Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Σφαγείο κατασκευασμένο στην Γαλλία!!!


 

«Μπανανίες»: μικρό δοκίμιο για τα κράτη-μαριονέττες


«… κοστίζει φτηνότερα να εξαγοράσεις έναν βουλευτή, απ’όσο ένα μουλάρι…» (Sam Zemurray, δείτε πιο κάτω, τον κύριο στην ένθετη φωτογραφί
α και την Σημείωση[1])

ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

Πρώτο Θέμα: Οικοδομώντας τον ναζισμό



      Στο info-video αυτής της εβδομάδας βλέπουμε το Πρώτο Θέμα να συσχετίζει τη Χρυσή Αυγή με το κίνημα των Πλατειών, παρακολουθούμε δηλώσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής ενάντια στο κίνημα και αναρωτιόμαστε ποιος τελικά έχει μεγαλύτερη σχέση με τη Χρυσή Αυγή: το κίνημα των Πλατειών ή το Πρώτο Θέμα ;

Για τον Γιώργο Δελαστίκ

Καταγγελία μητέρας μαθητών που βρέθηκαν υπό αστυνομικό κλοιό στο Μετρό του Αγ.Αντωνίου: «Οι αστυνομικοί τους έβγαλαν τα μπουφάν, τους σήκωναν τις μπλούζες τους έλεγαν: αν βρούμε κάτι πάνω σας θα σας πλακώσουμε στα χαστούκια. Με παρέμβαση καθηγητή άφησαν τα παιδιά ελεύθερα...» #oraellados #OraEllados #opentv

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

 

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του BBC δίνει άλλη εκδοχή για το ποιος έκαψε τη Μόρια



    
Στο βίντεο φιλοξενείται με δηλώσεις του και ο περιφερειάρχης
Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, με δηλώσεις του τον Μάρτιο του 2020.
Εκεί -έξω από μπλόκο κατοίκων- ο Κ. Μουτζούρης δήλωνε: «Είμαι πολύ
ανήσυχος. Γιατί πολλές φορές και σε πολλές χώρες γνωρίζω ότι η ακροδεξιά
εκμεταλλεύεται αυτές τις καταστάσεις». Υπενθυμίζεται ότι έχουν
προφυλακιστεί έξι Αφγανοί με την κατηγορία του εμπρησμού σε βαθμό
κακουργήματος και της συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα (πλημμέλημα) για
τη φωτιά που ξέσπασε στη Μόρια. Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι
αρνήθηκαν τις εις βάρος τους κατηγορίες.


Φωτιά στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας, Λέσβος, 9 Σεπτεμβρίου
2020. / Refugees and migrants carry their belongings as they flee a
fire burning at the Moria camp on the island of Lesbos, Greece on
September 9, 2020. 
 

Λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας έρχεται στο φως της δημοσιότητας αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του BBC με τίτλο: «Ποιος έβαλε τη φωτιά στη Μόρια».

Υπενθυμίζεται ότι έχουν προφυλακιστεί έξι Αφγανοί με την κατηγορία του εμπρησμού σε βαθμό κακουργήματος και της συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα (πλημμέλημα) για τη φωτιά που ξέσπασε στη Μόρια. Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις εις βάρος τους κατηγορίες.

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους υποστήριξαν ότι ο ένας και μοναδικός μάρτυρας που φέρεται να τους έχει αναγνωρίσει ανήκει στη φυλή των Παστούν με την οποία οι διαφορές είναι μεγάλες και από αυτό πηγάζει η μαρτυρία του.

Στο ρεπορτάζ υπό τη μορφή βίντεο νεαροί κινηματογραφιστές από το Αφγανιστάν καταθέτουν ότι πριν ξεκινήσει η φωτιά το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου κάποιοι είχαν σπάσει τα τζάμια αυτοκινήτου και έλεγαν στον κόσμο να φύγει και να πάει σε ζώνη ασφαλείας για τον Covid.

Άξιο σημασίας είναι ότι στο βίντεο κάνουν αναφορές για ντόπιους ακροδεξιούς οι οποίοι βοήθησαν φέρνοντας βενζίνη για να καεί το καμπ. Στη συνέχεια γίνεται και αναφορά στο ότι η δεύτερη πυρκαγιά της 9ης Σεπτεμβρίου ήταν στην ουσία προαναγγελθέν γεγονός.

Ένας από τους δημιουργούς είπε ότι η φωτιά ξεκίνησε στον δρόμο αλλά ότι μετά εκδηλώθηκε άλλη εκεί που ήταν οι σκηνές. Επιπλέον, διερωτάται γιατί να θέλουν να κάψουν τα σπίτια τους.

