Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Τρία εκατομμύρια, διακόσιες εβδομήντα επτά χιλιάδες, τετρακόσια έντεκα ευρώ και δέκα επτά λεπτά (3.277.411,17), ήταν το τετραετές συμβόλαιο του ANINO BERMUDEZ VICTOR, το οποίο ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, λύθηκε πρόωρα. Μα είναι δυνατόν; Ποιός είναι ο ANINO; Είναι ο γνωστός ως....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Ολόκληρο το πόρισμα της κακοδιαχείρισης (;) στον ΠΑΟΚ


Καθίστε καλά, καθίστε αναπαυτικά, πάρτε βαθιές ανάσες, γιατί με αυτά που θα διαβάσετε στη συνέχεια, θα φρίξετε. Από πού να ξεκινήσει και πού να καταλήξει κανείς. Ώρα και όρεξη να 'χει, και θα ..
διαβάζει όλο το καλοκαίρι.
λέει το baladoros.com, που αποκαλύπτει ολόκληρο το πόρισμα ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών. Στο taxalia, δεν το διαβάσαμε, αλλά παραθέτουμε τα σχόλια του baladoros.com. To κείμενο που ακολουθεί δικό του,όπως και οι κρίσεις, εκτιμήσεις και χαρακτηρισμοί:
  
"Ειλικρινά, δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε όσα απίστευτα περλαμβάνονται στο πόρισμα της διαφθοράς, μετά την έρευνα που έγινε με εντολή της επιτροπής διαφάνειας, που κατ΄ απαίτηση των συνδεσμιτών δημιουργήθηκε για να ελέγξει τις λαμογιές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ... 

Είναι ασύλληπτα αυτά που γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια στην ΠΑΕ, κι έτσι εξηγούνται πώς χάθηκαν και βέβαια αποδεικνύεται ΠΟΥ πήγανε τα περισσότερα από τα 85 εκατομμύρια που βγήκαν από την τσέπη του λαού του ΠΑΟΚ, ή αποκτήθηκαν στην πλάτη του. 

Ένα πράγμα θα πούμε για όσους από τη διοίκηση Ζαγοράκη εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!"Χρυσή" κομπίνα στα σύνορα Ζημιά δισεκατομμυρίων

Σε πάνω από δέκα δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο υπολογίζονται τα διαφυγόντα έσοδα του ελληνικού Δημοσίου από τις εικονικές εισαγωγές εμπορευμάτων στην Ελλάδα από την Τουρκία.

Χιλιάδες φορτία με εμπορεύματα που περνούσαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα και είχαν ως προορισμό τη χώρα μας εκτελωνίζονταν μόνο κατά το 1/3, με το υπόλοιπο να εμφανίζεται ως εικονική εξαγωγή προς τη Βουλγαρία, και στη συνέχεια πωλούνταν «μαύρα» σε υπαίθριες αγορές σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι έρευνες του ΣΔΟΕ «έδειξαν» ότι το κύκλωμα που κινούσε τα νήματα και «μεταμόρφωνε» τα εμπορεύματα σε εξαγώγιμα δρούσε στο τελωνείο της Ορεστιάδας Έβρου.

Από άνδρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν ο διευθυντής του τελωνείου και ο προϊστάμενος του Τμήματος Δικαστικού του ίδιου τελωνείου, οι οποίοι κάθονται σήμερα το μεσημέρι στο εδώλιο του αυτοφώρου με τις κατηγορίες της απιστίας προς την υπηρεσία και της παράβασης καθήκοντος.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή τους ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό ενός φορτίου με υφάσματα την περασμένη Παρασκευή, για το οποίο διαπιστώθηκε ότι περνούσε

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Η αντίσταση άρχισε στα Σφακιά. Η Κρητη και παλι πρωτη

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ!“O Μικ Τζάγκερ και οι 4.000 κατακτήσεις του, ανεξαρτήτως φύλου”




«Some Girls», τραγουδούσε ο Μικ Τζάγκερ σε ένα άλμπουμ των Rolling Stones το 1978. Κορίτσια είχε πολλά ο σταρ του ροκ στα πενήντα χρόνια καριέρας του: Ανώνυμες φαν, θεές του τζετ σετ, μοντέλα, διάσημες καλλιτέχνες και σύζυγοι διασήμων υπέκυψαν στη γοητεία του ινδάλματος. Αλλά και διάσημοι άντρες (Νουρέγιεφ, Κλάπτον, Γουόρχολ) πέρασαν από το κρεβάτι του.

