Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Χαρούμενη Τσικνοπέμπτη!!!

Πριν τέσσερα χρόνια,κάποιοι αντιστάθηκαν στους δρόμους και χτυπηθηκαν από την αστυνομία,σήμερα τέσσερα χρόνια μετά,ανεβάζουν βίντεο στο διαδίκτυο,θυμούνται και ετοιμάζονται !ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Βίντεο-ντοκουμέντο. Όταν κάηκε η Αθήνα για το 2ο μνημόνιοΑκυκλοφόρητα πλάνα δίνονται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, τέσσερα χρόνια μετά την υπερψήφιση στη Βουλή του δευτέρου κατά σειρά
μνημονίου. Ήταν η νύχτα που κάηκε η Αθήνα (Vid)
 

.AdTech AdΤο βίντεο ξεκινά από το πρωί της 10ης Φεβρουαρίου. Ηαστυνομία εκκινά την επιχείρηση εναντίον των διαδηλωτών που βρίσκοντανστο πάνω και στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος. Τα περισσότερα πλάνα καταγράφουν τις συγκρούσεις της 12ης Φεβρουαρίου, ημέρας ψήφισης του δευτέρου κατά σειρά μνημονίου στο ελληνικό κοινοβούλιο.Adtech Ad


Το ιστορικό υπόβαθρο πριν τις μαζικές κινητοποιήσεις: 

Το κούρεμα του ελληνικού χρέους που αποφασίστηκε στη σύνοδο

κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 27ης Οκτωβρίου, συνδυάστηκε με
χορήγηση νέου δανείου στην Ελλάδα, ύψους 130 δις ευρώ. Η νέα

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ,ΓΙΑΤΊ ΠΊΣΤΕΥΑΝ ΌΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΌΣ ΗΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΝΕΚΡΌΣ ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΤΟ ΦΩΣ!!!

ΔΕΊΤΕ ,ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΕΊΤΕ!!

ΑΝΕΒΕΙΤΕ!!!ΔΩΣΕ!ΤΟ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΖΩΗ ΣΩΖΕΙ!!!

Στο τέλος θα γυρίσουμε στη δραχμή

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Καλό μήνα απόκριες και τρέλα!!!Ετσι θα την ΒΓΆΛΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ!!!

και στο 1:18 νάτη η Ελληνική σημαία!!!Ελλαδάρα Αγάπη μας!!!

Οι ράγες της προσφυγιάς και το μέλλον του προσφυγόπουλου!!!

Πάντα η Ελλάδα θα συγκινεί,παντού υπάρχουν άνθρωποι!!!αλλά τα κωλο ΜΜΕ της διαφθοράς και της διαπλοκής πάντα θα προβάλλον αλήτες όπως το κάθαρμα Βγενόπουλο και χρυσαυγίτες...δήθεν αγανακτησμένους πολίτες!,για διάφορα θέματα!!!


 

Καλωσορίσατε!- Το γράμμα του Δημάρχου των Τρικάλων προς τους πρόσφυγες


Με ένα γράμμα στα ελληνικά και στα αραβικά επέλεξε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, και τρικαλινοί πολίτες, προκειμένου να καλωσορίσουν τους πρόσφυγες.
Στην πόλη των Τρικάλων φιλοξενούνται αρκετοί πρόσφυγες, ενώ δήμος, πολίτες και φορείς έχουν σπεύσει προς βοήθεια.
Διαβάστε το γράμμα:
"Αγαπητή Φίλη και Φίλε από την Ανατολή, Στο δύσκολο και μακρινό ταξίδι προς τον προορισμό σου, βρέθηκες στην πόλη μας. Στη φιλόξενη πόλη των Τρικάλων, που βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας. Οι κάτοικοι της πόλης, ο Δήμος και οι Αρχές της, σε καλωσορίζουμε και σου υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η παραμονή σας εδώ να είναι ασφαλής, να έχετε τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής, να έχετε τα γεύματά σας με επάρκεια και σύντομα να σας αποχαιρετήσουμε με χαμόγελο για τη συνέχεια του ταξιδιού σας. Σε παρακαλούμε να σεβαστείς την προσπάθειά μας, η οποία πηγάζει από την καρδιά των κατοίκων με αγάπη, τη στιγμή που κι εμείς εδώ βιώνουμε τη χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων πενήντα ετών.
Σε παρακαλούμε να μην σπαταλάς το νερό και τα τρόφιμα που σου προσφέρουμε και να προσπαθείς μαζί μας να κρατάς τους χώρους καθαρούς. Να μαζεύεις και να πετάς στους κάδους ό,τι δεν

Ενας από αυτούς που κατέφαγαν Ελλάδα και Κύπρο,ένας από τα κουμάσια που τα ΜΜΕ τον προέβαλαν ως τον μελλοντικό μας ηγέτη,μακάρι να πληρώσει σκληρά για όλες τις αλητείες του,ακόμα δεν γνωρίζουμε την απόφαση για τους ανθρώπους που κάηκαν στην Marfin!!!

