Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Παρατηρώντας τον εαυτό μας;

 Απίστευτα σημάδια ότι είσαι ιδιοφυΐα
 Έξι απίστευτες και όμως αληθινές έρευνες επιμένουν πως για το ότι πίνεις πολύ και δεν κοιμάσαι τα βράδια, μπορεί να φταίει το ότι είσαι ιδιοφυΐα.
Απίστευτα σημάδια ότι είσαι ιδιοφυΐα
Ναι ναι, ξέρουμε τι σκέφτεστε: Το πόσο έξυπνος είναι κάποιος φαίνεται από την ικανότητά του να λύνει μαθηματικά προβλήματα/ γρίφους/ ασημαντότητες της καθημερινής ζωής. Σωστά; Λάθος. Γιατί, για να παραφράσουμε τον εξυπνότερο άνθρωπο που περπάτησε ποτέ σε αυτόν εδώ τον πλανήτη, «αν κρίνεις ένα ψάρι από την ικανότητά του να σκαρφαλώνει δέντρα, θα περάσει όλη του τη ζωή πιστεύοντας ότι είναι ηλίθιο». Αν, λοιπόν, πάντα υποψιαζόσασταν ότι εσείς ή κάποιος που ξέρετε είναι πιο έξυπνος από τον μέσο όρο, αλλά δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να το αποδείξει, ορίστε μερικά περίεργα αλλά αληθινά σημάδια που ίσως να το μαρτυρούν.

Πίνετε πολύ: Σύμφωνα με αυτήν εδώ την έρευνα, οι εξυπνότεροι άνθρωποι

Συνεχίστε να πηγαίνετε στα μπαρ,να πίνετε και να πίνουμε υπερμπόμπες, να τις πληρώνουμε 6-7-8-9 euros!!!Φυσικά χωρίς απόδειξη και να λετε μετα ,περάσαμε μπόμπα!!!

- Πώς δρούσαν τα δύο κυκλώματα που παρείχαν νοθευμένα ποτά σε καφέ - μπαρ και κλαμπ
- Οι διάλογοι με τις κωδικές ονομασίες που κατέγραψε “κοριός” της ΕΛ.ΑΣ.
- Εισαγωγή βότκας από τη Βουλγαρία και το παράνομο “αποστακτήριο” στο Μενίδι
Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς δρούσαν τα δύο κυκλώματα που παρείχαν νοθευμένα ποτά σε καφέ - μπαρ και κλαμπ

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τις "μπόμπες" που σερβίρουν σε γνωστά μπαρ της Αθήνας! Τα κυκλώματα πίσω από ποτά... δηλητήριο που προκαλούν κώμα

Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς δρούσαν τα δύο κυκλώματα που παρείχαν νοθευμένα ποτά σε καφέ - μπαρ και κλαμπ 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα νοθευμένα ποτά που σερβίρουν εν γνώσει τους πολλά μαγαζιά της Αθήνας. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Έθνος", ο πολύμηνος έλεγχος της Οικονομικής Αστυνομίας άρχισε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών τα οποία στερούνταν νομίμων παραστατικών. Δύο από τα μπουκάλια βότκας που κατασχέθηκαν, στάλθηκαν στο Χημείο του Κράτους.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Τρόφιμα που προστατεύουν από τον ήλιο!!!

Το ρόδι «μπλοκάρει» τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τοξικότητα και πρόωρη γήρανση Το ρόδι «μπλοκάρει» τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τοξικότητα και πρόωρη γήρανση | dreamstime
Η διατροφή μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της επιδερμίδας μας από τον ήλιο.
Xάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχουν συγκεκριμένες τροφές, ενισχύουν αποδεδειγμένα την άμυνα του οργανισμού ενάντια στις ακτίνες UV, ενώ την ίδια στιγμή προάγουν μια συνολική αίσθηση ευεξίας που λειτουργεί και ως ασπίδα πρόληψης.
Μαύρη σοκολάτα: πλούσια σε φλαβονοειδή και πολυφαινόλες, δημιουργεί μια ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική ασπίδα, ενισχύοντας και την

ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ!!!

Maria Kiriakidoy
Ο Διαφωτισμός ήρθε. Δοξάστε τον.
Όσο για το ''πνεύμα, το άγιον, το κύριον, το ζωοποιόν'' , κρύφτηκε κάτω απο τα γόνατα του Πάκη Παυλόπουλου.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Μαθαινοντας τον εαυτό μας,γινόμαστε καλύτεροι!!!

Ποιον από τους 8 τύπους ευφυίας έχετε;

Κάντε  ένα μοναδικό τεστ διάγνωσηςευφυίας

Ο Howard Gardner πρότεινε ότι υπάρχουν οκτώ διαφορετικοί τύποι ευφυίας.

Ιστορικά, στα σχολεία, η λογική-μαθηματική και η γλωσσική νοημοσύνη ήταν οι μόνοι τύποι ευφυίας που μπορούσαν να ελεγχθούν μέσω γραπτών τεστ.
Σιγά-σιγά, καθώς η θεωρία του Gardner κερδίζει μεγαλύτερο αντίκτυπο στην εκπαιδευτική κοινότητα, ολοένα και λιγότερο κατανοητοί τύποι ευφυίας αρχίζουν να έρχονται στο προσκήνιο.
Όπως είπε ο ίδιος, “δεν είναι το πόσο έξυπνος είσαι, αλλά το πώς είσαι έξυπνος”.
Μάθετε ποιος τύπος νοημοσύνης είναι πιο ισχυρός σε εσάς!...

 Καντε το τεστ πατωντας εδώ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΘΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ΠΑΝΤΑ!!!LEBRON JAMES Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ!!!