Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ;;;


ΑΝΑΠΑΡΑΓΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΟς ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ!!!
από τα παλαιοτέρα προς τα πιο προσφατα!!!

Discussion on SDNA 163 comments
Ηλίας
μη βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα. Γιατι αυτο που εγινε ευνοει (μεχρι και αν γινει γηπεδο στο γουδι) το Δημο Αθηναιων και τον τσιπρα. αφου εφοσον υπάρχει εν ισχυ η αδεια της Διπλης αναπλασης Βοτανικου- Λεωφορου δεν μπορει να γινουν αλλα εργα στο Βοτανικο και αν ο δημος αθηναιων προβει σε ακυρωση της διπλης αναπλασης θα κληθει να πληρωσει ρητρες.
οποτε ταζει το Γουδι, συμφωνουν ΠΑΕ, ΑΟ ξεμπλοκαρεται ο Βοτανικος για τα

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕΣ ΨΥΧΕΣ!!!!ΔΩΣΕ!!!

Το κομμωτριακι!!!ΚΑΛΟ ΠΣΚ!!!ΔΩΣΕ!!!ΗΛΙΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ SURVIVOR!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!ΚΑΛΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ο πολεμος τους ειναι παντου ο εχθρος ειναι εδω!

Δεν έχουμε παιδεία



«Δεν έχουμε παιδεία». Αυτή η φράση που ανεμίζει πάνω από συμβάντα και κρίσεις, συμπεριφορές και ατυχήματα, πάνω από το καθημερινό και το έκτακτο, το ξαφνικό και το κοινότοπο.
Με αφορμή το πρόσφατο ατύχημα στην Εθνική οδό και μέσα στην ατελείωτη κουβέντα που ξέσπασε για τα αίτια και τις ευθύνες του συμβάντος, η φράση επιστρατεύτηκε για άλλη μια φορά ώστε να επεξηγήσει.
Οταν ξεσπάει φωτιά καλούμε την Πυροσβεστική, όταν ξεσπάει κουβέντα καλούμε τη φράση «είναι θέμα παιδείας».
Πολλές φορές στη μοιρολατρική εκδοχή τού «αν είχαμε παιδεία...», στην εξοργισμένη βεβαιότητα της κατάφασης τού «δεν έχουμε παιδεία», στον

Τα ιδιωτικά μαιευτήρια επιμένουν στην καισαρική (εμεις τα λεγαμε και τα λεμε,αλλα βλεπεις ,,,η απάντηση πάντα είναι: έχει δεθει το μωρό και κινδυνευει!!!)Βρε ουστ!!!

Οι καισαρικές τομές στην Ελλάδα αποδεικνύεται πως είναι μια ολόκληρη βιομηχανία | Dreamstime
Η γέννηση ενός παιδιού είναι αποδεδειγμένα ακριβό σπορ. Οταν μάλιστα γίνεται μέσω καισαρικής τομής, το ποσό ανεβαίνει.
Οι καισαρικές τομές στην Ελλάδα αποδεικνύεται πως είναι μια ολόκληρη βιομηχανία με υψηλούς ρυθμούς... ανάπτυξης, την οποία φαίνεται ότι θέλει να ανακόψει το υπουργείο Υγείας.
Το σχετικό πόρισμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για τις καισαρικές στην Ελλάδα, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, παραθέτει μια σειρά από ενδιαφέροντα στοιχεία για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας.
Το πρώτο τρομακτικό στοιχείο είναι το γεγονός πως η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στις γέννες με καισαρική και μάλιστα σε ποσοστό κατά πολύ υψηλότερο από τα αντίστοιχα διεθνή αλλά και από τον μέσο όρο της Ευρώπης.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του 2014, το 56,8% των γεννήσεων έγιναν με

Malls: ο θάνατος του (μεγαλο)εμποράκου ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ SURVIVOR,MALL,TABLET,SMARTPHONE,STRING ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΊ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

Γιγαντιαία malls, που συνόδευσαν για μισό αιώνα τον αμερικανικό καταναλωτισμό, οδηγούνται σε αργό και επώδυνο θάνατο, όπως και η μεσαία τάξη των ΗΠΑ. Μαζί τους εξαφανίζονται όμως και αρκετές από τις αυταπάτες και τους αστικούς μύθους που τα περιέβαλλαν.

Παλιά οικοδομούσαμε πολιτισμούς. Μετά χτίζαμε malls

Μπιλ Μπράισον, συγγραφέας
Σε μία από τις θρυλικές σκηνές της ταινίας «The Blues Brothers» (ατυχώς μεταφρασμένη στα ελληνικά σαν «Οι ατσίδες με τα μπλε») διεξάγεται μια καταδίωξη με αυτοκίνητα μέσα σε ένα mall. Γυρισμένη το 1980 η ταινία αποτυπώνει το αποκορύφωμα της δόξας του βορειοαμερικανικού εμπορικού κέντρου, μέσα στο οποίο μπορούσαν να συμβούν τα πάντα.
Το Dixie Square Mall, βέβαια, όπου έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας, κατεδαφίστηκε το 2012 αφού παρέμεινε εγκαταλελειμμένο για τρεις δεκαετίες,

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ!!!!


Φανταστικές συνωμοσίες

O Γάλλος φιλόσοφος, πολιτικός επιστήμονας και ιστορικός των ιδεών Πιερ-Αντρέ Ταγκιέφ έχει ασχοληθεί συστηματικά με την έρευνα της συνωμοσιολογικής σκέψης και των θεωριών συνωμοσίας.
 Πιερ-Αντρέ Ταγκιέφ
Πρόσφατα μεταφράστηκε και στη γλώσσα μας το βιβλίο του «Σύντομη πραγματεία περί συνωμοσιολογίας» (εκδόσεις Πατάκη, 2016), ενώ κυκλοφορούν ήδη και τα συναφή θεματικά έργα του «Συνωμοσιολογική σκέψη και “θεωρίες συνωμοσίας”» (Επίκεντρο, 2015), «Θεωρίες συνωμοσίας» (Πόλις, 2010) και «Ο μύθος των “σοφών της Σιών”» (Πόλις, 2006). Η ακόλουθη συνέντευξη του Ταγκιέφ δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Le Point.
• Γιατί οι θεωρίες της συνωμοσίας έχουν τόση επιτυχία;
Η εποχή μας, που τη λένε μεταμοντέρνα ή υπερμοντέρνα, χαρακτηρίζεται από

Νεκρός 22χρονος Ντελιβεράς των Mikel. Πόσο κοστίζει μια ζωή;

Όταν η ζωή σου αξίζει 3 ευρώ/ώρα 

και ό,τι πάρεις φιλοδώρημα

Πέθανε ο 22χρονος ,εργαζόμενος ως διανομέας στην γνωστή αλυσίδα Mikel που τραυματίστηκε θανάσιμα την Πέμπτη 2 Μαρτίου. Όπως αναφέρει το συνδικάτο επισιτισμού ο θάνατος του 22χρονου ντελιβαρά με το όνομα Μέμο, πρόκειται για εργατικό ατύχημα.

Πόσες ακόμη φορές θα αναγκαστούμε να μάθουμε τη φρικτή είδηση του θανάτου ενός συναδέλφου από εργοδοτική δολοφονία?? Ο Μέμο, συνάδελφος διανομέας στα Mikel, μόλις 22 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα την Πέμπτη 2/3 και κατέληξε μια εβδομάδα μετά.
Δεν ήταν η «κακιά στιγμή», δεν ήταν «γραφτό του». Είναι μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Το ξέρουμε όλοι πια, τα παιδιά με τα μηχανάκια δέχονται