Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι



Ψέμα και προπαγάνδα...



...«αδειάζουν τα νησιά από τουρίστες λόγω του δημοψηφίσματος»...

Μην μπερδευόμαστε, άλλο η
άποψη και η γνώμη και άλλο η διασπορά ψευδών ειδήσεων. Από την άλλη δεν
χρειαζόμαστε πειθαρχικά συμβούλια, δεν...

THIS IS NOT A COUP: Trailer

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΥΦΤΑΚΙΑ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ederlezi: Time of the Gypsies - Goran Bregović, Emir Kusturica

Προσ'εχοντας την διατροφή μας,ζπ'υμε ποιοτικότερα!!!Σαν τροφή εμπεριέχεται και η πνευματική τροφή!!!Δεν καταναλώνω τα σκουπίδια που μου δίνουν,αντιστέκομαι,αναζητώ,αμθαίνω1βΕΛΤΙΏΝΩ ΤΗΝ ΖΩΉ ΜΟΥ!!!

Λάδια: Ποια είναι τα καλύτερα για τηγάνισμα – Ποια να αποφεύγετε

λάδιαΈχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται να επιλέξετε λίπη και έλαια για μαγείρεμα. Αλλά εκτός από το αν είναι υγιή στην φυσική τους κατάσταση, πρέπει να αναλογιστείτε αν τα έλαια (και λίπη γενικώς) που χρησιμοποιείτε παραμένουν υγιεινά για εσάς και αφότου τηγανίσετε.

Όταν μαγειρεύετε σε υψηλή θερμοκρασία (όπως το τηγάνισμα) πρέπει να χρησιμοποιείτε λάδια που είναι σταθερά και δεν οξειδώνονται εύκολα. Όταν τα λάδια υφίστανται οξείδωση, αντιδρούν με το οξυγόνο για να σχηματίσουν ελεύθερες ρίζες και επιβλαβείς ενώσεις, που σίγουρα δεν πρέπει να καταναλώνετε.
Ο πιο σημαντικός παράγοντας στον καθορισμό της αντίστασης του κάθε ελαίου στην οξείδωση και την τάγγιση, τόσο σε υψηλές όσο και σε χαμηλές θερμοκρασίες, είναι ο σχετικός βαθμός κορεσμού των λιπαρών οξέων σε αυτό. Τα κορεσμένα λιπαρά έχουν μόνο απλούς δεσμούς στα μόρια των λιπαρών