Μία ακόμη μαρτυρία αναφέρει ότι πολλοί εγκατέλειψαν τις σκηνές και αποχωρούσαν από την περιοχή μετά την πρώτη πυρκαγιά, υποστηρίζοντας ότι θα συμβεί ξανά.

Βιντεοληπτικό υλικό από drone της Ελληνικής Αστυνομίας, την 07-10-2020 ...

Ω, κτηνωδία!

Ω, κτηνωδία!

      Τα τελευταία περιστατικά δεν είναι πρωτόγνωρα. Παρόμοια ειδεχθή συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια, αδύνατον να θυμηθεί κανείς πόσα. Στην Ανω Νεάπολη Νίκαιας Αττικής εκπαιδευτικός(!) αρπάζει ένα σκυλί στον δρόμο και αρχίζει να το μαχαιρώνει μετά μανίας με σουγιά που κουβαλάει πάντα μαζί του. Τον συνδράμει παρευρισκόμενος πολίτης που χτυπούσε το άμοιρο ζώο με μεταλλικό λοστό στο κρανίο.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Τι δεν σου είπαν στο σχολείο για τον επαγγελματικό προσανατολισμό | Spyr...

Αποχαιρετώντας τον Γιώργο Δελαστίκ

«Θα μας μείνει για πάντα η συνέπειά του στον αγώνα, η βαθιά του μόρφωση και καλλιέργεια, η λαϊκότητά του και η ευγένεια, που δεν ήταν επίχρισμα καλών τρόπων, αλλά πήγαζε από τη στράτευσή του στην πιο ευγενική περιπέτεια της ιστορίας, στον ασίγαστο αγώνα για την απελευθέρωση του ανθρώπου από τα δεσμά της εκμετάλλευσης, της αλλοτρίωσης και του σκοταδισμού»

«Μου χάρισε η εφημερίδα μια ολόκληρη ζωή στη μαχόμενη δημοσιογραφία. Οι εμπειρίες της ζωής αυτής ήταν μοναδικές. Πρώτα απ’ όλα, είχα πάντα το μέτωπο ψηλά – πράγμα ανεκτίμητης αξίας σε ένα τόσο βρόμικο επάγγελμα όπως η δημοσιογραφία» Γιώργος Δελαστίκ.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Στο CAS για το πακιστανικό τηλέφωνο ο Μαρινάκης: Τι ζητάε

   Αν ο πρόεδρος δεν ήταν ανθρωπιστής και διδάκτωρ ήθους φίλοι μου θα είχε ήδη προσφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων μετά τα ψυχολογικά βασανιστήρια που υπέστη την Τρίτη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Τέτοιο σφυροκόπημα και τόσο σκληρές ερωτήσεις to the point είχε να ζήσει από τη ραδιοφωνική συνέντευξη στον

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Στηρίζουμε τον Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο - Τον αγωνιστή ιχθυολόγο που τον κατατρέχουν οι πολυεθνικές (βίντεο)



        Ο γολγοθάς ενός αγωνιστή συνεχίζεται. Η ταλαιπωρία και ο εκβιασμός του Χρήστου Λοβέρδου Στελακάτου, του ιχθυολόγου που τόλμησε και τα έβαλε με τα τεράστια συμφέροντα πολυεθνικών Amerra και Mubadala, που έχουν τον έλεγχο την εταιρεία Ανδρομέδα Ιχθυοκαλλιέργειες, τελειωμό δεν έχει.

Pitsos: Κλείνει τo εργοστάσιο στην Ελλάδα μετά από 155 χρόνια – Μεταφέρεται στην Τουρκία η παραγωγή

Σύμφωνα με επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου η οποία κοινοποιείται και στον Κυριάκο Μητσοτάκητo εργοστάσιο της ΠΙΤΣΟΣ στην Ελλάδα κλείνει

Μετά από παρουσία της PITSOS (ΠΙΤΣΟΣ) 155 ετών στην Ελλάδα, η ΠΙΤΣΟΣ θα παράγεται πλέον στην Τουρκία. Η αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο του Εργοστασίου έχει ήδη ξεκινήσει, όπως τονίζει η η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου.

Η Άννα προτείνεται από τον Κυριάκο για ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α.
 Τελικά συγκυβερνάμε με τη ΝΔ αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξερουμε.

 

Meteo.gr: Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2020 - Χρονογραφήματα της ισχυρότατης κατα...