Ισθμός της Κορίνθου. Η μεγάλη κατολίσθηση λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου Up'ο ψηλά

    

  Up Stories

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε το drone της ομάδας Up Stories από την πρόσφατη μεγάλη κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου.
 Μπορεί η αρχική κατολίσθηση να συνέβη πριν από περίπου 20 ημέρες όμως η διώρυγα παραμένει ακόμα κλειστή πάρα τις όποιες εργασίες και οι

Σπίρτζης σε Μητσοτάκη: Ελπίζουμε να είστε καλά εκεί που είστε γιατί εμείς εδώ…

Aιχμηρή ανάρτηση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τον Τομεάρχη Προστασία του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή το νέο ξεκαθάρισμα λογαριασμών χθες βράδυ στη Μεταμόρφωση. 

«Καυστικό» μήνυμα στον Πρωθυπουργό που ήδη κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Τήνο … στέλνει ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά το νέο περιστατικό του οργανωμένου εγκλήματος που έγινε στο Σάββατο το βράδυ στην Μεταμόρφωση.  

Είναι ασφαλές το 5G για την υγεία μας;

ΠΗΓΗΕίναι ασφαλές το 5G για την υγεία μας;

         Επιστημονικά στοιχεία για τη συζήτηση που εσχάτως αναπτύσσεται για το κατά πόσο η ανάπτυξη των νέων δικτύων 5G επηρεάζουν τη δημόσια υγεία παραθέτει μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Κώστας Κάππας καθηγητής Ιατρικής Φυσικής – Ακτινοφυσικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και του Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ηχηρό μήνυμα έστειλε η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας

Ηχηρό μήνυμα έστειλε η Παλαιστινιακή Παροικία ΕλλάδαςΚινητοποίηση στην Αθήνα της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας 
efsyn.gr

      Aυτοκινητοπομπή με παλαιστινιακές σημαίες στους δρόμους της Αθήνας διοργάνωσε το πρωί του Σαββάτου η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας, σε ένδειξη συμπαράστασης στη Γάζα και στον παλαιστινιακό λαό στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.