Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

27-01-2021: Δυνατότητα μη κατάθεσης βαθμολογίας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία

Aθήνα, 27/01/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με το ζήτημα της βαθμολόγησης

 Το ΔΣ της ΟΛΜΕ αναγκάζεται να επανέλθει στο ζήτημα της αξιολόγησης των μαθητων/τριων, μετά από καταγγελίες συναδέλφων ότι τους ασκούνται πιέσεις να καταθέσουν βαθμολογία για το Α τετράμηνο από Διευθυντές σχολείων, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι κάτι τέτοιο είναι υποχρεωτικό.

ΚΕΔ: 18η αγωνιστική SL Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΛΕΟΝ!!!!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑΣ, παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας #Κεραμεως «Δώστε 30 εκατομμύρια για να ανοίξουν οι σχολές όχι για αστυνομικούς και διαγραφές»

Εικόνα

Εικόνα

Πού είναι ο Παππάς; | ΚΝΕ

Η Ζωή είναι Δρόμος Δημοτικό Σχολείο Σκαλανίου

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Βρε άι σιχτίρ!

Βρε άι σιχτίρ!Νόρα Ράλλη

     Λένε (και ορθώς το λένε, μα δυστυχώς δεν το πολυλένε ώστε να μπει για τα καλά στην κούτρα μας μπας και!) ότι το ζήτημα είναι τι θα προηγηθεί: η σκέψη ή το συναίσθημα; Εξηγούμαι: Εστω ότι ως πεζός πας να περάσεις κανονικά με το πράσινο φαναράκι σου, γνωστό και ως Γρηγόρης, τον δρόμο. Και τσουπ ένας μερακλής σπιντάρει με το τζιπ του και στο τσακ γλιτώνεις τη μετωπική με τον Αγιο Πέτρο. Και σταματάει δύο μέτρα πιο κάτω. Αφού έχεις κάνει τον σταυρό σου καμιά δεκαπενταριά φορές, δε πά’ να ’σαι άθεος, μαρξιστής ή ινδουιστής, τον προλαβαίνεις. Εδώ σε θέλω –τι κάμεις; Βγάζεις τον σουγιά από το εσωτερικό της αρβύλας και του κόβεις τα λάστιχα, ενώ θες να του κόψεις το λαρύγγι; Τον περνάς γενεές δεκατέσσερις, λες κι είσαι ληξίαρχος με ειδητική μνήμη; Ή προσπαθείς να κάνεις κάποιο είδος διαλόγου μαζί του, μπας και!