Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Δεκάδες χιλιάδες παιδιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά στην ολλανδική Καθολική Εκκλησία

Όλοι αυτοί οι καλοί Ευρωπαίοι που μας κουνάνε το δάχτυλο και μας εγκαλούν να γίνουμε πειθήνιοι πολίτες της ωραιοτάτης Ευρώπης τους!
χαρείτε κουμάσια! 
Έχουν αναγνωριστεί 800 φερόμενοι ως δράστες, σύμφωνα με την ανεξάρτητη επιτροπή έρευνας.

Πολλές δεκάδες χιλιάδες παιδιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά στους κόλπους της ολλανδικής Καθολικής Εκκλησίας από το 1945 και έχουν αναγνωριστεί 800 φερόμενοι ως δράστες, υπογραμμίζει σήμερα, Παρασκευή, ανεξάρτητη επιτροπή έρευνας στην τελική έκθεσή της, στην οποία επικρίνει τη συγκάλυψη του εγκλήματος αυτού από την Εκκλησία και την κουλτούρα της σιωπής.Η επιτροπή Deetman υπολογίζει ότι 10.000 ως 20.000 ανήλικοι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά ενώ βρίσκονταν υπό την φροντίδα ιδρυμάτων της Καθολικής Εκκλησίας, όπως ορφανοτροφεία, οικοτροφεία και καθολικά κολέγια μεταξύ του 1945 και του 1981. Τα παιδιά αυτά υπέστησαν διάφορες μορφές σεξουαλικής κακοποίησης, από πολύ ελαφρές ως τις πιο σοβαρές, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού. Μετά το 1981 υπήρχαν πολύ λίγα ιδρύματα της Εκκλησίας για ανηλίκους.
Σύμφωνα με την ίδια επιτροπή, από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ως το 2010 «πολλές δεκάδες χιλιάδες ανήλικοι υπέστησαν ελαφρές, σοβαρές ή πολύ σοβαρές μορφές ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία της Ολλανδίας».

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

.

Η παταγώδης αποτυχία του ΔΝΤ με στοιχεία...

100% λάθος στις προβλέψεις του ΔΝΤ είναι αποδεκτό !!!
Φανταστείτε να έχετε έναν πονοκέφαλο και μερικοί οικονομολόγοι σας λένε ότι μπορεί να θεραπεύσεις τον πονοκέφαλο χτυπώντας το κεφάλι σου στον τοίχο. Έτσι, μπορείτε χτυπάτε δεόντως το κεφάλι σας στον πλησιέστερο τοίχο και όχι μόνο τραυματίζεστε (ίσως βγει και αίμα ανάλογα με τη σοβαρότητα του χτυπήματος), αλλά μπορείτε να διαπιστώσετε ότι ο
πονοκέφαλος είναι τώρα χειρότερα. Οι οικονομολόγοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι, δεν έχετε χτυπήσει το κεφάλι σας αρκετά σκληρά και σας καθοδηγούν για να επιμείνετε στον «κανόνα» και να κάνετε μια ακόμα δοκιμή - μόνο αυτή τη φορά είναι πιο δύσκολο. Το αίμα τώρα ρέει, το κεφάλι είναι τραυματισμένο και ο πονοκέφαλος γίνεται ακόμα πιο ανυπόφορος. Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα η οποία είναι θύμα εκφοβισμού από την τρόικα (ΕΕ, ΕΚΤ και το ΔΝΤ), με παρόμοιο τρόπο. Οι τελευταίες μεσοπρόθεσμες προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα, αποκαλύπτουν μια παραπαίουσα αποτυχία του εν λόγω οργανισμού, να κατανοήσει τα αίτια και τις επιπτώσεις που τα προγράμματα λιτότητας έχουν επιφέρει στην πραγματική οικονομία. Χωρίς ένα ρουζ, το ΔΝΤ παρουσίασε στον κόσμο χθες τις αναθεωρημένες προβλέψεις για την Ελλάδα, που αποκαλύπτουν ότι οι προηγούμενες προβλέψεις τους, είναι περίπου 100 % λάθος σε λίγο περισσότερο από ένα ορίζοντα 6 μηνών . Αυτό το είδος σφάλματος είναι πέρα από κάθε αποδεκτό επαγγελματικό πρότυπο.
Η απάντηση του ΔΝΤ χτυπάτε το κεφάλι σας ακόμα δυνατότερα...

ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΗ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΗ. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.



Η Ελλάδα μπήκε στην Ευρώπη σαν ένας βαθύπλουτος κληρονόμος…



Η Ελλάδα και οι Έλληνες, όταν μπήκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είχαν μια πολύ συγκεκριμένη περιουσία.

Μια περιουσία, η οποία μπορούσε να καταμετρηθεί με πολύ απλό τρόπο. Δεν ήταν αφηρημένη.

Υπήρχε η ατομική περιουσία των Ελλήνων και η συλλογική περιουσία των Ελλήνων. Ο λαός των Ελλήνων φημίζονταν εκείνη την εποχή για τις αποταμιεύσεις του.

Φημιζόταν για την παθιασμένη προσκόλλησή του στην ακίνητη περιουσία του.
Σε μια εποχή ευρωπαϊκής ακμής, κατά την οποία οι ισχυροί ευρωπαϊκοί λαοί "κατανάλωναν" την ακμή τους, οι Έλληνες "αποταμίευαν" με πάθος. Δεν είχαν την πολυτέλεια να αφεθούν στην ασφάλεια ενός συστήματος, που φρόντιζε για τα μέλη του. Αυτά, που έναν Γερμανό του τα "εγγυούταν" το κοινωνικό κράτος της Γερμανίας, για τον Έλληνα ήταν κρυμμένα κάτω από το "μαξιλάρι" του.

