Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ukraine On Fire - Oliver Stone documentary (2016) (Δείτε το και μετά μιλήστε,είναι με αγγλικους υποτιτλους)

Παχύσαρκο το 13% του παγκόσμιου πληθυσμού - 15,5% το ποσοστό στην Ελλάδα

Παχυσαρκία ορίζεται ως η νόσος του ενεργειακού μεταβολισμού, στην οποία υπάρχει παθολογικά αυξημένη συσσώρευση λίπους στο ανθρώπινο σώμα, σε σημείο ώστε να αποτελεί κίνδυνο για την υγεία.

Παχύσαρκο το 13% του παγκόσμιου πληθυσμού - 15,5% το ποσοστό στην Ελλάδα
Bigstock
Εκτιμάται ότι παγκοσμίως το 13% του ενήλικου πληθυσμού είναι παχύσαρκο. Στην Ελλάδα, ο επιπολασμός υπερβάλλοντος σωματικού βάρους για τον ενήλικο πληθυσμό εκτιμήθηκε στο 32% ενώ ο επιπολασμός της παχυσαρκίας εκτιμήθηκε στο 15,5%.

Ο Όλιβερ Στόουν για την Ουκρανία: «Πριν βγάλετε συμπεράσματα, διαβάστε τα γεγονότα»

Ο Όλιβερ Στόουν για την Ουκρανία: «Πριν βγάλετε συμπεράσματα, διαβάστε τα γεγονότα»
Ο Όλιβερ Στόουν με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο ΑP Photo

Ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν δεν χρειάζεται συστάσεις, ούτε για το κινηματογραφικό του έργο αλλά ούτε και για την πολιτική του στάση.

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει το έργο του, από την αρχή μέχρι σήμερα, αυτό είναι η αντι-ιμπεριαλιστική του σκοπιά και η κριτική του στάση στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

Ο Στόουν υπηρέτησε στο Βιετνάμ, όπου και διακρίθηκε και όταν επέστρεψε πήγε σε σχολή κινηματογράφου, αποφασισμένος όπως φάνηκε, να μεταφέρει την εμπειρία του στο σινεμά. Με το δικό του τρόπο. Κατά καιρούς έχει προκαλέσει

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Απαντώντας στον Μητσοτάκη ο οποίος επιχειρεί να πλαστογραφήσει την ιστορία, κάνοντας αντικομμουνιστικά κηρύγματα.

Του Γ. Γ.

Επειδή δεν μείναμε καθόλου ικανοποιημένοι από την απάντηση που έδωσε σήμερα ο "Ριζοσπάστης" στην λάσπη που έριξε χτες, μιλώντας από το βήμα της βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενάντια στο σοβιετικό καθεστώς και τον ίδιο τον Στάλιν, να γράψουμε κάποια πράγματα. 

Ενημερωτικά και για να αντιληφθεί ο αναγνώστης σε ποιο σημείο της ομιλίας του πρωθυπουργού αναφερόμαστε, τον παραπέμπουμε στο ρεπορτάζ του σημερινού "Ρ" και ειδικά στο σημείο που

Νταής χτυπούσε αλύπητα την γυναίκα του την ώρα που το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει

Την απόλυτη φρίκη έζησε μια γυναίκα η οποία κακοποιήθηκε με άγριο τρόπο μέσα στο αυτοκίνητο του συντρόφου της και μάλιστα μπροστά στο μωρό της. Μάλιστα, η γυναίκα και το παιδί της γλίτωσαν ως εκ θαύματος, αφού ο άντρας ο οποίος την χτυπούσε αλύπητα την ώρα που το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει, έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ.

Ξαναδε'ιτε το βίντεο με τον αλήτη που έχετε ψηφίσει και μας διοικεί,παλιοζώα(κρίμα για α ζώα,αλλά ειναι έκφραση),που δεν ξέρετε τι ψηφίζετε!!!Aριστεια., Γλέντια, Μεθύσια, στην υγεία των κορόιδων

Mάχη για τη ζωή δίνει 9χρονος που πυροβόλησαν Ουκρανοί - Τραυματίες και τα αδέλφια του

Mάχη για τη ζωή δίνει 9χρονος που πυροβόλησαν Ουκρανοί - Τραυματίες και τα αδέλφια του
Η μητέρα των παιδιών ήταν από την Ουκρανία, ενώ ο πατέρας είναι Τούρκος.

