Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

«Έκρηξη» της νόσου των Λεγεωναρίων φοβούνται οι επιστήμονες μετά το άνοιγμα των κτηρίων που ήταν κλειστά

        Τα κτήρια που είναι κλειστά πάνω από τρεις εβδομάδες θεωρούνται εστίες για τη νόσο των Λεγεωναρίων. Σχολεία, γυμναστήρια, εργοστάσια, ξενοδοχεία και εστιατόρια στην λίστα.
    Τα εμπορικά κτήρια, που είχαν κλείσει για εβδομάδες στην προσπάθεια για

Τα ψέματα του Πεκίνου για τον κορωνοϊό ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΨΕΜΑΤΑ!!!

Τα ψέματα του Πεκίνου για τον κορωνοϊό
       Είναι εξαιρετικά πιθανό, κατά το πρώτο κύμα εξάπλωσης του Covid-19 στην Κίνα, να προσβλήθηκαν τουλάχιστον 232.000 πολίτες στις κεντρικές επαρχίες της χώρας, δηλαδή τέσσερις φορές περισσότεροι από τις 55.000 που ανακοινώθηκαν επίσημα από το Πεκίνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!Ο Πέτσας ανακοίνωσε τη λειτουργία της υβριδικής ΕΡΤ που λειτουργεί από το… 2017! (video)

       Η πλατφόρμα υπάρχει από τις 4 Δεκεμβρίου του 2017 και το σχετικό θέμα είναι και στο site της ΕΡΤ
   

Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζει κάτι ως δικό της έργο, ενώ αυτό ήταν αποτέλεσμα προσπαθειών της προηγούμενης κυβέρνησης

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ Ο ΠΕΤΣΑΣ!!!



   Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε στο χθεσινό briefing τη λειτουργία της

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!Κλειστοί από τις 11:00 οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Ευαγγελισμός, λόγω συγκέντρωσης εκπαιδευτικών !!!μετρό!!!

μετρό Σύνταγμα κλειστός συλλαλητήριο
     Οι συρμοί θα διέρχονται από τους συγκεκριμένους σταθμούς χωρίς να κάνουν στάση
Μετά από εντολή της ΕΛΑΣ, κλείνουν την Παρασκευή (24/04), οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και στον Ευαγγελισμό, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ. Όπως έγινε γνωστό, πραγματοποιούν συγκέντρωση εκπαιδευτικοί.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Απάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα vouchers και το Σκοι...

Ριζοσπάστης

ΤΙ;ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ;;;TO ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΗς ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ!!!

Ηπειρωτικός Αγών

Στον επίσημο λογαριασμό της ΓΓΕΕ «ανέβηκε» άρθρο για τον Μαστοράκη και τον Ρουβά


Το πιθανότερο είναι πως ο διαχειριστής του επίσημου λογαριασμού της

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

«Βαθύτατα αντιδημοκρατική η κατάθεση του νομοσχεδίου με κλειστά σχολεία και χωρίς διάλογο»


«Βαθύτατα αντιδημοκρατική η κατάθεση του νομοσχεδίου με κλειστά σχολεία και χωρίς διάλογο»

    Ανακοίνωση - καταγγελία της ΟΛΜΕ για τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης στην εκπαίδευση
Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ σε προηγούμενη ανακοίνωσή του είχε έγκαιρα επισημάνει και προειδοποιήσει το Υπουργείο Παιδείας ότι θεωρεί απαράδεκτη την κατάθεση του νομοσχεδίου που αφορά τα μείζονα ζητήματα της εκπαίδευσης εν μέσω πανδημίας και  παράλληλα εχθρική πράξη προς τον  κλάδο μας.