Ταυτόχρονα όμως οι Έλληνες, ως λαός, είχαν και μια τεράστια συλλογική περιουσία. Περιουσία, την οποία δεν διέθεταν άλλοι λαοί σε συλλογικό επίπεδο. Περιουσία, η οποία προέκυψε από τις ιδιομορφίες των πολιτικοκοινωνικών δεδομένων που αφορούσαν την Ελλάδα.

Περιουσία, που δημιουργήθηκε μέσα από συλλογικές θυσίες. Περιουσία, που σε άλλες χώρες —πολύ ισχυρότερες— ανήκε στη σφαίρα των ιδιωτικών συμφερόντων, εφόσον δεν επιτρέπονταν στα κράτη να κάνουν επενδύσεις σε χώρους οι οποίοι ενδιέφεραν τον ιδιωτικό τομέα. Το αποτέλεσμα ήταν η συλλογική περιουσία του ελληνικού λαού να είναι τεράστια και αμύθητης αξίας.

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ


Ἢ ὀρθότερα, διδάσκαλος!


Μόνος του, στὰ βουνὰ τῆς Κρήτης, μαθαίνει στὰ παιδιὰ τὴν ζωὴ καὶ τὴν μάθησι.


Τὰ δικά μας παιδιά δὲν εἶχαν τὴν τύχη νὰ γνωρίσουν κάτι τέτοιο. Διότι, βλέπετε, ἡ παιδεία, ὅπως καὶ κάθε τί ἄλλο στὸν τόπο μας, εἶναι ἐμπορεύσιμο εἶδος. Δὲν ἀναζητᾶ δρόμους γιὰ νὰ δημιουργήσῃ σκεπτομένους ἀνθρώπους ἀλλὰ τρόπους γιὰ νὰ τοὺς κρατήσῃ σὲ καταστολή.

Χαίρομαι λοιπὸν ποὺ στὴν πολυαγαπημένη μου Κρήτη ζεῖ καὶ πεπαιδεύει ἕνας τέτοιος ἄνθρωπος.


Χαίρομαι, θαυμάζω καὶ λίγο …ζηλεύω.


Φιλονόη.


Υ.Γ. Λυπᾶμαι γιὰ κάθε ἄλλον ποὺ δὲν εἶναι σὰν αὐτὸν τὸν θαυμαστό διδάσκαλο. Λυπᾶμαι καὶ πονάω διότι εἶναι ἀπολύτως συνυπεύθυνοι ὅλοι αὐτοὶ γιὰ τὴν σημερινὴ κατάντια μας.

To κείμενο αυτό είναι του συναδέλφου Νικήτα Κακκαβά και το (ανα)δημοσιεύω με ιδιαίτερη χαρά.

Κι όρθια η Πράξη σαν αλεξικέραυνο 1
(άλλως «Φουρφούρας Web TV  vs   Φούφoτων των παραθύρων της κανονικής ΤV»)

Γράφει ο Νικήτας Π. Κακκαβάς
Καρδιολόγος

Υπάρχει πάντα στην παιδική μας ηλικία μια στιγμή που ανοίγει μια πόρτα και μπαίνει το μέλλον.


Όποιος μεγάλωσε στη φυλακή, τη φυλακή θυμάται. Όποιος μεγάλωσε στο παλάτι, το παλάτι θυμάται.                                                                                                 
Ινδική παροιμία

