα αριστερών;

Σαφώς και δεν ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την κακοδαιμονία της χώρας, είναι ηλίου φαεινότερον ποιος οδήγησε τη χώρα στην άβυσσο της φτώχειας και της σχεδόν χρεοκοπίας.
Ας πάψουν λοιπόν οι άνθρωποι των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ) να ωρύονται και να ομιλούν για πολιτική και ηθική ανεντιμότητα στελεχών της κυβέρνησης.
Θα έπρεπε να ντρέπονται όταν σηκώνουν τον δείκτη της ηθικής και πολιτικής ακεραιότητας.
Τέτοια υποκρισία και τέτοιο θράσος προκαλούν τον κοινό νου (παρότι ο τελευταίος συνήθως αποδεικνύεται ότι έχει κοντή μνήμη).
Αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κρίνουν ή ας το κάνουν με συστολή, διότι τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες καταλήστεψαν τον πλούτο της χώρας.
Εκείνο που ξενίζει είναι ότι οι νέοι «αριστεροί» διαχειριστές της εξουσίας και κάτοχοι πλέον κυβερνητικών θώκων δεν δείχνουν μια νέα ηθική-πολιτική· ακολουθούν τ’ αχνάρια των προηγούμενων, με προσήλωση μάλιστα θα ‘λεγε κανείς. Δεν ξενίζει απλώς η τέτοια συμπεριφορά και τακτική τους· καταπλήσσει.