Να παραμείνει η Κοινωνιολογία πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα


Να παραμείνει η Κοινωνιολογία πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα

Γράφει ο Εκπαιδευτικός ΠΕ78 Κοινωνικών Επιστημών Πατρώνης Γιάννης
     Η Κοινωνιολογία αποσύρεται από πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάτι που θα έχει συγκεκριμένες συνέπειες για τους μαθητές. Ας δούμε τι σημαίνει αυτό, ας δούμε τι θα λείψει από το γνωστικό πεδίο των μαθητών αν η Κοινωνιολογία αποσυρθεί από πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα, ρίχνοντας μια ματιά στο ίδιο το βιβλίο,

Β' ΕΛΜΕ Αθήνας: Να μην περάσει το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο - Κινητοποίηση στη Βουλή την Παρασκευή

Παρεμβάσεις ΔΕ: Όλοι μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά στις ...Ανακοίνωση
         Να μην περάσει το σαρωτικό αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο διάλυσης μορφωτικών και εργασιακών δικαιωμάτων και υπονόμευσης του Δημόσιου σχολείου!
    Κινητοποίηση - παράσταση εκπαιδευτικών σωματείων ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ
Παρασκευή 24/4 στη Βουλή 12.00    Μέσα σε συνθήκες πανδημίας, εγκλεισμού και απαγορεύσεων κυκλοφορίας και συγκεντρώσεων, με κλειστά σχολεία, το ΥΠΑΙΘ και η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα και θέτει σε δημόσια διαβούλευση το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο που αφορά όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
   Κύριοι άξονες του νομοσχεδίου είναι η τράπεζα θεμάτων σε όλες τις τάξεις του Λυκείου, η αύξηση του μέσου όρου προαγωγής/απόλυσης με τη βάση του 10, η αύξηση των εξεταζόμενων μαθημάτων, η επαναφορά της διαγωγής και η

Η απαραίτητη εδραίωση των κοινωνικών επιστημών στην Εκπαίδευση

Η απαραίτητη εδραίωση των κοινωνικών επιστημών στην Εκπαίδευση
      Η ενίσχυση του αναλυτικού προγράμματος με μαθήματα Κοινωνικών Επιστημών είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Για να κατανοούμε πως λειτουργεί η κοινωνία, να μην μένουμε απλοί παρατηρητές των κοινωνικών εξελίξεων και να είμαστε συνδιαμορφωτές τους

Luckiest People In The World.

Τσίπρας «πυροβολεί» Μητσοτάκη: Ομολογία αποτυχίας και ενοχής η απόσυρση του προγράμματος τηλεκατάρτισης

 Η σχετική ανάρτηση:
Alexis Tsipras
       Η κακήν-κακώς απόσυρση του προγράμματος της τηλεκατάρτισης από την κυβέρνηση, μετά από την ογκούμενη αγανάκτηση και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, συνιστά ομολογία αποτυχίας αλλά και ενοχής για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη.
    Ενοχής για το τεράστιο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα που σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών συνδέονται ευθέως με το ίδιο το κόμμα της ΝΔ.
    Η κυβέρνηση της ΝΔ βρήκε, καθώς φαίνεται, τη κρίση της πανδημίας ως ευκαιρία για να στήσει δουλειές εκατομμυρίων. Η απόσυρση μετά τη κατακραυγή, ωστόσο, δε λειτουργεί ως «κολυμβήθρα του Σιλωάμ».
    Οι Υπουργοί που παρέλαυναν νυχθημερόν από τα ΜΜΕ εκθειάζοντας το πρόγραμμα-φιάσκο και κουνώντας το δάχτυλο στους επιστήμονες θα πρέπει τουλάχιστον να ζητήσουν μια συγγνώμη από τον επιστημονικό κόσμο.
    Ο δε κ. Βρούτσης, όσο ακόμη βρίσκεται στη θέση του, τόσο μας φανερώνει ότι τη δουλειά την έστησε με συνευθύνη του Μεγάρου Μαξίμου.
    Ο κ. Μητσοτάκης δε μπορεί πια να κρύβεται πίσω από τα χάδια και τα λιβάνια των ΜΜΕ. Οφείλει να έρθει στη Βουλή και να απολογηθεί για το οικονομικό σκάνδαλο πρώτου μεγέθους που επιχείρησε να στήσει εν μέσω πανδημίας, υποτιμώντας τη νοημοσύνη του επιστημονικού κόσμου της χώρας.