        Σε κάθε σχολείο ανάμεσα στους δέκα-είκοσι δασκάλους υπάρχει και ένας που ξεχωρίζει. Ένας δάσκαλος που τον θυμόμαστε για χρόνια μετά, μέχρι τα γεράματα μας, με αγάπη και αληθινή συγκίνηση. Ένας δάσκαλος που κατάφερε να τρυπώσει στο άβατο της παιδικής μας ψυχής και έφερε ένα εντελώς νέο φως. Και χάρη σ’ αυτό το «Δεύτε λάβετε φως» - φως μικρού κεριού ή ολόλαμπρου ήλιου δεν έχει σημασία -  μέσα στην κυνικότητα και στην αδιάφορη καθημερινότητα του ενήλικα, που μοιραία όλοι μεταμορφωθήκαμε, διασώζεται και αχνοφέγγει ακόμα ό,τι καλό διαθέτουμε εντός μας.
Σε ένα μικρό χωρίο του ορεινού Ρεθύμνου, τον Φουρφουρά, οι γιοί και οι κόρες των 560 μόλις κατοίκων του δέχτηκαν την ευεργεσία μιας αναπάντεχης τύχης. Χωρίς να το ξέρει, κάποιος βαριεστημένος δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου Παιδείας σφράγισε πριν από λίγα χρόνια τον διορισμό στο χωρίο τους ενός τέτοιου ξεχωριστού δασκάλου, του Άγγελου Πατσιά.
Ο νεαρός δάσκαλος δεν είδε αυτόν τον διορισμό του στην άκρη του πουθενά σαν μια καταναγκαστική προσγείωση, σαν δυσάρεστο πάρεργο εν όψει μιας ευνοϊκότερης μετάθεσης ή σαν μια ευκαιρία για ατελείωτη ραστώνη. Αντιθέτως!  Διέθεσε και διαθέτει μέχρι σήμερα ό,τι φωτεινότερο κρύβει η ψυχή του. Μακριά από κάθε λογική κέρδους - βλέπε αντιπαροχή υπό την μορφή μισθού, προσωπικής προβολής και ό,τι παρόμοιο σκεφθεί ο κακοπροαίρετος νους μας - άνοιξε στους ολιγάριθμους μαθητές του την αυλαία ενός εντελώς καινούργιου κόσμου, χαρίζοντας τους την σπάνια ευκαιρία να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.
Και τι δεν έκανε ο ευφάνταστος αυτός δάσκαλος!  Και πρώτα από όλα έγκαιρα πήρε την ορθή και γενναία απόφαση να αποδράσει από τα ασφυκτικά όρια του γραφειοκρατικού «Εβδομαδιαίου Προγράμματος»  που ορίζει το Υπουργείο Παιδείας. Στο δικό του σχολείο αποφάσισε πως κράτος και εξουσία θα είχαν οι ανάγκες και οι νόμοι της παιδικής ηλικίας και όχι το στενάχωρο πλαίσιο του νομοθέτη. Έβαλε τα τυχερά Φουρφουργιανάκια στις φτερούγες του και ξεκίνησαν όλοι μαζί την πτήση τους προς τον ευαίσθητο ουρανό της Φαντασίας – ή προς τον φανταστικό ουρανό της Ευαισθησίας, αν προτιμάτε. 
Μέσα στα λίγα χρόνια που ο Άγγελος Πατσιάς είναι δάσκαλος στο 4θέσιο Δημοτικό σχολείο Φουρφουρά πραγματοποίησε ένα μικρό θαύμα.  Δεν στάθηκε στις ανεπάρκειες της ελληνικού κράτους, αγνόησε τις αβελτηρίες της δημόσιας παιδείας, υπερπήδησε κάθε βολική δικαιολογία προκει-μένου να αρκεστεί στο νόμο της ήσσονος προσπάθειας. Οργάνωσε το παλιό σχολείο του χωριού, μεταμορφώνοντας το από ένα εγκαταλειμμένο οίκημα σε σχολείο του 21ου αιώνα. 
«Σχολείο της φύσης και των χρωμάτων» το ονόμασε και βάλθηκε να το φτιάξει. Ζωγράφισε φωτει-νούς και έγχρωμους τους τοίχους, πλούτισε την βιβλιοθήκη του, έφερε υπο-λογιστές. Μα πάνω από όλα αποφάσισε να μάθει στα παιδιά  αληθινά «γράμ-ματα», παναπεί να ξυπνήσει εντός τους τον αχόρταγο προσανατολισμό προς το Καλό και το Ωραίο. Για αυτό και βάλθηκε να μάθει  τα παιδιά να τραγουδούν, να νοιώθουν την ποίηση, να παίζουν θέατρο, να χορεύουν – μέχρι και «μάχη χορευτικών συγκροτημάτων» διοργάνωσε ο αθεόφοβος!  Οργάνωσε τους μικρούς του μαθητές για 
Οι αριστεριστές τρομοκράτες της Συνωμοσίας των Πυρ...: «Είμαστε πολιτικά υποκείμενα, αντάρτες της πόλης και περήφανα μέλη της επαναστατικής οργάνωσης ΣΠΦ. Είμαστε επίσημα εχθροί σας, ζυγίστε τα ...
Το λόμπι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης προωθεί τον New...: Του Michael Collins Piper (American Free Press) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ Ενώ δεν υπήρχαν στοιχεία για κάτι τέτοιο, η ελίτ των media ...
Για να μη ξεχνιόμαστε: α) Ποιός χρηματοδοτεί τα Σκ...: α) Από χρόνια τώρα το γειτονικό κράτος που αποτελείται από Αλβανούς και Βουλγάρους και Σλάβους, ψάχνει να βρε...
Δυστυχισμένοι μουσουλμάνοι!: Όποιος το σκέφτηκε αυτό , δεν είναι τίποτα λιγότερο από ιδιοφυία Οι μουσουλμάνοι δεν είναι ευχαριστημένοι! Δεν είναι ευχαριστημένοι στη Γ...
Μαθήματα πολιτικής ορθότητας μέ...: Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, το μίσος, η τυφλή βία και η φρίκη είχαν ραντεβού στην Ευρώπη. Στην Λιέγη ο 33χρονος Μαροκινός Νορντίν Αμρ...
Αυτός είναι ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ μακελάρης της Λιέγης - ΟΛ...: Άνθρωποι που κοιτούν χαμένοι, γεμάτοι αίματα. Άλλοι ξαπλωμένοι στο έδαφος. Τζάμια σπασμένα, σειρήνες ασθενοφόρων, τσάντες πεταμένες. Εικόνε...
Έξω από τη Βουλή: Πολίτης θέλει να… «γ@…σει» την Ά...: Συμβαίνει τώρα (μεσημέρι Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου – ώρα 15.03), έξω από τη Βουλή στο κέντρο της Αθήνας. Αγανακτισμ...

ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ...

ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ...: κλικ στην εικόνα (από το "Παρόν") ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Το αίσχος της "σύλληψης μεγαλοοφειλετών" με νούμερα !Ζούμε σε κράτος γελοιότητας!

Όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι... αβάσταχτη η κοροϊδία όλης αυτής της παρέλασης μεγαλοοφειλετών με χειροπέδες μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες, διότι απλούστατα, όχι μόνο δεν υφίστανται καμία επίπτωση, αλλά όλοι οι υπόλοιποι τίμιοι φορολογουμένοι εξακολουθούν να επωμίζονται απανωτούς φόρους.
Για του λόγου το αληθές: Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, από τους 17 φοροφυγάδες που συνελήφθησαν από το ΣΔΟΕ για συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές από ΦΠΑ ύψους 5,6 εκατ. ευρώ, στο ταμείο μπήκαν μόνο 50.000 ευρώ!
Αν μάλιστα σε αυτούς προστεθούν και οι 32 που συνελήφθησαν από την Οικονομική Αστυνομία για χρέη πάνω από 40 εκατ. ευρώ, γίνεται για μία ακόμη φορά αντιληπτός ο εξοργιστικός τρόπος με τον οποίο εφαρμόζονται οι νόμοι σε αυτή τη χώρα της ασυδοσίας και της απάτης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πολυεθνική Θεσσαλονίκη ονειρεύεται να ξαναδημιουργήσει ο Γ. Μπουτάρης


Σε καινοφανείς δηλώσεις προχώρησε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης από τη Σμύρνη –όπου βρισκόταν για επίσημη επίσκεψη- καθώς υπερέβαλλε εαυτόν για άλλη μια φορά μιλώντας για πολυεθνική Θεσσαλονίκη αλλά και χρησιμοποιώντας τις κλασικές ατάκες περί αδελφοποιήσεων, αδελφών, ξαδέλφων κτλ.

ΚΑΜΙΝΗΣ: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ! video

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

[ βίντεο] Ο βρωμερός Καρατζαφέρης προτείνει να δίνουμε τα παιδιά μας και τις γυναίκες μας στην τρόικα.


Πάρτε και το βίντεο του εμετικού σας προέδρου, βρωμεροί παπαγάλοι που έχετε το θράσος να ρωτάτε αν προτείνουμε καλύτερη λύση.
Τα δικά σου τα παιδιά και τα εγγόνια να δώσεις στους παιδεραστές βρωμερέ προδότη.
Ασε τα δικά μας τα παιδιά ήσυχα γιατί θα σε σουβλίσουμε.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ:"ΜΑΤ...: Δείτε τα βίντεο! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ Stanley Kubrick ΠΕΘΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟ...

Καλάβρυτα :Tα Γερμανικά κτήνη που ποτέ δεν τιμωρήθηκαν



Ποιοι ήταν οι “άνθρωποι” που εκτέλεσαν το φρικιαστικό έγκλημα στα Καλάβρυτα; Ποιοι πάτησαν τη σκανδάλη των πολυβόλων και ποιοι έδιναν τις χαριστικές βολές; Ποια ήταν η τύχη τους μετά από τη γερμανική θηριωδία;



ΒΙΛΑΝΤ ΑΚΑΧΟΥΜΠΕΡ-Ανθυπολοχαγός 9ου Λόχου του 1ου Τάγματος-749 Συντάγμα

Είχε παρασημοφορηθεί από τον ίδιο το Χίτλερ,για εκτελέσεις Εβραίων.Ήταν φανατικός ναζί.
Εγκληματική προσωπικότητα ο ίδιος είχε επιλέξει εγκληματίες των φυλακών για να επανδρώσει το λόχο του.
Ο Ακαχούμπερ είχε περάσει όλη την εκπαίδευση των SS.

O λόχοw Ακαχούμπερ είχε εκτελέσει στη Σερβία στις πόλεις Κράλγεβο και Κραγκούγεβακ 2.300 πολίτες, που η θανάτωση τους διήρκεσε σύμφωνα με ημερήσια διαταγή «7 ολόκληρες ώρες»...



Ο ψυχρός δολοφόνος Ακαχούμπερ,που έστησε τα πολυβόλα στα Καλάβρυτα και εκτέλεσε τη θηριωδία , γύρισε σώος μετά τον πόλεμο στην Γερμανία, δεν ενοχλήθηκε ποτέ από τη Δικαιοσύνη και συμμετείχε στη Λέσχη των απομάχων της 117 Μεραρχίας!
Πέθανε από καρκίνο το 1967 στη Βιέννη.

ΚΟΝΤΡΑΝΤ ΝΤΟΝΕΡΤ- Μέλος του εκτελεστικού αποσπάσματος γύρισε στη Γερμανία. Έζησε στην Αυστρία και την Γερμανία, υπηρέτησε για λίγο στην Αστυνομία και στη συνέχεια παρουσίασε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που τον έστειλαν στο ψυχιατρείο.
Πέθανε στην Δρέσδη όπου υπάρχει και ο τάφος του.




ΦΡΑΝΤΖ ΓΙΟΥΧΕ.Αντικατέστησε τον Έμπεσμπεργκ στη

Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα - Ένα Ιστορικό ντοκουμέντο - Το Παραπεμπτικό Βούλευμα για τους Εγκληματίες

Νέο περιοδικό UNFOLLOW!ΑΤΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!


