Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΔΩΣΕ!!!

Ποιο είναι το σωστό;

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΥΧΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΛΩ ΣΟΥ!!!ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑΖΟΥΣΑ ΚΟΡΗ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ,που για μενα ειναι,ο ΖΩΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΗΛΙΟΣ!!!The Sun (

Κριτική: οι ευτυχισμένοι άνθρωποι ποτέ δεν σχολιάζουν τους άλλους


Αντί να ασχολείστε με την κριτική των άλλων ή τον σχολιασμό των άλλων, αφιερώστε το χρόνο σας βελτιώνοντας τον εαυτό σας και τον περίγυρό σας.
«Το άτομο που αφιερώνει χρόνο για να βελτιώσει τον εαυτό του δεν έχει χρόνο για να σχολιάσει τους άλλους» – Μαρία Τερέζα της Καλκούτα.
Στη ζωή υπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι πολύ εξαντλητικά όπως το να ακούμε κάποιον να σχολιάζει διαρκώς τους άλλους.

Ο ματωμένος Μάρτιος των γυναικών


Κατερίνα Γκαράνη
Δεν είναι η γιορτή της γυναίκας ημέρα για λουδουδάκια, σοκολατάκια και συνάξεις γυναικοπαρεών για καλοπέραση. Είναι μια εργατική πρωτομαγιά που προηγήθηκε της γνωστής, διότι αν και οι γυναίκες ανήκαν στο ανθρώπινο είδος, επί αιώνες εργαζόταν πολλές φορές διπλάσια από ό,τι το "ισχυρό φύλο". Τα δικαιώματά τους ως ανθρώπινο είδος τα κατέκτησαν μετά από πολλά εργατικά "ατυχήματα", πολύ ξύλο και απίστευτη διαπόμπευση τόσο από την κοινωνία των ανδρών όσο και από το οικείο τους περιβάλλον.