Original Dance with the Devil Video Acapulco Mexico Palladium Mandars RS...

Google: Αφιερωμένο στην Ημέρα της Γης το σημερινό doodle

Τιμά με το δικό της τρόπο ολόκληρη τη Γη


Google: Αφιερωμένο στην Ημέρα της Γης το σημερινό doodle

    Ημέρα της Γης σήμερα και η Google την τιμά με ένα μοναδικό τρόπο περνώντας μέσα από το σημερινό της doodle ένα ξεχωριστό μήνυμα. Η Google τις προηγούμενες ημέρες αφιέρωνε κι από ένα ξεχωριστό doodle στους ανθρώπους που συνεχίζουν να εργάζονται και να μας εξυπηρετούν παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν σε όλο τον κόσμο.

Πονεμένος σκύλος πλυμμηρίζεται από δάκρυα - όταν μάθετε τον λόγο θα κλάψετε κι εσείς

Θα δαρκύσετε κι εσείς: Πονεμένος σκύλος πλυμμηρίζεται από δάκρυα - όταν μάθετε τον λόγο θα κλάψετε κι εσείς         Αυτό το Golden κλαίει από χαρά, από ανακούφιση αφού μόλις διασώθηκε από ακτιβιστές και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.
     Τα σκυλάκια ήταν “αποθηκευμένα” προκειμένου να πουληθούν στην αγορά για το κρέας τους, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ.
       Για να μην καταλήξουν στην αγορά, η ομάδα έδωσε μερικά χρήματα προκειμένου αυτά τα ζώα να αφεθούν ελεύθερα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κτηνιατρικό Κέντρο Dongfang του Knming στην Κίνα, προκειμένου να τα εξετάσει ένας κτηνίατρος πριν δοθούν για υιοθεσία
    Δυστυχώς, πολλά σκυλιά πωλούνται στη αγορά για το κρέας τους και ακόμα περισσότερα καταλήγουν εγκαταλελειμμένα και αδέσποτα. Αυτό το Golden Retriever κλαίει από ευγνωμοσύνη ή χαρά και δεν είναι το μόνο.

Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ!!!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΜΕ;ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΆ ΣΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΑΚΑΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!!!ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;

σκυλάκια που αγκαλιάστηκαν πριν την ευθανασία

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ ,ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΑ ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!!!ΟΛΟΙ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!!!ΦΩΤΙΑ-ΒΑΡΔΑ

Πως να μη χάνετε ΠΟΤΕ στο τσούγκρισμα των αυγών.

Dance With The Tsiodras (The Six O'Clock Rmx)

Κανένας και ποτέ δεν κατάφερε να κοροϊδεύει για πάντα όλους τους ανθρώπους

         Μια ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Αποστολέας της είναι ο Συντ/χος Πολ. Μηχανικός, Γιώργος Θεοφιλάκος.
Αξίζει να την παραθέσουμε:


«Πρωθυπουργέ μου,

Εσείς που γαλουχηθήκατε σε οικογένεια πολιτικών και είχατε μέντορα τον συγχωρεμένο πατέρα σας, ο οποίος σε 3 χρονια πρωθυπουργίας του σχεδόν διπλασίασε το χρέος της Ελλάδας.

Εσείς που επαίρεστε ότι κατέχετε 3 πτυχία και λέτε ότι αυτά είναι πιστοποιητικά αριστείας ικανά να σας κάνουν πρωθυπουργό.