Το UNFOLLOW είναι μηνιαίο, έντυπο, ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Γεννιέται από το περιβάλλον της κρίσης και προσπαθεί να αντιτάξει στην Κατάσταση Εξαίρεσης, που κυριαρχεί τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή πολιτική, την ανάγκη για παρατήρηση, καταγραφή, ανάλυση και καλύτερη περιγραφή του κοινωνικού πεδίου.
Το UNFOLLOW είναι περιοδικό με πολιτική δημοσιογραφία και ρεπορτάζ, σχολιασμό και ανάλυση, λογοτεχνία και πολιτιστική κριτική. Φτιάχνουμε ένα περιοδικό για αναγνώστες με πολιτική συνείδηση. Και δεν δεχόμαστε αυτό που διατείνονται τα υπάρχοντα ΜΜΕ, ότι «ο κόσμος δεν διαβάζει». Εμείς πιστεύουμε ότι διαβάζει και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε κάτι που αξίζει να διαβαστεί.
Αποφασίσαμε ότι είναι απαραίτητο να υπάρξει ένα τέτοιο περιοδικό πρωτίστως για πολιτικούς λόγους. Ωστόσο, επιθυμούμε να σταθεί στο «κέντρο» της ενημέρωσης και όχι στο περιθώριο – δεν φτιάχνουμε, δηλαδή, ένα «εναλλακτικό» έντυπο αλλά ένα επαγγελματικό, δημοσιογραφικό περιοδικό, με ευρεία απεύθυνση, ωστόσο με άλλο ήθος και άλλη αντίληψη από τα κυρίαρχα ΜΜΕ. Απεχθανόμαστε την εντυπωσιοθηρία. Δεν δημιουργούμε θέμα εκεί όπου δεν υπάρχει. Πιστεύουμε ότι αρκούν όσα υπάρχουν και δεν αναδεικνύονται επειδή απειλούν. Αν έχουμε μία αρχή, πάνω από όλα, είναι η εξής: καταγράφουμε ό,τι χρειάζεται να καταγραφεί, αποκαλύπτουμε ό,τι χρειάζεται να αποκαλυφθεί, αναλύουμε ό,τι χρειάζεται να αναλυθεί, και δεν ταυτιζόμαστε εκ προοιμίου με καμία παράταξη, καμία οπτική και καμία θέση. Το ότι ασκούμε κριτική σε ένα φαινόμενο ή σε μία κίνηση δεν μας τοποθετεί αυτομάτως στο πλευρό των όποιων αντιπάλων τους. Και μολονότι είμαστε ξεκάθαρα υπέρ της χειραφέτησης όλων, κυρίως μέσω της σκέψης, της γνώσης, της αμφισβήτησης και της πολιτικής συμμετοχής, δεν αποδεχόμαστε ότι έχουμε «φυσικούς» ή αυτονόητους συμμάχους. Σύμμαχός μας είναι η αλήθεια και όποιος συντάσσεται μαζί της.
Το πιο κρίσιμο για την ανεξαρτησία κάθε ΜΜΕ και πολύ περισσότερο ενός περιοδικού σαν το UNFOLLOW, που θέλει να αποφασίζουν γι’ αυτό μόνο οι δημοσιογράφοι, οι συνεργάτες του, και το αναγνωστικό κοινό που το εμπιστεύεται, είναι η χρηματοδότησή του. Ως εκ τούτου, επιλέγουμε να μην έχουμε «εξωτερικό» χρηματοδότη ή επενδυτή – είτε φανερό είτε σκιώδη. Δεν επιθυμούμε και δεν επιδιώκουμε καμία σύνδεση με οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα. Κάτι τέτοιο θα διευκόλυνε οπωσδήποτε τη βιωσιμότητα του περιοδικού, στην καλύτερη περίπτωση όμως θα έριχνε σκιές στο κύρος του και στη χειρότερη θα τραυμάτιζε ανεπανόρθωτα την ανεξαρτησία του – όπως συμβαίνει με τα ΜΜΕ που κυριαρχούν στο τοπίο της ενημέρωσης τώρα. Έτσι, αποφασίσαμε το εξής: Εμείς, οι δημοσιογράφοι του UNFOLLOW, θα καταβάλουμε τα έξοδα για την εκτύπωση και τη διανομή και θα βασιστούμε στις πωλήσεις. Αν εσείς, οι αναγνώστες, βρείτε το περιοδικό ενδιαφέρον και το αγοράσετε, τότε θα αμειφθούμε για την εργασία μας. Είναι απολύτως στο δικό σας χέρι να στηρίξετε το UNFOLLOW, αγοράζοντάς το και διαβάζοντάς το κάθε μήνα!
Το UNFOLLOW εκδίδεται και διευθύνεται από τους συντάκτες του.
Συντακτική ομάδα: Ηρακλής Αδύρης, Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου, Κώστας Βαξεβάνης, Λεωνίδας Βατικιώτης, Μαρία Βελβιτσάνου, Έφη Γιαννοπούλου, Κώστας Εφήμερος, Αχιλλέας Ζαβαλλής, Αυγουστίνος Ζενάκος, M. Hulot, Κατερίνα Κιτίδη, Πάρης Μήτσου, Στεφανία Μιζάρα, Νικόλας Μπαρδάκης, Old Boy, Πιτσιρίκος, Σπύρος V.J., Θεόφιλος Τραμπούλης, Γιώργος Τσιάρας, Μιλτιάδης Φίνος, Παναγιώτης Φραντζής, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, Πάνος Χαρίτος, Άρης Χατζηστεφάνου, Νέλλη Ψαρρού
Σχεδιασμός: Χρήστος Λιάλιος
Συντονιστές: Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου, Έφη Γιαννοπούλου, Αυγουστίνος Ζενάκος, Πιτσιρίκος, Θεόφιλος Τραμπούλης, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος
Επιμέλεια φωτογραφιών: Αχιλλέας Ζαβαλλής
Ατελιέ: Μαρία Βελβιτσάνου
Διόρθωση: Λιάνα Καρπούζη
Εκτύπωση: Ηλιότυπο Α.Ε.Β.Ε.Ε.
Διανομή: Ευρώπη Α.Ε.
Σχήμα: 14×21εκ. | Σελίδες: 128 | Τιμή τεύχους: 5 ευρώ
Συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση του νέου μηνιαίου ανεξάρτητου δημοσιογραφικού και πολιτικού περιοδικού UNFOLLOW θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στις 12.00 , στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος). Για το UNFOLLOW θα μιλήσουν:
Νικήτας Κανάκης, πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Ελλάδα
Πέπη Ρηγοπούλου, καθηγήτρια, Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, Πανεπιστήμιο Αθηνών
Κάτια Γέρου, ηθοποιός
Και η συντακτική ομάδα του περιοδικού: Ηρακλής Αδύρης, Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου, Κώστας
Βαξεβάνης, Λεωνίδας Βατικιώτης, Μαρία Βελβιτσάνου, Έφη Γιαννοπούλου, Κώστας Εφήμερος,
Αχιλλέας Ζαβαλλής, Αυγουστίνος Ζενάκος, M. Hulot, Κατερίνα Κιτίδη, Πάρης Μήτσου, Στεφανία
Μιζάρα, Νικόλας Μπαρδάκης, Old Boy, Πιτσιρίκος, Σπύρος V.J., Θεόφιλος Τραμπούλης, Γιώργος
Τσιάρας, Μιλτιάδης Φίνος, Παναγιώτης Φραντζής, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, Πάνος Χαρίτος,
Άρης Χατζηστεφάνου, Νέλλη Ψαρρού
Θα είναι χαρά μας να σας δούμε εκεί.
Και αύριο, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, σας καλούμε όλους στη γκαλερί Μ55 (Μαυρομιχάλη 55,
Εξάρχεια), από τις 21.00, για να γιορτάσουμε μαζί την κυκλοφορία του 1ου τεύχους!


