Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου

 Γράφει ο mitsos175


Λείπει ο μεγάλος Χάρρυ Κλυνν να πει την αθάνατη ατάκα «Και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου» σχολιάζοντας τα απερίγραπτα που γίνονται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Τι να πω εγώ, που μόνο να γελάσω μπορώ; Δεν μπορώ πια να σηκωθώ από τα γέλια. Η Λινού (δεν κολλάει ο ιός με τη Θ. Κοινωνία) έκλαιγε και ζητούσε τη διαγραφή του Πολάκη. Ο Πολάκης διατράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα, τώρα όμως κατόρθωσε μετά τις αποκαλύψεις του να διαγραφεί η Λινού! Η οποία τώρα δεν κλαίει, αλλά έχει θυμώσει πάρα πολύ!

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Αυτος ειναι ηγετης!!!Οχι ο αμοραλιστης Μητσοτακης!!!

 

Μπουρκίνα Φάσο: Ο ηγέτης της αυξάνει τον μισθό των εργαζομένων κατά 50% – Δεν δέχεται την προεδρική αποζημίωση

Μείωσε το μισθό βουλευτών και υπουργών κατά 30%


Σε μια κίνηση που δεν επιθυμεί να κατανοήσει, πόσο μάλλον να εφαρμόσει, καμία πολιτική ηγεσία στις χώρες της «ανεπτυγμένης» Δύσης, ο Πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο, Ιμπραχίμ Τραορέ, ανακοίνωσε τη μείωση των μισθών των υπουργών και των πολιτικών κατά 30%, ενώ παράλληλα αύξησε τους μισθούς των εργαζομένων κατά 50%.

Επιπλέον, ο ίδιος αρνήθηκε να λάβει προεδρικό μισθό, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή του για την καταπολέμηση της ανισότητας και την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης στη χώρα, αντί να ενδιαφέρεται πως θα πλουτίσει αυτός και οι συνεργάτες του στην ηγεσία της Μπουρκίνα Φάσο

Αποψεις!!!

 Constantine Mortopoulos @ demorteou 


Επειδή παγίως ακούω πολλά -σοφές κουβέντες, αντιδράσεις επί πολιτικής, αλλά και εξυπνάδες κομματόσκυλων- θέλω να υπογραμμίσω σε όλους όσους διαλέγονται μαζί μου από δω, αλλά και από το fb, που είναι προσωπικά μου κανάλια και όχι κανάλια της δουλειάς μου, ότι το σύνολο των απόψεών μου απηχεί ένα και μόνο πρόταγμα [ή παράκληση] προς Αριστερούς, προς Δεξιούς, προς Κομμουνιστές και προς Κεντρώους (σε ακροδεξιούς δεν αναφέρομαι γιατί ο φασισμός είναι χτισμένος πάνω στη λατρεία του ηγετίσκου):