Κυρίες και κύριοι ο αγαπητός κος Βγενόπουλος!!!


Μπλοκάρονται περιουσιακά στοιχεία και λογαριασμοί του Βγενόπουλου σε ύψος 3,7 δις

Σε μπλοκάρισμα των περιουσιακών στοιχείων του Αντρέα Βγενόπουλου και των συνεργατών του προχωρά η Ελλάδα, με την απόφαση 27/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Το μπλοκάρισμα αφορά περιουσιακά στοιχεία ύψους έως 3,79 δισεκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή πρακτικά ο Βγενόπουλος δεν έχει δικαίωμα να κινήσει τραπεζικούς λογαριασμούς ή να μεταβάλει οποιοδήποτε περιουσιακό του στοιχείο, εκτός αν η περιουσία του υπερβαίνει το ποσό των 3,79 δις.
Πρόκειται για πολύ σοβαρή απόφαση η οποία ίσως δικαιολογεί τον εκνευρισμό του Βγενόπουλου των τελευταίων ημερών αλλά και τις επιθέσεις προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικότερο όμως είναι πως η απόφαση δηλώνει πως την ώρα που παράγοντες της Ελληνικής Δικαιοσύνης «αθωώνουν» προκλητικά τον Βγενόπουλο (στο τεύχος του HOT DOC της Πέμπτης θα δείτε με ποια

Όσκαρ 2016: Ο ιστορικός λόγος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο,για την απονομή του Όσκαρ Α αντρικού ρόλου και εχει σχέση με το μεγαλύτερο πρόβλημα της εποχής μας!!!

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κέρδισε τελικά κέρδισε το βραβείο Α΄ ανδρικού
ρόλου για την ερμηνεία του, στο δράμα, Η επιστροφή (The Revenant). Ο
41 ετών Ντι Κάπριο ήταν υποψήφιος άλλες τέσσερις φορές για Όσκαρ τα
προηγούμενα χρόνια, στο διάστημα μιας καριέρας 25 ετών.
Αποτέλεσμα εικόνας για Όσκαρ: Ο λόγος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ωστόσο, ήταν φαβορί για τη φετινή διοργάνωση των
βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου στις ΗΠΑ, για το εξουθενωτικό
προτρέτο ενός κυνηγού, που ξέμεινε να πεθάνει στα χιόνια,
κατασπαραγμένος από μία αρκούδα.

Στη μάχη του για να επιβιώσει, ο ήρωας Hugh Glass που ενσάρκωσε ο Ντι


Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΡΥΦΕΡΟ!!!ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ!!ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ Η ΑΝΟΙΞΗ! ΣΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ!

Πατέρας και κόρη συναντιούνται μετά από 12 χρόνια με τους αγαπημένους τους γορίλες 

    Το 2003 οι γορίλες Bimms και Djata ελευθερώθηκαν πίσω στην άγρια φύση από το ίδρυμα Aspinall, το οποίο τους φρόντιζε για 15 χρόνια.

Τώρα, 12 χρόνια μετά ο διευθυντής του ιδρύματος, Damian Aspinall και η κόρη του Tansy, η οποία μεγάλωσε μαζί με τους γορίλες, αποφάσισαν να πάνε στο μέρος που απελευθέρωσαν τους αγαπημένους τους γορίλες.
Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, ήταν αν οι γορίλες θα τους θυμούνταν ή όχι και πως θα αντιδρούσαν αν τους αναγνώριζαν.
Δείτε την απίστευτη αντίδραση των γοριλών

.

ΠΌΣΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΎΓΟΥΝ!!!