Βυθισμένοι στην ανεργία αλλά και στον καναπέ του σπιτιού μας


Τρία χρόνια μες στην κρίση και η ανεργία έχει εκτιναχθεί σε προ πεντηκονταετίας επίπεδα. Βιογραφικά συσσωρεύονται στα γραφεία εταιριών και απελπισμένοι άνεργοι περιμένουν πάνω από το τηλέφωνο μήπως λάβουν κάποια απάντηση. Ή μήπως δεν είναι και τόσο απελπισμένοι?
Αν όντως ήταν, θα αρκούσε να κοιτάξουν στο πρόσφατο παρελθόν της χώρας και να βρουν την λύση στο πρόβλημά τους. Η χώρα χρειάζεται ρυθμούς ανάπτυξης κι εκείνοι χρειάζονται δουλειά. Από το ’90 και μετά που ξεκίνησε η μεγάλη εισροή μεταναστών, συνέβησαν ακριβώς αυτά τα δύο. Η χώρα αναπτύχθηκε εντυπωσιακά βασιζόμενη στα εκατοντάδες χιλιάδες φθηνά εργατικά χέρια, και οι μετανάστες βρήκαν εισόδημα κάνοντας δύσκολες εργασίες χωρίς να ντρέπονται για αυτό.

Η φρίκη του καπιταλισμού στις ΗΠΑ:Μάνα σκοτώνει τα παιδιά της και αυτοκτονεί γιατί της αρνήθηκαν κουπόνια δωρεάν φαγητού…