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Επίκαιρη ερώτηση Αλ. Τσίπρα προς Κ. Μητσοτάκη περί «εξευτελιστικών προγραμμάτων ψευτοκατάρτισης»

Επίκαιρη ερώτηση Αλ. Τσίπρα προς Κ. Μητσοτάκη περί «εξευτελιστικών προγραμμάτων ψευτοκατάρτισης»
       Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με το φιάσκο των προγραμμάτων τηλεκατάρτισης για το επιστημονικό προσωπικό κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει την περασμένη Παρασκευή.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επίκαιρης ερώτησης:
    «Αθήνα, 21 Απριλίου 2020
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς: τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Πώς ο κορωνοϊός μόλυνε θαμώνες εστιατορίου – Ο ρόλος των κλιματιστικών

Πώς ο κορωνοϊός μόλυνε θαμώνες εστιατορίου – Ο ρόλος των κλιματιστικών
       Τα ρεύματα αέρα, ιδίως από τα κλιματιστικά, παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξάπλωση του κορωνοϊού σε κλειστούς χώρους, σύμφωνα με μια μικρή κινεζική επιστημονική έρευνα, που εξηγεί γιατί π.χ. σε ένα εστιατόριο μερικοί μόνο αλλά όχι όλοι οι πελάτες θα κολλήσουν

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ./WHO;

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ/WHO;

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ./WHO; 
Διεθνείς δεσμεύσεις και σχέσεις του Tedros Ghebreyesus 
με το Ίδρυμα Bill Gates, το Ίδρυμα Clinton, 
τον Dr. Fauci, την Κίνα και τις γενοκτονίες στην Αιθιοπία
Διαμεσολαβητής στη συνεργασία Bill Gates και Κίνας 
στη σύγκρουση για την παγκόσμια ηγεμονία
Το ξεσκέπασμα ενός ανθρώπου με αιματοβαμμένα χέρια 
της Senta Depuydt
Vaccine Impact, 17 Απριλίου 2020
Επιλογή-επιμέλεια κειμένων: Κλεάνθης Γρίβας

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Διεθνή Νέα Πανδημίας 20/4/2020 (Δύση vs Κίνα, διαμαρτυρίες σε ΗΠΑ, ανεξέ...

20 Απρίλη 1941. Ο προδότης στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει την παράδοση της Ελλάδας στους Γερμανούς

       Ήταν 20 τ’ Απρίλη του 1941 όταν ο αρχηγός της ελληνικής στρατιάς Ηπείρου Μακεδονίας, στρατηγός Γεώργιος Τσολάκογλου μαζί με τον  Παναγιώτη Δεμέστιχα και τον Γεώργιο Μπάκο, αφού πρώτα ξήλωσαν τον διοικητή Στρατιάς Ηπείρου Ι. Πιτσίκα που διαφωνούσε, υπέγραψαν στον φασίστα στρατηγό Josef «Sepp» Dietrich την παράδοση της Ελλάδας και την διάλυση  του τακτικού στρατού της.

Αυτό το υπερδιαφημισμένο ‘Μαζί’ δεν μάς χωράει όλους.


Πηγή: Ελενα Ακρίτα – f/b
        Διάβασα τις απόψεις δυο δημοφιλέστατων καλλιτεχνών που ισχυρίζονται ότι ο κορονοϊός είναι “ευλογία” κι ότι “ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας στο σπίτι μας”.
   Το γεγονός ότι και οι δυο μένουν σε μεγάλα σπίτια και σε προνομιούχες περιοχές σίγουρα βοηθάει την… ενδοσκόπηση. Κι αυτό είμαι σε θέση να το

Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας. Η ιστορική Δευτέρα του Πάσχα χωρίς αυτοκίνητα..

ΣΥΡΙΖΑ για φιάσκο τηλεκατάρτισης: Το θράσος των υπουργών της ΝΔ δεν έχει όριο

sooc          Με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις Άδωνη Γεωργιάδη και Γιάννη Βρούτση για το #Σκοιλ_Ελικικιου
     Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για τα λάθη στο πρόγραμμα κατάρτισης των επιστημόνων, αλλά και για τις «προκλητικές δηλώσεις των υπουργών του», ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η καραντίνα των Κρητικών του ΟΦΗ (20\4\20)

Να τον χαίρεστε τον υπερπρωθυπουργό!!!«Βόμβα» 70.000.000 ευρώ από τον όμιλο των Παραπολιτικών!