20 αντικείμενα που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα και είναι πιο αηδιαστικά από την τουαλέτα

Συχνά έχουμε στο μυαλό μας πως εάν, βγαίνοντας από την τουαλέτα, πλύνουμε τα χέρια μας, τότε θα έχουμε προστατέψει τον οργανισμό μας από κάθε κίνδυνο που μπορεί να μας επιφέρει η επαφή με βακτήρια. Ωστόσο, το να αρκείται κανείς σε αυτό είναι λάθος. Τα βακτήρια, δυστυχώς, βρίσκονται παντού γύρω μας- ειδικότερα, δε, βρίσκονται σε πράγματα που
ακουμπάμε και χρησιμοποιούμε καθημερινά.
Σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τα πιο αηδιαστικά πράγματα που αγγίζετε καθημερινά, αλλά δεν το ξέρετε:
1. Το γραφείο σας
Το γραφείο σας μπορεί να είναι ένα πραγματικά αηδιαστικό μέρος, εάν τρώτε

Ευφυία: Τα 8 κοινά χαρακτηριστικά που έχουν οι πιο έξυπνοι! (γράφημα)

awst5ji8ktΤι είναι αυτό που έχουν όλοι (σχεδόν) οι έξυπνοι άνθρωποι από κοινού; Οι ερευνητές, εδώ και χρόνια, έχουν διαπιστώσει συγκεκριμένα “μοτίβα” σε ένα σωρό εκφάνσεις και λεπτομέρειες της ανθρώπινης ύπαρξης, οπότε δεν θα πρέπει να προκαλεί σε κανέναν έκπληξη ότι έχουν βρει κοινά χαρακτηριστικά και στην ευφυία.

Στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να δείτε 8 επιστημονικά τεκμηριωμένα χαρακτηριστικά που έχουν οι πιο ευφυείς άνθρωποι.
ευφυία
Αναλυτικά...
Κάπνισμα
Μια ισραηλινή μελέτη του 2010 αντιπαρέβαλε τον δείκτη νοημοσύνης (IQ) 20.000 νέων ατόμων με το αν ήταν καπνιστές ή όχι και το κάπνισμα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι:
  • Ο μέσος καπνιστής 18-21 ετών είχε δείκτη νοημοσύνης 94, ενώ ο μη καπνιστής ίδιας ηλικίας είχε μέσο όρο IQ 101.
  • Εκείνοι που κάπνιζαν περισσότερο από ένα πακέτο την ημέρα είχαν κατά μέσο όρο IQ 90.
  • Μεταξύ αδερφών, οι μη καπνιστές ήταν πιο έξυπνοι από τους καπνιστές.
>>>Κάπνισμα: Πότε θα καθαρίσουν οι πνεύμονες αν κόψετε το τσιγάρο;<<<
Μουσική
Πολλές μελέτες δείχνουν ότι η μουσική βοηθάει το μυαλό των παιδιών να

10 τροφές για ένα γρήγορο θάνατο – Οι χειρότερες τροφές.

#1. Όλα τα βιομηχανοποιημένα αρτοσκευάσματα:
untitled
Κουλουράκια,κουλούρια,κέικ,μπισκότα,κρουασάν,κριτσίνια,cookies κλπ.
Πραγματικές διατροφικές βόμβες που περιέχουν πολλά τρανς λιπαρά,ζάχαρη, άσπρο αλεύρι αλλά και αρκετά συντηρητικά και ενισχυτικά γεύσης.
Πολλές και 100% κενές θερμίδες,σάκχαρο εκτός ελέγχου,κακό ενεργειακό προφίλ,μικρή ικανότητα κορεσμού.
Από τις κυριότερες αιτίες για το διατροφικό χάλι του δυτικού κόσμου γιατί ο όλεθρος που προκαλούν δεν τους φαίνεται σε πρώτη θεώρηση.
Αν δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτά περιοριστείτε τουλάχιστον στις σπιτικές βερσιόν
2. Όλα τα αναψυκτικά ανθρακούχα και μή , είτε είναι με ζάχαρη είτε με συνθετικά γλυκαντικά (“διαίτης”).

Αν θέλουμε τα παιδιά μας να πιστέψουν ότι αξίζουν πρέπει να τα δεχτούμε όπως είναι


παιδιά παίζουν παιχνίδι


Από το βιβλίο των Dinkmeyer Don, MacKay Gary «Σχολείο Για Γονείς»,  Εκδόσεις Θυμάρι

«Aν θέλουμε τα παιδιά μας να πιστέψουν ότι αξίζουν, πρέπει ειλικρινά να τα δεχτούμε όπως είναι, με όλες τις ατέλειές τους. Πολλοί γονείς πιστεύουν ότι, επιμένοντας να κατακρίνουν τις ατέλειες των παιδιών τους, θα τα βοηθήσουν να βελτιωθούν. Στην πραγματικότητα, αυτή η αντιμετώπιση φέρνει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα παιδιά αποθαρρύνονται.
Φανταστείτε πως θα νιώθατε αν σας θύμιζαν συνέχεια τα λάθη σας. Θα

