Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΡΑ!!!Scorpions - Wind Of Change (Official Music Video)

Guinness World Record Biggest Firework, Successful Launch, Steamboat Spr...

a-ha - Take On Me (Official 4K Music Video)

Βιαστήκαμε να βγάλουμε δύο γονείς βιαστές και δολοφόνους γιατί δεν ήταν λευκοί σαν κι εμάς Κι ας μην το καταλαβαίνουμε.!!!

Βιαστήκαμε να βγάλουμε δύο γονείς βιαστές και δολοφόνους γιατί δεν ήταν λευκοί σαν κι εμάς
      Είναι μεσημέρι Κυριακής. Κάνεις μια γύρα στις ιστοσελίδες και βλέπεις ψηλά ψηλά μια παράξενη είδηση. «11 μηνών βρέφος πέθανε στου Ζωγράφου – Ενδείξεις κακοποίησης στο σώμα του».
   Κάτω από τον τίτλο αυτό που υπάρχει απαρέγκλιτα σε όλα τα μέσα είναι η

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Στάση... απεργίας

Στάση... απεργίας
     Ποτέ δεν μπόρεσα να χωνέψω τις στάσεις εργασίας. Μου φαίνονται λίγο σαν... γιαλαντζί απεργίες. Είτε κάνουμε απεργία είτε δεν κάνουμε. Mε ενοχλούν οι μεσοβέζικες καταστάσεις. Ολίγον εργαζόμενος (συμβασιούχος), ολίγον συνταξιούχος (αλλά αναγκάζομαι και να δουλεύω), ολίγον φοιτητής

«Γουχάν: Η μεγάλη νύχτα!» Η πόλη φάντασμα από τον κοροναϊό

H συγκέντρωση διαμαρτυρία του ΠΑΟΚ στην Καμάρα!!!ΔΩΣΕΕΕΕ!!!

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Ο ρόλος της εκπαίδευσης στην οικοδόμηση της κουλτούρας των δυτικών ατόμων νεαρής ηλικίας

Ευγενία Σαρηγιαννίδη

Παρατηρούμε όλο και πιο συχνά, σχεδόν σε όλο το δυτικό κόσμο ένα διάχυτο κλίμα νεολαγνείας που καλλιεργεί για τους νέους το μύθο μιας οντότητας σχεδόν αποκομμένης απ’ το κοινωνικό σύνολο.
Φαίνεται λοιπόν να καλλιεργείται στις συνειδήσεις των ατόμων νεαρής ηλικίας η ιδέα ότι η ταυτότητά τους χτίζεται σχεδόν αποκλειστικά και μόνο πάνω σε ιδιαιτερότητες και σε μια άκριτη, συχνά χωρίς ξεκάθαρο περιεχόμενο, διαφοροποίηση.

Nana Mouskouri - Athina (Αθήνα) (First edition, Πρώτη εκτέλεση)

OMONOIA PLACE.....KAΠΟΤΕ ..

Ομόνοια: Γέμισε νερό το συντριβάνι της πλατείας

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiI_hw-apq0W8uQHvIpPlO3-LPDY16a9K3AWKlLHRxmFPXaxdvnODkxUZyjF7CwsrVvpZ7fkaZh45NDv7rHGjmhFqSIMXRSzd6CmdBwdhuHHzqwWQGwXdKzlNWYDpY6OdBGaL_J_Swc1Jk/s1600/%25CE%25A4%25CE%25BF+%25CF%2583%25CF%258D%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25B1+%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B4%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25AF%25CE%25B1%25CF%2582.jpg

Αλιτήριοι δεξιοί

Γράφει ο mitsos175 

Οι αλιτήριοι δεξιοί είναι γνωστοί για την ανθρωποφαγία και τα ψέματά τους. Οι ξεδιάντροποι, αυτοί που έδωσαν εξουσία σε παιδεραστές και λοιπούς εγκληματίες, αποπειράθηκαν να εκμεταλλευτούν το θάνατο ενός βρέφους.

Δεν μας κάνει εντύπωση όσο άθλια κι αν είναι η ενέργεια τους. Η τυμβωρυχία σε συνδυασμό με την εξαπάτηση είναι η συνήθης τακτική των διεφθαρμένων καθαρμάτων της δεξιάς. Η ανηθικότητα είναι το άλλο όνομα της ΝΔ.

Να πούμε τώρα και για τους βιασμούς παιδιών στην Κρήτη;

Πηγή: Μάριος Διονέλλης

Οι μέρες που περνάμε είναι μέρες ντροπής για τη δημοσιογραφία. (Αλλά και για την ιατροδικαστική επιστήμη, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι). Ίσως κάποιοι περιμένουν, ως ελάχιστη εξιλέωση, την ανακοίνωση ποινών από τα πειθαρχικά όργανα των δύο κλάδων. Δεν ξέρω αν θα έρθουν, αλλά και να έρθουν λίγο θα αλλάξουν την κατάσταση.

