Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Οι υγιείς επιχειρήσεις και οι κωπηλατες της γαλέρας τους!!!

ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ PUBLIC ΤΟ 2017http://vathikokkino.gr/wp-content/uploads/2017/01/apoliseis8.jpg
Την Παρασκευή 20.01.17 η επιχείρηση Public απέλυσε δεκάδες εργαζομένους, κυρίως πωλητές και προϊσταμένους από διάφορους εργασιακούς χώρους, όπως σε τμήματα Τεχνολογίας, Πολιτισμού, Gaming. Ταυτόχρονα, προέβη σε απολύσεις κάποιων διευθυντικών στελεχών, ενώ το κλίμα στους εργασιακούς χώρους είναι ότι επίκειται και συνέχεια.
 
Το κοινό στοιχείο της πλειονότητας των συναδέλφων που απολύθηκαν ήταν ο

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή "Εντός" στο The Press Project (17/1...

Άρθρο για τα λάθη που κάνουμε στις σχέσεις μας!!!



Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ο ΚΑΛΌΣ ΜΠΆΤΣΟΣ;ΜΉΠΩΣ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΕΡΒΊΡΟΥΝ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ,ΠΑΝΤΟΎ;

Η "ευδόκιμος σταδιοδρομία" του Μανώλη Σφακιανάκη 

 

 Του Γ. Γ

«Ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους κρίθηκαν δέκα υποστράτηγοι, μεταξύ των οποίων ο επί σειρά ετών επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης», μας γράφει η είδηση που δημοσιεύεται στο in.gr

Αυτό το «ευδόκιμα» είναι όλα τα λεφτά. Στο λεξικό διαβάζουμε ότι συνώνυμα του «ευδόκιμος» είναι ο «ακμάζων, αποδοτικός, αποτελεσματικός, διακριθείς, επιτυχημένος». Και στην περίπτωση του Μ. Σφακιανάκη γνωρίζω από πρώτο χέρι την «ευδόκιμη» δραστηριότητα του. Εκτός των άλλων έχω βιώσει προσωπικά πολύ καλά την καραμπινάτη σκευωρία που είχε στήσει σε βάρος του υπέροχου κομμουνιστή και φίλου μου Παναγιώτη Βήχου. 

Βλέπετε ο αγωνιστής μουσικοσυνθέτης είχε τολμήσει μέσα από την εφημερίδα

Τα και καλά Αριστερά(;;;) καθήκια,που διαδέχτηκαν τα ΦασιστοΔεξιοΠασοκοκαθάρματα!!!...και τα έργα τους!!!

Διαπρέπουν σαν μεσίτες τα κυβερνητική στελέχη ξεπουλώντας την κρατική περιουσία με τελευταία περίπτωση την ΤΡΕΝΟΣΕ 

 Οταν η κυβέρνηση της Ν.Δ εκδήλωσε την πρόθεσή της να πουλήσει την ΤΡΕΝΟΣΕ για 300.000.000 εκατ. ευρώ ο ΣΥΡΙΖΑ -τότε στην αντιπολίτευση- έκανε λόγο για σκάνδαλο και για "ξεπούλημα". Η "δεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση" πουλάει την ΤΡΕΝΟΣΕ για 45 εκατ. ευρώ



Βρίσκεστε ένα βήμα πριν την απόλυση. Αυτό είναι το μέλλον που προδιαγράφει για δύο χιλιάδες και πλέον εργαζόμενους στο σιδηρόδρομο η κυβέρνηση της χώρας. 

Σας μιλάνε δήθεν για μεταφορά -δεν έχουν βάλει καν τον όρο μετάταξη- ενώ στην πραγματικότητα προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι, γιατί αυτό για το οποίο τους πιέζουν αυτοί οι οποίοι έρχονται εδώ της τρόικα και επιβάλουν πολιτική εδώ και 8 μήνες, είναι για τη διάλυση του ΟΣΕ και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και στην πραγματικότητα για την εκδίωξη των εργαζόμενων ... Και είναι προφανές ότι ο στόχος τους ήταν και είναι η εκποίηση του δημόσιου πλούτου προκειμένου να επωφεληθούν όλοι όσοι κέρδιζαν όλο το προηγούμενο διάστημα. ... 


Είναι στοχευμένη προσπάθεια για μια βίαιη αναδιανομή του πλούτου, για το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου σε λίγα συμφέροντα. Κι αυτό είναι μεγαλύτερο έγκλημα ακόμα κι από την προσφυγή στο ΔΝΤ και σ΄ αυτόν τον μηχανισμό στήριξης της υποτέλειας για τη χώρα. 


Γιατί το ηθικό είναι ότι σε μια περίοδο που ο συνταξιούχος ζορίζεται και δίνει τη σύνταξή του, που ο μισθωτός ζορίζεται και δίνει τον μισθό του, που ο εργαζόμενος, ο μικροεπαγγελματίας κλείνει το μαγαζί του, που οι εργαζόμενοι βγαίνουν στην αεργία, αυτές οι είκοσι οικογένειες -δεν είναι παραπάνω στη χώρα μας- όχι μόνο δεν συμβάλουν, αλλά ετοιμάζονται να στήσουν ένα μεγάλο φαγοπότι με το δημόσιο πλούτο της χώρας, με τους σιδηρόδρομους, με τις τηλεπικοινωνίες, με την ενέργεια και με ό,τι άλλο έχει απομείνει. 


Α. Τσίπρας. 15 Σεπτέμβρη 2010. Ομιλία του σε εργαζόμενους στον ΟΣΕ της Θεσσαλονίκης

Άλλο ένα καραμπινάτο ξεπούλημα –χάρισμα στην ουσία- κρατικής περιουσίας είχαμε σήμερα με την παραχώρηση για 45 εκατομμύρια ευρώ ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Ιταλική εταιρεία Ferrovie Dello Stato.
Και μόνο να σκεφτεί κανένας τις αντιδράσεις που υπήρξαν από

Όλοι οι "ικανοί" απατεώνες μας κυβέρνησαν κι εξακολουθούν να κυβερνάν.


 
Γράφει ο mitsos175  
Πηγή

Έχω πει ότι αν κάποιος αντίπαλος πει κάτι σωστό, δεν θα διαφωνήσω, επειδή το είπε αυτός. Έλα όμως που, αν μιλάει ο Μητσοτάκης, ακόμα και η πιο λογική φράση γίνεται τρολιά. "Με κάθε νέα παράνομη μονιμοποίηση στο δημόσιο τομέα χάνει τη θέση του κάποιος που την αξίζει" δήλωσε ο νεοφιλελές ανθρωποφάγος.
Πως να διαφωνήσεις με κάτι τέτοιο; Αλλά δεν είναι μόνο στο Δημόσιο.

Όταν κάποιος ανάξιος, λαμόγιο, "καπελώνει" τους υπόλοιπους κάνει ανυπολόγιστη ζημιά. Ας δούμε πρώτα το Δημόσιο Τομέα. Ποιός άραγε έκανε, κάνει και θα κάνει τις παρανομίες, τα ρουσφέτια, όλα τα σχετικά, για να