Βόμβα» 70.000.000 ευρώ από τον όμιλο των Παραπολιτικών!          Πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψει κάποιος, όταν δεν είναι δικά του; Προφανώς απεριόριστα, ιδίως εάν έχει έναν καλό «φίλο», εφοπλιστή και μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος με μεγάλη προθυμία τον βοηθάει… όποτε χρειαστεί.
          Πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψει κάποιος, όταν δεν είναι δικά του; Προφανώς απεριόριστα, ιδίως εάν έχει έναν καλό «φίλο», εφοπλιστή και μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος με μεγάλη προθυμία τον βοηθάει… όποτε χρειαστεί.

   Ο Άνταμ Σμιθ, ο οικονομολόγος και ηθικός φιλόσοφος, ο οποίος έθεσε τα

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ!!! Γιατί Κοινωνιολογία;

Γιατί Κοινωνιολογία;

       «Η Κοινωνιολογία δύναται να συμβάλλει στην καλλιέργεια της κριτικής σκέψης των μαθητών»
     Με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα κι ειδικότερα την επαναφορά του μαθήματος των Λατινικών σε αντικατάσταση της Κοινωνιολογίας, θα ήθελα, ως μαθητής της Γ’ λυκείου κι υποψήφιος των πανελλαδικών εξετάσεων του τομέα ανθρωπιστικών σπουδών, να εκφράσω κάποιες απόψεις γύρω από το θέμα.

Απίστευτο - Ο σκύλος στην κηδεια του αφεντικού του



       Μια ακόμα ιστορία που επιβεβαιώνει πως ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου.

   Ο
συγκεκριμένος σκύλος ακούει στο όνομα “Λάκης” και είχε να δει το
ηλικιωμένο αφεντικό του, περίπου δυο μήνες, αφού νοσηλευόταν με σοβαρό


ΑΝΑΣΤΑΣΗ 2020 ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ!!!ΔΩΣΕΕΕΕ!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ???ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΥΝΩΝΣΤΙΣΜΟΣ!!!ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΡΟΝΑΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!!!Επεισόδια στον Κορυδαλλό - Επιτάφιος (2)

Πασχαλινή ομελέτα.

Γράφει ο mitsos175

      Αφού “κάναμε εκκλησίες τα σπίτια μας” δε χρειάζεται να πληρώσουμε ξανά ΕΝΦΙΑ. Οι ιεροί χώροι εξαιρούνται.

    Φώτα το βράδυ είδα, αλλά πολλούς στα μπαλκόνια με λαμπάδες να ψέλνουν, δεν είδα.
6 διαμερίσματα σε 30 πολυκατοικίες! Χριστιανοί: Πλέον οι πιο σπάνιοι

Μέχρι πότε θα αναθέτουμε σε άλλους να καθορίζουν την ζωή μας, χωρίς εμάς και εναντίον μας;.

Του Γιώργη Γιαννακέλλη
      Δεν ξεκινάει απλώς από σήμερα μια καινούρια βδομάδα, αλλά μπαίνουμε σε μια εποχή που μέχρι τώρα δεν είχαμε συνειδητοποιήσει –λόγω του εφιάλτη του κορονοϊού- πόσο δραματική θα είναι για τους ανθρώπους της τάξης μας.

Να μην τους αφήσουμε να παίξουν στα ζάρια ανθρώπινες ζωές

Βαθύ Κόκκινο | Να μην τους αφήσουμε να παίξουν στα ζάρια ...        Ακούγαμε πρωί-πρωί γνωστό δεξιό (έως ακροδεξιό) δημοσιογράφο να διατυμπανίζει από ραδιοφωνική συχνότητα: «στην Αθήνα στο φούρνο, στο χωριό στη σούβλα»! Τι έγινε, ρε παιδιά; Δεν είπαμε απαγορεύεται το σούβλισμα του αρνιού, επειδή αποτελεί αφορμή για σούρτα-φέρτα και κάθε είδους «κολλητιλίκια»;

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ DELIVERY ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 19/4/2020

