Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ!!!ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ;;;ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, Ο ΦΙΛΟΣ,ΣΟΥ,Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ,ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΙ ΣΟΥ ΒΡΩΜΕΡΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΕΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ!ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ!!!

Συγγνώμη, η παραγγελία ακυρώνεται...


Κάποιοι συμπατριώτες μας δεν είδαν τον τελικό του «Survivor» στην τηλεόραση, όπως δεν είδαν τον τελικό της Eurovision, όπως δεν βλέπουν τα...
μεγάλα ντέρμπι ή τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση άλλης μια κρίσιμης συνεδρίαση της Βουλής για άλλη μια δέσμη μνημονιακών μέτρων. Οχι γιατί δεν ήθελαν, αλλά γιατί δεν μπορούσαν.

Είναι αυτοί που ενώ εμείς αγωνιούμε -για τα γκολ, τη βαθμολογία, την

ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΌΛΟΥ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΎΛΙΟ!

Γαμώ τον κωλοΣυριζα σας ,τους κωλοΠασόκους που είναι παντού και την κωλοδεξια των ΚαραμανλοΣαμαροΜητσοτακηδων για τους φασίστες που τους λεχουμε και στη Βουλή  καθως και το σουργελο τον Λεβέντη σιχαίνομαι και να χαραμίσω βρισιά!!!

Διαβάστε το άρθρο!

Παράλληλο σύστημα… μη πληρωμών...


Είναι, αν μη τι άλλο, ειρωνεία να συζητάμε για το παράλληλο σύστημα πληρωμών, που δεν εφαρμόστηκε και να σιωπούμε για το... σύστημα μη πληρωμών, που εφαρμόζουν ουκ ολίγοι ιδιώτες επιχειρηματίες.
Προ ημερών, αυτοκτόνησε μία εργαζόμενη γυναίκα, η οποία ήταν απλήρωτη από τον καλό της εργοδότη επί 15 μήνες!
Και δυστυχώς, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Όπως

Απλήρωτοι, ανάλγητοι και αόμματοι


Χρήστος ΞανθάκηςΑπλήρωτοι, ανάλγητοι και αόμματοιΌταν η καθυστέρηση καταβολής μισθού οδηγεί σε αυτοκτονίες
Ξεκίνησα να δουλεύω στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη πριν από μια τριαντάρα χρόνια. Κανονική δουλειά, με φουλ ασφάλιση, σου ‘δινε μάλιστα το «συγκρότημα» κι ένα δεκαπενθήμερο μπροστάντζα, έτσι

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ.

Καλημέρα!!!
Διαβάζοντας ένα άρθρο στην εφημερίδα το Ποντίκι,για την αντιπαράθεση μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη και του υπουργού ΤόσκαΟμηρική κόντρα Τόσκα-Παναγούλη για τους φακέλους πολιτικών φρονημάτων - Media ,θέλησα να πάρω θέση,όχι για το γεγονος αυτό καθ αυτό,αλλά για την οικογενεια Παναγούλη και αυτούς που τολμουν να την πιάσουν στο όνομα της!
Αγαπητοί μου,γιά όσους τυχόν δεν γνωρίζουν αυτή η οικογένεια είναι οικογένεια ηρώων!
Αναδημοσιεύω στοιχεία απο παλαιότερα άρθρα για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροιΑποτέλεσμα εικόνας για αθηνα παναγουλη

 Η οικογένεια Παναγούλη ήταν μια αστική οικογένεια,που διαπνεόταν απο

Συμφέρει να είσαι υπουργός ή τελετάρχης κηδειών;...

Γιάννος Παπαντωνίου Παρακαλώ μια βοήθεια από το κοινό για τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου εισέπραξε 4 χρόνια ποινή εξαγοράσιμη προς...
10 ευρώ ημερησίως για την υποβολή ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες».

Ο δεύτερος διευθυντής και ο ταμίας της Δημοτικής Επιχείρησης Τελετών Καλαμαριάς τιμωρήθηκαν με κάθειρξη 8 και 11 ετών αντίστοιχα, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

Τελικά συμφέρει να είσαι υπουργός ή τελετάρχης κηδειών;...
efsyn.gr 

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ,ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ!!!ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!

Φεύγουν με άλλο αεροσκάφος στις 20:30, ώρα Ελλάδος…


μετά από απίστευτη ταλαιπωρία 5 ωρών, οι επιβάτες της πτήσης 1752 της Lufthansa από Μόναχο για Αθήνα…
Αφού είδαν τον χάρο με τα μάτια τους, δύο φορές, την ώρα που ο πιλότος προσπαθούσε, ανεπιτυχώς, να απογειώσει το αεροσκάφος, οι

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Paul Kalkbrenner - Feed Your Head (Robin Schulz Remix) - [Exclusive Vide...

Πόσα έβγαλε η Γερμανία από την κρίση στην Ελλάδα



Το γερμανικό δημόσιο έχει αποκομίσει όφελος που φτάνει στα 1,34 δισ. ευρώ, από δάνεια προς την Ελλάδα και αγορές ελληνικών ομολόγων, σύμφωνα με την Süddeutsche Zeitung.
Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται σε ένα έμβασμα ύψους 412 εκατ. ευρώ, τα οποία προορίζονταν για την Ελλάδα, όπως προέβλεπε ο γερμανικός προϋπολογισμός του 2015 υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πληρωμή προς την Ελληνική Δημοκρατία».
Ομως, σημειώνει το δημοσίευμα, τα χρήματα δεν έφθασαν ποτέ στην Αθήνα. «Και ως προς αυτό δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι. ''Η γερμανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν σχεδιάζει αυτή την ώρα κανένα τέτοιο έμβασμα'', έγραψε ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομικών Γενς Σπαν,

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!ΟΜΑΔΕΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ!!!

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Το μαρτύριο των «δυνατών» ανθρώπων


Μαθηματικός, Θετικός Ψυχολόγος
  Η Κωνσταντίνα είναι μια κοπέλα δυνατή. Στην παρέα όλοι το ξέρουν. INDEPENDENT PEOPLEΑνεξάρτητη και «καταφερτζού». Από μικρή άκουγε τη μητέρα της να της λέει:
«Δεν έχεις ανάγκη εσύ. Σε εμπιστεύομαι. Ό,τι και να γίνει θα τα βγάλεις πέρα»
Και καμιά φορά συμπλήρωνε:
«Η καημένη η αδερφή σου, δεν μπορεί όμως»
Χαιρότανε τότε πολύ με αυτά που άκουγε. Προσπαθούσε να είναι αυτάρκης, να μη σκοτίζει τους γονείς της και πολύ. Να μη τους στεναχωρεί και να μην