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε οικογένεια με παιδιά δέχθηκε πυρά στη Χερσώνα

Μάχη δίνουν οι γιατροί για να σώσουν ένα 9χρονο αγόρι που τραυματίστηκε από πυρά Ουκρανών.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

28/2/1948 - 1/3/1948 Σφαγή στην Μακρόνησο. Ένα απ’ τα μεγαλύτερα Μοναρχοφασιστικά εγκλήματα

Ένα απ’ τα μεγαλύτερα  Μοναρχοφασιστικά εγκλήματα συνέβη στο διάστημα  28/2/1948 - 1/3/1948 στην Μακρόνησο με θύμα εκατοντάδες δημοκρατικούς και κομμουνιστές φαντάρους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε εκδώσει την 1η Μάρτη του 1948 το υπουργείο Στρατιωτικών:
«Την 29η Φεβρουαρίου άνδρες του Στρατοπέδου Μακρονήσου εις το οποίον υπηρετούν οι επικίνδυνοι κομμουνισταί, κατά τη διάρκειαν της θρησκευτικής τελετής, επετέθησαν κατά της φρουράς του Στρατοπέδου προς αφοπλισμόν της. Η τελευταία, αμυνομένη, έκαμε χρήσιν των όπλων και η τάξις απεκατεστάθη. Απώλειαι στασιαστών 17 νεκροί και 61 τραυματίες. Εκ των ημετέρων, 4 τραυματίαι διά λιθοβολισμού. Οι τραυματίαι μεταφέρονται εις το Στρατιωτικόν Νοσοκομείον»

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική και την αποκαλύπτει ο παράνομος «Ριζοσπάστης» στις 12 Μάρτη 1948:

Coco-vikou fights for other's pride 🏳️‍🌈✊@To_Lenio

_Τα παιδιά θα μείνουν νηστικά γιατί κανείς δεν μερίμνησε για διαγωνισμό/ανανέωση συμβάσεων, αλλά μη σκατε στείλαμε όπλα στην Ουκρανία.


Μητσοτάκη γαμιεσαι ,

 
καλό μήνα οι υπόλοιποι.Image

 Image



Fox News: Απάτη ο «ηρωισμός και η θυσία των Ουκρανών» στο Νησί του Φιδιού

Το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο Fox news, καταρρίπτει μία από τις μεγαλύτερες ψευδείς ειδήσεις που διέδωσε η προπαγάνδα του Ζελένσκι στην Δύση. Μιλάμε φυσικά για την υποτιθέμενη θυσία των 13 ουκρανών πεζοναυτών στο νησί του φιδιού, οι οποίοι προτίμησαν να θυσιαστούν αντί να παραδοθούν στους ρώσους. Είχε κυκλοφορήσει μάλιστα το σχετικό βίντεο όπου οι πεζοναύτες έλεγαν στους Ρώσους να «πάνε να γ@μηθούν»!

Μεθυσμένη εξουσία ή διαφορετικά τόσο ανόητοι ή τόσο ασύδοτοι είναι κάποιοι απ' τους εξουσιαστές και δεν παίρνουν κανένα μέτρο αυτοπροστασίας; (Βίντεο)

Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ανθρώπινα πάθη που έχουν κάποιοι εξουσιαστές. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αναφέραμε μια αποκλειστική πληροφορία που είχαμε πριν κάποιες μέρες, για ένα σπαρταριστό επεισόδιο στο καφενείο του κοινοβουλίου, με πρωταγωνιστή μια βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος -η οποία σημειωτέον πιπιλάει φασισμό- τύφλα στο μεθύσι.

Αφού όμως η φίλη και καθημερινή επιστολογράφος μας, την οποία συναντάμε στο twitter σαν marka2, μπήκε στην διαδικασία να μας στείλει το παρακάτω βιντεάκι, με πρωταγωνιστή τον σουρωμένο Σίμο Κεδίκογλου και κάποια διαδικτυακά σχόλια που το συνοδεύουν να γράψουμε κάποια πράγματα. 

Εισβολή στην Ουκρανία / Υπό ασφυκτική πίεση το Κίεβο -Κομβόι 64 χιλιομέτρων με ρωσικές δυνάμεις - Live Blog

Υπό πολιορκία βρίσκεται το Κίεβο ενώ σκληρές επιθέσεις εξαπέλυσαν όλη τη νύχτα οι ρωσικές δυνάμεις στο Χάρκοβο και την πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ένα κομβόι 64 χιλιομέτρων με εκατοντάδες τεθωρακισμένα οχήματα, άρματα μάχης και αυτοκινούμενα πυροβόλα των Ρώσων κινούνται προς το Κίεβο.

Ο πρώτος γύρος διαπραγματεύσεων έληξε χωρίς φως στο τούνελ του πολέμου και είναι ερώτημα εάν θα υπάρξει άμεσα και δεύτερος γύρος συνομιλιών.

