Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Μπορούμε εύκολα να συγχωρέσουμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η αληθινή τραγωδία της ζωής όμως είναι όταν οι ενήλικοι φοβούνται το φως....
Πλάτων

Αρχαία Ελλάδα η Κοιτίδα της Μαθηματικής Σκέψης


Ολόκληρος ο δυτικός πολιτισμός γεννήθηκε και αναπτύχθηκε έχοντας ως βάση τον τρόπο σκέψης που χάραξαν, διαμόρφωσαν και δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες. Για πρώτη φορά στην αρχαία Ελλάδα ο νους δεν ικανοποιείται με τις μυθολογικές ερμηνείες του κόσμου. Ο μελετητής δεν αρκείται να δώσει

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΤΏΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ τοις μεν Ευρωπαίοις ηγεμονικώς, τοις δε Έλλησιν δεσποτικώς χρώμενη >>                       
                  ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ  

Τίποτε δεν διδαχθήκαμε από τον μεγάλο πόλεμο που αποτέλεσε ένα σύνορο μέσα στην ιστορία ώστε να καταλάβουμε τί πρέπει να διασωθεί από το παρελθόν, ο Φασισμός ή η Δημοκρατία .
Εάν ο πόλεμος που τέλειωσε ήταν ο μεγάλος συμψηφισμός  των ιδεολογιών που τον γέννησαν για τη μοιρασιά του πλούτου στο απατηλό όνειρο της ειρήνης, τί διαφορετικό πέραν της μοιρασιάς στην φτώχεια ζούμε σήμερα στο

Πόσο φαγητό καταλήγει στα σκουπίδια στην Ελλάδα της κρίσης;

Ένας τεράστιος όγκος φαγητού, καταλήγει καθημερινά στα σκουπίδια και όπως φαίνεται γι’ αυτό υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι. Η κακή διαχείριση των καταναλωτών και η έλλειψη πολιτικών πρωτοβουλιών.
Η Ελλάδα, ήταν μια από τις 10 Ευρωπαϊκές χώρες, που είχαν σοβαρό πρόβλημα καταγραφής του προβλήματος, στο πλαίσιο του προγράμματος Fusions που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει στόχο την καταγραφή

Νόσος των Λεγεωνάριων: Συναγερμός για τη «νόσο των air condition»

 Νόσος των Λεγεωνάριων Η θανατηφόρα Νόσος των Λεγεωνάριων
«παραμονεύει» στα συστήματα ύδρευσης πολλών κτηρίων και κυρίως
νοσοκομείων, θέτοντας σε κίνδυνο τους πιο ευάλωτους ασθενείς, ανέφεραν
αξιωματούχοι υγειονομικής περίθαλψης

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Πώς μας “σπέρνουν” τον καρκίνο και μας δολοφονούν καθημερινά!!!

 

Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ, για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό…
Είναι καλά τεκμηριωμένο το σενάριο πως η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού.
Όπως βλέπετε οι παγκοσμιοποιητές πρώτα μας προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους, με σκοπό… το κέρδος!
Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, 1.638.910 νέα
Αποτέλεσμα εικόνας για Ένας από τους αρχιτέκτονες της σημερινής χρεοκοπίας απεβίωσε, ζωή σε λόγου μας.

ΣΥΡΙΖΑ,πρωταθλητες της κωλοτούμπας!


Αποτέλεσμα εικόνας για Ένας από τους αρχιτέκτονες της σημερινής χρεοκοπίας απεβίωσε, ζωή σε λόγου μας.

Πλήρες άρθρο του Δημήτρη Καζάκη για τον εξαιρετκό...πολιτικό Κ.Μητσοτάκη!!!Διαβάστε και προβληματισθείτε γιά την επιχειρούμενη αγιοποίηση του!!!

Ένας από τους αρχιτέκτονες της σημερινής χρεοκοπίας απεβίωσε, ζωή σε λόγου μας. 

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ένας από τους αρχιτέκτονες της σημερινής χρεοκοπίας απεβίωσε, ζωή σε λόγου μας.

  Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απεβίωσε λίγους μήνες πριν κλείσει τα 99. Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά συνέβη. Είναι γεγονός. Απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σε ανακοίνωσή της, η οικογένειά του ανέφερε: «Σήμερα στη 01:00 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή, περιστοιχισμένος από τους ανθρώπους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν».

