Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!

Οι πιο υγιεινές τροφές σύμφωνα με τους διατροφολόγους: Μεγάλη έρευνα [λίστες, γραφήματα]

awry65uhre
Μια πολύ μεγάλη έρευνα δημοσίευσαν οι New York Times σχετικά με την συμφωνία και ασυμφωνία μεταξύ διατροφολόγων και απλού κοινού, αναφορικά με το ποιες τροφές (και κατά πόσον) θεωρεί “υγιεινές” η κάθε ομάδα.
   Όπως θα δείτε στα εντυπωσιακά γραφήματα και τις λίστες που ακολουθούν για τις υγιεινές τροφές, σπανίως η γνώμη των ειδικών διατροφής συμπίπτει

Πριν 14 χρόνια!!!Euro 2004 τα καλύτερα αφιερώματα τρέλα δ

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ιάπωνες ένας λαός με ήθος και παιδεία!!!

    Αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να βροντοφωνάξει πως την έννοια πολιτισμός και σεβασμός προς το περιβάλλον την αντιλαμβάνεται στο 100%, τότε αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την Ιαπωνία.
Πριν από λίγες ημέρες οι οπαδοί της εθνικής ομάδας της χώρας είχαν δώσει το

Η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν είναι αυτή που νομίζουμε

Πώς σκοτώσαμε ένα ολόκληρο ανθρώπινο είδος.
Έχουμε μία λανθασμένη εντύπωση για τους προγόνους μας: θεωρούμε ότι ήταν πολλοί και διαφορετικοί. Τα πράγματα στο μυαλό μας είναι λίγο μπερδεμένα και για παράδειγμα, όταν ακούμε τη λέξη 'νεάντερταλ', λέμε "α,

ΟΙ "ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΊΕΣ ΤΟΥΣ!!!ΟΝΕΙΔΟΣ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΆΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΕΝΕΚΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΆΔΩΝ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΎΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Αεροφωτογραφία από την Μάνδρα Αττικής την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, μετά τις πλημμύρες που έπληξαν την περοιοχή, το βράδυ της Τρίτης 26/6.
(EUROKINISSI)
Αεροφωτογραφία από την Μάνδρα Αττικής την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, μετά τις πλημμύρες που έπληξαν την περοιοχή, το βράδυ της Τρίτης 26/6. (EUROKINISSI) EUROKINISSI 
Σύμφωνα με το πόρισμα, πάνω από 39 αυθαίρετα, που περιλαμβάνουν αποθήκες, κατοικίες, πρατήρια καυσίμων, αμαξοστάσια, γήπεδα και κέντρο διασκέδασης, χτίστηκαν μέσα σε ρέμα, έχοντας εξασφαλίσει άδειες από τις αρχές. 
   Την αναζήτηση πειθαρχικών ευθυνών από υπαλλήλους του Δασαρχείου Αιγάλεω και της Πολεοδομίας Ελευσίνας, από αιρετούς του Δήμου

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΜΑΣ!!!ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ | UNIVERSITY OF CRETE

Γ. Ψαριανός: Η χυδαιότητα σε βουλευτική έκδοση

Είναι συζητήσιμο αν έχει υπάρξει μετά την μεταπολίτευση πιο χυδαίος βουλευτής από τον Γρηγόρη Ψαριανό. Αυτός ο τυχάρπαστος, εξυπνάκιας και φαφλατάς πολιτικάντης, το απωθητικό παράσιτο από πολιτική σκοπιά, δεν διστάζει να εκτοξεύει τα εμέσματα του, προκαλώντας συνέχεια.
Δεν μπορείς να βρεις κόσμιες λέξεις και να σχολιάσεις την τοποθέτηση που

Κραυγαλέα πτυχή του καπιταλιστικού παραλογισμού

Η είδηση μας έρχεται από την Αυστρία και μας λέει ότι η ακροδεξιά κυβέρνηση της χώρας αυτής ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του εγχώριου κεφαλαίου, των λόμπι κα των πολυεθνικών, ετοιμάζεται να νομοθετήσει την 60ωρη εβδομαδιαία εργασία, κάτι που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν καθημερινά 12 ώρες.

Γιάννης Λοβέρδος: Εμετικό κατακάθι της καθεστωτικής δημοσιοκαφρίλας

Οχι ακόμα δεν ζήτησε να ανοίξουν τα ξερονήσια για να σταλούν οι Ελληνες κομμουνιστές για να κάνουν "διακοπές δαπάνες ελληνικού δημοσίου", όπως έγραφε ένας μακαρίτης ομοϊδεάτης και συνάδελφος του.

Ούτε αποδίδει στους κομμουνιστές ότι "δεν έχουν  σώας τας φρένας", όπως χαρακτήριζε η εφημερίδα που διευθύνει σήμερα -"Βραδυνή"- αυτούς που κατέβασαν την χιτλερική σημαία (Γλέζο και Σάντα) από την Ακρόπολη την περίοδο της κατοχής.

