Είναι ο ανηψιός του Θωμά Σαμαρά φίλου και συμμαθητή μου!!!
Να είναι πάντα υγιής και να προσφέρει στην πατρίδα,φυσικά πρέπει να του δίνει και η πατρίδα τα εχέγγυα!!!
Είναι ο ανηψιός του Θωμά Σαμαρά φίλου και συμμαθητή μου!!!
Να είναι πάντα υγιής και να προσφέρει στην πατρίδα,φυσικά πρέπει να του δίνει και η πατρίδα τα εχέγγυα!!!
Νέα τροπή αποκτά η υπόθεση του ξυλοδαρμού του αναπληρωτή καθηγητή της ΑΣΟΕΕ Αναστασίου Δράκου, που συνέβη νωρίτερα, όταν δέκα περίπου άτομα εισέβαλαν και τον κτύπησαν την ώρα του μαθήματος σε αμφιθέατρο της σχολής. Μάλιστα κάποιοι φοιτητές προσπάθησαν να τον προστατεύσουν με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση και αυτοί.
Ας ξεκινήσουμε από κάτι βασικό. Το να γαμιέσαι είναι κάτι καλό (με ισότιμη την παθητική φωνή, ως γεγονός συλλογικής απόλαυσης).
Κακό είναι η επανανοηματοδότηση της πράξεως του έρωτος (που θα έλεγε και ο Άδωνις).
Η βίαιη, χουλιγκάνικη εκδοχή που ευδοκίμησε κυρίως στα γήπεδα, όπου «οι από δω γαμούν τους από κεί».
Σ' αυτό θα μας βοηθήσει ο "θησαυρός" μας, το αρχείο που υπάρχει δηλαδή στον ιστότοπο μας.
Σε ανύποπτο χρόνο, λοιπόν, γράφαμε για το πώς είχε εξελιχθεί ένας αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ του δημοσιολόγου, στον οποίο αύριο δίνει συνέντευξη ο πρωθυπουργός και στον ιδιοκτήτη ΜΜΕ., Γιάννη Αλαφούζου. Κι όλα αυτά με αντικείμενο ποιος ήταν ο πιο ευνοημένος, με το αζημίωτο φυσικά στην προώθηση των συμφερόντων της φαρμακοβιομηχανίας Novartis.
Αισθάνθηκα μια αφόρητη αηδία για το πρόσωπο του γενίτσαρου υπουργού διαβάζοντας τώρα την ανάρτηση που έκανε στο f/b για να μας πει ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να επισκεφτεί την ομιλούσα γλάστρα του Προεδρικού Μεγάρου και να την ενημερώσει ότι έστειλε την ένστολη αλητεία του να εκτονώσει μια κατάληψη που υπήρχε για 34 ολόκληρα χρόνια στο ΑΠΘ. Κι αυτό το κάθαρμα υπήρξε για ένα φεγγάρι γραμματέας του Κ.Σ της ΚΝΕ.
Σε μια περίοδο που η εκπαιδευτική κοινότητα βρίσκεται σε αναβρασμό και το κύμα των καταλήψεων των σχολείων σαρώνει πολλές περιοχές της χώρας ως αντίδραση στην εγκληματική κυβερνητική πολιτική που απειλεί την υγεία (ψυχική και σωματική) και τη ζωή όλων, οι πλειοψηφίες των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών αδρανούν ή ανέχονται αυτή την πολιτική.
Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο χρόνια τώρα ο κλάδος και η Ομοσπονδία έχουν προτάξει μια σειρά από σωστά και δίκαια αιτήματα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, όμως η πλειοψηφία τη ΟΛΜΕ (ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΚ – ΠΕΚ) χωρίς καμία συζήτηση στο ΔΣ αποφασίζει και διατυπώνει θέσεις σαν κι αυτή που
Όπως ανέφερε στο MEGA, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, η αστυνομικές αρχές συνδέουν τον ξυλοδαρμό με μια εκκρεμή δικαστική έρευνα.
Πρόκειται για υποθέσεις, τοκογλυφίας και σεξουαλική εκμετάλλευσης ανηλίκων.
Τι ζούμε ρε παιδιά; Αυτά που παρακολουθούμε μας αφήνουν άναυδους! Την μια κραγμένος ακροδεξιός δημοσιογράφος του Αλαφούζου, να παρουσιάζεται ότι νόσησε από κομμουνιστικό μικρόβιο, την άλλη μια δεξιά δημοσιολόγος που έχει χαρακτηριστεί "Νεοφιλελές κανίβαλος", παραδίπλα ευρωβουλευτής της Ν.Δ., και καπάκι η έντυπη ναυαρχίδα της συντηρητικής παράταξης, να ρίχνουν σβουριχτές φάπες στην κυβέρνηση και στον Αδωνη, σε κάνουν να λες "δεν αντέχετε τόση απόλαυση"
Αμερικανικό ράπισμα κατά της Τουρκίας.
Ένα άρθρο – κόλαφος του Gatestone institute αποκαλύπτει μια φρικτή υπόθεση, που όμως ταυτίζεται με χιλιάδες παρόμοιες…
Η Garibe Gezer, Κούρδισσα πολιτικός που κρατείτο φυλακισμένη σε απομόνωση στην Τουρκία, πέθανε πρόσφατα στη φυλακή μετά από μήνες βασανιστηρίων και βιασμών.
Τι έχουμε να κερδίσουμε μαθαίνοντας να γράφουμε για τις τραυματικές μας εμπειρίες; Οι ειδικοί λένε ότι μπορεί μέχρι και να θεραπευτούμε. Μια εξειδικευμένη ψυχολόγος μάς δείχνει τον δρόμο.
Τα τραυματικά γεγονότα της ζωής γεννούν χάος και αβεβαιότητα. Ένας από τους πιο συχνούς, αυτόματους μηχανισμούς αντιμετώπισής τους είναι η απόσυρση και το κλείσιμο στον εαυτό μας. Σπανιότερα, η κοινωνική απομόνωση. Θα μπορούσε το γράψιμο να βοηθήσει;
Η γραφή έχει τη δύναμη να θεραπεύει το σώμα και την ψυχή μας. Γράφοντας, αρρωσταίνουμε λιγότερο, αναρρώνουμε γρηγορότερα, βελτιώνουμε τους δείκτες χρόνιων παθήσεων, μειώνουμε το άγχος, αντιμετωπίζουμε καλύτερα την κατάθλιψη, βελτιώνουμε τη συναισθηματική μας διάθεση και επιτυγχάνουμε να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής.
Στα μέσα, περίπου, της δεκαετίας του ’80, τα δεδομένα των ερευνών ήρθαν για πρώτη φορά να επιβεβαιώσουν επίσημα αυτό που πολλοί συγγραφείς γνώριζαν χρόνια πριν. Ότι, δηλαδή, η γραφή έχει τη δυνατότητα να βελτιώνει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία.