Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

M.I.T.: Gangnam Style με τον Τσόμσκι

Ποια ήταν η ιδέα φοιτητών του M.I.T. που αποφάσισαν να χορέψουν το διάσημο πλέον Gangnam Style με τους καθηγητές τους. Δείτε το... συλλεκτικό βίντεο (Vid)
O Νοτιοκορεάτης PSY με το Gangnam Style κατάφερε να μπει και στο M.I.T. Ή κάπως έτσι.
Η παγκόσμια επιτυχία του PSY δεν άφησε ασυγκίνητους ούτε τους φοιτητές του διάσημου Πανεπιστημίου, οι οποίοι έπεισαν τους καθηγητές τους και σκηνοθέτησαν μαζί τους μια παρωδία του Gangnam Style με τον δικό τους "ακαδημαϊκό" τρόπο.
Το βίντεο γυρίστηκε στις εγκαταστάσεις του M.I.T. και συμμετέχουν καθηγητές, ανάμεσα τους και ο Νόαμ Τσόμσκι.
Ο 83χρονος διανοούμενος, "χάρισε" στους φοιτητές του μια σπάνια εμφάνιση, αποδεχόμενος άμεσα την πρόσκληση για να κάνει το "πέρασμα" του από το βίντεο, το οποίο μέσα σε μια εβδομάδα έχει σχεδόν 4 εκατομμύρια "views" στο Youtube όπου δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά.
Η εμφάνιση του μπορεί να διαρκεί μόλις 7 δευτερόλεπτα, είναι ωστόσο χορταστική. Ο Τσόμσκι κάθεται στο γραφείο του απολαμβάνοντας το τσάι του και τραγουδάει το ρεφρέν του τραγουδιού με τον δικό του όμως τρόπο:
"Oppan Chomsky style".
 
"Ήταν χαρά μου να λάβω μέρος σε αυτό το βίντεο και να αποδεχτώ την πρόσκληση των παιδιών", δήλωσε ο ίδιος. Ο σκηνοθέτης του κλιπ μάλιστα, είπε ότι ο Τσόμσκι ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα το απολαύσουν τα εγγόνια του και δε δίστασε καθόλου να πει το πολυπόθητο "ναι" που απογείωσε το τραγούδι.
Εκτός από τον Νόαμ Τσόμσκι, στο Gangnam Style του M.I.T εμφανίζονται και άλλοι γνωστοί καθηγητές, όπως ο Eric Lander. Και πέραν του M.I.T., η παγκόσμια ακαδημαϊκή φρενίτιδα έχει εξαπλωθεί και σε άλλα Πανεπιστήμια, όπως το Boston University, το UC Berkeley και το Suffolk University. Έπεται συνέχεια για το τραγούδι που έχει γίνει "εθνικός ύμνος" της Δημοκρατίας της Νότιας Κορέας.
Δείτε τη σελίδα του M.I.T. Gangnam Style εδώ.
Πηγή: boston.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου