Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ trailer

 

Το 1987 μια οικογένεια που λάτρευε τον Παναθηναϊκό, η οικογένεια Γιαννακόπουλου, πήρε την απόφαση να αναλάβει τα ηνία του μπασκετικού τμήματος ανδρών του Συλλόγου.

GEWKWN : ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ 1945, ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, θα ξαφνιαστείτε όταν διαβάσετε τα ονόματα και τις ιστορίες τους..

• Reinhardt Gehlen: Ο πιο καταζητούμενος SS Ναζί εγκληματίας Πολέμου, οι Ναζί των SS Gehlen & Skorzeny δολοφόνησαν τον μεγάλο Αμερικανό εφευρέτη Dr. Nikola Tesla, στη Νέα Υόρκη τον Ιανουάριο του 1943

•  Otto Skorzeny:  Σωματοφύλακας του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος μετάφερε λαθραία τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο στην Αμερική,  ναι ναι δεν διαβάσατε λάθος…..

Το Facebook επιτρέπει εκκλήσεις για τη δολοφονία του Πούτιν και Ρώσων στρατιωτών

facebook ιδιωτικό μεγάλο social media
Το Facebook και το Instagram θα επιτρέπουν στους χρήστες τους να ποστάρουν μηνύματα με τα οποία θα ζητούν το θάνατο του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, του προέδρου της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο αλλά και Ρώσων στρατιωτών που συμμετέχουν στην εισβολή στην Ουκρανία, αποκαλύπτει το πρακτορείο Reuters.

SLAPP: ένα «νόμιμο» bullying

ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ !!!

Η δολοφονία χαρακτήρα της Νατάσας Μποφίλιου μας αφορά όλους

Η δολοφονία χαρακτήρα (και καλλιτεχνικής υπόστασης) που δέχεται εδώ και μέρες η Νατάσα Μποφίλιου από τους "Μένουμε Ευρώπη", δήθεν προοδευτικούς, φιλοκυβερνητικά Μέσα και τους "γνωστούς – άγνωστους", που οικειοποιούνται τη χρυσαυγίτικη ρητορική περί «θολοκουλτούρας», μας αφορά όλους.  
Η δολοφονία χαρακτήρα της Νατάσας Μποφίλιου μας αφορά όλους

Η δολοφονία χαρακτήρα της Νατάσας Μποφίλιου, έχει επίσης ως ηθικούς συναυτουργούς αυτούς που –ενώ καταδικάζουν τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται- κατηγορούν ως «ρωσόφιλους», «ναιμεναλλάδες» και «πουτινάκια», κάθε πολίτη που καταδικάζει απερίφραστα τη ρωσική εισβολή, αλλά διαπράττει το "έγκλημα" να εκφράσει τα αντιμιλιταριστικά του αισθήματα, να αναδείξει τον πόλεμο συμφερόντων με θύμα πρώτα απ’ όλα τον ουκρανικό λαό και να αμφισβητήσει κάθε προπαγάνδα… απ’ όπου και αν προέρχεται.

Οι τρομακτικές επιπτώσεις του ολιγόωρου ύπνου (video)

Εάν τρέφεστε σωστά και γυμνάζεστε τακτικά, αλλά δεν κοιμάστε τουλάχιστον επτά ώρες κάθε βράδυ, υπονομεύετε την υγεία σας.
Οι τρομακτικές επιπτώσεις του ολιγόωρου ύπνου (video)
Bigstock
Οι επιπτώσεις της κακής ποιότητας ύπνου αλλά και της έλλειψής του δεν σχετίζονται μόνο με την κούραση και την μειωμένη απόδοση στη δουλειά, αλλά και τη σωματική υγεία.

Χαμηλά επίπεδα φολικού οξέος: Πόσο αυξάνει ο κίνδυνος θανάτου για τους ηλικιωμένους

Τα χαμηλά επίπεδα φολικού οξέος (βιταμίνης Β9) στο αίμα συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο άνοιας και θανάτου από οποιαδήποτε αιτία στους ηλικιωμένους, σύμφωνα με μια νέα ισραηλινο-αμερικανική επιστημονική έρευνα.
Χαμηλά επίπεδα φολικού οξέος: Πόσο αυξάνει ο κίνδυνος θανάτου για τους ηλικιωμένους (έρευνα)
Bigstock

    Η μελέτη συμπέρανε ότι η εν λόγω βιταμίνη θα πρέπει να παρακολουθείται με περιοδικές εξετάσεις αίματος και η ανεπάρκειά της να διορθώνεται στα άτομα τρίτης ηλικίας. Εκτιμάται ότι ο ένας στους πέντε ηλικιωμένους έχει ανεπαρκή επίπεδα φολικού οξέος. Η έλλειψη αυτή επηρεάζει τη γνωστική λειτουργία και τη μετάδοση σημάτων μέσω του νευρικού συστήματος στον εγκέφαλο, κάτι που αυξάνει σταδιακά τον κίνδυνο άνοιας.

Secret Golden Milk Recipe with Healing Powers

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Κατηγορεί τους Ουκρανούς Γαλλίδα ρεπόρτερ - Ο ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει αμάχους

Ο γελοίος Ζελένσκι...

Αυτοί που τον στηρίζουν ας γνωρίζουν τι έλεγε και τι έκανε για τους Έλληνες ομογενείς...

    Οι πολυπληθείς - κυβερνητικοί - φίλοι του Ζελένσκι ας μάθουν τις θέσεις του (και ας μην υποδύονται τους ανήξερους) για την ελληνική ομογένεια.
  Δεν αναγνωρίζει, με νόμο που έκανε τα τελευταία χρόνια, καμία μειονότητα, με... πρώτους τους Έλληνες της Μαριούπολης. Μόνο τους Ταρτάρους αναγνωρίζει...
  Να τον χαίρεται ο κ. Κυριάκος που πρώτα του έστειλε τα καλάσνικοφ και μόλις σήμερα (που βρίσκεται άρρωστος στο σπίτι με κορονοϊό), τον πήρε τηλέφωνο για τους Έλληνες της Μαριούπολης...