Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!

ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΜΙΖΈΡΙΑ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΠΡΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!
ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ,ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΆΣ!!!

Επτά Έλληνες ακαδημαϊκοί περιλαμβάνονται στη λίστα των 3.000 επιστημόνων με τη μεγαλύτερη επιρροή, παγκοσμίως, που συντάσσει κάθε χρόνο ο οργανισμός Thomson Reuters.Επτά Έλληνες ανάμεσα στους επιστήμονες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίωςΟ Μελέτιος Αθανάσιος Δημόπουλος - ΦΩΤΟ Eurokinissi

«Είναι ασφαλώς μία πολύ μεγάλη τιμή. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για το ίδρυμά μας και φυσικά για τη χώρα μας» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μελέτιος Αθανάσιος Δημόπουλος, πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και ένας από τους επτά Έλληνες επιστήμονες που διακρίθηκαν.

Οι υπόλοιποι έξι είναι ο Γεράσιμος Φιλιππάτος, επίσης, καθηγητής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ και από το 2014 πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Καρδιακής Ανεπάρκειας, οι Κωνσταντίνος Ρακόπουλος και Δημήτριος Ρακόπουλος, καθηγητές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο Γιώργος Καραγιαννίδης, καθηγητής Πληροφορικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και -

ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ!!!

Καιρός: Κρύο, θυελλώδεις βοριάδες και... χιόνια ακόμη και στην Πάρνηθα

Καιρός: Κρύο, θυελλώδεις βοριάδες και... χιόνια ακόμη και στην Πάρνηθα

Ξεχάστε με τις Αλκυονίδες με τον ήλιο και τις θερμοκρασίες κοντά στους 20 βαθμούς. Η θερμοκρασία πέφτει, έρχονται βροχές και καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά. Χιονοπτώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες ακόμη και στην Πάρνηθα!

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι το τσουχτερό κρύο, το οποίο θα είναι πιο έντονο αύριο Σάββατο. Το... μίνι κύμα κακοκαιρίας των επόμενων ημερών θα υποχωρήσει από το Σάββατο αλλά από Δευτέρα αναμένεται... κι άλλο, με τον Φεβρουάριο να μας δείχνει τα δόντια του!
Σήμερα Παρασκευή (05.02.2016) το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι νεφώσεις, που θα φέρουν βροχές και καταιγίδες οι οποίες στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές.
Σημαντική η πτώση της θερμοκρασίας, αφού η μεγαλύτερη τιμή της θα είναι στους 17 βαθμούς στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι βοριάδες στα πελάγη θα είναι θυελλώδεις. Στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά ακόμη και τα 9!
Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!

Τουλάχιστον 10.000 παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο

Ένα αγόρι από το Αφγανιστάν στη Χίο Για πολλά παιδιά - πρόσφυγες, το επικίνδυνο ταξίδι δεν τελειώνει όταν πατήσουν σε ευρωπαϊκό έδαφος | AP Photo/Petros Giannakouris
Οι κίνδυνοι της προσφυγικής κρίσης είναι μεγάλοι για όλους, όμως είναι μεγαλύτεροιγια τα παιδιά, τα οποία είναι πολύ εύκολο να χάσουν τη ζωή τους ή να πέσουν θύματα εκμετάλλευσης από ομάδες οργανωμένου εγκλήματος, όπως οι έμποροι λευκής σαρκός.
Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή υπηρεσία ασφαλείας Europol, από την αρχή της προσφυγικής κρίσης τουλάχιστος 10 χιλιάδες ασυνόδευτα παιδιά έχουν εξαφανιστεί από τη στιγμή της άφιξής τους στην Ευρώπη και εκφράζονται φόβοι ότι πολλά από αυτά έχουν πέσει στα χέρια του οργανωμένου εγκλήματος.

Η χειρότερη όψη της κρίσης

Πρόκειται για τη χειρότερη ίσως όψη της προσφυγικής κρίσης.
Σε ένα μεγάλο ρεπορτάζ της εφημερίδα Guardian, ο Μπράιν Ντόναλντ, διευθυντής προσωπικού της Europol, αναφέρει ότι μόνο στην Ιταλία, μετά την καταγραφή τους στις κατάστάσεις των προσφύγων έχουν χαθεί τα ίχνη 5.000 παιδιών, ενώ άλλα 1.000 έχουν χαθεί στη Σουηδία.
Ο Μπράιαν Ντόναλντ επισημαίνει ότι τα συνδικάτα του οργανωμένου
Απεργία: Το πανό με τις... κότες και τα θηρία στα Ιωάννινα - ΦΩΤΟ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Welcome Back to Home SEBA - Memories..

HOME IS WHERE THE HEART IS !!!

Γιά όλα τα παιδιά,που μας ομορφαίνουν με τα νιάτα τους,τα γέλια τους,την ανεμελεια τους και το κέφι τους γιά ζωή!Γιά όλους όσους μένουν παιδιά!!!

Στους εξαιρετικούς σε ποιότητα ήθους και ψυχής,μαθητές μου!!!



Grab your bags one day and don't look behind... there is always something amazing waiting for you.

ΓΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΥΓΕΊΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΑΥΤΌ!!!

Τα 7 θετικά του να κοιμάσαι γυμνός

Το να κοιμάσαι χωρίς ρούχα κάνει καλό στην υγεία. Επτά καλά που θα δεις, αν το εφαρμόσεις 

  

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, όποιος ξαπλώνει και απολαμβάνει τον νυχτερινό ύπνο γυμνός κάνει ιδιαίτερο καλό στον οργανισμό του.