Μαύρο πουλί με κίτρινη μύτη

Μαύρο πουλί με κίτρινη μύτηΚΟΤΣΥΦΑΣ, 1971, ΚΟΛΙΝ ΣΕΛΦ 
Αρχοντία Κάτσουρα
       Οι ήχοι αυτοί ήταν γνωστοί. Δεν μπορεί να έκανε λάθος. Ηχοι εξοχής, άνοιξη, γαλήνη σαν αυτή που είχε καιρό να αισθανθεί. Αν έκλεινε τα μάτια της, ίσως και να μύριζαν λουλούδια του αγρού.
    Μα πώς μπορεί να ήταν αλήθεια; Μέσα στην πόλη, την έστω φαινομενικά
«Οι δημοκρατίες πεθαίνουν από μέσα διότι οι καλοί σιωπούν και οι αδύναμοι παραδίνονται»

Μαζική διαμαρτυρία για τη «σωτηρία της δημοκρατίας» στο Ισραήλ


Μαζική διαμαρτυρία για τη «σωτηρία της δημοκρατίας» στο Ισραήλ        AP Photo/Oded Balilty 
efsyn.gr
         Πλήθος ανθρώπων διαδήλωσαν χθες βράδυ στο Τελ Αβίβ ενάντια στις συνεχιζόμενες συνομιλίες ανάμεσα στον δεξιό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, που αντιμετωπίζει ποινική

Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Άμα περάσει τούτο δω - Μανώλης Μητσιάς ( Λίαν επίκαιρο)

Ο «πανδημικός» χορός των απευθείας αναθέσεων και των χορηγιών

Ο «πανδημικός» χορός των απευθείας αναθέσεων και των χορηγιών © Konstantinos A | Dreamstime.com 
   H καραντίνα μπορεί να σώζει ζωές όμως μάλλον δεν σώζει ούτε το δημόσιο ταμείο ούτε πολύ περισσότερο τη διαφάνεια.
     ⇒ 190 εκ ευρώ μοιράζονται μέσω μεσαζόντων στα ΚΕΚ (Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης) προκειμένου εκείνα με τη σειρά τους να τα

Ψήφισμα μηχανικών για τη «φαρσοκωμωδία με τα voucher»

Ψήφισμα μηχανικών για τη «φαρσοκωμωδία με τα voucher»

Το ψήφισμα αναφέρει:

       Εμείς που υπογράφουμε το κείμενο, ενεργοί μηχανικοί, αυτοαπασχολούμενοι που παρακολουθούμε την επικαιρότητα και επιθυμούμε δικαιοσύνη, διαφάνεια και σεβασμό στα χρήματα των φορολογούμενων,

Καμία πατρίδα για την τρίτη ηλικία

Καμία πατρίδα για την τρίτη ηλικίαΔήμητρα Αθανασοπούλου 


       Στην «Μπαλάντα του Ναραγιάμα», μια 70χρονη ανεβαίνει στην κορυφή ενός βουνού για να ξεψυχήσει, με απώτερο στόχο ο θάνατός της να επιτρέψει την επιβίωση ενός νεότερου και πιο παραγωγικού μέλους της κοινότητας. Το φιλμ του Σοχέι Ιμαμούρα αναφέρεται σε μια παλαιά ιαπωνική πρακτική που

Ανάσταση Νέος Κόσμος 2020!!! ξανα Δώσε!!!

Ανάσταση Νέος Κόσμος (Αθήνας)2020 με μολότωφ!!!Δώσε!!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΧΑΛΑΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!Evolution Of Cars 1880 - 2019

Εικόνα
Εικόνα

Babis Batmanidis Company "Πανικός"...καραντίνα version

https://pbs.twimg.com/media/EVx-RsaXsAAmEoL?format=jpg&name=small

ΔΔΔΔΔΔΔΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Εικόνα

Έφτασε στην Ελλάδα το κύπελλο Κόρατς

Εικόνα

Χριστός Ανέστη σε μια Αθήνα πιο συγκλονιστική από ποτέ

To "Χριστός Ανέστη" σε διάφορες γλώσσες.