Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Υπουργείο (Παιδείας) Ανθρωποφαγίας

 

του Παναγιώτη Λιαγκριδώνη*

     Εν μέσω καραντίνας (δεύτερης), το υπουργείο Παιδείας (???) προωθεί σε συνεννόηση με τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στις σχολές. Ελάχιστη βάση εισαγωγής, μειωμένο αριθμό επιλογής σχολών στο μηχανογραφικό,δύο φάσεις δήλωσης του μηχανογραφικού και πολλά πολλά άλλα.

Η Johnson & Johnson έκανε τους Αμερικάνους ναρκομανείς!

opioid-prescription-bottles

      Πολύ, μα πολύ σοβαρή υπόθεση αποδεικνύεται η υγεία για να την διαχειρίζονται οι φαρμακευτικές εταιρείες! Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από την ιστορικής σημασίας απόφαση που έλαβε το δικαστήριο της Οκλαχόμας πριν λίγους μήνες, εναντίον της φαρμακευτικής εταιρείας Johnson & Johnson.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Αλήτης Αλητης!!!Τι ψηφίσατε ρε???Χ. Θεοχάρης: «Σε ζηλευτή θέση η Ελλάδα στους θανάτους από την πανδημία»

Ματωμένα βήματα. Από την Κρήτη ως τον Χορτιάτη!!!

Του Γιάννη Σκαλιδάκη, Διδάσκοντος στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης - History

Kατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα, και ειδικά από το1943, παραστρατιωτικές ομάδες όπως του Φριτς Σούμπερτ και σχηματισμοί του δωσίλογου ελληνικού κράτους όπως τα Τάγματα Ασφαλείας απέκτησαν ευρύτερη ευχέρεια κινήσεων από τις κατά τόπους γερμανικές μονάδες, δηλαδή άδεια για ανεξέλεγκτες σφαγές και πλιάτσικο.

Αμαχοι και γυναικόπαιδα ήταν θεμιτοί στόχοι

Η χώρα είχε κηρυχτεί εμπόλεμη ζώνη και επομένως με τη ναζιστική λογική όλοι οι κάτοικοι, άμαχοι και γυναικόπαιδα, ήταν θεμιτός στόχος αφού καταγράφονταν ως «ληστές» και τα χωριά τους ως «ληστοχώρια»

Ο ταξικός-πολιτικός χαρακτήρας του κορωνοϊού και το αθώο "πάτα το κι έφυγε", που βάπτισαν "click away"...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ίσως συμβεί να στερηθώ την ελευθερία μου.
Αλλά μόνον όταν σβήσετε τον πολιτισμό μας,
τις παραδόσεις μας και τα ήθη μας, την...

ιστορία μας,
θα μπορείτε να πείτε ότι με φυλακίσατε.
Μέχρι τότε θα ζω με τη λατρεία της μνήμης του ποιος είμαι,
από που έρχομαι και που θέλω να πάω!

Ιταλία, Μιλάνο, 12 Δεκέμβρη 2020, το κέντρο της πόλης του Μιλάνο τίθεται στον "Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας" στις ζώνες επιτήρησης με "κίτρινο" χρώμα και ταυτοχρόνως το "πάτα το κι έφυγε", δηλαδή το περίφημο "click away".

Ο φετινός στολισμός του Μπακογιάννη θα κοστίσει 800.000 ευρώ γιατί τα περσινά φωτάκια… «κάηκαν»

520
      Ο δήμαρχος Αθηνών θέλει να ζήσει για ακόμα μια χρονιά τα «δικά» του παραμυθένια Χριστούγεννα

    Όπως οι περισσότεροι στην γαλάζια παράταξη έτσι και ο Κώστας Μπακογιάννης, απέδειξε με σημερινή του συνέντευξη ότι μάλλον «ζει σε ένα άλλο σύμπαν», γεμάτο λαμπιόνια και χρώματα, χωρίς την απειλή και τη μάχη της πανδημίας.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ! ΓΙΑΤΙ ο Κ. Μητσοτάκης ζήτησε «συγγνώμη» από τον Ν. Φίλη...


      Με μια συγγνώμη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, μετά μια έντονη αντιπαράθεση που είχαν οι δυο τους κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, έληξε το επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες.

 Τώρα πείτε την αλήθεια, μεταξύ μας είμαστε... Αν ο Κυριάκος δεν είχε γεννηθεί Μητσοτάκης, υπήρχε περίπτωση να τον ψηφίσει κανείς και να του εμπιστευτεί τη χώρα;

Ο "Βασιλιάς" και οι αυλικοί του. Αυτούς ψηφίσατε. Σαδιστές, Νάρκισσοι, τραμπούκοι, ρατσιστές. #Μητσοτακη_καθαρμα #ΝΔ_ξεφτιλες #κυβερνηση_τσιρκο

Εικόνα

Ποια είναι αυτή η Έλενα Ακρίτα;

Η Έλενα Ακρίτα
(EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΓΓΟΣ)

   Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ της  Έλενας Ακρίτα, της οποίας το άρθρο στα Νέα, όπου εργαζόταν, κόπηκε χωρίς αιτιολογία, δεν είναι μοναδική. Απλώς έκανε τόσο θόρυβο λόγω της δημοσιότητας που έχει η αρθρογράφος. Και, φυσικά, την εντολή δεν την έδωσε ο διευθυντής της εφημερίδας. Ο διευθυντής, ως καλός «τροχονόμος», απλώς ενημέρωσε τον κ. Βαγγέλη κ.λπ. κ.λπ.