http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2011/12/13/

από Blackpanther

Η είδηση έχει δυο όψεις και αποκαλύπτει πολλά και διάφορα για την κατάσταση που επικρατεί στην πλουσιότερη κατά τα άλλα καπιταλιστική οικονομία του κόσμου…
Η Rachelle Grimmer ήταν μια μάνα με δυο παιδιά που τον τελευταίο καιρό ζούσε μαζί τους σε κάποιο πάρκο του Τέξας σε τροχόσπιτο.
Η οικονομική της κατάσταση ήταν άθλια και δεν είχε καν τα απαιτούμενα για να θρέψει στοιχειωδώς τα παιδιά της.
Απευθύνθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες που παρέχουν δωρεάν κουπόνια για φαγητό.
Εδώ ας σημειωθεί ότι μόνο για το 2011 πάνω από 46 εκατομμύρια Αμερικάνοι εξασφαλίζουν την τροφή τους με τέτοιο τρόπο!
Μιλάμε για ένα τεράστιο αριθμό ανθρώπων που βρίσκεται στο όριο της έσχατης εξαθλίωσης και που αδυνατεί να τραφεί αν δεν εξασφαλίσει τέτοιου είδους κουπόνια.
75 δις δολλάρια έχουν δοθεί στο πρόγραμμα συμπληρωματικής διατροφής (Supplemental Nutrition Assistance Program) για το 2011 για να έχουν αυτά τα δεκάδες εκατομμύρια συνανθρώπων μας κάποιου είδους τροφή ώστε να μην πεθάνουν από την πείνα.
Όμως και εδώ βρίσκεται η αναλγησία του καπιταλιστικού καθεστώτος, τα κριτήρια για να πάρεις τέτοιου είδους κουπόνια έχουν γίνει πιο αυστηρά σε σχέση με παλιότερα και περίπου ένας στους τρεις δεν παίρνει τέτοια κουπόνια παρότι τα ζητά εναγωνίως για την ίδια την επιβίωση του.
Σε αυτούς που αρνήθηκαν τέτοια κουπόνια ήταν και η Rachelle που μέσα στην απόγνωση της πήρε την απόφαση να σκοτώσει τα παιδιά της και να αυτοκτονήσει.
Η Rachelle είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων αλλά είναι περισσότερο από φανερό ότι η ίδια δεν θα έπαιρνε μια τέτοια τραγική απόφαση αν δεν βρισκόταν σε τέτοια απόλυτη οικονομική ανάγκη και πίεση…
Το τρομερό είναι ότι λίγο πριν τον τραγικό περιστατικό, ο Ομπάμα είχε ανακοινώσει μια επιθετική εκστρατεία ενάντια στο πρόγραμμα των κουπονιών στιγματίζοντας το ως όαση απάτης και διαφθοράς…
Τα συμπεράσματα από αυτή την ιστορία είναι πολλά:
1)Η οικονομική κατάρρευση του καπιταλισμού που έγινε το 2008 συνεχίζει να ρημάζει αδιάκριτα τις ζωές των ανθρώπων
2)Η πλουσιότερη οικονομία του κόσμου αδυνατεί να θρέψει τους κατοίκους της και στηρίζεται στα κουπόνια για να αποφύγει γενικευμένο λιμό
3)Τα καπιταλιστικά συμφέροντα σπεκουλάρουν με τον πιο αχρείο τρόπο πάνω στην εξαθλίωση του κόσμου και αρνούνται ακόμη και αυτά τα κουπόνια σε εκατόμμυρια συνανθρώπους μας
4)Ο τρίτος κόσμος έχει έρθει στην καρδιά των καπιταλιστικών μητροπόλεων και η παρακμή της δύσης είναι τόσο εμφανής όσο και την δεκαετία του 30
5)Χωρίς αλληλεγγύη και συλλογική δράση, ο κόσμος ωθείται στην αυτοεξόντωση του.
Το γεγονός έγινε πριν μερικές μέρες και αξίζει να προβληθεί καθώς μας αφορά άμεσα. Τέτοια γεγονότα μοιραία θα συμβούν και εδώ αν δεν έχουν ήδη σύμβει. Η κατάρρευση του καπιταλισμού είναι μια πραγματικότητα που απαιτεί από το κοινωνικό σύνολο άμεσες δράσεις για την υπέρβαση του πάνω σε νέες βάσεις αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας. Διαφορετικά ο καθένας θα αφεθεί στην μοίρα του και στην αυτοκαταστροφή του…
http://thinkprogress.org/economy/2011/12/08/384922/food-stamps-mother-shoots-texas/

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΖΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΡΥΣΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΥΜΑΣΙ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ για την ποινικοποίηση των αγώνων και τις νέες μηνύσεις του κ. Γρυσπολάκη σε φοιτητές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
για την ποινικοποίηση των αγώνων και τις νέες μηνύσεις του κ. Γρυσπολάκη σε φοιτητές
δύο μήνες καταλήψεις, 5 χρόνια δικαιωμένος αγώνας, η χούντα δεν τελείωσε το ‘73
Δύο μήνες καταλήψεων και κινητοποιήσεων του συνόλου σχεδόν των φοιτητικών Συλλόγων πανελλαδικά δίνουν ακόμα τον τόνο στην κορυφή του παγόβουνου των εξελίξεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και όχι μόνο.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ-ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΘΡΙΑΣΙΑΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ


Eλληνική Χαλυβουργία του βιομήχανου Μάνεση είναι μία από τις 3 βιομηχανίες (Χαλυβουργική - Σιδενόρ - Ελληνική Χαλυβουργία), που ελέγχουν το 100% της παραγωγής σιδήρου στη χώρα. Μόνο τα 2 τελευταία χρόνια είχε αύξηση παραγωγής από 196.000 σε 266.000 τόνους σιδήρου, ο δε τζίρος του ομίλου το 2010 ήταν 227 εκατομμύρια ευρώ.
Οι εργάτες της Χαλυβουργίας όλα αυτά τα χρόνια δούλευαν για το μεροκάματο μέσα στο καμίνι, με καθημερινά ατυχήματα, με ένα νεκρό συνάδελφό τους πέρυσι, με μισθούς πείνας, με εργοδοτική τρομοκρατία και με τον καπιταλιστή Μάνεση να αποκτά μυθικά κέρδη. Πιστός στην τάξη του και τα πολιτικά του δεκανίκια επικαλείται οικονομικές δυσκολίες και πρωτοστατεί στο χώρο της βιομηχανίας στην Αττική για να περάσει τον εργασιακό μεσαίωνα. Δουλειά εκ περιτροπής, από 8ωρο σε 5ωρο, 40% μείωση στο μισθό, απλήρωτες υπερωρίες, εντατικοποίηση, κατάργηση ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Οι εργάτες χαλυβουργοί απέναντι στην επίθεση του αφεντικού για να σώσει τα κέρδη του, απάντησαν ότι αρνούνται να γίνουν σκλάβοι.
Στις 31 Οκτώβρη απολύονται 34 εργάτες και απειλούνται άλλοι 180. Η συνέλευση των εργατών αποφασίζει ομόφωνα απεργία διαρκείας μέχρι την επαναπρόσληψη όλων, χωρίς καμία εργατική υποχώρηση. Η τσιμινιέρα πάγωσε, οι μηχανές έκλεισαν και το εργοστάσιο περιφρουρείται από τους ίδιους τους εργάτες.
Ένας σημαντικός εργατικός αγώνας ξεκίνησε, όπου αν χαθεί, θα είναι ήττα για όλη την εργατική τάξη και θα ανοίξει την όρεξη στα ντόπια και ξένα αφεντικά για μεγαλύτερη εκμετάλλευση. Αντίθετα , αν κερδηθεί, θα είναι μεγάλο ανάχωμα για να σταθούμε όρθιοι απέναντι στην αντεργατική επίθεση που δεχόμαστε από το κράτος, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο με σκοπό να μας επιβάλλουν τα μνημόνια και το σύστημα της κοινωνικής λεηλασίας. Το κράτος κωφεύει και «προτείνει» μέσα από την Επιθεώρηση Εργασίας την υποταγή. Τα ΜΜΕ πιστά στο ρόλο τους φιμώνουν τη φωνή των χαλυβουργών. Το κύμα αλληλεγγύης γιγαντώνεται και η εργοδοσία μετά από ένα μήνα απεργία διαρκείας κάνει άλλες 16 απολύσεις, εκβιάζοντας και απειλώντας για τα χειρότερα. Οι εργάτες ανυποχώρητοι κλιμακώνουν τον αγώνα τους. Δε λυγίζουν, αλλά εξεγείρονται, οργανώνονται και συνεχίζουν με τον αγώνα τους να φωτίζουν την εργατική τάξη.
Η έμπρακτη αλληλεγγύη όλων μας είναι ένα από τα όπλα της νίκης τους.
Ας διαδώσουμε της φωνή τους σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σχολειό, σε κάθε γειτονιά
για να μάθουμε και εμείς από αυτόν τον αγώνα, για να βρεθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο για την επόμενη μάχη.