Σε μια βιογραφία που κυκλοφόρησε στην Αμερική με τίτλο «Mick, Sex and Rock and Roll, γραμμένη από τον δημοσιογράφο Κρίστοφερ Αντερσεν, γνωστό για τις έρευνές του για σταρ όπως η Λαίδη Di, η Μαντόνα, ο Μίκαελ Τζάκσον και οι Κλίντον, ανακαλύπτουμε ένα εντυπωσιακό πορτρέτο του σταρ από την πλευρά της κρεβατοκάμαράς του με διάδημες γυναίκες αλλά και άντρες.

Στα 68 χρόνια του, ο Μικ Τζάγγερ παρουσιάζεται σαν ένας Δον Ζουάν που συλλέγει αχόρταγα περιπέτειες. Ο ίδιος φέρεται να εκτιμά τις κατακτήσεις του σε 4.000.

Μικρός, ο Μικ είχε τις πρώτες ερωτικές του εμπειρίες με τους συμμαθητές του στο σχολείο, σύμφωνα με τον αμερικανό βιογράφο του. «Μια συνηθισμένη πρακτική στα αγγλικά σχολεία» δηλώνει ο ίδιος μέσα στο βιβλίο. Καλούσε κορίτσια στο πατρικό σπίτι για να δοκιμάσουν τα καλλυντικά που πουλούσε η μητέρα του. «Τρελαινόταν να του βάζω κραγιόν και μάσκαρα. Μου φαινόταν παράξενο αλλά διασκεδάζαμε σαν τρελοί» διηγείται ένα από τα κορίτσια.

Τα καλοκαίρια, στο Ντάρτφορντ, περιοχή του Κεντ όπου έμεναν οι γονείς του ο έφηβος Μικ κέρδιζε το χαρτζηλίκι του δουλεύοντας βοηθός στο νοσοκομείο της περιοχής. «Εκεί μια ιταλίδα νοσοκόμα που μόλις είχε έρθει στην Αγγλία στρίμωξε τον Μικ σε μια γωνιά και ανάμεσα σε σεντόνια, πετσέτες και λεκάνες τον έκανε να χάσει την παρθενιά του», αναφέρει ο βιογράφος του.

Ο ίδιος ο Μικ Τζάγκερ εξομολογείται στο βιβλίο ότι εμπνεύστηκε από την Μαίριλυν Μονρόε, από τον τρόπο που κινούσε τη λεκάνη της και σούφρωνε τα χείλη. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν είμαι στη σκηνή είμαι η Μαίριλυν» εξηγεί ο ίδιος.

Το βιβλίο αποδίδει στον Μικ Τζάγκερ πολλές αντρικές κατακτήσεις,

Όταν ο Κάφκα περιέγραφε πριν 100 χρόνια το πρόβλημα της γραφειοκρατίας στην Ελλάδα

Μπροστά στο Νόμο: Μία παραβολή για το επίκαιρο θέμα της γραφειοκρατίας στην Ελλάδα
ΓΡΑΦΕΙ  http://www.iefimerida.gr/blogger/mgatos
Γραφειοκρατικά συστήματα υπήρχαν ανέκαθεν σε διάφορες εποχές και λαούς και υπό διαφορετικές μορφές. Η διαφορά τους, όμως, από το γραφειοκρατισμό των σύγχρονων νεωτερικών κοινωνιών και κρατών πρόνοιας έγκειται στο γεγονός ότι ο τελευταίος επινοήθηκε ως αποτέλεσμα ενός γενικότερου αιτήματος εξορθολογισμού των κρατικών λειτουργιών και της σχέσης αυτών με τα μεμονωμένα άτομα. Με άλλα λόγια, απώτερος στόχος ήταν και είναι η διασφάλιση της ισότιμης αντιμετώπισης των ατόμων από το νόμο.
Το πώς ένας τέτοιος μηχανισμός καταλήγει να προσλαμβάνει απάνθρωπες διαστάσεις και αντί να εγγυάται και να προάγει το ατομικό συμφέρον μετατρέπεται σε ολέθριο μηχανισμό συντριβής του, αυτό δεν είναι καθόλου παράδοξο. Έχει να κάνει με την αποτυχία του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού, ο οποίος πίστεψε πως με τον τεχνολογικό εξορθολογισμό και την εκμηχάνιση των κοινωνιών, η σχέση του ατόμου με την εξουσία θα καθίστατο διαφανής, εκλογικευμένη, περισσότερο αμερόληπτη και ανθρώπινη.
Είναι γνωστό όμως τι συμβαίνει συνήθως με τους δρόμους που είναι στρωμένοι με αγνές προθέσεις..

Σπάνιες φωτογραφίες από τις φάλαινες Bryde [εικόνες]


Έχουν ασταθή χαρακτήρα και αλλάζουν συνεχώς πορεία. Ο λόγος για τις φάλαινες Bryde τις οποίες κατάφερε να συλλάβει ο φωτογραφικός φακός σε μια σπάνια στιγμή.
Ο φωτογράφος Αντι Μυρχ στάθηκε αρκετά τυχερός και βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος και συγκεκριμένα στις ακτές της Λα Παζ του Μεξικού.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ!


Η κρίση σκοτώνει τους Έλληνες



Ένας 44χρονος απελπισμένος δικηγόρος, πήδηξε σήμερα στο κενό από την ταράτσα τριώροφης οικίας στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Απόλλωνος 11 και άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο άτυχος άντρας, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν έμενε στην εν λόγω οικία, λίγο μετά τις 12:00 μπήκε από την είσοδο και κατευθύνθηκε στην ταράτσα από όπου και προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Ειρωνεία; Ο αυτόχειρας σήμερα, αν ζούσε-ο θάνατός του ήταν ακαριαίος-, θα γιόρταζε τα γενέθλιά του…

Την ίδια περίπου ώρα στην Καρδίτσα, οινοποιός έδινε τέλος στην ζωή του με καραμπίνα.
Μερικές μέρες νωρίτερα, ο 50χρονος, αδερφός καλλιτέχνη έπεφτε στο κενό, στο Παλαιό Φάληρο, ακολουθώντας το απονενοημένο διάβημα του 36χρονου που στις 12 Ιουνίου έπεσε από το μπαλκόνι του στα Σεπόλια, του 57χρονου που δύο μέρες μετά αυτοκτόνησε με το όπλο του στο Αγρίνιο και τους δύο άνεργους ναυτικούς από Κω και Άνδρο.
Όλες αυτές οι αυτοκτονίες έχουν κοινό παρονομαστή την οικονομική κρίση και είναι λίγα μόνο από τα εκατοντάδες περιστατικά, τους τελευταίους μήνες, με πρωταγωνιστές απελπισμένους ανθρώπους που έδωσαν τέλος στην ζωή τους καθοδηγούμενοι από την απελπισία μπροστά στο οικονομικό αδιέξοδο.
Στην Αττική, το ποσοστό των αυτοκτονιών αυξάνεται κάθε χρόνο κατά 10%. Οι ειδικοί μιλούν για «έκφραση αξιοπρέπειας ανθρώπων που είχαν μάθει να ζουν διαφορετικά. Που πέρασαν από την απογοήτευση στην απελπισία, στην κατάθλιψη και τελικά στην αυτοκτονία».
Επιμένουν ωστόσο ότι η οικονομική κρίση δεν είναι η αιτία αλλά η αφορμή που οδηγεί τους ήδη αποφασισμένους στο τέλος. «Είναι το χέρι που τους σπρώχνει στο κενό».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ήπειρος:Πόσοι από τους 242 Αλβανούς επιβάτες των ΚΤΕΛ, λέτε να είχαν κόψει εισιτήριο;

Οι 242 επιβάτες ταξίδευαν σε 6 ΚΤΕΛ, με προορισμό την πατρίδα τους...