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Τρομερές καταγγελίες στελέχους της ΝΔ: Εμπλέκει ευθέως το Μαξίμου

Τρομερές καταγγελίες στελέχους της ΝΔ: Εμπλέκει ευθέως το Μαξίμου 

Για τα όσα συνέβησαν πριν και μετά τις εκλογές του 2019 στον Πειραιά καταγγέλλει τη ΝΔ και στέλνει ακόμα και εξώδικο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η υποψήφια βουλευτής Ζωή Ρούσσου (πρώτη αναπληρωματική στην Α’ Πειραιώς και Νήσων).

Καλεί μάλιστα τον Πρωθυπουργό «να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες» για να επιλυθεί άμεσα η «ζοφερή κατάσταση εντός της Ν.Δ., που δεν υπάρχει λόγος να δημοσιευθεί, αλλά είναι απαραίτητο να επιλυθεί άμεσα!»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Μήνυμα Πούτιν στους Έλληνες - Έτσι εξηγούνται όλα

Από το twiter!!!

Image

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ με Fake NEWS από το ΣΚΑΙ - ΤΙ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΕΣ | Soureal TV ΤΟ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΟ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΟ ΦΑΣΙΣΤΩΝ!!!ΤΟ Κ Ω Λ Ο Κ Α Ν Α Λ Ο!!!ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!

Να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Καμία εμπλοκή της Ελλάδας

 Να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Καμία εμπλοκή της Ελλάδας

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία

Καμία εμπλοκή της Ελλάδας

Ειρήνη και Φιλία των λαών!

Η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αποτελεί καταλύτη αντιδραστικών εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο, φέρνει πιο κοντά την απειλή του πολέμου και των πυρηνικών και είναι απολύτως καταδικαστέα. Πρόκειται για ένα ακόμα σημάδι των άγριων αντιπαραθέσεων και του αδυσώπητου ανταγωνισμού ανάμεσα στις μεγάλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις (ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, ΕΕ, Ρωσία, Κίνα), ώστε να δημιουργηθούν νέα γεωπολιτικά, γεωστρατηγικά και οικονομικά δεδομένα που θα τους εξασφαλίζουν δύναμη και εξουσία, κέρδη για τα μονοπώλια τους και την βιομηχανία όπλων, με θύματα πάντα τους λαούς.

Αννα Διαμαντοπούλου: Η Εύα Μπράουν της Κοζάνης!


Μια "τσουκνίδα" που υπάρχει διαχρονικά στον συστημικό "περιβόλι", όποια εξουσιαστική κλίκα και να τον διαχειρίζεται είναι η "Αννα της φωτοτυπία", 

Προφανώς μιλάμε για την Α. Διαμαντοπούλου, εκλεκτή όλων των τελευταίων

Αποκαλυπτικη ανάρτηση απο κάτοικο στη Μαριούπολη στην Ουκρανια για Ουκρανούς Ναζί

Από την φίλη Olia Klioueva , Ρωσίδα της Μαριούπολης :

“Απευθύνομαι στους “ειρηνηστες” και πονόψυχους που έχουν κατακλύσει το FB τελευταία μέρα. Επειδή μάλλον οι περισσότεροι έχουν παρωπιδες στα μάτια η κατέχουν πολύ επιλεκτική μνήμη, θα σας υπενθυμίσω. Ξέρετε, αγαπητοί, ο πόλεμος δεν ξεκίνησε χθές, ο πόλεμος κρατάει 8 χρόνια τώρα, πέρα το ότι μέχρι τώρα δεν σας ενδιέφερε καθόλου.

Ο ωμός Πούτιν...


...και πώς τον "όπλισαν" οι "τυφλοί" της Δύσης…
Το 1989 κατέρρευσε το Τείχος του Βερολίνου, χαρές και πανηγύρια σε όλο τον ελεύθερο κόσμο. Το 1991 διαλύθηκε η Σοβιετική Ενωση. Η νίκη των Δυτικών ολοκληρωνόταν.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Παλαιότερα άρθρα για τους νεοναζί της Ουκρανίας και έλληνες ομογενείς που είχαν μπει στο στόχαστρό τους

 Ακολουθούν αποσπάσματα ελληνικών άρθρων στις αρχές του 2014 για τους Νεοναζί της Ουκρανίας…

ΜΜΕ 2014 ΟΥΚΡΑΝΙΑ

“Ουκρανία: Οι νεοναζί με την ανάποδη σβάστικα, τις αλυσίδες και τα τσεκούρια που απειλούν και τους Έλληνες εκεί”

Έγραφε το iefimerida.gr στις 27/02/2014