Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Το λίγο φως σημαίνει λιγότερη ικανότητα μνήμης και γνώσης

Ο υπερβολικός χρόνος σε ένα δωμάτιο ή γραφείο με χαμηλό φωτισμό μπορεί να βλάψει την ικανότητα μνήμης και γνώσης, υποδεικνύει μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Hippocampus από ερευνητές του Michigan State University. Η μελέτη έγινε σε τρωκτικά αλλά μπορεί να ισχύει και στον άνθρωπο.

   Οι ερευνητές μελέτησαν τους εγκεφάλους ενός είδους αρουραίων που ονομάζονται Nile grass rats, οι οποίοι, όπως και οι άνθρωποι, κοιμούνται τη νύχτα.
  Οι αρουραίοι εκτέθηκαν σε αμυδρό ή έντονο φως για 4 εβδομάδες.
Τα τρωκτικά που εκτέθηκαν σε αμυδρό φως έχασαν περίπου το 30% της

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Εμβόλια Novartis .

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ρε παιδιά!
Με 16 εκατομμύρια εμβόλια της Novartis
φέσωσε το ελληνικό δημόσιο ο Αβραμόπουλος...

Η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς τρομογριπολαγνείας. Ο εχθρός, ο περιβόητος ιός της γρίπης Η1Ν1, είναι προ των πυλών και απειλεί να κάνει την Ελλάδα ένα απέραντο σανατόριο. Διαρρέουν σχέδια εκτάκτου ανάγκης, σύμφωνα με τα οποία παιδικοί σταθμοί και σχολεία κλείνουν, απαγορεύεται η συγκέντρωση σε κλειστούς χώρους, ο κόσμος συγκεντρώνεται σε γήπεδα για να εμβολιαστεί υπό την διακριτική εποπτεία του στρατού κτλπ κτλπ.
Φωτογραφία του χρήστη Η γιαγιά.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Χαλάρωμα!!!Δευτέρα γαρ,πρώτη μέρα της εβδομάδας!!!Ondatropica- cumbia espacial


FightHoax: Ένας 'ελληνικός' ανιχνευτής ψευδών ειδήσεων

Έχει τη δυνατότητα να "σκανάρει" ένα άρθρο και μέσα σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα να παρουσιάσει λεπτομερείς πληροφορίες κι αναλύσεις πάνω σε αυτό
Adtech Ad
Ψευδείς ειδήσεις (fake news)… Ένα φαινόμενο που παρατηρείται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό και που πολλές φορές αναγνώστες και δημοσιογράφοι πέφτουν στην παγίδα των ψευδών ειδήσεων δίχως να βρίσκουν τρόπο να καταλάβουν πώς να τις διακρίνουν.


Νέοι άνθρωποι που ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια εφαρμογή που αναγνωρίζει τα «fake news» ρίχνοντας φως σε αυτό το μυστήριο μίλησαν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για το «FightHoax».
Πρόκειται για μία πλατφόρμα ανάλυσης ειδήσεων που έχει πολλές δυνατότητες, και μία απ΄ αυτές είναι η αναγνώριση των ψευδών ειδήσεων. Το

Synapson - 'All in You' - ΔΩΩΩΣΣΕΕΕΕΕΕ!!!!