Κι αμέσως άρχισαν οι ευλογίες στον «μέγα πολιτικό» Κ. Μητσοτάκη για να ξεχάσουμε ποιος αληθινά ήταν. «Κορυφαίο πολιτικό ηγέτη» που «άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου»

Μητσοτάκης — Ο Υπουργός Οικονομικών των Ξένων Τοκογλύφων

mitsotakis_eleftheria1Του Πετρόπουλου Δ. Βασιλείου
Μεταπτυχιακού φοιτητή στο Exeter (Αγγλία)
Ο πρώην Πρωθυπουργός μας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, «ο Επίτιμος», που μέσα σε μόλις 3 χρόνια υπερδιπλασίασε το έλλειμμα μας (το 1990-1993) έχει «παρελθόν» με οικονομικές αναρρυθμίσεις. Το 1964 αναγνώρισε το προπολεμικό χρέος στο άρτιο της αξίας του (άσχετα εάν είχαμε πτωχεύσει επίσημα δύο φορές το 1893 και το 1932). Μα καλά, θα πείτε, και τι είμαστε μπαταχζίδες, λαμόγια; Δανειστήκαμε να το πληρώσουμε!Μα το είχαμε πληρώσει σε μεγάλο βαθμό με τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο (ΔΝΤ της εποχής) που μας επιβλήθηκε. Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος (ΔΟΕ) ονομαζόταν ο έλεγχος των

ΕΛΕΟΣ!!!Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΌΡΙΑ!!!ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ ΤΟΥ 1965,ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ;ΤΟΝ ΔΟΣΊΛΟΓΟ;ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ Α'ΙΣΧΟΣ!!!

ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!ΧΑΡΕΙΤΕ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΕΒΛΩΤΗ!!!
ΟΥΣΤ!
ΚΑΙ ΟΥΣΤ και ΣΤΟΝ ΓΥΙΌ ΤΟΥ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΑ!(που μου προαλείφεται,για πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με την διαστρεβλωμένη κοινή γνώμη,που και καλά, εμφανίζουν τα κωλοκάναλα και κάτι εφημερίδες; στυλ ΘΕΜΑ και κάτι μούργοι στυλ Θέμου Αναστασιάδη,Μπάμπη Παπαδημητρίου,Πρετεντερη(χάθηκε λίγο τελευταίως))

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης δεν ήταν δέσμιος διχαστικών προκαταλήψεων...που ζει ο κύριος;;;

Στην πολιτική παρακαταθήκη
(Δοσιλογισμό και συνεργασία με τους Γερμανους στην Κρητη,Γερμανικες αποζημιωσεις ως υπουργός,Ιουλιανά 1965,Αποστασία,εφημ.Κηρυκας κ.α.)
που άφησε πίσω του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, υπογραμμίζοντας ότι στον...
πολιτικό του βίο δεν υιοθέτησε «τη μισαλλοδοξία ως εργαλείο για την προώθηση του πολιτικού του σχεδιασμού».

Σώπα ρε πρωθυπουργεύοντα και ψεύτη !!!
Θεός σχωρεστον τον αποβιώσαντα,αλλά γιαυτά που περνάμε έχει μεγάλη ευθύνη και η οικογένειά του!!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ!!!ΨΑΧΝΩ,ΑΚΟΥΩ,ΔΙΑΒΑΖΩ,ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ' ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ ΑΠΟΨΗ!!!ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'

ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΟΙ ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Καράβια αλήτες ΔΩΣΕ!!!

Χάρις Αλεξίου- Νίκος Πορτοκάλογλου

Για όλους τους πατεράδες που εχουν κόρες!!!

Το τραγούδι αυτό γράφτηκε απο τον Απόστολο Καλδάρα σε στίχους της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου!!!

Το εγραψε για την κόρη του!!!

Απολαύστε μια εκτελεσή του με Χαρούλα!!!

Λίγο Λίγο θα με συνηθίσεις - Γ. Νταλάρας - Χ. Αλεξίου (Live 1983)

My Shoes

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Προσοχή! Ο καπνός από ένα “φιδάκι” για κουνούπια είναι τοξικός όσο 100 τσιγάρα!

κουνούπια

   Με την αυξημένη ζέστη και υγρασία των ημερών, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν την χρήση αντικουνουπικών για να γλιτώσουν από τον “μπελά” των εντόμων. Ένα αντικουνουπικό είναι και το γνωστό σε όλους μας “φιδάκι”, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που το ανάβουν ακόμα και μέσα στο σπίτι με τα παράθυρα ανοιχτά.
Το “φιδάκι” για τα κουνούπια παρασκευάζεται από μία αποξηραμένη σκόνη πύρεθρου, το οποίο είναι ένα φυσικό υλικό σε μορφή σκόνης, που προέρχεται από ένα είδος χρυσάνθεμου. Αν και θεωρείται γενικά ασφαλές, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως πονοκέφαλο, ναυτία, έμετο, ερεθισμό στο δέρμα ή τα μάτια και φλεγμονή. Σε περίπτωσης κατάποσης, μπορεί να προκαλέσει μούδιασμα της γλώσσας και των χειλιών, σπασμούς, μυική μαρμαρυγή, αναπνευστικά προβλήματα, ακόμη και θάνατο.
Αυτό που ακόμα λιγότεροι άνθρωποι γνωρίζουν, είναι μια μελέτη που έγινε