Τι είναι οι κωδικοί “Ε” στις ετικέτες: Λίστα με τα πρόσθετα τροφίμων

πρόσθετα τροφίμων
        Τα πρόσθετα τροφίμων είναι ουσίες που προστίθενται σκόπιμα στις τροφές, για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες, όπως για παράδειγμα να ενισχύσουν το χρώμα, τη γεύση και τη διάρκεια ζωής των τροφίμων.
   Στην Ευρωπαϊκή Ένωση όλα τα πρόσθετα τροφίμων προσδιορίζονται από έναν κωδικό αριθμό με την ένδειξη “E”. Είναι υποχρέωση κάθε παραγωγού και

Εννέα χρόνια από το «κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη» (vids) ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΌΣ Ντέρμπι ντροπή !Για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Συγκλόνισε ο κρητικός που σκέφτηκε να αυτοκτονήσει εγκλωβισμένος στο δια...

η Ελλάδα άνωθεν - Aerial Video by drone Dji Phantom 4

Πάμε για Κατάρρευση;

Πάμε για Κατάρρευση;
       Ο βασικός στόχος της έννοιας της αποανάπτυξης είναι η αποαποικιοποίηση της ατομικής και κοινωνικής συνείδησης από την ιδεολογία της ανάπτυξης. Μέσα από την κριτική του μοντέλου της.Το ιδεολόγημα της ανάπτυξης κατέχει -μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και ιδίως

1821: απόπειρες αναθεώρησης της σύγχρονης Ιστορίας


1821: απόπειρες αναθεώρησης της σύγχρονης Ιστορίας


       Στην καθομιλουμένη, αλλά και στη γλώσσα των κοινωνικών επιστημών, οι πρωθυπουργοί που σχημάτισαν κυβερνήσεις με στρατιωτικά πραξικοπήματα, λέγονται δικτάτορες. Τέτοιος, λ.χ., ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σχημάτισε κυβέρνηση το καλοκαίρι του 1925, έπειτα από στρατιωτικό κίνημα.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Κι άλλη χοντρή "επιστημονική" αλητεία.

Του Σ.Λ

Τους "κορυφαίους επιστήμονες", που δήλωναν κατηγορηματικά ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να αποκατασταθεί στην υγεία του ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ και διαψεύστηκαν στους είχα στείλει "να πάνε να γαμηθούν".

Αυτόν τον αλήτη τον ιατροδικαστή - Σ. Μπουζιάνης λέγεταιπου έπαιρνε σβάρνα τα τηλεοπτικά κανάλια περιφέροντας την "επιστημονικότητα" και  απέδιδε τον θάνατο του βρέφους απ' την Συρία σε σεξουαλική κακοποίηση παρά φύσιν, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να μιλήσει για

ΑΠΕΡΓΙΑ 18/02/2020 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!

Να μην περάσει η τρομοκρατία των αποκτηνωμένων δεξιών καθαρμάτων

Μετά τον Εμφύλιο η δεξιά ακολούθησε την τακτική της συστηματικής εξόντωσης και τρομοκρατίας των αριστερών. Με πολλούς τρόπους. Δεν ήταν μόνο το επίσημο κράτος που φυλάκιζε, εξόριζε, βασάνιζε ή δολοφονούσε πολιτικούς αντιπάλους. Ούτε μόνο τα παρακρατικά καθάρματα. Ήταν πολλοί δεξιοί “νοικοκυραίοι” που έκαναν διάφορες βίαιες επιθέσεις σε όποιον θεωρούσαν αντίθετο.
Μετά το 1974 και την πτώση των προδοτών πραξικοπηματιών η δεξιά δεν μπορούσε να συνεχίσει το επίσημο διωγμό. Υπήρχε όμως ο ανεπίσημος πόλεμος, καθώς το μίσος όχι μόνο δε μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε. 
Έγιναν δολοφονίες διαδηλωτών, αγωνιστών, όπως ο Κουμής, η Κανελλοπούλου, ο Τεμπονέρας και πολλοί άλλοι, οι οποίες σε

Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί

Σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας, μπορεί να μην έγινε της Γαλλίας, όμως είχε πολύ κόσμο με δυνατή φωνή και γερά πόδια.
      Οι δρόμοι έκλεισαν από νωρίς και, περπατώντας από ψηλά στη Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι το κέντρο, έβλεπα τους άδειους από τροχοφόρα δρόμους και σκεφτόμουν πως σήμερα ανήκουν στα πόδια των απεργών.

