Να δοθεί τέλος στη διακυβέρνηση της Ν.Δ., των σκανδάλων και της διαφθοράς

 


Νίκος Τσούλιας Νίκος Τσούλιας

Οι θεσμοί υποταγμένοι στην κυβερνητική εξουσία, εξουσία που είναι αγκαλιά με την οικονομική εξουσία

«Νόμιμες» οι παρακολουθήσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, υπουργών, δημοσιογράφων, αξιωματικών του στρατού, επιχειρηματιών κατά την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου! Θριαμβολογεί ο εσμός της ΕΥΠ, του πρωθυπουργικού γραφείου, των συγγενών του κ.

Αυτοι ειναι Ανθρωποι!!!

 He is the singer Jon Bon Jovi. 

He washes trays and dishes in his chain of restaurants ( Soul Kitchen in Newark, New Jersey ) created by him for the homeless, where they eat for free forever ! 

These are influencers



Σειρά να κουκουλώσουν εντελώς το έγκλημα των Τεμπών.


Γράφει ο mitsos175

Εμείς το ξέραμε εδώ και καιρό. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στη Μπανανία μας, υπάρχει άδικη, διεφθαρμένη, παράλογη, ταξική δικαστική εξουσία, που βγάζει αποφάσεις κατά πως συμφέρει τη συμμορία που κυβερνά.

Με τα Μνημόνια το κατάλαβαν περισσότεροι, τώρα, μετά την απόφαση – σκάνδαλο, το κουκούλωμα των υποκλοπών, το έχουν καταλάβει όλοι, πλην δεξιών αμνοεριφίων, που είναι τα μόνα δίποδα που κολλάν την πανώλη των μηρυκαστικών.

Το χρονικό του ελληνικού Watergate...










Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Εφ.Συν. για το Σκάνδαλο των Σκανδάλων...

🔴 Mάρτιος 2020: Αφιξη της Intellexa στην Ελλάδα

🔴 Ιούνιος 2020: H ΕΥΠ καταθέτει στην Cosmote αίτημα για άρση του απορρήτου του κινητού του Θανάση Κουκάκη για δύο μήνες με την επίκληση λόγων εθνικής ασφάλειας.

🔴 Ιούλιος-Αύγουστος 2020: Ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης διαπιστώνει προβλήματα στη λειτουργία του τηλεφώνου του. Πηγές τού αποκαλύπτουν την ύπαρξη απομαγνητοφωνήσεων προσωπικών τηλεφωνικών συνομιλιών του. Υποβάλλει καταγγελία στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ). Αυθημερόν η ΕΥΠ ζητάει ξαφνικά παύση της άρσης του απορρήτου.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Ν. Παπαϊωάννου: Ο πρώην πρύτανης που ονειρευόταν να γίνει αρχιμπάτσος σε επιτελική θέση στο υπουργείο Παιδείας.


Ενας παλιός μας γνώριμος αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, με αρμοδιότητα στα θέματα ανώτατης εκπαίδευσης. Ο πρώην πρύτανης και καθηγητής του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου.

Να εξηγήσουμε το αρχικό σκίτσο για να μην δημιουργούνται ερωτηματικά. Ο υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας στις εθνικές εκλογές του 2023, κ. Παπαϊωάννου είναι το πρόσωπο που έσπευσε να εμβολιαστεί την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού εκτός σειράς στις 11 Γενάρη του 2021, εμφανιζόμενος ως παθολόγος του ΕΣΥ, αν και είναι κτηνίατρος, κλέβοντας τη σειρά κάποιου που μπορεί να κινδύνευε.

Παρος,καλοκαιρι 2024!!!

 Θεμης Σκετος @Themis_sketos

Δεν είναι λεμονάδα είναι το νερό της βρύσης σήμερα στη περιοχή Δρυού της Πάρου.

Κατω η κατανομή των 1475 πισίνων στο ίδιο νησί που φυτρώνουν σωρηδόν τα τελευταία χρόνια.


Η λειψυδρια και η υπερκατανάλωση νερού είναι στο σημείο άνευ επιστροφής, αλλά ουδείς αρμόδιος ανησυχεί🤡

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από την είσοδο της Ελλάδας στην τελετή έναρξης...



Βίντεο μέσα από το πλοιάριο που μετέφερε τους Έλληνες κατά την τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι δημοσίευσε ο Εμμανουήλ Καραλής...

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tiktok ο  πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ, φαίνεται

«Καμπανάκι»...



... από την επιστημονική κοινότητα για τα φαινόμενα λειψυδρίας σε περιοχές της χώρας...
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η επιστημονική κοινότητα λόγω του συναγερμού για λειψυδρία που έχει σημάνει σε πολλές περιοχές της χώρας. Συνολικά 14 δήμοι της χώρας έχουν κηρυχθεί από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μεταξύ αυτών είναι πέντε δήμοι της Κρήτης, η Σέριφος, η Σίφνος, η Λέρος, ο Πόρος, οι Σπέτσες, ο δήμος Σάμης στην Κεφαλονιά καθώς και περιοχές στην Κόρινθο, την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη...

ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ... Η Ελενα Ακρίτα, ξιφουλκεί κατά πάντων:

 

Ελενα Ακριτα!!!
«Δε φτάνει που είχαμε τον καημό μας με τη διαγραφή Πολάκη (θα τα πούμε αργότερα αυτά, να ηρεμήσουμε πρώτα) ξαφνικά ο Πλεύρης στη Βουλή άρχισε να ουρλιάζει εναντίον μου υπερασπιζόμενος την Κατερίνα Παναγοπούλου.
Ούτε που φανταζόμουν ποτέ τί πλάτες στην κυβερνηση έχει αυτή η γυναίκα. Έπεσε όλο το σκυλολόι να την υπερασπιστεί. Μέχρι και η ΕΣΗΕΑ κινητοποιήθηκε σε χρόνο μηδέν να μου κουνήσει το δάχτυλο. Ποιος - η ΕΣΗΕΑ. Πού όταν τα πετσωμενα δημοσιογραφικα