Απλώς ο τύπος δυσανασχετεί και το εκφράζει δημόσια που ακόμα στην Ελλάδα δεν απαγορεύτηκε -όπως έγινε πρόσφατα στην

Βίλα αξίας 1.230.000 ευρώ αγόρασε ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντζι

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Ιταλία, μετά την αποκάλυψη εφημερίδας ότι ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Ματέο Ρέντζι αγόρασε μια υπερπολυτελή βίλα στο Tacca στη  Φλωρεντία, αξίας 1.230.000 ευρώ.

Τα ΜΜΕ της Ιταλίας αναρρωτιούνται που βρήκε τόσα λεφτά και έκανε αυτή την αγορά ο Ματέο Ρέντζι, αφού ο ίδιος σχετικά πρόσφατα είχε δηλώσει πως έχει μόνο 15.000 € στον τραπεζικό του
Image may contain: text

Ιούλιος ο αλωνάρης

Ο έβδομος μήνας του Γρηγοριανού Ημερολογίου, με διάρκεια 31 ημερών. Πήρε το όνομά του από τον Ιούλιο Καίσαρα, δημιουργό του Ιουλιανού Ημερολογίου.
Αρχικά ήταν ο πέμπτος μήνας του Ρωμαϊκού Ημερολογίου, εξού και η

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Ο στρουθοκαμηλισμός για την κλιματική αλλαγή διογκώνει τη «φούσκα του άνθρακα»

Παρότι 97% των επιστημόνων συμφωνούν ότι η κλιματική αλλαγή είναι συνέπεια ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, τα επιστημονικά πορίσματα απορρίπτονται με μένος από ορισμένους ηγέτες και επιχειρηματίες. Ο προφανής στόχος του στρουθοκαμηλισμού τους είναι η προστασία των κερδών των συμφερόντων που αντιπροσωπεύουν. Ωστόσο, δεν παραβλέπουν μόνο τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, αλλά και τις δυσοίωνες εξελίξεις που επισημαίνουν πρόσφατες αναλύσεις: ένα νέο κραχ της παγκόσμιας οικονομίας λόγω της «φούσκας του άνθρακα» και καταστροφικές συνέπειες για τα μέχρι σήμερα ενεργειακά πλούσια κράτη. slider 01

του Μιχάλη Γιαννεσκή

    Οι ηγέτες των κρατών με τα μεγαλύτερα αποθέματα ορυκτών καυσίμων υποστηρίζουν ότι το κλίμα δεν επηρεάζεται από τις ανθρώπινες

Ο Πικάσο ανάγκασε την ερωμένη του να κάνει έκτρωση και μετά έφτιαξε πίνακα με το θλιμμένο πρόσωπό της

      Το πορτρέτοGirl in a Chemise(Κορίτσι με κομπινεζόν) του Pablo Picasso του 1905, για την Γκαλερί Tate αποτυπώνει μια τρομακτική εικόνα. 
  "Αυτό το σκελετωμένο κορίτσι προέρχεται από τους ανθρώπους του περιθωρίου της κοινωνίας που επέλεγε ο Picasso", διαβάζουμε. 
«Μια μελαγχολική διάθεση μεταφέρεται με πέπλα βαφής ... αυτό το πορφυρό ροζ

«Μια σκληρή και απάνθρωπη μέρα...»

Μια ανάρτηση που σόκαρε πολλούς από τους διαδικτυακούς του φίλους έκανε ο σεναριογράφος Δημήτρης ΑποστόλουΔημήτρης Αποστόλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο ίδιος κατευθυνόμενος προς το αστυνομικό τμήμα στο κέντρο προκειμένου να παραλάβει κινητό που του είχαν κλέψει πριν από ένα χρόνο έγινε μάρτυρας ενός συγκλονιστικού περιστατικού. Ο Δημήτρης Αποστόλου γράφει:

Προσοχή με αυτές τις ουσίες στο σπίτι: Μην τις αναμείξετε ΠΟΤΕ

ουσίες
   Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο του συνδυασμού διαφορετικών οικιακών καθαριστικών.
  Το πρόβλημα είναι ότι αναμιγνύοντας κάποιες ουσίες, μπορεί να δημιουργήσετε επιβλαβείς πτητικές ενώσεις (χημικά αέρια) που έχουν πολύ επικίνδυνες επιπτώσεις στην υγεία την δική σας αλλά και της οικογένειάς σας που ζει στον ίδιο χώρο.
Δείτε προσεκτικά ποιές ουσίες σε προϊόντα καθαρισμού δεν πρέπει ΠΟΤΕ να αναμειγνύετε στο σπίτι:

Β' Πλαζ Βούλας. Ό εγκαταλελειμμένος παράδεισος των 80s έχει καταντήσει μ...



    Β' Πλαζ Βούλας. Ό εγκαταλελειμμένος παράδεισος των 80s έχει καταντήσει
μολυσμένος σκουπιδότοπος.( Δείτε ακόμα και σημερα υπολείμματα της
πετρελαιοκηλίδας από το ναυάγιο του Αγία Ζώνη ) .
Σημείωση τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17/6/2018 και ούτε
και εμείς αντιληφθήκαμε