AdTech Ad
Παρακάτω σας παραθέτουμε τα οφέλη του γυμνού ύπνου που μάλλον δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

1. O "γυμνός ύπνος" σε κρατάει πιο όμορφο και πιο νέο

Όταν η θερμοκρασία του σώματος είναι στους 21 βαθμούς κελσίου, τότε οι αντιγηραντικές ορμόνες, η μελατονίνη και η αυξητική ορμόνη κάνουν την εμφάνισή τους στο σώμα μας και λειτουργούν πιο ευεργετικά για εμάς. Σε αυτή τη θερμοκρασία την οποία "πιάνουμε" όταν κοιμόμαστε γυμνοί, κάνουμε καλύτερες καύσεις, αναγεννώνται τα κύτταρα του δέρματος και των μαλλιών και σύμφωνα με τη μελέτη του Cheri Mah από το πανεπιστήμιο του Stanford, σε βάθος χρόνου θα δείχνουμε έως και 10 χρόνια νεώτεροι.
Βεβαιωθείτε ωστόσο ότι έχετε ζεστά χέρια και πόδια. Η μείωση της θερμοκρασίας του σώματος επιτυγχάνεται γιατί στέλνεται αίμα στα αιμοφόρα αγγεία του δέρματος και ειδικότερα στα χέρια και τα πόδια και από εκεί η θερμότητα χάνεται στο περιβάλλον. Αλλά αν τα χέρια και τα πόδια είναι κρύα, τα αιμοφόρα αγγεία στο δέρμα συστέλλονται και αυτό μειώνει τη ροή του αίματος. Έτσι η θερμοκρασία του κεντρικού σώματος δεν θα είναι σε θέση να πέσει τόσο εύκολα.

2. Θα αισθάνεσαι πιο χαρούμενος και λιγότερο στρεσαρισμένος

Με τον γυμνό ύπνο, το σώμα παράγει περισσότερη ωκυτοκίνη, ή αλλιώς την

ΤΟ ΘΥΜΩΣΑΣΤΕ...;;;ΣΑΣ ....... Ο ΛΕΤΟΟΟΟ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!

Τα όνειρα κάποιες φορες γίνονται πραγματικότητα 

 The White Stripes - 'Seven Nation Army'

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!ΑΠΟ ΤΗΝ,ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΗΛΙΟ,ΑΘΗΝΑ!!!ΔΩΣΕΕΕΕΕΕ!!!

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ!!!!

ΛΕΤΟ ΨΥΧΆΡΑ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΤΡΙΦΥΛΆΡΑ!!!

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΜΕ!!!ΜΕΓΑΛΕΊΑ ΤΟ BLOG!!!

Ο άγιος των αμπελιών

Ο Άγιος Τρύφων ο Θαυματουργός (1η Φεβρουαρίου)


Ταπεινός αγρότης και ηρωικός μεγαλομάρτυρας, ο άγιος Τρύφων κρατάει το σταυρό (σύμβολο της αυτοθυσίας του) και το κλαδευτήρι, το εργαλείο της δουλειάς του, την οποία ευλογεί με τις προσευχές του.        Ακόμα και ο αγιός μας εξαρετικός,το δρεπάνι και εδώ παρών,βέβαια ο λαός κρατάει σφυρί στη θέση του σταυρού!!!  

ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ(;)!Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΛΑΩΝ!!!


Οι έξι θηριωδίες που διέπραξε η Βρετανική Αυτοκρατορία

Το 44% των Βρετανών που συμμετείχε σε δημοσκόπηση του YouGov δήλωσε υπερήφανο για την αποικιοκρατική ιστορία της χώρας του, το 21% το αποκηρύσσει και το 23% δεν παίρνει θέση ούτε υπέρ ούτε κατά. Στην ίδια δημοσκόπηση το 43% πιστεύει ότι η Βρετανική Αυτοκρατορία ήταν κάτι καλό, το 19% πιστεύει το αντίθετο και το 25% δεν υποστηρίζει καμία από τις δύο απόψεις
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι το 1922 η Βρετανία κυβερνούσε το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού και ήλεγχε το ένα τέταρτο περίπου της συνολικής έκτασης της ξηράς της Γης.
Όμως, όπως μεταδίδει ο independent, αν και οι υποστηρικτές της αποικιοκρατίας λένε πως η Αυτοκρατορία είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη, καθώς και άλλα οφέλη στα μέρη που διοικούσε, υπάρχουν και αυτοί που θυμίζουν μια σειρά από σφαγές εις βάρος των αντιφρονούντων, την επιβολή εξαθλίωσης σε ολόκληρους πληθυσμούς αλλά και τη χρήση στρατοπέδων συγκέντρωσης.
Η βρετανική εφημερίδα παρουσιάζει μια λίστα με τις θηριωδίες της Βρετανικής Αυτοκρατορίας
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και ο εγκλεισμός σε αυτά των Μπόερς

boer concentration camps
Κατά τον Δεύτερο Πόλεμο των Μπόερς στη Νότια Αφρική (1899 – 1902) οι Βρετανοί συγκέντρωσαν περίπου το ένα έκτο των Μπόερ, κυρίως γυναίκες και παιδιά και τους έστειλε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σε αυτά εστάλησαν