Η παραπληροφόρηση οργιάζει

Η παραπληροφόρηση οργιάζει
       Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης που διενεργείται για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, μετά τη μυστική δήθεν εξέταση κάθε μάρτυρα, γινόμαστε όλοι αναγνώστες και τηλεθεατές παράνομων, αυθαίρετων και

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

EKO All Star Game 2020 - The Mini Movie

Είναι το Μνημόνιο, ηλίθιε;

Είναι το Μνημόνιο, ηλίθιε;

Διονύσης Τεμπονέρας*

       Αύριο Τρίτη, 18 Φεβουαρίου, είναι προγραμματισμένη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση, στην οποία πρωτοστατούν τα συνδικάτα, με στόχο να μην περάσει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
 Βασικό αίτημα των συνδικάτων και των ομοσπονδιών, που συμμετέχουν στην απεργία, μεταξύ άλλων, είναι να καταργηθεί ο νόμος 4387/2016, γνωστός και

ΤΥΦΩΝΑΣ ΝΤΕΝΙΣ!!!Storm Dennis wrecks havoc across UK

ΚΙΑΡΑ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ!!!Drone in storm - Ciara

Μια ιστορία του μέλλοντος από την πλευρά του πλανήτη

Μια ιστορία του μέλλοντος από την πλευρά του πλανήτη
Το εξώφυλλο του βιβλίου «Ακατοίκητη γη: μια ιστορία του μέλλοντος», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

«Τα πράγματα είναι άσχημα, πολύ άσχημα!» Ετσι ξεκινά το βιβλίο του «Ακατοίκητη γη: μια ιστορία του μέλλοντος» (εκδόσεις Μεταίχμιο) ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Γουάλας-Γουέλς και η αλήθεια είναι πως αυτό λειτουργεί κάπως αποτρεπτικά για να συνεχίσεις, αφού εικάζεις ότι πρόκειται για ακόμα ένα καταστροφολογικό έργο, σαν τα σενάρια των ταινιών

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Από τη δημοσιογραφία στο ντελίβερι



Ο Σάκης Αποστολάκης εργάστηκε επί 35 χρόνια ως δημοσιογράφος, στην Ελευθεροτυπία και άλλα ΜΜΕ. Σήμερα εργάζεται σε εστιατόριο.

Και καταθέτει την εμπειρία του στο πάντοτε καλό parallaximag.gr Πέρσι λοιπόν, 13/2/2019 είχα μείνει και πάλι άνεργος. Στις 14/2 έψαξα για δουλειά. Στις 14/2 το απόγευμα με πήραν τηλέφωνο δυο-τρεις. Στις 15/2 πρωί, δούλευα. Και έκτοτε, δεν σταμάτησα.
Μια δουλειά δύσκολη, με πολλές ώρες πάνω στο μηχανάκι, με κίνδυνο. Στην αρχή 4ωρα και πονούσαν τα πόδια μου. Έβλεπα όμως πολύ μεγαλύτερους στην ηλικία να ανεβοκατεβαίνουν σκάλες, να τρέχουν με το μηχανάκι με κάθε καιρό. Ε και λες, σκασμός. Αφού το κάνει αυτός, θα το κάνεις κι εσύ. Και πλέον, 14ωρα και 15ωρα 5-6 μέρες τη βδομάδα.
Στην αρχή με φόβο μη μας πετύχει κάνα μάτι. Κάνας γνωστός. Αλλά σε λίγο

«Μποϊκοτάζ στο Mega, μέχρι να αποκατασταθούμε ηθικά και οικονομικά»


Επίθεση σε νυν και πρώην ιδιοκτήτες του «μεγάλου καναλιού» από τους απλήρωτους εργαζομένους του.

Λίγες μέρες πριν την επαναφορά του Mega στους τηλεοπτικούς δέκτες από την «Άλτερ Έγκο», οι εργαζόμενοι της «Τηλέτυπος» καλούν τους τηλεθεατές να μποϊκοτάρουν τον τηλεοπτικό σταθμό, μέχρι να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα και να βρεθεί λύση στο θέμα της παραμονής

Εκεί που σταματάει η λογική, αρχίζει ο Ρόσι! !!!Valentino Rossi Special Battle For 1st MotoGP Season 2004 Phakisa Freeway

Έγκλημα στην Κλεισούρα: Το σοβαρότερο περιστατικό δηλητηρίασης στην ιστορία της Ελλάδας

Η οικολογική καταστροφή είναι τεράστια.
Έγκλημα στην Κλεισούρα: Το σοβαρότερο περιστατικό δηλητηρίασης στην ιστορία της Ελλάδας
Δραματικό τέλος είχαν 9 γυπαετοί στην περιοχή του φαραγγιού της Κλεισούρας Αράκυνθου στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ορνοθολογικής Εταιρείας.
Όπως έγινε γνωστό, 11 μεγάλα όρνεα δηλητηριάστηκαν με ένα εξ΄αυτών να