Η μεταμεσονύχτια έρευνα του ΣΔΟΕ σε ΚΤΕΚ με προορισμό την Αλβανία, έκρυβε... λαβράκι, αφού οι ελεγκτές έστησαν μπλόκο στην ΕΟ Αγρινίου-Ιωαννίνων και μετά από έλεγχο ανακάλυψαν ότι σε έξι λεωφορεία με 242 επιβάτες, οι Αλβανοί ιδιοκτήτες δεν είχαν κόψει ούτε ένα εισιτήριο!
Σύμφωνα με το EpirusPost.gr σε λεωφορεία αλβανικών συμφερόντων, τα οποία πραγματοποιούσαν το δρομολόγιο Αθήνα-Κακαβιά-Τίρανα δεν είχε κοπεί ούτε ένα εισιτήριο, με αποτέλεσμα να παρακρατείται τόσο ο ΦΠΑ, αλλά και αποκρύπτεται ο φόρος εισοδήματος.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Σωθήκαμε , έκλεισε ο Πίου !!!

 Ελλην Φορολογούμενος
Είναι εκπληκτικό πως κάποιο δημιουργικό τμήμα μιας διαφημιστικής εταιρίας μέσω των διαφημίσεων εταιρίας κινητής τηλεφωνίας έδειξε μέσα σε 4 σποτάκια την σαπίλα και την αρρώστια που χτύπησε το ελληνικό ποδόσφαιρο . Για να μην καταλάβεις ή ηλίθιος θα είσαι ή από υπουργός και πάνω.
Ο αγαπούλας , ο κουκούλας κι ο Πίου που θέλει να βγάλει κανένα φραγκάκι και όλα όμορφα και αγγελικά .......
πλασμένα στη μόνη χώρα που θα μπορούσε να έχει ηγέτες τον Γιωργάκη, τον Κωστάκη , τον Αντωνάκη και τα άλλα παιδιά !!! την πιο όμορφη και αδικημένη χώρα του κόσμου , την ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας .

Το φοβερό μυστικό των Τούρκων κομάντος στα Ίμια

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Μεγάλη αποκάλυψη για τη νύχτα των Ιμίων

 Το φοβερό μυστικό των Τούρκων κομάντος στα Ίμια
 Προπομποί έκρηξης πολέμου στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ήταν οι 12 τούρκοι κομάντος που ανέβηκαν στα Ίμια τη νύχτα της μεγάλης κρίσης, εκτελώντας εντολές της παραστρατιωτικής οργάνωσης «Εργκενεκόν», των Τούρκων στρατηγών που ήθελαν να σύρουν τις δύο χώρες σε πόλεμο.
Η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη γίνεται μέσα από τις καταθέσεις δύο στρατηγών κατηγορουμένων για την οργάνωση «Εργκενεκόν» και τον σχεδιασμό πρόκλησης πολέμου στο Αιγαίο, με την κωδική ονομασία «Βαριοπούλα», που ήδη έχει οδηγήσει στη φυλακή 82 ανώτερους αξιωματικούς της Τουρκίας και ουσιαστικά αποτελεί τη μεγάλη νίκη του Ερντογάν στο στρατιωτικό κατεστημένο της Τουρκίας.
Τη νύχτα εκείνη της κρίσης στα Ίμια, στις 30 Ιανουαρίου 1996, όταν οι στόλοι Τουρκίας και Ελλάδας βρέθηκαν αντιμέτωποι μέσα στη θύελλα, οι αμερικανοί με τους δορυφόρους τους είχαν δώσει τα ακριβή στίγματα των πλοίων του ελληνικού στόλου στους Τούρκους.
Γι αυτό κι εκείνες τις ώρες, ο αμερικανός διαπραγματευτής των δύο χωρών κ. Χόλμπρουκ, είχε πει στον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Σημίτη ότι οι Τούρκοι μπορούσαν να βουλιάξουν τα ελληνικά πλοία σε τρία λεπτά και άρα η Ελλάδα έπρεπε να κάνει το πρώτο βήμα υποχώρησης.
Η συμφωνία των αμερικανών όμως για το γεγονός αυτό την ίδια ώρα με τους Τούρκους ήταν να μη στείλουν στρατιωτική δύναμη πάνω στα Ίμια.