Αυτά τα καθήκια ανήκουν στο υπουργείο προστασιας του πολίτη;

Εάν έχεις κυβερνώντες που παρατάσσουν τα Ματ μπροστά από ανάπηρους και τους σπρώχνουν,τότε αξίζει αυτούς τους κυβερνώντες να τους κρεμάσεις μαζί με τα τσιράκια τους, τους υποτακτικούς τους, και τους χειροκροτητές τους!
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΜΗ ΚΙΟΤΕΥΕΤΕ!


Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΑΣΟΝΟΥ

Ιδού η Ελληνίδα που δουλεύει για την Τράπεζα Ρότσιλντ

Η Ιστορία των Ροτσιλντ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ROCHILD - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

'ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟ 1821 ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'

ΤΟ ΙΣΡΑΕΗΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ

ΚΑΗΜΟΣ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ

Γαβριήλ Μ. (Μαρινάκης) Ρεμπέτικη κυβέρνηση-ΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Κωστας Ρουκουνας - Καηκε ενα σχολειο

Κωστας Ρουκουνας - Μανα μου το στηθος μου πονει

Γιοβάν Τσαούς-Πέντε μάγκες στον Περαία

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ?

Ο φίλος ο Σάκης σήμερα είχε ντέρτια και μας έβαλε τα ακουσματά του!Εγώ όμως νοιώθω την ανάγκη και καταλογίστε μου ότι θέλετε,να μιλήσω για αυτό που είδα και για έναν αθλητή που χωρίς να κάνει ντόρο με διαφημίσεις και τέτοια είναι χάρμα ειδέσθε,η δε ομάδα του είναι πεμπτουσία απόλαυσης! \Θα  σας πω για τον Αντρές Ινιέστα που σήμερα έχασα τα μάτια μου με αυτά που έκανε!Ένας πολύ χαμηλών τόνων ποδοσφαιριστής που πρόσφατα έδωσε 420000 ευρώ και πήρε το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας  της πόλης του την Αλμπαθέτε που υπεραγαπά,ένας συναισθηματικός άνθρωπος!
Σήμερα λοιπόν είδα το Ρεάλ -Μπαρτσελόνα 1-3 και απόλαυσα ποδόσφαιρο,είδα τι κάνει η ομαδικότητα ,η απλότητα και η πιστη στις δυνατότητες που έχουν οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα που φίλοι και συμπαίκτες οι περισσότεροι από τα παιδικά τμήματα της Μπαρτσελόνα δείχνουν τι σημαίνει ποιότητα !
Να είναι καλά, έτσι απλά με διασκέδασαν και με χαροποίησαν,είναι και αυτή μια από τις απολαύσεις της ζωής και με παίκτες σαν τον Ινιέστα χαίρεσαι την απλότητα και τη δικαίωση της αξίας!
Καλό σας βράδυ?
Να μην ξεχάσω και τον Ινιέστα του μπάσκετ της αγαπημένης μου ομάδας,,τον Δημήτρη Διαμαντίδη!
Αυτό σημαίνει αξία στον χώρο τους!
Και ξυπνάς και βλέπεις Παπαδήμο και υπουργό τον Γεωργιάδη!τι ξεφτίλα!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΌΛΑ!
ύ.γ.μα υπουργός ο Άδωνις????!!!!!

Μπαγιαντέρας - Σα μαγεμένο το μυαλό μου- ΟΝΕΙΡΑ ΑΝΑΚΑΤΑ ΜΕ ΖΩΗ, ΘΛΙΨΗ, ΧΑΡΑ, ΠΟΝΟ. ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ

Οσοι έχουνε πολλά λεφτά Μάρκος Βαμβακάρης

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Χρύσανθος Θεοδωρίδης (Μάνα μου Μάνα) 1975

Νίκος Ξυλούρης , Χρύσανθος - του θάνατου παράγγειλα

Που είσαι Μέγα Αλέξανδρε - Χρύσανθος (Ποντιακό)

maleviziotis &Serra- ΞΑΝΑΔΩΣΕΕΕΕΕ!

BEST DANCE IN THE WORLD!!!! ΔΩΣΕΕΕΕΕ!

Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ

ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ ΓΑΛΑ