Το φίδι και η πυγολαμπίδα


πράσινο φίδι
Ο Ισπανός ψυχολόγος και ψυχίατρος Ενρίκε Ρόχας αναφέρει πως «όσοι νιώθουν ότι αποτελούν αντικείμενο του φθόνου συναδέλφων, συμμαθητών, γειτόνων, φίλων, ακόμα και συγγενών, πρέπει να ξέρουν πως το πιο σημαντικό είναι να προφυλάσσονται, να μην εκτίθενται σε καταστάσεις που προκαλούν και οξύνουν αυτό το συναίσθημα».
Για το τόσο ανθρώπινο ελάττωμα του φθόνου, μια παραδοσιακή αλληγορική ιστορία αναφέρει πως μια φορά ένα φίδι άρχισε να κυνηγάει μια πυγολαμπίδα. Υστερα από τρεις μέρες αδιάκοπης καταδίωξης, χωρίς δυνάμεις πια, η

Το μεγάλο θαύμα μιας μικρής αγκαλιάς…


αγκαλιά ζευγάρι
Της Στεύης Τσούτση
Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ. Για τις περισσότερες ασθένειες κι αδυναμίες του ανθρώπου, έχει βγει ένα μαγικό πολύχρωμο χαπάκι. Σου το δίνουν, μαζί με τις οδηγίες χρήσης. Πριν ή μετά το φαγητό, συνοδευόμενο με γιαούρτι ή κάποιο άλλο χαπάκι, λιωμένο ή σε σιρόπι. Υπάρχουν πολλά και διάφορα. Όλα με ένα και μόνο σκοπό: Να γιατρευτείς.
Πονάει χέρι; Φάρμακο.
Πονάει μέση; Φάρμακο.
Πονά κεφάλι; Φάρμακο.
Τι κάνεις, όμως, όταν πονά η καρδιά; Όταν τη νιώθεις χίλια κομμάτια; Όχι απαραίτητα από ερωτική απογοήτευση. Αλλά από κάθε αποτυχία, κακοτυχία ή

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

49 σημαντικά αποφθέγματά του σπουδαίο Γάλλου φιλοσόφου Αλμπέρ Καμύ.

Ένας από τους σημαντικότερους φιλοσόφους και συγγραφείς του 20ου αιώνα, ο Αλμπέρ Καμύ. Γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1913 στην Αλγερία από Γάλλο πατέρα και Ισπανίδα μητέρα.
Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τα μυθιστορήματά του «Ο Ξένος» και «Η Πανούκλα», τα θεατρικά του έργα «Καλιγούλας» και «Οι Δίκαιοι» αλλά και στα φιλοσοφικά του δοκίμια «Ο Μύθος του Σίσυφου» και «Ο Επαναστατημένος Άνθρωπος».
Ο Καμύ σκοτώθηκε το 1960 σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Ήταν 47 ετών. Από τα 47 χρόνια της ζωής του τα 27 τα έζησε στη γενέθλια Αλγερία και τα 20 στη Γαλλία. Τιμήθηκε το 1957 με το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Άφησε πίσω του εξαιρετικά έργα και ορισμένα αξιοσημείωτα αποφθέγματα που σε κάνουν να σκέφτεστε.
Ας θυμηθούμε τα καλύτερα αποφθέγματα του:
  1. Γοητεία είναι ένας τρόπος να παίρνεις την απάντηση «ναι», χωρίς να έχεις κάνει κάποια ξεκάθαρη ερώτηση.
  2. Μη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μην σε ακολουθήσω. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφός μου.
  3. Η πραγματική γενοκτονία απέναντι στο μέλλον είναι να τα δίνεις όλα στο παρόν.

Προσφυγιά Πρόσφυγες παντού!Μη με φωνάζεις ξένο – Λέσβος 2015

 



Για να κατεβάσετε το βίντεο πατήστε εδώ/ For Downloading press here : http://www.black-tracker.gr/details.p...

A diy production of sine dominis collective
(Heraklion Crete) based on texts of Musaferat collective
(Lesvos island) ,subtitling and translation from
Apatris media collective
-
Το παρόν ενημερωτικό βίντεο αναφέρεται
στα γεγονότα που έλαβαν μέρος τους
καλοκαιρινούς μήνες στη Μυτιλήνη.
Θεωρούμε σκόπιμη την